-
Άρα όντως χτύπησε.
Περαστικά γάτε.
-
@lap said in Suzuki Vitara 2015:
Αλήθεια τώρα έσπασε τα πλευρα του ο άνθρωπος;
Κάνετε πλάκα και δεν καταλαβαίνω.
Αληθεια ειναι Lap δυστυχως,εγω σε πειραξα λιγακι.
-
Το ήξερα ότι με πειράζεις διότι αποκλείεται να έχει πιο κάθετη γωνία στο a pillar ένα fiat Panda από ένα swift!
Προσέξτε παιδιά δεν είναι εποχή να σπάσετε κόκαλα. Και οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν είστε παιδάκια.
-
Lap αν και offtopic,ειχα κρατησει ενα 500αρακι το Σκ και οι μκες οι μακαροναδες μου εδωσαν το καινουριο Panda το υβριδικο.Ρημαδι απο τα λιγα,αργο,πλαστικα 10 φορες πιο χαλια απο το swift,χωροι κακοι ΑΛΛΑ μου εκανε τρομερη εντυπωση οτι δεν ακουγοταν το παραμικρο σε τριξιμο,τιποτα ομως,μαλιστα σε μεγαλη εκταση του το κεντρο της Ρωμης ειναι πλακοστρωτο οποτε προδιδει καθε ατελεια συναρμογης η συντονισμου.
-
Το off topic κούρασε. Η συζήτηση να επιστρέψει στο Vitara παρακαλώ.
-
@antonakis said in Suzuki Vitara 2015:
Αφήνω αυτό εδώ και φτιάχνω ποπ κορν
Με μια χρονοκαθυστέρηση γιατί τώρα το είδα,
στο σλάλομ που ουσιαστικά είναι και αυτό που έχει σημασία για την οδηγική συμπεριφορά υπο πίεση τα πήγε εξαιρετικά , στο συγκριτικό πινακάκι που έδειξε απο πάνω του είναι μόνο hatch και σπορ κατασκευές , κανένα SUV.Και όλα αυτά με eco ελαστικό αν κατάλαβα καλά , με καλό θερινό θα σπέρνει το Vitara σε στροφιλίκι με την βοήθεια της τετρακίνησης σε ελκτική πρόσφυση.
-
Μόλις έφτασα Καλαματα.Μια χαρα στον δρόμο,με ελάχιστες κλίσεις,αεροδυναμικόυς θορύβους μέτριους.Ταχύτητα 145 με aac,κατανάλωση 6,7-6,8 πολύ καλά ,βοηθάει αρκετα η 6η,είσαι στα 150 με 3.000 στροφές οριακά!Φυσικα είναι προσανατολισμένη στην οικονομία ,δεν επιταχύνει καλά χωρίς κατέβασμα αλλά αυτό είναι αναμενόμενο!
-
Θα γίνει και μέτρηση στην αντλία στην επιστροφή αλλά προς το παρόν έχω τσεκάρει ότι δεν έχει αποκλισεις
-
Σε S-Cross η διαφορά είναι στο 0.1 στην αντλία.
Δεν κλέβει γενικά.
Αν δούλευε και καλύτερα η στιγμιαία κατανάλωση, καλά θα ήταν. -
@antonakis said in Suzuki Vitara 2015:
Σε S-Cross η διαφορά είναι στο 0.1 στην αντλία.
Δεν κλέβει γενικά.
Αν δούλευε και καλύτερα η στιγμιαία κατανάλωση, καλά θα ήταν.Στιγμιαία δεν κοιτάω καθόλου,βάζω cc συνήθως 150-160 και όσο κάψει,το lancer είναι 1,5 λίτρο παραπάνω στα 145 πχ!
-
Απλά η στιγμιαία δεν έχει καν αριθμητική ένδειξη, μόνο την μπάρα, που δείχνει 20-30 άμα πατήσεις λίγο, οπότε άχρηστη.
-
Μέση ταχύτητα που δείχνει το trip computer για όλη την διαδρομή αν μπορείς να μας αναφέρεις anton, είναι πολυ σημαντική παράμετρος για να βγουν συμπεράσματα για τα νούμερα της κατανάλωσης.
-
Γιαυτο η Mitsubishi σταματάει η μπάρα στα 20 να μην αγχωνομαι
-
@vagkirk said in Suzuki Vitara 2015:
Μέση ταχύτητα που δείχνει το trip computer για όλη την διαδρομή αν μπορείς να μας αναφέρεις anton, είναι πολυ σημαντική παράμετρος για να βγουν συμπεράσματα για τα νούμερα της κατανάλωσης.
Θα το δω που είναι καταρχήν,χαχαχ
Πάντως με το που πέρασα τα διόδια της Ελευσίνας έβαλα 145 ,και έκοψα μόνο στα διόδια και στην ανηφόρα πριν τα τούνελ να μην ζοριστεί ,έχει μόνο 2000χλμ και ήταν το πρώτο ταξίδι εκτοςΣτροφες περίπου 2800-2850 -
@antonmone said in Suzuki Vitara 2015:
Μόλις έφτασα Καλαματα.Μια χαρα στον δρόμο,με ελάχιστες κλίσεις,αεροδυναμικόυς θορύβους μέτριους.Ταχύτητα 145 με aac,κατανάλωση 6,7-6,8 πολύ καλά ,βοηθάει αρκετα η 6η,είσαι στα 150 με 3.000 στροφές οριακά!Φυσικα είναι προσανατολισμένη στην οικονομία ,δεν επιταχύνει καλά χωρίς κατέβασμα αλλά αυτό είναι αναμενόμενο!
#enas_erotas_genietai
-
Σε λίγο θα κλείσω 3.000χλμ.Τέρμα η στοργή και προδερμ.Γυθειο με οσο πάει,στόχος κάτω από 2:10.από με διαδρομή από Μανθυρεα,στον παλιό.
Βράδυ για να εχουμε δίπλωμα και πινακίδες μετά! -
θύμισε μου, έχεις Mhev; και allgrip;
-
Ναι σωστα
-
Ναι σωστα
ίσως το αυξημένο βάρος από τη τετρακίνηση στο κάνει να κατεβάσεις ταχύτητα. το ήπιο υβριδικό σύστημα έχει ροπή και μου κάνει εντύπωση που το λες. Σου προτείνω να το εμπιστευτείς και να του δώσεις την ευκαιρία να μπει όταν το χρειαστείς.
θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Δεν θα χρειαστεί κατέβασμα.
-
@groover1972 said in Suzuki Vitara 2015:
Ναι σωστα
ίσως το αυξημένο βάρος από τη τετρακίνηση στο κάνει να κατεβάσεις ταχύτητα. το ήπιο υβριδικό σύστημα έχει ροπή και μου κάνει εντύπωση που το λες. Σου προτείνω να το εμπιστευτείς και να του δώσεις την ευκαιρία να μπει όταν το χρειαστείς.
θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Δεν θα χρειαστεί κατέβασμα.
75 κιλα ειναι μονο
φοβος ειναι οτι δεν θα βρισκεται στις ροπες #mono_vitara
Suzuki Vitara 2015