-
Χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια σε ολους
-
Χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη μας και στα αγαπημένα τους πρόσωπα!!!
-
Χρονια πολλα στους Γιωργηδες και Γεωργιες
-
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε ολους! Και καλή επιστροφή με προσοχή! Σας θελουμε όλους πισω
-
Χρόνια πολλά στις μανούλες
-
Βεβαίως! Χρόνια τους πολλά!
-
-
-
Έβγαζα τρελά γούστα....
-
-
Την προτιμώ στο άλλο που κάνει την κότα
-
Χρόνια πολλά σε όλους του μπαμπάδες που προσπαθούν να δώσουν ένα καλύτερό κόσμο στα παιδιά τους.
-
Μόνο οι μπαμπάδες το θυμόμαστε όμως….
-
Ετσι όπως τα λες.
Και εγώ δεν περιμένω από τον γιο μου, αλλά από την γυναίκα μου και την μάνα μου, που σιγά μην το θυμούνται...
-
Εδω δεν θυμουνται γιορτη και γενεθλια σημερα θα θυμηθουν;
Και τους ειχα κανει προπαγανδα απο μικρα οτι ο πατερας ειναι ο στυλαβατης και η κορωνα του σπιτιου.
Επισης εδινα εντολη , αυριο ειναι η γιορτη του πατερα θα με γιορτασετε . Τωρα δεν περνανε αυτα.
Για να ειμαστε δικαιοι ουτε την δικη τους γιορτη και γενεθλια θυμουνται.
Γιατι νομιζω οτι δεν υπαρχει καμμια μανα που να υπενθυμιζει στα παιδια της οτι αυριο ειναι η γιορτη του πατερα να τον γιορτασουμε;Αντιθετα αν δεν θυμηθουν την γιορτη της μητερας τρελλαινονται;
Πειραζει που ειμαι ολιγον τι Πατριαρχης; -
@otso said in Χρόνια πολλά:
Εδω δεν θυμουνται γιορτη και γενεθλια σημερα θα θυμηθουν;
Και τους ειχα κανει προπαγανδα απο μικρα οτι ο πατερας ειναι ο στυλαβατης και η κορωνα του σπιτιου.
Επισης εδινα εντολη , αυριο ειναι η γιορτη του πατερα θα με γιορτασετε . Τωρα δεν περνανε αυτα.
Για να ειμαστε δικαιοι ουτε την δικη τους γιορτη και γενεθλια θυμουνται.
Γιατι νομιζω οτι δεν υπαρχει καμμια μανα που να υπενθυμιζει στα παιδια της οτι αυριο ειναι η γιορτη του πατερα να τον γιορτασουμε;Αντιθετα αν δεν θυμηθουν την γιορτη της μητερας τρελλαινονται;
Πειραζει που ειμαι ολιγον τι Πατριαρχης;Είσθε οπισθοδρομικός κύριε….
-
Η μάνα είναι μάνα. Όλοι όταν καταφεύγουν σε μια αγκαλιά τη μάνα σκέφτονται πρωτα.
Ιδιαιτερα εάν έχουν θηλάσει από μικροί, είναι στο υποσυνείδητο του εγκεφάλου. Είναι άρρηκτα δεμένα τα παιδιά με τη μάνα.
Αυτή είναι η αλήθεια. Όταν σκέφτονται με λογική έρχεται στο νου τους ο πατέρας ως ο διδάσκαλος των αρχών και της λογικής καθώς και πως θα τον κάνουν υπερήφανο. Αλλη σχέση η μια και αλλη η αλλη.Οκ στερεότυπο το ποστ μου, αλλά συνήθως αυτό συμβαίνει.
Χρόνια πολλά στους πατέρες που σηκώνουν όλα τα βάρη μιας οικογένειας και είναι πάντα εκεί, παρόντες.
-
-
@lap said in Χρόνια πολλά:
Η μάνα είναι μάνα. Όλοι όταν καταφεύγουν σε μια αγκαλιά τη μάνα σκέφτονται πρωτα.
Ιδιαιτερα εάν έχουν θηλάσει από μικροί, είναι στο υποσυνείδητο του εγκεφάλου. Είναι άρρηκτα δεμένα τα παιδιά με τη μάνα.
Αυτή είναι η αλήθεια. Όταν σκέφτονται με λογική έρχεται στο νου τους ο πατέρας ως ο διδάσκαλος των αρχών και της λογικής καθώς και πως θα τον κάνουν υπερήφανο. Αλλη σχέση η μια και αλλη η αλλη.Οκ στερεότυπο το ποστ μου, αλλά συνήθως αυτό συμβαίνει.
Χρόνια πολλά στους πατέρες που σηκώνουν όλα τα βάρη μιας οικογένειας και είναι πάντα εκεί, παρόντες.
Λαπ δεν είναι έτσι.
Η μάνα είναι αναγκαία για το παιδί μέχρι τα 15-16 χρόνια.
Από εκεί και μετά ο πατέρας είναι περισσότερο αναγκαίος σαν σύμβουλος και καθοδηγητής.
Η απώλεια βέβαια κάποιου από τους δύο, είναι πολύ επώδυνη σε κάθε εποχή, αλλά σε κάποιες εποχές είναι μεγάλο πρόβλημα.
-
Χρόνια πολλά και καλά στον Δημήτριο και στον Νέστορα. Οι Άγιοι Δημήτριος και Νέστωρ ας πρεσβεύουν. Ευλογία για την Θεσσαλονίκη.
Και ζήτω οι Έλληνες, ζήτω το ΌΧΙ.
Χρόνια πολλά