-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Μαζί με το ΚΗ3 αγοράζεις model3 με 31470 κλειδί !!!
Τσάμπα πράγμα !Τσάμπα ειναι, αλλά θέλει πιο πολλά λεφτά, αφού #mono_kokkino &#mono_lefko esoteriko. Αλλιώς εγώ δεν το παίρνω, προτιμώ κάτι άλλο!
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
Τσάμπα πράγμα !Τσάμπα ειναι, αλλά θέλει πιο πολλά λεφτά, αφού #mono_kokkino &#mono_lefko esoteriko. Αλλιώς εγώ δεν το παίρνω, προτιμώ κάτι άλλο!
#mono_awd
-
Τι άλλο;
-
@dimsabas said in TESLA FORUM:
Τι άλλο;
Δεν ξέρω, κάτι άλλο. Εαν πάρω Τέσλα, μόνο έτσι....αλλιώς δεν το θέλω! Πώς δεν θέλω αυτοκίνητο με χειροκίνητα παράθυρα, έτσι δεν θέλω και Τέσλα με μαύρο εσωτερικό, δεν μου αρέσει καθόλου.
-
Σε βλέπω με κάνα LBX με... μαύρα καθίσματα!
-
Σε βλέπω με κάνα LBX με... μαύρα καθίσματα!
Ενα ποτέ έπαιρνα LBX, μόνο ένα εσωτερικό υπάρχει για εμένα και 2 εξωτερικά χρώματα, είμαι εύκολος!
-
Το λευκό εσωτερικό φαίνεται πολύ οπτικά πολύ ψεύτικο, αλλά γούστα είναι αυτά
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
Το λευκό εσωτερικό φαίνεται πολύ οπτικά πολύ ψεύτικο, αλλά γούστα είναι αυτά
Θα συμφωνήσω το λευκό εσωτερικό είναι αρκετά κραυγαλέο και λερώνει και εύκολα.
Για εμένα καλύτεροι συνδυασμοί:
- λευκό με μαύρο εσωτερικό, λόγω τιμής, ανθεκτικότητας χρώματος, αντίθεση, δεν τραβάει ήλιο το εξωτερικό.
- μπλε με μαύρο εσωτερικό (επειδή αυτό πήρα λολ).
-
Συμφωνώ με τον Φάνη ότι είναι πιο όμορφο το κόκκινο με λευκό εσωτερικό. Αλλά το φοβάμαι με δύο μικρά παιδιά. Με καθημερινά μπάνια στη θάλασσα. Με εκδρομές.
-
Συμφωνώ με τον Φάνη ότι είναι πιο όμορφο το κόκκινο με λευκό εσωτερικό. Αλλά το φοβάμαι με δύο μικρά παιδιά. Με καθημερινά μπάνια στη θάλασσα. Με εκδρομές.
To κόκκινο είναι χρωματάρα αλλά πολύ "χυδαίο" με την έννοια της επίδειξης σε τόσο μεγάλο όχημα!
Δεν θα επαιρνα ποτέ μαύρο
Σημερα που εχει πέσει το steath grey στα 1300 ευρώ θα το επαιρνα!
Λευκό και δη περλα αγαπημένο αλλά μεγαλώνει ακόμα τον όγκο του και είναι τα περισσότερα τέτοια!
Ερωτας το Quicksilver
Μπλε ανεκτό για διαφοροποίηση!Αλλά γενικά τα βερνίκια τους ειναι ανυπαρκτα και οτιδηποτε πλην λευκού εχει έντονη αραχνη πάνω από την παραλαβή!
Σε αναγκάζουν να πας για κεραμική, ppf και διάφορες αλλες πανακριβες μαλακίες!
Αλλιως κυκλοφορείς με το spiderman!Εσωτερικό ποτέ λευκό προσωπικά! Είμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ψυχαναγκαστικός για να το αντέξω! Καιτοι είναι ομορφο!
Μια φορά εκανα το λάθος να παρω αμαξι με μπεζ εσωτερικό και ημουν συνέχεια με πετσέτες και καλυμματα! -
οχι λευκο, διοτι θα ψαχνεις να βρεις το δικο σου στα μεγαλα παρκινγκ οπου υπαρχουν αρκετα τεσλα
Για 3αρι κοκκινο>μπλε>γκρι. Επιφυλασσομαι για το quicksilver διοτι δεν το εχω δει ποτε σε 3αρι, παρα μονο σε Υ.
Τα Υ ολα σαν φαλαινες ειναι , αλλα το Υ φαινεται σαν φαλαινα που εχει αφανισει τους ωκεανους απο πλαγκτον, οποτε καλυτερα καποιο αλλο χρωμα. Quicksilver θεωρω το καλυτερο και δευτερο το μαυρο. -
Τσάμπα ειναι, αλλά θέλει πιο πολλά λεφτά, αφού #mono_kokkino &#mono_lefko esoteriko. Αλλιώς εγώ δεν το παίρνω, προτιμώ κάτι άλλο!
Όσο ωραίος κι αν είναι αυτός ο συνδυασμός, ακόμη κι αν με κρέμαγαν ανάποδα δεν θα έδινα 3200 (δηλαδή το 10% της αξίας του αυτοκινήτου) για να αλλάξω χρώματα μέσα - έξω, Λευκό με μαύρο εσωτερικό για μένα!
-
Σπίτι, μονοκατοικία κατά προτίμηση για να το φροντίζω
-
@harisma23 said in TESLA FORUM:
Τσάμπα ειναι, αλλά θέλει πιο πολλά λεφτά, αφού #mono_kokkino &#mono_lefko esoteriko. Αλλιώς εγώ δεν το παίρνω, προτιμώ κάτι άλλο!
Όσο ωραίος κι αν είναι αυτός ο συνδυασμός, ακόμη κι αν με κρέμαγαν ανάποδα δεν θα έδινα 3200 (δηλαδή το 10% της αξίας του αυτοκινήτου) για να αλλάξω χρώματα μέσα - έξω, Λευκό με μαύρο εσωτερικό για μένα!
oλοι λευκο εξωτερικο εχουν. μπλε με μαυρο ειναι το καλυτερο γιατι ειναι σχετικα σπανιο.
-
το γκρι ειναι ωραιο χρωμα και παει πολυ στο Tesla. Ομως το γκρι ειναι επικινδυνο ιδιαιτερα στην Ελλαδα. Ετσι που τρεχουν στην Ελλαδα τα μηχανακια δε σε βλεπουν, αν εχεις γκρι χρωμα στις διασταυρωσεις και μπορει να χτυπησεις κανενα! Εχει γινει με φιλους ενω προσπαθουσαν να περασουν διασταυρωση να περναει καθετα μηχανακι που ετρεχε και να το χτυπαν. Ολοι γκρι αυτοκινητο ειχαν, ευτυχως δεν επαθαν σοβαρο τραυματισμο τα μηχανακια
-
Καθαρίζει πανεύκολα το συνθετικό δέρμα, δεν έχεις να φοβάσαι κάτι.
Αλλά γενικά τα βερνίκια τους ειναι ανυπαρκτα και οτιδηποτε πλην λευκού εχει έντονη αραχνη πάνω από την παραλαβή!
Σε αναγκάζουν να πας για κεραμική, ppf και διάφορες αλλες πανακριβες μαλακίες!Σιγά μην το πάω για όλα αυτά, δεν φαίνεται τίποτα από μακριά και από κοντά ποτέ δεν κοιτάω τα αμάξια μου! Ας έχει όσες γρατσουνιές και αράχνες θέλει, για τον επόμενο είναι αυτα εαν θέλει να τα φτιάξει - πεταμένα λεφτά για εμένα.
-
Ισχύει. Είχαμε ποσταρει βίντεο παλιότερα.
-
Οχι σκούρο εξωτερικό χρώμα με τόσες μεγάλες επιφάνειες και όχι λευκό εσωτερικό γιαιτ αφενός δείχνει φθηνό, αφετέρου λερώνει εύκολα ειδικά από τις ρουκέτες των από πίσω ουννων.
-
Θυμιζει πολυ Countach με ιδιοκτητη τον Tony Montana αυτος ο συνδυασμος.
-
@antonn said in TESLA FORUM:
το γκρι ειναι ωραιο χρωμα και παει πολυ στο Tesla. Ομως το γκρι ειναι επικινδυνο ιδιαιτερα στην Ελλαδα. Ετσι που τρεχουν στην Ελλαδα τα μηχανακια δε σε βλεπουν, αν εχεις γκρι χρωμα στις διασταυρωσεις και μπορει να χτυπησεις κανενα! Εχει γινει με φιλους ενω προσπαθουσαν να περασουν διασταυρωση να περναει καθετα μηχανακι που ετρεχε και να το χτυπαν. Ολοι γκρι αυτοκινητο ειχαν, ευτυχως δεν επαθαν σοβαρο τραυματισμο τα μηχανακια
Το διαβασα προσφατα αυτο, και μου φανηκε περιεργο .
Αλλα τελικα ειναι πραγματικο προβλημα.
Για τον ιδιο λογο (καμουφλαζ στον οριζοντα) που τα πολεμικα πλοια ειναι γκρι, ετσι και τα γκρι αυτοκινητα χανονται στο δρομο.
TESLA FORUM