-
@lap said in Suzuki Vitara 2015:
Γενικα όλα τα νέα αυτοκίνητα στην Ευρώπη δεν έχουν προβολακια!!! Γιατί;;;
Είναι ενσωματωμένα στα κύρια φώτα.
-
Και στην Ιταλία μια από τα ίδια στις τιμές:
-
Κρίμα και έκανε τρελές πωλήσεις τελευταία.
-
Ναι αλλά βλέπω 27.500€ το Swace και σκέφτομαι τους κακομοιρηδες τους Ιταλούς, δεν θα γίνουν Έλληνες ποτέ να ξεκινάνε απ τα 32-33 χιλιάρικα για ένα οικογενειακό...
-
Στο τοπικό χαλάζι της προηγούμενης βδομάδας στη Θεσσαλονίκη, δίπλα στο δικό μου puma ήταν vitara του 2021 συναδέλφου.
Με έκπληξη είδαμε κατόπιν ότι είχε ελάχιστες μεν αλλά υπαρκτές γούβες στην οροφή και στο καπό, που εμφανίζονταν όταν το κοιτούσες από γωνία. Στο Puma δεν φαινόταν τίποτα, κάτι που επιβεβαίωσε κι ο γνωστός pdr στη Κανάρη που το πήγα άμεσα.
Νομίζω λέγαμε και παλιότερα για τη λαμαρίνα των suzuki, αλλά πολλοί είπαν ότι δεν ισχύει...Ο.Κ. -
Gatos σε 4, 3, 2...
-
@famas said in Suzuki Vitara 2015:
Στο τοπικό χαλάζι της προηγούμενης βδομάδας στη Θεσσαλονίκη, δίπλα στο δικό μου puma ήταν vitara του 2021 συναδέλφου.
Με έκπληξη είδαμε κατόπιν ότι είχε ελάχιστες μεν αλλά υπαρκτές γούβες στην οροφή και στο καπό, που εμφανίζονταν όταν το κοιτούσες από γωνία. Στο Puma δεν φαινόταν τίποτα, κάτι που επιβεβαίωσε κι ο γνωστός pdr στη Κανάρη που το πήγα άμεσα.
Νομίζω λέγαμε και παλιότερα για τη λαμαρίνα των suzuki, αλλά πολλοί είπαν ότι δεν ισχύει...Ο.Κ.Σκευωρία και προπαγάνδα, στα vitara και ελέφαντας να πέσει....ατσαλακωτα
-
Ελα τωρα που θα συγκρινουμε βιταρα με σουργελα
-
Νομίζω λέγαμε και παλιότερα για τη λαμαρίνα των suzuki, αλλά πολλοί είπαν ότι δεν ισχύει...Ο.Κ.Έκπληξη δεν ηταν ότι είχε ,έκπληξη θα ήταν το αντίθετο!!!
-
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
Ελα τωρα που θα συγκρινουμε βιταρα με σουργελα
Καλά όχι ότι είναι puma αλλά λαμαρίνες είναι με χαλάζι δεν είναι ότι δεν γίνεται να κάνει λακούβες οποιωδηποτε αμάξι.
Δεν είναι ότι το puma έχει καλύτερη λαμαρίνα και δεν έκανε λακούβες απλά παραειναι όμορφο για να του κάνει λακούβες ο θεός. Ενώ το Vitara σου λέει σιγά.....
-
Νομίζω λέγαμε και παλιότερα για τη λαμαρίνα των suzuki, αλλά πολλοί είπαν ότι δεν ισχύει...Ο.Κ.στο puma έπρεπε να το κοιτάξετε από την άλλη γωνία.
Σοβαρά τώρα, μπορεί να έκανε στο Vitara γουβιτσες αλλά τουλάχιστον δεν ανάβει λαμπάκι μηχανής ποτέ.
-
καλησπερα σε ολους!
Ποια ειναι η εντυπωση των κατοχων εως τωρα με το vitara; Ειστε ευχαριστημένοι με το μηχανικο σύνολο - χωρους και συμπεριφορά; Ενδιαφερεται να το παρει ο πατερας μου και ψαχνομαστε -
Ναι
-
@ribopaido said in Suzuki Vitara 2015:
καλησπερα σε ολους!
Ποια ειναι η εντυπωση των κατοχων εως τωρα με το vitara; Ειστε ευχαριστημένοι με το μηχανικο σύνολο - χωρους και συμπεριφορά; Ενδιαφερεται να το παρει ο πατερας μου και ψαχνομαστετο καλυτερο σουβ
απλα
τετρακινητο βεβαια
κατα προτιμηση gl+ 1.4 -
καλησπερα σε ολους!
Ποια ειναι η εντυπωση των κατοχων εως τωρα με το vitara; Ειστε ευχαριστημένοι με το μηχανικο σύνολο - χωρους και συμπεριφορά; Ενδιαφερεται να το παρει ο πατερας μου και ψαχνομαστετο καλυτερο σουβ
απλα
τετρακινητο βεβαια
κατα προτιμηση gl+ 1.4Αυτο θελει τετρακινητο ναι !
Τελεια σε ευχαριστωω -
καλησπερα σε ολους!
απλα
τετρακινητο βεβαια
κατα προτιμηση gl+ 1.4Τον έφτιαξες!
-
@gatoz Καλημέρα, αύριο βλέπουμε στην Suzuki μου, για ένα φίλο, ένα Vitara '18, πετρέλαιο, AWD, αυτόματο, εισαγωγής με 94.000Km (θα το δούμε αν ισχύει...). Τι να προσέξουμε;
-
Τα χιλιόμετρα να δείτε....και φυσικά το DCT, γιατι αυτά τα κιβώτια δεν ειναι και ό,τι πιο αξιόπιστο.
-
Ότι μπορεί να είναι 194000 και όχι 94000 km.
-
@fanis75 said in Suzuki Vitara 2015:
Τα χιλιόμετρα να δείτε....και φυσικά το DCT, γιατι αυτά τα κιβώτια δεν ειναι και ό,τι πιο αξιόπιστο.
DCT έχει; ΩΧ!
Suzuki Vitara 2015