-
Παντως κατι που πρεπει ολοι να παραδεχτουν την τεσλα οτι εκανε ΜΟΝΗ της και παλι ποθητα τα σενταν, μια κατηγορια που ειχε πεθανει τα τελευταια χρονια.
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Παντως κατι που πρεπει ολοι να παραδεχτουν την τεσλα οτι εκανε ΜΟΝΗ της και παλι ποθητα τα σενταν, μια κατηγορια που ειχε πεθανει τα τελευταια χρονια.
Όχι βέβαια. Δες τις πωλήσεις της 3άρας, της C Class κλπ, για να μη μιλήσουμε για μεγαλύτερα μοντέλα. Τα σεντάν φυσικά και δεν είχαν πεθάνει.
-
δεν ισχυει κατι τετοιο. τα σενταν εχουν χαμηλες πωλησεις. εξαλλου και σε τεσλα το Υ ειναι 1ο σε πωλησεις.
-
Είναι και οι διαθέσιμες επιλογές. Σκέψου ένα υβριδικό Toyota Camry στην Ελλάδα πόσο θα πουλούσε, αντί για το corolla sedan (καθαρά θέμα design), ένα νέο Mondeo που δεν υπάρχει, κλπ. Αλλά είναι αλήθεια, το Tesla είναι από τα πιο ωραία sedan, απλές καθαρές γραμμές.
-
@babisstinson said in TESLA FORUM:
Είναι και οι διαθέσιμες επιλογές. Σκέψου ένα υβριδικό Toyota Camry στην Ελλάδα πόσο θα πουλούσε, αντί για το corolla sedan (καθαρά θέμα design), ένα νέο Mondeo που δεν υπάρχει, κλπ. Αλλά είναι αλήθεια, το Tesla είναι από τα πιο ωραία sedan, απλές καθαρές γραμμές.
Στα 50+ χιλιάρικα που πωλείται στην Ευρώπη (αν θυμάμαι καλά) και με 4.9μ μήκος δεν ξέρω ποσο καλά θα πουλούσε. Εξαιρετικό αυτοκίνητο αλλά δεν ξέρω ποσο εμπορικό θα ήταν στην Ελλάδα
Το model 3 θεωρώ ότι πούλησε τόσο καλά στην Ελλάδα λόγω του οικονομικού πακέτου που το συνόδευε (επιδότηση, χαμηλή αρχική τιμή, φορολογικά οφέλη) και των επιδόσεων.C-class όντως ψιλο βλέπω. ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ bmw sedan όμως δεν βλέπω. Βλέπω άπειρες bmw στο δρόμο αλλά τα σεντάν είναι παλαιότερα αυτοκίνητα. 5-8 χρόνων συνήθως.
-
Ο κόσμος αγοράζει το 3 επειδή είναι φθηνό, όχι επειδή είναι sedan. Αν το έβγαζαν σε μικρότερου μήκους hatchback έκδοση, οι πωλήσεις θα πήγαιναν εκεί.
-
Θα φέρουν επιτέλους το cyber truck για εμάς τα μαστορια ή θα το φάνε οι προδιαγραφές προστασίας πεζών ;
-
Αυτό με την προστασία πεζών είναι πραγματικό ανέκδοτο, είναι το cybertruck ξέρω γω επικίνδυνο σε σχέση με τι; Αν σε χτύπησε σχολικό λεωφορείο, ή το Ford Tourneo, ή το Range rover sport, δεν τραυματίζεσαι; Τεσπά
Το model 3 long range rwd έχει σχεδόν το ίδιο βάρος με το μικρό, 0-60mph 4,9 και με μικρές ζάντες θα ξεπερνά τα 680κμ του dual motor, φθάνοντας τα 720. Πολύ καλό.
-
Τα Καμρυ ειναι μια φουσκωμενη Κορολλα, στην ιδια πλατφορμα ειναι φτιαγμενα. Θα πουλουσε σαν ταξι γιατι οι ταξιτζηδες θελουν χωρους, περα απο αυτο δεν πιστευω θα πουλουσε ιδιαιτερα, οι ιδιωτες θα προτιμουσαν Rav4.
-
@ataim said in TESLA FORUM:
Ο κόσμος αγοράζει το 3 επειδή είναι φθηνό, όχι επειδή είναι sedan. Αν το έβγαζαν σε μικρότερου μήκους hatchback έκδοση, οι πωλήσεις θα πήγαιναν εκεί.
καμμια αντιρρηση, και το ειπα ηδη οτι το μεγαλο οφελος ειναι το συνολικο κοστος για την τσεπη του αγοραστη. Τελικα ομως, το αγοραζει
Το λεω γιατι μας τα ειχαν κανει τσουρεκια οτι "οι πελατες θελουν suv", αλλα οταν βρεθηκε ενα ωραιο και τιμολογιακα σωστο προϊον σε σενταν, ο κοσμος ανταποκριθηκε. -
Στα 50+ χιλιάρικα που πωλείται στην Ευρώπη (αν θυμάμαι καλά) και με 4.9μ μήκος δεν ξέρω ποσο καλά θα πουλούσε. Εξαιρετικό αυτοκίνητο αλλά δεν ξέρω ποσο εμπορικό θα ήταν στην Ελλάδα
Το model 3 θεωρώ ότι πούλησε τόσο καλά στην Ελλάδα λόγω του οικονομικού πακέτου που το συνόδευε (επιδότηση, χαμηλή αρχική τιμή, φορολογικά οφέλη) και των επιδόσεων.C-class όντως ψιλο βλέπω. ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ bmw sedan όμως δεν βλέπω. Βλέπω άπειρες bmw στο δρόμο αλλά τα σεντάν είναι παλαιότερα αυτοκίνητα. 5-8 χρόνων συνήθως.
Σε ποια περιοχη μενεις? Στα βορεια προαστεια εχω δει πολλες περιεργως και εγω δεν το περιμενα. Οι περισσοτερες 7αρες υβριδικες αλλα και μερικα ι5 ηλεκτρικα. Τωρα θα ερθουν και 5αρες υβριδικα. Μιλαμε για τα καινουρια αμαξια, και για λογους αισθητικης δεν πιστευα οτι θα πουλουσαν. Παντως δεν λεει κατι, εδω εχω δει αρκετα ολοκαινουρια Bentley τα οποιa ειναι και τεραστια στις διαστασεις. Αλλο περιεργο και αυτο. Και 2-3 Maybach. Σε καμμια περιπτωση βεβαια σημαντικο ποσοστο σε σχεση με τα SUV αυτων των εταιρειων αλλα υπαρχουν αρκετα σενταν. Φανταζομαι οτι τα αγοραζουν για να μεταφερουν καποιους επιχειρηματιες που ειναι ποιο παραδοσιακοι.
-
Μην του απαντήσεις προσωπικές πληροφορίες του κουτσομπόλη !
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
Μην του απαντήσεις προσωπικές πληροφορίες του κουτσομπόλη !
εμαθα το μαθημα μου.
-
-
Το 3άρι το πεμβέ έθεσε εαυτόν εκτός αγοράς από μόνο του. Ξεκινάει από τα χαροκάμμένα 2000 κυβικά και τα 50 καφετιά.
Game over! -
@dstou said in TESLA FORUM:
Το 3άρι το πεμβέ έθεσε εαυτόν εκτός αγοράς από μόνο του. Ξεκινάει από τα χαροκάμμένα 2000 κυβικά και τα 50 καφετιά.
Game over!Όποιος μπορεί να πάρει τέτοιο αυτοκίνητο δεν κολλάει στα 2000 κυβικά (σιγά τα πολλά δηλαδή). Το μισό φόρουμ έχει δίλιτρα και πάνω... Δες τις πωλήσεις απλά και άσε και την Ελλαδίτσα.
-
@realzeus said in TESLA FORUM:
@ataim said in TESLA FORUM:
, 0-60mph 4,9
Όχι το Ευρωπαϊκό, όχι ότι μετράει ιδιαίτερα αυτό.
Δεν έχει έρθει ακόμα Ευρώπη, αν έρθει τόσο θα κάνει, φοράει την μεγάλη μπαταρία του dual motor.
-
@kkostask said in TESLA FORUM:
Διάβασα όλο αυτό και σκέφτηκα…ρε φούστη μου, για να κυκλοφορείς με ηλεκτρικό και δη Tesla πρέπει να έχεις τελειώσει ΜΙΤ….
Η απλα να μην εισαι αμορφωτος boomer.
-
Κοίταγα τις πωλήσεις από σεαα το πρώτο πεντάμηνο του έτους, και συνέκρινα τις πωλήσεις το 2009 με τις φετεινές
2009
Μερσεντέ C-κλάσε : 1367
Πεμβέ 3άρι : 1104
Άουντι Α4 : 859
(επίσης Ινσίνια 1369, τρίτο το Πασάτ 1124, Αβένσις 1024)2024
Μερσεντέ C-κλάσε : ...46
Πεμβέ 3άρι : ...57 τρίτο γενικής
Άουντι Α4 : ...14
(Τέζλα 3 : 438 πρώτο, Οκτάβια : 247 δεύτερο)Η πανωλεθρία των σεντάν, κυριολεκτικά.
-
@dstou said in TESLA FORUM:
Κοίταγα τις πωλήσεις από σεαα το πρώτο πεντάμηνο του έτους, και συνέκρινα τις πωλήσεις το 2009 με τις φετεινές
2009
Μερσεντέ C-κλάσε : 1367
Πεμβέ 3άρι : 1104
Άουντι Α4 : 859
(επίσης Ινσίνια 1369, τρίτο το Πασάτ 1124, Αβένσις 1024)2024
Μερσεντέ C-κλάσε : ...46
Πεμβέ 3άρι : ...57 τρίτο γενικής
Άουντι Α4 : ...14
(Τέζλα 3 : 438 πρώτο, Οκτάβια : 247 δεύτερο)Η πανωλεθρία των σεντάν, κυριολεκτικά.
... η πανωλεθρία των κυριλέ σενταν που ήταν μόνο για μούρη και απο ουσία φύκια ...
TESLA FORUM