-
Σοβαρό εξειδικευμένο συνεργείο Θεσσαλονίκη για καθαρισμό μπεκ που δεν θα οδηγήσει στο να πάρουμε τον κινητήρα στο χέρι ξέρουμε;
-
@tkin73 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Σοβαρό εξειδικευμένο συνεργείο Θεσσαλονίκη για καθαρισμό μπεκ που δεν θα οδηγήσει στο να πάρουμε τον κινητήρα στο χέρι ξέρουμε;
Σου στέλνω Pm
-
Μυλωνάς κοντά στην Πόντου, στα δυτικά.
-
@ektoras said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Κάνει καθαρισμό γιατί πιο πολύ ανταλλακτικά μπεκ βλέπω να διαφημίζει στο σαιτ του;
-
@williamg said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@alnotas said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καλημέρα και πάλι (μετά από καιρό)
Το S-Cross έχει φτάσει τα 75.000 και ήρθε ο καιρός για το ετήσιο service.
Θέλω πλέον να ξεκόψω από τους "εξουσιοδοτημένους", και για οικονομικούς λόγους αλλά και γιατί αποδείχτηκαν αναξιόπιστοι (...ας μην κατονομάσω).Βασικά και εγώ βλέπω απ την αρχη ανυσηχητικα σημάδια στην αντιπροσωπεια/σερβις που το πήρα. Ακόμα αργούμε για σερβις αλλα ας ρωτήσω...
Αθήνα που πάτε εντός εγγύησης και είστε ευχαριστημένοι;
Εγώ πάω στον Σφακιανάκη στον Κηφισό και είμαι πολύ ευχαριστημένος (3ο service τον Ιούνιο).
-
@ektoras said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Κάνει καθαρισμό γιατί πιο πολύ ανταλλακτικά μπεκ βλέπω να διαφημίζει στο σαιτ του;
Κάνει τα πάντα όσον αφορά μπεκ, αντλίες, τούρμπο.
-
Όπως αναφέρει ο φίλος ektoras, ο Μυλωνάς είναι δυνατός αλλά, δυστυχώς στα δικα μας μπεκ καθαρίζεται μόνο η ακίδα στην άκρη διότι το μπεκ δεν ανοίγει στη μέση (λόγια του Μυλωνά-τον έχω επισκεφθεί). Όπως αναφέρει και αντιπροσωπεία suzuki της Θεσσαλονίκης, έχουν στείλει και αυτοί μπεκ για καθαρισμό δεξιά και αριστερά και τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα. Η εσωτερική ακίδα ελέγχου ψεκασμού με το πηνίο δεν αλλάζει με τίποτα, π.χ.
Να καθαρίσεις μόνο το ακροφύσιο στο τέλος, θα δεις διαφορά όχι όμως, πιστεύω, η αναμενόμενη.
-
Την άλλη εβδομάδα (125k χλμ) αλλάζω κι εγώ δίσκους και μάλλον καθυστερημένα... Δεν στράβωσαν αλλά μισό πόντο πατούρα λέει έκαναν. Η διαφορά (υλικά+περαστικά) είναι ~€200 σε σχέση με την αντιπροσωπεία και λέω να πάρω το ρίσκο παρά τον κίνδυνο για τρεμοπαίξιμο. Από του εμπορίου κρατάω ότι δεν βάζω zimmerκάτι, και ζητάω καλό καθαρισμού του μουαγιέ, σωστά;
-
@luckies said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Την άλλη εβδομάδα (125k χλμ) αλλάζω κι εγώ δίσκους και μάλλον καθυστερημένα... Δεν στράβωσαν αλλά μισό πόντο πατούρα λέει έκαναν. Η διαφορά (υλικά+περαστικά) είναι ~€200 σε σχέση με την αντιπροσωπεία και λέω να πάρω το ρίσκο παρά τον κίνδυνο για τρεμοπαίξιμο. Από του εμπορίου κρατάω ότι δεν βάζω zimmerκάτι, και ζητάω καλό καθαρισμού του μουαγιέ, σωστά;
- καλο τακακι.
-
Η σούζι είναι παρκαρισμένη και κλειδωμένη εδώ και ώρα και εγώ είμαι δίπλα στον κήπο και ποτίζω. Και ξαφνικά ακούω ένα βζζζζζζζζ (από την σούζι) που κρατησε μερικά δευτερόπλεπτα και σταμάτησε. Τί (μπορεί να) ήταν αυτό;
-
Κοιμάται, μην το ενοχλείς
-
@luckies said in SUZUKI SX4 SCROSS:
ATE δίσκοι και τακάκια καλός συνδυασμός
Αν είσαι Αθήνα κατευθείαν στον ΜΟΡΑΡΗ -
Η σούζι είναι παρκαρισμένη και κλειδωμένη εδώ και ώρα και εγώ είμαι δίπλα στον κήπο και ποτίζω. Και ξαφνικά ακούω ένα βζζζζζζζζ (από την σούζι) που κρατησε μερικά δευτερόπλεπτα και σταμάτησε. Τί (μπορεί να) ήταν αυτό;
Μήπως είχες τα κλειδιά πάνω σου;
-
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Νομίζω ναι.
-
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Νομίζω ναι.
Λογικά αναγνωρίζει το FOB και προετοιμάζει το αυτοκίνητο. Λογικό και σωστό.
-
Έχω την αίσθηση είναι η αντλία βενζίνης λόγω του ότι πλησίασες με τα κλείδα.
Εκτός εαν πέρασε από δίπλα σου η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας και ακούστηκε το βζζζζζζζννννν
-
Η αντλία βενζίνης λειτουργεί μόνο αν γυρίσεις διακόπτη.
-
Τότε ήταν η ανάπτυξη
-
-
Επέστρεψα Θεσσαλονίκη από ταξίδι στερεά και νότια Εύβοια με το αμάξι, φορτωμένο ως τα μπουνια.
Περα από την εθνική πολλά χλμ στο δύσκολο επαρχιακό δίκτυο της Εύβοιας εκείνη η διαδρομή πριν το αλιβερι προς τραχηλι για κονίστρες που από λάθος του gps έκανα μας έβγαλε τα συκώτια...
Το ντιζελακι από την άλλη ατάραχο έστριβε με υπομονή παντού σε όλα τα στροφιλικια με τρομερή άνεση ελάχιστες φορές χρειάστηκα να βάλω 1η.
Βγήκα γέφυρα Χαλκίδας με τον υπολογιστή να λέει για αλλά 500 χλμ (είχε πέσει η αυτονομία λόγω ανέβα κατέβα στις παραλίες) και προβλημιζομουν αν θα με βγάλει μέχρι πάνω.
Τελικά με έβγαλε γράφοντας 150 χλμ ότι έχω ακομα το 500 έγινε 670 στην εθνική.
Ασυναγώνιστη αυτονομία και με μικρό σχετικά ντεπόζιτο...
Μετά από τόσα χλμ σε εθνική και δύσκολο επαρχιακό αν σκεφτόμουν τι μου λείπει από το αμάξι θα πω προφανώς μια φρέσκια και μοντέρνα εξωτερική εμφάνιση, οθοναρες και περιφερειακά αν και η 10αρα οθόνη πολυμέσων που έχω με την οπισθοπορειας έχει καλύψει σε ένα βαθμό την ανάγκη μου.
Στα μηχανολογικά θα ήθελα μια καλύτερη πίσω ανάρτηση κυρίως για τις εγκασιες ανωμαλίες.
Ένα καλό αυτόματο σκεφτόμουν αν μου έλειπε στα στροφιλικια της Εύβοιας αλλά το κιβώτιο του και ειδικά μετά τον επαναπρογραμματισμο του κινητήρα ελάχιστες αλλαγές έκανα. 2α και 3η στο 80% του χρόνου 15-20% 4η και ελαχιστες μετρημένες πρώτες.
Δεν μου έλλειψε.
Ούτε το γκάζι μου έλλειψε ακόμα και στις λίγες ευθείες Χαλκίδας αλιβεριου (ιδιαίτερα επικίνδυνος δρόμος 2 τρακες είδα) προσπεράσεις εμφατικές χωρίς ίχνος ανησυχίας.
6 ώρες ταξίδι από ορεινό χωριό νότιας Εύβοιας μέχρι πάνω με μια στάση μόνο σχεδόν ξεκούραστα ειδικά για το εύρος τιμής του αμαξιού.
Τα δε ανηφορικά κομμάτια της εθνικής οδού Άνετο cc με 120 - 130 σταθερά ξεκούραστα και το 5 αρι 5αρι στο σύνολο των καλοκαιρινών χλμ...
SUZUKI SX4 SCROSS