-
@antonmone said in Suzuki Vitara 2015:
@mastoras78 said in Suzuki Vitara 2015:
anton πώς και δε δέχτηκες εταιρικό τουτού ? Χρησιμοποιείς δλδ το δικό σου όχημα ? Εγώ δύσκολα θα το δεχόμουν κάτι τέτοιο
Λόγω χλμ που κάνω,ανεβαίνει πολύ το όριο των 20.000 χλμ που εχουν τα lease,όποτε ανεβαίνει και το μίσθωμα αρκετα.Οι επιλογές ήταν κάτι σουπερμινι i10,micra κλπ.Επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου,κάνω 130 χλμ κάθε μέρα,εδώ και χρόνια,πριν δούλευα 20 χρόνια νύχτα πάλι με ανεβοκατεβάσματα εθνική,προτίμησα την ασφάλεια των 9αεροσακων που έχω συν το μεγάλο αμάξωμα,την ενεργητική ασφάλεια κλπ.Όμως αγοράστηκε ένα fiat panda cng και ένα Yaris diesel που αν και όταν θέλω μπορώ να τα χρησιμοποιήσω.Προς το παρόν τα χρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης για να ανεβοκατεβαίνει Αθηνα στους πελάτες!Σε κάθε περίπτωση οικονομικά δεν μπαίνω μέσα,ισως το αντίθετο,συν ότι έχω την ασφάλεια που ικανοποιεί τη περιέργεια μου τουλάχιστον!
αλουμινας?
-
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
anton πώς και δε δέχτηκες εταιρικό τουτού ? Χρησιμοποιείς δλδ το δικό σου όχημα ? Εγώ δύσκολα θα το δεχόμουν κάτι τέτοιο
Λόγω χλμ που κάνω,ανεβαίνει πολύ το όριο των 20.000 χλμ που εχουν τα lease,όποτε ανεβαίνει και το μίσθωμα αρκετα.Οι επιλογές ήταν κάτι σουπερμινι i10,micra κλπ.Επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου,κάνω 130 χλμ κάθε μέρα,εδώ και χρόνια,πριν δούλευα 20 χρόνια νύχτα πάλι με ανεβοκατεβάσματα εθνική,προτίμησα την ασφάλεια των 9αεροσακων που έχω συν το μεγάλο αμάξωμα,την ενεργητική ασφάλεια κλπ.Όμως αγοράστηκε ένα fiat panda cng και ένα Yaris diesel που αν και όταν θέλω μπορώ να τα χρησιμοποιήσω.Προς το παρόν τα χρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης για να ανεβοκατεβαίνει Αθηνα στους πελάτες!Σε κάθε περίπτωση οικονομικά δεν μπαίνω μέσα,ισως το αντίθετο,συν ότι έχω την ασφάλεια που ικανοποιεί τη περιέργεια μου τουλάχιστον!
αλουμινας?
Όχι ,αυτοί είναι ελάχιστα πιο πριν.
Υπεύθυνος εκτυπώσεων είμαι εδώ και χρόνια.
Μέχρι το 2014 σε εφημερίδες,τώρα σε βιομηχανικού τύπου εκτυπώσεις. -
@fanis75 said in Suzuki Vitara 2015:
@panormus772 said in Suzuki Vitara 2015:
Eκδόθηκε νέος τιμοκατάλογος της Suzuki 16-2-2023.
Vitara, αύξηση +850 euros....
Όσο και να έχει, πάλι φτηνό είναι...αξίζει 100%, μιλάμε για το καλύτερο SUV στον κόσμο, τι να λέμε τώρα!!
Ο κόσμος είναι μικρός..,
#vitara_kai_ston_ploutona.
Haters_σιγα την αύξηση!!! -
Πλάκα πλάκα δεν είδα τον κατάλογο αλλά πρέπει να φτάνει το 3.000 από όταν είχα παραγγείλει εγώ ,ακριβώς 1 χρόνο πριν!Παλι την Δευτέρα του Αγίου Βαλεντινου είχε πάρει την πρώτη αύξηση.Σε λίγο όσο παραγγέλνουν θα παραλαμβάνουν κατευθείαν από το Crystal Blue!!!
-
Τόσο είναι ναι... ίδια αύξηση με scross. 3k το χρόνο.
-
Σημερινο 10λεπτο ανοιγματακι στην επιστροφη,ταχυτητες 165-180.Εχεις ενα παρα πολυ καλο και ελαστικο μοτερακι,καλα φρενα,καλο κρατημα για τα δεδομενα του οχηματος,βοηθαει πολυ η μπαταρια στις μεσαιες να ανεβαζει καλυτερα,πολυ καλη ορατοτητα,μαλακο συμπλεκτη και .........
Πας και βαζεις το πιο μετριο κιβωτιο που θα μπορουσες να βαλεις,απλα για να γεμιζει τη μεσαια κονσολα!!!Αυτο πες οκ το συνηθιζεις.
Πας και βαζεις η μαλλον δεν βαζεις καθολου ηχομονωση,βηχει ο αλλος απο τον παραδρομο στην Βαρυμπομπη και τον ακους στον Αγιο Στεφανο!!Γιατι ρε Σουζουκι αδικεις ετσι το πουλεν σου?
Ρητορικο το παραπανω ειπα να γραψω τον πονο μου!!!Πανω απο τα 160,μεχρι τα 140 παλευετε, απλα θες ηχοσυστημα η πεθερα να μιλαει συνεχεια.Δεν εχω θεμα βεβαια ,θα ξηλωσω τα Rocford απο το Lancer(η πεθερα δεν ξηλωνεται,ειναι μονιμα κολημενη με τον καναπε της. -
Ρε σεις b suv πήρατε, και σας δίνει νορμάλ ηχομονωση για +10χλμ/ώρα παραπάνω από το όριο ταχύτητας των δημοσίων δρόμων.
Τι άλλο θέλετε πια;
Στο swift μέχρι τα 100-110 χλμ/ώρα είναι μια χαρά. Μετά τα 110χλμ/ώρα ανεβάζει db.
Σου λέει αυτοκίνητο πόλης, έχεις ηχομόνωση για περιφερειακούς δρόμους όχι για ταξίδια.
-
@panormus772 said in Suzuki Vitara 2015:
Eκδόθηκε νέος τιμοκατάλογος της Suzuki 16-2-2023.
Vitara, αύξηση +850 euros....
Το δικινητο GL+ συν 700€.
ΥΓ: Βλέπω καλά;;; +1.500€ το Swift GL+;;; -
Ετσι ειναι. Οι αντικες παιρνουν αξια με το χρονο.
-
Χωρίς αντίκες δεν θα χρειάζονταν ξεσκονόπανα.
-
Το βιτ με τη μαματη ποδιά (σημα κατατεθεν του οφ ροντ χαρακτηρα του) μπορει να ξεσκονιζει μια χαρά τους χαλικοδρομους. Με την ευδιακριτη επισης εξατμιση μπορει να σμιλευει και τις πετρες. Πρωτοποριακη φιλοσοφια για suv. Οντως!
-
@lap said in Suzuki Vitara 2015:
Ρε σεις b suv πήρατε, και σας δίνει νορμάλ ηχομονωση για +10χλμ/ώρα παραπάνω από το όριο ταχύτητας των δημοσίων δρόμων.
Τι άλλο θέλετε πια;
Στο swift μέχρι τα 100-110 χλμ/ώρα είναι μια χαρά. Μετά τα 110χλμ/ώρα ανεβάζει db.
Σου λέει αυτοκίνητο πόλης, έχεις ηχομόνωση για περιφερειακούς δρόμους όχι για ταξίδια.
εγώ είμαι ευχαριστημένος με την ησυχία του. δεν ακούω τίποτα.
-
Αλλαγή ιμάντα χρονισμού σήμερα, αντλίας νερού , ac και κάτι άλλα ψιλολόγια λόγω πενταετίας. Επίσης service με αλλαγή λαδιών 0-30 suzuki ecstar, φίλτρα αέρα,καμπίνας, λαδιού και πετρελαίου(δυσπρόσιτο/ακριβό). Γέμισα και σε εταιρικό πρατήριο εκτός της περιοχής μου. Πρώτη εντύπωση σαν να έπεσε αισθητά η κατανάλωση.. θα το παρακολουθήσω για να σιγουρευτώ.
-
Αλλαγή ιμάντα χρονισμού σήμερα, αντλίας νερού , ac και κάτι άλλα ψιλολόγια λόγω πενταετίας. Επίσης service με αλλαγή λαδιών 0-30 suzuki ecstar, φίλτρα αέρα,καμπίνας, λαδιού και πετρελαίου(δυσπρόσιτο/ακριβό). Γέμισα και σε εταιρικό πρατήριο εκτός της περιοχής μου. Πρώτη εντύπωση σαν να έπεσε αισθητά η κατανάλωση.. θα το παρακολουθήσω για να σιγουρευτώ.
Ωχ…νεφρό η νορμαλ το κόστος;
-
@spi_duster said in Suzuki Vitara 2015:
Το βιτ με τη μαματη ποδιά (σημα κατατεθεν του οφ ροντ χαρακτηρα του) μπορει να ξεσκονιζει μια χαρά τους χαλικοδρομους. Με την ευδιακριτη επισης εξατμιση μπορει να σμιλευει και τις πετρες. Πρωτοποριακη φιλοσοφια για suv. Οντως!
Φυσικά πρωτοποριακή!!!
Είμαστε ήδη στην Λίθινη εποχή και σμιλεύουμε πέτρες,σε λίγο ανακαλύπτουμε και τον τροχό!
#mono_vitara
#chrepia_deinosavroi. -
Κάπου 550 χωρίς τον ανεφοδιασμό τα υπολόγισα, δεν μου αρέσει να πολύσκέφτομαι τέτοια πράγματα
Η δουλειά έγινε σε εξειδικευμένο fiat συνεργείο. Σε αντιπροσωπεία θα κόστιζε αρκετά παραπάνω.
Το πήγα στις δέκα το πρωί, επέστρεψα στις τρεις το μεσημέρι και έφυγα από εκεί στις πέντε το απόγευμα, πήρε πάρα πολύ ώρα και η διαδικασία με την εξαέρωση λόγο αλλαγής παραφλού.. Όλη μέρα δλδ
-
Νομίζω ότι είναι καλά για όλα αυτά που αλλαχτήκαν,το σημαντικότερο είναι να γίνεται σωστή δουλειά!
-
Σημερινο 10λεπτο ανοιγματακι στην επιστροφη,ταχυτητες 165-180.Εχεις ενα παρα πολυ καλο και ελαστικο μοτερακι,καλα φρενα,καλο κρατημα για τα δεδομενα του οχηματος,βοηθαει πολυ η μπαταρια στις μεσαιες να ανεβαζει καλυτερα,πολυ καλη ορατοτητα,μαλακο συμπλεκτη και .........
Πας και βαζεις το πιο μετριο κιβωτιο που θα μπορουσες να βαλεις,απλα για να γεμιζει τη μεσαια κονσολα!!!Αυτο πες οκ το συνηθιζεις.
Πας και βαζεις η μαλλον δεν βαζεις καθολου ηχομονωση,βηχει ο αλλος απο τον παραδρομο στην Βαρυμπομπη και τον ακους στον Αγιο Στεφανο!!Γιατι ρε Σουζουκι αδικεις ετσι το πουλεν σου?
Ρητορικο το παραπανω ειπα να γραψω τον πονο μου!!!Πανω απο τα 160,μεχρι τα 140 παλευετε, απλα θες ηχοσυστημα η πεθερα να μιλαει συνεχεια.Δεν εχω θεμα βεβαια ,θα ξηλωσω τα Rocford απο το Lancer(η πεθερα δεν ξηλωνεται,ειναι μονιμα κολημενη με τον καναπε της.Σκέψου και παρηγορήσου ότι αν είχε ηχομόνωση,καλά πλαστικά και σοβαρό κιβώτιο θα το πλήρωνες 5-10.000 ευρώ παραπάνω
-
Οταν λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια λέει η παροιμία...
Ετσι και στο θέμα αυτό, βρήκατε αφορμή που είναι τραυματίας ο γάτος και αρχίσατε να γράφετε για θέματα που έχει το βιτάρα.
Αλήθειες δηλαδή, αλλά μόλις γίνει καλά θα σας τις κόψει πάλι...
Εκανε και το σέρβις στο Φίατ/Στελλάντις Βιτάρα του στο σωστό συνεργείο ο Μάστορας...
-
@dimitrioskosmas said in Suzuki Vitara 2015:
Ρητορικο το παραπανω ειπα να γραψω τον πονο μου!!!Πανω απο τα 160,μεχρι τα 140 παλευετε, απλα θες ηχοσυστημα η πεθερα να μιλαει συνεχεια.Δεν εχω θεμα βεβαια ,θα ξηλωσω τα Rocford απο το Lancer(η πεθερα δεν ξηλωνεται,ειναι μονιμα κολημενη με τον καναπε της.Σκέψου και παρηγορήσου ότι αν είχε ηχομόνωση,καλά πλαστικά και σοβαρό κιβώτιο θα το πλήρωνες 5-10.000 ευρώ παραπάνω
Έχεις δίκιο,απλά εγώ ήθελα να τονίσω πόσο καλύτερο αυτοκίνητο θα ήταν στο ασφάλτινο κομμάτι προφανώς,στο χώμα δεν έχω άποψη ακόμα ούτε εμπειρία.Με ένα πολύ μικρό κόστος και λίγο περισσότερη προσοχή από την Suzuki,το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλύτερο.Τα πλαστικά δεν με νοιάζουν τόσο πολύ,τα βλέπεις ούτως η άλλως πριν το αγοράσεις,το ίδιο σε μικρότερο βαθμό και την ηχομόνωση,είναι απλά τσίπιες των εταιρειών άλλες λίγο άλλες περισσότερο.
Πάντως ακόμα κι έτσι,άξιζε καθε ευρω που έδινε κάποιος για την αγορά του.Φυσικά καθε κριτική που κάνω σε αυτό ως προϊόν,ειναι ελλιπής,θα ολοκληρωθεί μόλις μπει και σε διαδρομές εκτός δρόμου που ειναι και πιο κοντά στο στοιχείο του!
Suzuki Vitara 2015