-
Όντως απενεργοποιείται εύκολα από μόνο του και το αντιμετωπίζω όπως εσύ.
-
Είναι πάνω στο σήμα ο αισθητήρας;
-
Στα καινούργια όχι, κάτω στον προφυλακτήρα είναι...
Πάντως και σε άλλα που έχω οδηγήσει, ίδιες βλακείες κάνουν υπό βροχή ή χιόνι. -
Σε εμένα μέχρι στιγμής που δεν είναι στο σήμα, λειτουργεί κανονικά.
Φτου φτου. -
@mastoras78 said in Suzuki Vitara 2015:
Όντως απενεργοποιείται εύκολα από μόνο του και το αντιμετωπίζω όπως εσύ.
Το έβγαλα εκτός όπως και αυτό με τη διατήρηση λωρίδας,αν και το 2ο δουλεύει καλά!
-
@lap said in Suzuki Vitara 2015:
Σε εμένα μέχρι στιγμής που δεν είναι στο σήμα, λειτουργεί κανονικά.
Φτου φτου.Αυτό έλειπε!Εσενα σε φοβάται μάλλον!!
-
Θα δω το manual αν είναι στο σήμα η στον προφυλακτήρα.
-
Το lane το βγάζω από όλα, απλά δεν είναι για εμένα.
Το acc με έχει βολέψει αρκετά σε συνδιασμό με το αυτόματο στις ΕΟ. Απελευθερώνει πόρους από τον εγκέφαλο
Όντως πάντως θα συνηθίσεις τα αρκετά πιου πιου από radar που απενεργοποιούνται η και την ευαισθησία τους. Δες το σαν feature!
-
Το lane δεν με ενοχλεί τόσο,συνήθως το αφήνω,το σύστημα διατήρησης στο κέντρο της λωρίδας,αυτό στο τιμόνι,είναι ψιλό τραγικό αν το αφήσεις να κάνει τα δικά του έστω με χαμηλή ταχύτητα,απλά θα βγάλει ένδειξη ότι το αμάξι θα βγει εκτός ελέγχου.Για το aac έχω ανάμεικτα συναισθήματα,θα γράψω πιο αναλυτικά.
Φταίει βέβαια και ο κλασικός Έλληνας οδηγός που αρνείται να φύγει από την αριστερή αν δεν πλησιάσεις στους 10 ποντους η αν δεν δει φώτα με 180 πίσω του! -
Εγώ τα έχω όλα στο on. Έγινα πιο χαλαρός οδηγός από το ουγκανος που ήμουν πριν και δεν με ενοχλεί ποτέ.
Άντε καμιά φορά το lane assistπου χτυπάει όταν δεν ανάβω φλας για να κάνω ελιγμό που στην Ελλάδα είναι κάτι το σύνηθες.
Αλλά δεν με πειράζει, είμαι προσαρμοστικό είδος. Μου μαθαίνει να χρησιμοποιώ το φλας.
Να πω πως στο δικό μου το lane assist απλως τρέμει ελαφρώς το τιμόνι, δεν επεμβαίνει στο τιμόνι σαν τα δικά σας.
-
Στο lane assist δεν επεμβαίνει ούτε στο vitara lap.
Aόλα έχει ένα κουμπι στο τιμόνι που προσπαθεί να σε κρατήσει στη λωρίδα αν δεν στρίψεις το τιμόνι.
Προϋπόθεση να δουλέψει είναι να κρατάς το τιμόνι έστω και με ένα χερι -
Όχι τέτοια κόλπα το έχει το fl swift. Ή το pre fl sport.
Κρίμα θα το ήθελα!
-
@antonmone said in Suzuki Vitara 2015:
Μετά τα θετικά και ένα αρνητικό, το σύστημα με τις κάμερες μάλλον είναι για γέλια η απλά άχρηστο εκεί που μάλλον χρειάζεται περισσότερο.
Σήμερα εβγαινε συνέχεια εκτός,με μια πολύ ελαφριά χιονόπτωση,χωρίς νερά,χωρίς σπρέι από προπορευόμενα αυτοκίνητα!Λενε κάποιοι ότι πρέπει να κατέβεις και να καθαρίσεις μπροστά αλλά αν είναι έτσι απλά τα βγάζεις εκτός και συνεχίζεις !δεν ειχες υποθετω παλι αμαξι με τετοια....
ειναι πραγματι σπαστικα και μπαινοβγαινουν οποτες γουσταρουν.
ειδικα με χιονι.
στο 3008 μπορει να στο κανει οποιαδηποτε στιγμη και με οποιονδηποτε τροπο, ας πουμε να σταματησει να φρεναρει το acc και να σου το πει μετα.... #gtp
με το χιονι οι καμερες σε ολα εχουν προβλημα γιατι δεν ξεχωριζουν τις λωριδες.
ακομη και το τρομερο συστημα της μιτσουμπας ή του ολοκαινουργιου λεξους που με πηρε ενα φιλαρακι γιατρος για να με δει για τα σπασμενα πλευρα μεχρι τη κλινικη του και πισω προχθες.
το βιτ ολα λειτουργουν αξιοπρεπως συγκριτικα.
η χειροτερη λειτουργια, που αλλου, στα φραντσιοζικα και αμεσως μετα στα φαου. σου κοβουν το αιμα α-ν-ε-τ-α. -
Φίλε και συναγωνιστή Γάτε, ήξερες οτι τα γαλλικά είναι χρέπια αλλά πήγες και τα πήρες. Δεν είμαστε 1980 χωρίς ίντερνετ να μη γνωρίζεις.
Αυτό έμμεσα ή άμεσα δε σε τιμά να ξέρεις, όσο και να τα βρίζεις.
Στο γράφω πολύ φιλικά παικταρά μου. -
@japanese1 said in Suzuki Vitara 2015:
Φίλε και συναγωνιστή Γάτε, ήξερες οτι τα γαλλικά είναι χρέπια αλλά πήγες και τα πήρες. Δεν είμαστε 1980 χωρίς ίντερνετ να μη γνωρίζεις.
Στο γράφω πολύ φιλικά παικταρά μου.μα ειμαι εγνωστος οπαδος του αυναν.
ακριβως γιατι ηξευρα.
#pote_xana -
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
@japanese1 said in Suzuki Vitara 2015:
Στο γράφω πολύ φιλικά παικταρά μου.μα ειμαι εγνωστος οπαδος του αυναν.
ακριβως γιατι ηξευρα.
#pote_xanaόλοι οι άνδρες είναι οπαδοί (και οι γυναίκες και ας μη το ομολογούν)
-
@antonmone said in Suzuki Vitara 2015:
Μετά τα θετικά και ένα αρνητικό, το σύστημα με τις κάμερες μάλλον είναι για γέλια η απλά άχρηστο εκεί που μάλλον χρειάζεται περισσότερο.
Σήμερα εβγαινε συνέχεια εκτός,με μια πολύ ελαφριά χιονόπτωση,χωρίς νερά,χωρίς σπρέι από προπορευόμενα αυτοκίνητα!Λενε κάποιοι ότι πρέπει να κατέβεις και να καθαρίσεις μπροστά αλλά αν είναι έτσι απλά τα βγάζεις εκτός και συνεχίζεις !δεν ειχες υποθετω παλι αμαξι με τετοια....
ειναι πραγματι σπαστικα και μπαινοβγαινουν οποτες γουσταρουν.
ειδικα με χιονι.
στο 3008 μπορει να στο κανει οποιαδηποτε στιγμη και με οποιονδηποτε τροπο, ας πουμε να σταματησει να φρεναρει το acc και να σου το πει μετα.... #gtp
με το χιονι οι καμερες σε ολα εχουν προβλημα γιατι δεν ξεχωριζουν τις λωριδες.
ακομη και το τρομερο συστημα της μιτσουμπας ή του ολοκαινουργιου λεξους που με πηρε ενα φιλαρακι γιατρος για να με δει για τα σπασμενα πλευρα μεχρι τη κλινικη του και πισω προχθες.
το βιτ ολα λειτουργουν αξιοπρεπως συγκριτικα.
η χειροτερη λειτουργια, που αλλου, στα φραντσιοζικα και αμεσως μετα στα φαου. σου κοβουν το αιμα α-ν-ε-τ-α.Οχι ειναι το πρωτο με τετοια συστηματα,δεν θα τα εμπιστευομουν γενικως.Ειχα μια αρνητικη εμπειρια σε test drive GLA που κοκκαλωσε τα φρενα αποτομα γιατι θεωρησε οτι θα τρακαρω με τις μπαριερες στην Κηφισιας,επειδη απλα χωθηκα στην λωριδα που εστριβε αριστερα!Ενταξει δεν με χαλασε πολυ το σημερινο,πιο πολυ χαρηκα με το ποσο αγχολυτικα κατεβηκε την αποτομη ,παρατεταμενη κατηφορα στη δουλεια μου,χωρις δραματα.
ΥΓ, Περαστικα ευχομαι ,τωρα ειδα οτι επεσες,οποτε η γλιστρησες στην πιτα,η σου εβαλε τρικλοποδια ο cruiser σε τυχαια συναντηση σε service Peugeot!
Eπειδη εχω σπασει πλευρο σε πτωση με ποδηλατο στην Κινεττα,εχω να πω οτι ειναι απο τους χειροτερους πονους,κυριως επειδη ειναι συνεχομενος,οσο αναπνεεις πονας!! Περαστικα λοιπον!! -
Τώρα το διάβασα κι εγώ.
Περαστικά @gatoz. Γρήγορη ανάρρωση εύχομαι.
Αν και οι κομπογιαννίτες λένε θα πονάς τόσες μέρες όσα τα χρόνια σου. -
??? Υπομονή και προσοχή.
-
Περαστικά Γάταρε! Σε θέλουμε σύντομα στα βουνά, ακμαίο και νιαουριστό!
Suzuki Vitara 2015