-
@lap said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Εξήγησε μου σε παρακαλώ πολύ που έκανα flame baiting posting. Δώσε μου το λινκ. Θέλω να καταλάβω ώστε εάν κάνω λάθος να μη το συνεχίσω.
https://forum.4troxoi.gr/topic/103041/ελληνικη-πολιτικη-εκλογες-3/7425?page=372
-
Μα αυτό δεν είναι flame baiting αντιθέτως το ποστ του @azmo
https://forum.4troxoi.gr/topic/103041/ελληνικη-πολιτικη-εκλογες-3/7340?page=367
(Τέρμα κάτω)
ήταν flame baiting καθότι χωρίς να μιλήσει κάποιος για το σχετικό και επίμαχο θέμα χρησιμοποίησε μέρος της υπογραφής μου, το γνωστό σύνθημα από την εποχή του συλλαλητηριου, και όνομα άλλου μέλους για να κάνει μια απρεπή σύνδεση μεταξύ της υπόθεσης και με μέλη του forum υπονοώντας ανήθικες βλέψεις καθώς και να ειρωνευτεί, να προσβάλει και να εξυβρίσει εν συνεχεία την υπόληψη γονέων που προσπαθούν να βρουν για ποιον λόγο έχασαν τα παιδιά τους κάτω από τραγικές ή εγκληματικές ενέργειες.
Εάν παρατηρήσεις εκφράζω ελεύθερα την άποψη μου για την αήθη επίθεση καθώς και για τα απίστευτα και απαράδεκτα που έγραψε για ανθρώπους που βρίσκονται σε μια δύσκολη στιγμή. Είπαμε να έχουμε διαφορές και αν τις εκφράζουμε. Να ειρωνευόμαστε μάνες και πατέρες που ψάχνουν τα παιδιά τους επειδή δεν μας αρέσουν …..πάει πολύ.
Αναφέρω δε πως προσπαθώ να τον προστατέψω από τον εαυτό του και από όσα λέει, αφού με έχει εξυβρίσει και εμένα χυδαία προηγουμένως ΧΩΡΙΣ να απαντήσω αναλόγως και στο ίδιο ύφος.
Κατά εσένα λοιπόν δεν έχω το ελεύθερο να απαντώ εκφράζοντας την άποψη μου.
-
Τέρμα κάτω
ήταν flame baiting καθότι χωρίς να μιλήσει κάποιος για το σχετικό και επίμαχο θέμα χρησιμοποίησε μέρος της υπογραφής μου, και όνομα άλλου μέλους για να κάνει μια απρεπή σύνδεση με μέλη του forum υπονοώντας ανήθικες βλέψεις καθώς και να ειρωνευτεί, να προσβάλει και να εξυβρίσει εν συνεχεία την υπόληψη γονέων που προσπαθούν να βρουν για ποιον λόγο έχασαν τα παιδιά τους κάτω από τραγικές ή εγκληματικές ενέργειες.
Εάν παρατηρήσεις εκφράζουν;ζω ελεύθερα την άποψη μου για την αήθη επίθεση καθώς και για τα απίστευτα και απαράδεκτα που έγραψες για ανθρώπους που βρίσκονται σε μια δύσκολη στιγμή.
Αναφέρω δε πως προσπαθώ να τον προστατέψω από τον εαυτό του και απο όσα λέει, αφού με έχει εξυβρίσει και εμένα χυδαία προηγουμένως ΧΩΡΙΣ να απαντήσω αναλόγως και στο ίδιο ύφος.
Γύρε άσε τα ψόφια. Έχεις προσβάλλει και ειρωνευτεί ότι πετάει και κολυμπάει στο forum. Και χωρίς λόγο συνήθως, είσαι διαρκώς προκλητικός.
Το παίζεις και αθώα περιστερά ότι είσαι αδικημένος. Λίγη αυτογνωσία.
-
Α ξέχασα και ο Αντυ είχε προσβάλει τις οικογενείς και τους γονείς των παιδιών …. και σε αυτόν απήντησα.
Θεωρείται και αυτό flame baiting ;
Αυτό λέω και εγώ βρε αντυ λίγο αυτογνωσία και αντίληψη του τι γράφετε.
-
Παρακαλώ να μου πείτε δημοσίως εάν το περιοδικό υιοθετεί απόψεις συντονιστών (moderators) του όπως αυτές και αν τέλος πάντων λαμβάνονται οι απόψεις των μελών για θανατικές ποινές πληθυσμών ως αποδέκτες.
Εάν όχι όπως ορίζει και η νομοθεσία της χώρας καθώς και οι κανονισμοί με ποιο σκεπτικό έχει εξουσία επιβολής ποινής κάποιος που δεν εκφράζει το περιοδικό και δεν μπορούμε να του απαντήσουμε καταλλήλως για το εμετικό ποστ του χωρίς να μας αποδώσει ποινές;
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Για πες μας δηλαδή, αφού λες πως δεν έχεις θέμα. Τι εννοείς…..πως γίνεται;
Mε θανατική ποινή φυσικά, απλό ειναι.
Δηλαδή να θανατώσεις πληθυσμούς;
Εεε ναι, νομίζω ειναι κατανοητό, πόσο πιο απλά να το γράψω?
-
(Τέρμα κάτω)
ήταν flame baiting καθότι χωρίς να μιλήσει κάποιος για το σχετικό και επίμαχο θέμα χρησιμοποίησε μέρος της υπογραφής μου, το γνωστό σύνθημα από την εποχή του συλλαλητηριου, και όνομα άλλου μέλους για να κάνει μια απρεπή σύνδεση μεταξύ της υπόθεσης και με μέλη του forum υπονοώντας ανήθικες βλέψεις καθώς και να ειρωνευτεί, να προσβάλει και να εξυβρίσει εν συνεχεία την υπόληψη γονέων που προσπαθούν να βρουν για ποιον λόγο έχασαν τα παιδιά τους κάτω από τραγικές ή εγκληματικές ενέργειες.
Εάν παρατηρήσεις εκφράζω ελεύθερα την άποψη μου για την αήθη επίθεση καθώς και για τα απίστευτα και απαράδεκτα που έγραψε για ανθρώπους που βρίσκονται σε μια δύσκολη στιγμή. Είπαμε να έχουμε διαφορές και αν τις εκφράζουμε. Να ειρωνευόμαστε μάνες και πατέρες που ψάχνουν τα παιδιά τους επειδή δεν μας αρέσουν …..πάει πολύ.
Αναφέρω δε πως προσπαθώ να τον προστατέψω από τον εαυτό του και από όσα λέει, αφού με έχει εξυβρίσει και εμένα χυδαία προηγουμένως ΧΩΡΙΣ να απαντήσω αναλόγως και στο ίδιο ύφος.
Παρακαλώ τους διαχειριστές να συμμορφώσουν τον @lap γιατί παρόλη την ποινη που εφαγε συνεχίζει ακάθεκτος το flame baiting συκοφαντώντας και προκαλώντας με.
Δεν θα ξανακάνω το λάθος να χασω την ψυχραιμία μου και να του απαντησω, γιατί προφανώς αυτο είναι το χόμπυ του, αλλά είναι απαραδεκτη αυτή η συμπεριφορά. Δεν θα ανεχτώ συκοφαντίες.
-
@azmo said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
(Τέρμα κάτω)
Παρακαλώ τους διαχειριστές να συμμορφώσουν τον @lap γιατί παρόλη την ποινη που εφαγε συνεχίζει ακάθεκτος το flame baiting αναφεροντας και προκαλώντας με.
Δεν θα ξανακάνω το λάθος να χασω την ψυχραιμία μου και να του απαντησω, γιατί προφανώς αυτο είναι το χόμπυ του, αλλά δεν ειναι κατάσταση αυτή.
Δεν έχω σκοπό ν σε κάνω να χάσεις την ψυχραιμία σου, δεν είσαι το κεντρο του κόσμου μου, αναλογίσου όμως και πόσοι προσπαθούν να μη χάσουν και οι ίδιοι την ψυχραιμία τους απαντώντας σε με σεβασμό παρα τα απαράδεκτα που γράφεις για μέλη και ανθρώπους.
-
Παρακαλώ να μου πείτε δημοσίως εάν το περιοδικό υιοθετεί απόψεις συντονιστών (moderators) του όπως αυτές και αν τέλος πάντων λαμβάνονται οι απόψεις των μελών για θανατικές ποινές πληθυσμών ως αποδέκτες.
Εάν όχι όπως ορίζει και η νομοθεσία της χώρας καθώς και οι κανονισμοί με ποιο σκεπτικό έχει εξουσία επιβολής ποινής κάποιος που δεν εκφράζει το περιοδικό και δεν μπορούμε να του απαντήσουμε καταλλήλως για το εμετικό ποστ του χωρίς να μας αποδώσει ποινές;
Για πες μας δηλαδή, αφού λες πως δεν έχεις θέμα. Τι εννοείς…..πως γίνεται;
Mε θανατική ποινή φυσικά, απλό ειναι.
Δηλαδή να θανατώσεις πληθυσμούς;
Εεε ναι, νομίζω ειναι κατανοητό, πόσο πιο απλά να το γράψω?
Αυτο ακριβώς ειναι flame baiting, ετσι επειδή ρωτάς δήθεν μου τάχαμου. Γιατι είσαι κουτοπόνηρος και προσπαθείς και καλά να με παγιδεύσεις. εύγε....μπορέις να πέσεις και πιο χαμηλα!
-
Οχι φίλε μου, όταν εξυπηρετείς φιλαράκια σου….να έχεις το ήθος να ανεχτείς και την κριτική. Δεν σου ανήκει το forum οπότε ρωτώ την Διεύθυνση του.
Σου είπα και στο παρελθόν ότι αποχώρησαν μέλη εξαιτίας σου. Το σκέφτομαι και εγώ αλλά και άλλα μελη ….
Το ποστ μου και η απορία μου είναι ειλικρινή και όχι παγίδα. Αλήθεια δεν πιστεύω να είσαι τόσο ακραίος ενώ δείχνεις τόσο καλό παιδί. Θέλω να γράψω την άποψη μου για αυτό που λες…..αλλά βλέπεις εσύ έχεις την δικαιοδοσία να χαρακτηρίσεις flame baiting post ότι γραψω ως απάντηση.
Εάν πάλι σε στεναχώρησα, σβήσε τις απορίες μου. Δεν έχω σκοπό να σε προκαλέσω. Αλλά ειλικρινά εδώ μέσα έχω την αίσθηση κάποιοι είστε ένα παρεάκι σε ξένο αχυρώνα
-
Οχι φίλε μου, όταν εξυπηρετείς φιλαράκια σου….να έχεις το ήθος να ανεχτείς και την κριτική. Δεν σου ανήκει το forum οπότε ρωτώ την Διεύθυνση του.
Σου είπα και στο παρελθόν ότι αποχώρησαν μέλη εξαιτίας σου. Το σκέφτομαι και εγώ αλλά και άλλα μελη ….
Το ποστ μου και η απορία μου είναι ειλικρινή και όχι παγίδα. Αλήθεια δεν πιστεύω να είσαι τόσο ακραίος ενώ δείχνεις τόσο καλό παιδί. Θέλω να γράψω την άποψη μου για αυτό που λες…..αλλά βλέπεις εσύ έχεις την δικαιοδοσία να χαρακτηρίσεις flame baiting post ότι γραψω
- Δεν εξυπηρετώ κανέναν.
- Η κάθε ποινή συζητείτε σε σχετικό θέμα με τους άλλους συντονιστές και τον admin, δεν την έριξα από μόνοςμου
- Δεν με απασχολεί ποιος έφυγε και ποιος όχι, δικό του πρόβλημα όχι δικό μου.
- Η διαχείριση μπορεί να με βγάλει από συντονιστή όποτε θέλει, δεν έχουμε κάποιο συμβόλαιο - ειναι στην κρίση της.
- Μπορείς να γράψεις ό,τι θες εντος κανονισμών, δεν θα φας ποινή.
-
Άντε να δούμε …. Θα σου γράψω ότι και στον @azmo με σεβασμό σε σένα
Όταν κάνω λάθος πρέπει ίσως να είμαι το μοναδικό μέλος που ζητά την απόδοση ποινής με σκοπό την ευταξία και την ηθική κάλυψη σε όποιον αδίκησα.. Οταν όμως δεν κάνω και δεν παραβαίνω κανόνες, συγνώμη αλλά θα διαμαρτυρηθώ
-
Εξήγησε μου σε παρακαλώ πολύ που έκανα flame baiting posting. Δώσε μου το λινκ. Θέλω να καταλάβω ώστε εάν κάνω λάθος να μη το συνεχίσω.
Εγώ σου επέβαλα την ποινή, απλώς το έγραψε ο Φάνης για "τεχνικούς λόγους". Κι αν συνεχιστεί το οφφ τοπικ θα επιβληθεί κ νέα
-
Αλήθεια δεν πιστεύω να είσαι τόσο ακραίος ενώ δείχνεις τόσο καλό παιδί.
Από που δείχνει;
Ρώτα και κανέναν που τον έχει δει από κοντά.
-
Για ποιον λόγο ρε συ @A-d-P
Με κάθε σεβασμό εκφράζω την άποψη μου στο εμετικό του ποστ. Εμετικό είναι να θεωρείς πως οι γονείς ανθρώπων που χάθηκαν προσπαθούν να βγάλουν φράγκα από συναυλίες ενώ στην πραγματικότητα προσπαθούν να πληρώσουν το τεράστιο κόστος του δικαστικού αγώνα ;;;;
Και πως και αφήνεις απόψεις που παραβιάζουν τους κανονισμούς χωρίς να παρεμβαίνεις ;;;
Από εδώ εικασία ο μόνος που έχει μια αυξημένη εμπειρία.
Κανόνας
‘’Η ατεκμηρίωτη ή ανώνυμη καταγγελία κατά τρίτου.’’
Εδώ έχουν καταγγελθεί απίστευτα πράγματα….
mod, έχουν σχέση με τα τεχνικά θέματα του forum αυτά που γράφεις;
-
@nasos said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Αλήθεια δεν πιστεύω να είσαι τόσο ακραίος ενώ δείχνεις τόσο καλό παιδί.
Από που δείχνει;
Ρώτα και κανέναν που τον έχει δει από κοντά.
Από τις συνομιλίες μας, τόσα χρόνια μιλάμε.
-
#team_Lap
#free_Lap
#justice_for_Lap -
@vagkirk said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
#team_Lap
#free_Lap
#justice_for_Lap#L_for_Lap ξεχασες (V for Venteta)
-
Εγώ πάντως δεν θα έδινα 2ωρη αποβολή του lap ούτε μια μερα που πολύ κακώς εκαναν οι admin και oi moderators που ειναι γιαλαντζι admin
Εγω θα του έδινα 46λεπτά ή 46 ώρες αντιστοιχα να τον εκφραζουν τουλάχιστον.
ΥΓ Δεν εχω ιδεα τι έγινε απλά τρολαρω ως συνήθως
-
@cirus said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Εγώ πάντως δεν θα έδινα 2ωρη αποβολή του lap ούτε μια μερα που πολύ κακώς εκαναν οι admin και oi moderators που ειναι γιαλαντζι admin
και γιατι 46 και οχι 33 ;
-
@otso said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
@cirus said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
και γιατι 46 και οχι 33 ;
ξέρει αυτός
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]