-
Εσύ ήσουν με το diesel???
-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Εσύ ήσουν με το diesel???
Το χω γυρίσει στο πετρέλαιο, μέχρι να μπω στη πρίζα.
Άσε που μιλάμε για μετά βίας 100 γραμμαριάκια διοξειδίου στα γιουρο6 μου, όχι ντουμάνια 2.5Τ
-
Θα πάρει ο πηλιουριτης ev. Θα μείνει η χώρα χωρίς ψωμί
-
Θα πάρει ο πηλιουριτης ev. Θα μείνει η χώρα χωρίς ψωμί
Υπάρχουν και τα φύκια και το τοφου, το ψωμί παχαίνει κι έχει και γλουτενη.
-
Ελληνικές ειδήσεις...
-
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Ελληνικές ειδήσεις...
Ειναι μερα!.... μπορει να ειναι και νυχτα ομως!!!!!
-
Θα έχουμε κατανάλωση λιγότερο από το μισό των υβριδικώνΕ και των ηλεκτρικώνΕ
Θα παίρνω για σουβλάκια τον Λαπ για να του δίνω πίσω την επιδότηση.
-
Πάλι το diesel έπεσε στο 1,65.
Ε οχιιιιιι
-
1.65? 1.53 έχει εδώ.
-
Είδα στην τηλεόραση και έλεγε 1,65. Δεν πρόσεξα το πρωί.... Έπεσε πιο κάτω;;;
Δεν το αντέχω!!!!
-
Εγώ 1,54 έβαλα….
-
Φουλάρισμα με κάτω από 1,50 €/λτ, να πονάτε μπαταριάκιδες
-
Βλέπω στολισες και το καντράν με χριστουγεννιάτικα φωτάκια. Αυτό το στολίδι "check engine" πολύ πετυχημένο
-
Βλέπω στολισες και το καντράν με χριστουγεννιάτικα φωτάκια. Αυτό το στολίδι "check engine" πολύ πετυχημένο
Θέλει σέρβις μάνα μου, κατά τα άλλα πετάει !
-
Φουλ υβριδικά μοντέλα δεν βλέπω πέρα από την Τογιότα και ανησυχώ,τι κάνουν κάποιες άλλες εταιρίες,που είναι τα υβριδικά του vag(όχι mild),με ντατσια θα την βγάλουμε?
-
Είδα, δηλαδή άκουσα να περνάει με το χαρακτηριστικό βόμβο και γύρισα να δω, το υβριδικό Κονα.
Μου έκανε εντύπωση που τελικά δεν πονεσαν τα μάτια μου, κι ας το είδα από πίσω, αντεχόταν χωρίς μεγάλη διαφορά στα επίπεδα πόνου, απ το Γιαρις.
Αλλά και να βγάλουν άλλοι υβριδικα, θα είναι ακριβότερα απ τη ΤΟΥΟΤΑ.
Που τα πουλάει πιο οικονομικά, επειδή κλέβει στο ζύγι, σα να παραγγέλνεις ένα μπλουζάκι ΧL το οποίο στ αλήθεια είναι Μ, να μη πω S... -
Ακόμα και τα full hybrid πρέπει να τα διαχωρίζουμε σε δύο αρκετά διαφορετικές τεχνολογίες μετάδοσης, αυτά που έχουν έναν ηλεκτροκινητήρα που βοηθούν τον θερμικό και αυτά με τους δύο ηλεκτροκινητήρες.
Τα πρώτα έχουν μικρό κέρδος, ενδεικτικά το kona είναι πολύ αργό και ελάχιστα πιο οικονομικό από το απλό, ενώ ταυτόχρονα είναι αρκετά πιο ακριβό. -
@ataim said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Ακόμα και τα full hybrid πρέπει να τα διαχωρίζουμε σε δύο αρκετά διαφορετικές τεχνολογίες μετάδοσης, αυτά που έχουν έναν ηλεκτροκινητήρα που βοηθούν τον θερμικό και αυτά με τους δύο ηλεκτροκινητήρες.
Τα πρώτα έχουν μικρό κέρδος, ενδεικτικά το kona είναι πολύ αργό και ελάχιστα πιο οικονομικό από το απλό, ενώ ταυτόχρονα είναι αρκετά πιο ακριβό.επειδη δεν το εχω υποψιν μου αυτο. Ποια full hybrids (οχι phev ομως) εχουν δυο ηλεκτροκινητηρες;
-
@dettol said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
επειδη δεν το εχω υποψιν μου αυτο. Ποια full hybrids (οχι phev ομως) εχουν δυο ηλεκτροκινητηρες;
Tα Τογιότα, για αυτό έλεγα στον γάτο οτι δουλεύουν τλεέιως διαφορετικά και δεν μένουν ποτέ χωρίς ηλεκτρική ισχύ αφού η απώλεια φόρτισης είναι υπολογισμένη στην συνολική απόδοση. Για παράδειγμα το δικό μου έχει 122 ίππους μέγιστη ισχύ, αλλά εαν αθροίσεις την ιπποδύναμη θερμικού και ηλεκτρικού, είναι 170 άλογα (και εαν βάλει και το 2ο μοτέρ που όμως δεν κινεί τους τροχούς, τότε είναι 220 άλογα!).
-
@dettol said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@ataim said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Τα πρώτα έχουν μικρό κέρδος, ενδεικτικά το kona είναι πολύ αργό και ελάχιστα πιο οικονομικό από το απλό, ενώ ταυτόχρονα είναι αρκετά πιο ακριβό.επειδη δεν το εχω υποψιν μου αυτο. Ποια full hybrids (οχι phev ομως) εχουν δυο ηλεκτροκινητηρες;
Toyota, Renault(Nissan), Honda.
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά