-
Και εγώ επαιξα Λόττο πριν τρία χρόνια μπας και αγοράσω Τέσλα και δεν κέρδισα ούτε 50 λεπτά.
Μετά τρία χρόνια ξανά επαιξα. Πάλι ούτε 50 λεπτά δεν κέρδισα.
Ποιος να μου το έλεγε, τρία χρόνια μετά....
-
Μήτσο η μπαταρία σε τι κατάσταση είναι;
-
-
Λάπη, είναι στο 98,87%. Αλλά τα λέω στο κείμενο ρε κούκλε, διάβασε την κατάθεση ψυχής λέμε! 1.800+ λεξούλες έγραψα!
-
@a-d-p said in TESLA FORUM:
@lap said in TESLA FORUM:
99,7%
99,97% είναι η υγεία του μοτέρ. Δηλαδή από τα 299 άλογα, έχει πέσει στα 289,9. Εντάξει, όλα τα μοτέρ χάνουν λίγη δύναμη γερνώντας, ε;
-
@dimsabas said in TESLA FORUM:
99,7%
99,97% είναι η υγεία του μοτέρ. Δηλαδή από τα 299 άλογα, έχει πέσει στα 289,9. Εντάξει, όλα τα μοτέρ χάνουν λίγη δύναμη γερνώντας, ε;
Σωστά, μπέρδεψα τα ποσοστά. Το έγραψα από μνήμης, γιατί ΕΓΩ διάβασα το κείμενο, δάσκαλε....σε αντίθεση με κάποιους εδώ μέσα..... ονόματα δεν λέμε @lap
-
@dimsabas said in TESLA FORUM:
99,7%
Σωστά, μπέρδεψα τα ποσοστά. Το έγραψα από μνήμης, γιατί ΕΓΩ διάβασα το κείμενο, δάσκαλε....σε αντίθεση με κάποιους εδώ μέσα..... ονόματα δεν λέμε @lap
στο επομενο μπαν θα εχει χρονο να διαβασει
-
Εύγε αγαθοί κι επιμελείς μαθηταί! Θα ανταμειφθείτε με βόλτα. Ουπς, ο ένας είναι στα 500 χιλιόμετρα, ο άλλος έχει ήδη ένα ίδιο (εντάξει, λίγο καλύτερο).
-
Κοιτα τους. Διάβασαν ένα κείμενο και πήραν και έπαινο.
Δάσκαλε. Βάλε εξετάσεις με θέμα 11 τελευταίες δοκιμές της φετινής χρονιάς και άλλες 9 της περσινής.
Το 'χω....
Υ.γ Και χωρίς δικαίωμα κράτησης βαθμού
-
Επειδη παντως οντως το ξαναδιαβασα το κειμενο (πρωτη φορα το ειχα διαβασει οταν ψαχνομουν, πριν αγορασω το Υ), δεν φανταζεσαι ποσο συμφωνω με αυτα που γραφεις, τουλαχιστον για το Υ που το γνωριζω.
Ποτε δεν με ημουν νευρικος οδηγος, αλλα με αυτο πλεον "παρα-ηρεμησα". Πιθανοτατα ειναι και τα χρονακια που συσσωρευονται, η απροσεξια των αλλων οδηγων που αυξανει γεωμετρικα, η αυξημενη κινηση εντος των πολεων και το γεγονος οτι δεν εχω καμμια ορεξη να μεινω χωρις αμαξι σε ενδεχομενο τρακαρισμα
Ο συνδυασμος αθορυβου κινητηρα, one pedal drive και "απειρης" ροπης με κανει να προβλεπω περισσοτερο την κινηση γυρω μου παρα να οδηγω "αντιδραστικα". Ολα γινονται ομαλα και προοδευτικα, ενω η αψογη διαχειριση ροπης μου επιτρεπει να μην εχω αγχη του τυπου "να παρω φορα να βγει η ανηφορα/τι θα γινει αν σταματησω στην ανηφορα". Οπου και να χρειαστει να σταματησω απλα παταω γκαζι και κινουμαι παλι. Σε αυτον τον τομεα, του υφους οδηγησης, πραγματικα το τεσλα μου ταιριαξε τελεια.
Για την αναρτηση τα εχουμε πει. Ειναι σφιχτη, ωρες ωρες ειναι λιγο αβολη, αλλα την εχω συνηθισει πλεον, πιθανοτατα εχω μαθει να μειωνω περισσοτερο ταχυτητα σε ασχημες ανωμαλιες, σε σχεση με το τιγκ, οποτε δεν με ενοχλει πλεον.
Για το μαμημενο προσκεφαλο ειχες επισης ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο!!! Οτι και να εκανα, δεν μπορεσα να το βολευτω. Πηρα μαξιλαρακι για τον αυχενα τελικα και ησυχασα. Εχουν φτιαξει ενα τοσο ανετο καθισμα και τα εχουν χαλασει εκει πανω. Δεν βλεπω πολλες γκρινιες για αυτο το θεμα, οποτε υποθετω οτι ειναι ζητημα σωματος/υψους/θεσης οδηγησης.
Το αρθρο γραφτηκε το 2022, πριν πεσουν 10χιλιαρο οι τιμες των τεσλα. Αυτο που κραταω ως εντυπωσιακο ειναι οτι εκεινη την εποχη ηταν μολις 4 χιλιαρικα η διαφορα LR και P!
Τελος, μιας και αγορασε προσφατα φιλος την jaguar, θελω να παω να την δω καποια στιγμη να δω την διαφορα στην θεση οδηγησης σε σχεση με το τεσλα. -
Πάντως σίγουρα θα έχουν ήδη παραγγείλει Τέσλα οι δύο αστροναύτες που είχε στείλει ο Μπάιντεν στον διαστημικό σταθμό και δεν μπορούσε να τους φέρει πίσω και δεν ήθελε όσο κυβερνούσε να δώσει την δουλειά στον Μάσκ που μπορούσε να την κάνει και την έκανε και από χτες είναι εδώ οι δύο αστροναύτες που ούτε λεφτά θα πάρουν ιδιαίτερα, αλλά θα τρέχουν για αποκατάσταση μετά από τόσο καιρό εκεί πάνω.
-
@criuser said in TESLA FORUM:
Πάντως σίγουρα θα έχουν ήδη παραγγείλει Τέσλα οι δύο αστροναύτες που είχε στείλει ο Μπάιντεν στον διαστημικό σταθμό και δεν μπορούσε να τους φέρει πίσω και δεν ήθελε όσο κυβερνούσε να δώσει την δουλειά στον Μάσκ που μπορούσε να την κάνει και την έκανε και από χτες είναι εδώ οι δύο αστροναύτες που ούτε λεφτά θα πάρουν ιδιαίτερα, αλλά θα τρέχουν για αποκατάσταση μετά από τόσο καιρό εκεί πάνω.
το μπαν σου εκανε κακο. Παντα εγραφες χαζομαρες, αλλα τουλαχιστον τις εγραφες με σωστο τροπο
Βαλε και κανενα σημειο στιξης, να καταλαβουμε την χαζομαρα που θες να πεις.
-
@dettol said in TESLA FORUM:
το μπαν σου εκανε κακο. Παντα εγραφες χαζομαρες, αλλα τουλαχιστον τις εγραφες με σωστο τροπο
Ελα ρε συ, ξεκάθαρο ειναι το τι γράφει ο Βασίλης. 2 αστροναύτες έμεινα καραβοφάναρο στον διαστημικό σταθμό και ο Μπαηντεν δεν ήθελε να τους φέρει πίσω ο Μάσκ. Ο Τραμπ ήθελε και έτσι ο Μασκ τους έφερε πίσω. Εεε λογικό αφού τους έσωσε, να πάρουν Τέσλα τώρα.
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
Ελα ρε συ, ξεκάθαρο ειναι το τι γράφει ο Βασίλης. 2 αστροναύτες έμεινα καραβοφάναρο στον διαστημικό σταθμό και ο Μπαηντεν δεν ήθελε να τους φέρει πίσω ο Μάσκ. Ο Τραμπ ήθελε και έτσι ο Μασκ τους έφερε πίσω. Εεε λογικό αφού τους έσωσε, να πάρουν Τέσλα τώρα.
το προτιμουσα οπως ηταν γραμμενο πριν. Ειχε ποιητικη αηδια
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
το προτιμουσα οπως ηταν γραμμενο πριν. Ειχε ποιητικη αηδια
Για αυτούς που απευθύνεται το σχόλιο, ήταν μια χαρά γραμμένο...
Σε γλώσσα Γραμμική Γάμα...
-
Το τρολλάρισμα στην Boeing NASA και Μπάιντεν deep state αυξάνει κατακόρυφα η απλότητα με την οποία τους έφερε πίσω η space X ,τζακ μπαμ ...
και η εμπιστοσύνη στο crew dragon που δείχνουν οι ... Ρώσοι -
Εγώ πάντως με τόσους πυραύλους της που σκάνε συνέχεια, θα προτιμούσα να πέσω με αλεξίπτωτο από το ΔΔΣ παρά να μπω σε πύραυλο της space X
-
Αυτοί που σκάνε είναι οι πειραματικοί για να είναι επαναχρησιμοποιούμενοι και προσγειώνονται όρθιοι.
Οταν το πετυχαίνουν.
Οι άλλοι είναι βόλτα στο πάρκο...
-
Η επιχειρηματικότητα ενέχει ρίσκο. Το μόνο που δεν μπορείς να καταλογίσεις στον Μασκ είναι η έλλειψη τόλμης και ικανότητας.
-
Monman, πώς και δεν έχεις κάνει ακόμα κίνηση;
TESLA FORUM