-
@red_monster said in TESLA FORUM:
Σαν το άσπρο δεν έχει, όλα τα αλλά είναι μέτρια πλην του πολύ ευαίσθητου κόκκινου το οποίο στις εκδόσεις με 18αρες χάνει ταμαλα
Από πλευράς ποιότητας/ανθεκτικότητας μιλάς ή αισθητικά;
-
Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Στην Κρήτη βλέπω αρκετά tesla, Ωστόσο δεν υπάρχει αντιπροσωπεία και service. Τι γίνεται σε περίπτωση που χρειαστούν κάτι; Και δεν αναφέρομαι σε όσα είναι leasing που θα μπορούσαν να τα φορτώνουν και στο καράβι για Αθήνα και πάλι πίσω..
-
@poliviosfp said in TESLA FORUM:
Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Στην Κρήτη βλέπω αρκετά tesla, Ωστόσο δεν υπάρχει αντιπροσωπεία και service. Τι γίνεται σε περίπτωση που χρειαστούν κάτι; Και δεν αναφέρομαι σε όσα είναι leasing που θα μπορούσαν να τα φορτώνουν και στο καράβι για Αθήνα και πάλι πίσω..
Θα το συνοδεύσουν στην Αθήνα και θα πάνε στο service
-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
@gosta said in TESLA FORUM:
Καλησπέρα σας και πάλι!
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Παρέλαβα την περασμένη εβδομάδα και πρόλαβα τα 20κ κμ δωρεάν φορτιση. Το αμάξι ήρθε με 2 γρατσουνιές ελαφρές και γεμάτο αράχνες. Μου είπε ο πωλητής να κλείσω σέρβις να το φτιάξουν. Επίσης ήδη πρόλαβε να με χτυπήσει ένα πετραδάκι στην εθνική με άπειρη ταχύτητα και να αφήσει μια εκδορα μισό πόντο που φαίνεται το λευκό από κατω! Οπότε θα σας ρωτήσω που μπορώ να φτιάξω αυτή τη μικρή εκδορα?!Τα δικαιολογητικά για τον φορτιστή είναι αρκετά συγκεκριμένα αλλά μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή σας! Νομίζω υπάρχουν κάποιοι 11kw στη λίστα των επιλέξιμων εξίσου φθηνοί με τον τεσλα.
Δοκιμασε να βρεις το χρωμα να το κανεις μόνος σου!
Αλλιως σε καποιο καταστημα με τοπικες βαφες (paintbull) .... που θα μπορουσαν να στο γυαλίσουν κιόλας....
Για τις γρατσουνιες εννοείς οτι τις εδωσαν ως αναφορα στο σερβις κατά την παράδοση ; και θα σου κλεισουν ραντεβού να πας για γυαλισμα;Εννοείς να πάρω το χρώμα και να δοκιμάσω με κάποιο πινέλο ε;
Για τις γρατσουνιές και τις αράχνες ναι μου είπε ότι θα το γυαλίσουν...
Αναρωτιέμαι αν θα το κάνουν καλά βέβαια ή απλώς πρόχειρα για να βγάλουν την υποχρέωση. -
Παρακαλώ να μην συνεχιστεί το off-topic, εχουμε σχετικό θέμα για Φ/Β. Θα μεταφερθούν και τα υπόλοιπα εκεί.
-
@niou said in TESLA FORUM:
@red_monster said in TESLA FORUM:
Σαν το άσπρο δεν έχει, όλα τα αλλά είναι μέτρια πλην του πολύ ευαίσθητου κόκκινου το οποίο στις εκδόσεις με 18αρες χάνει ταμαλα
Από πλευράς ποιότητας/ανθεκτικότητας μιλάς ή αισθητικά;
BOTH
-
Γιατί νομίζεις δεν έχω ψωνίσει ακόμα; Με γυροφέρνει ο διάολος μέσα μου συνεχώς.
Άσε και πήρε ένας γείτονας 70άρης το highland και είναι σαν να μου το κανε επίτηδες! -
Θα στο πω εγώ..... επίτηδες το έκανε.
Νομίζω στην vw πάνε για service
Τι service δηλαδή... κοιτούν τα νερά των ψυγειων
-
@sargus said in TESLA FORUM:
Γιατί νομίζεις δεν έχω ψωνίσει ακόμα; Με γυροφέρνει ο διάολος μέσα μου συνεχώς.
Άσε και πήρε ένας γείτονας 70άρης το highland και είναι σαν να μου το κανε επίτηδες!στο ΚΗ3 εξακολουθειτε να εχετε οι νησιωτες μεγαλυτερη επιδοτηση;
Για να μπει λιγο περισσοτερο ο διαολος μεσα σου το λεω -
Εντωμεταξύ ρε σαργούς, εσεις εκεί έχετε τόσο ήλιο....που είναι σαν να βρέχει βενζίνη και δεν βγαίνεται να την μαζέψετε με τον κουβά.
Πωωω τι είπα πάλι;;; Μπράβο μου.
-
Καλησπέρα και πάλι κύριοι,
Από αυτονομία τι να περιμένω σε model 3 lr highland σε μεικτή οδήγηση με ελαφρύ ποδι και αιρκο στους 23;
Επίσης βλέπω το σεντρυ τρώει πολύ μπαταρία σε ακίνητο αυτοκίνητο. Δεν είναι εντύπωση μου ε;
-
Από αυτονομία τι να περιμένω σε model 3 lr highland σε μεικτή οδήγηση με ελαφρύ ποδι και αιρκο στους 23;
Επίσης βλέπω το σεντρυ τρώει πολύ μπαταρία σε ακίνητο αυτοκίνητο. Δεν είναι εντύπωση μου ε;
500 km
-
δυστυχως δεν υπαρχει ο "μικτος κυκλος" παρα μονο στην θεωρια.
Σε ΕΟ με 120-130km/h θα πρεπει να βγαλεις γυρω στα 400km 0-100%. Δεν υπαρχει λογος ομως να το πας στο 0%.
Εντος πολης θα δεις περισσοτερο. Ποσο περισσοτερο; ξερωγω 450-500χλμ -
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Καμία συμβουλή για εξοικονόμηση ενέργειας;
-
Χαμήλωσε την φωτεινότητα της οθόνης , μην ανοίγεις το ηχοσύστημα και επίσκεψη στην τουαλέτα πριν από κάθε διαδρομή .
-
@teo-mak said in TESLA FORUM:
Χαμήλωσε την φωτεινότητα της οθόνης , μην ανοίγεις το ηχοσύστημα και επίσκεψη στην τουαλέτα πριν από κάθε διαδρομή .
Χαχαχαχα
-
τα ηλεκτρικα αυτοκινητα, οσο πιο χαμηλη ταχυτητα τοσο πιο λιγο καινε. Εντωμεταξυ δεν εχει και μεγαλες αποστασεις στην Κρητη και ουτε μπορεις να αναπτυξεις ταχυτητα. Αρα η καταναλωση σου ετσι και αλλιως χαμηλη. Απλα αν πας μεγαλη αποσταση και χρειαστεις διανυχτερευση ετσι και αλλιως, τοτε να εχει το καταλυμα φορτιση εστω με σουκο απλη.
-
Δεν ισχύει το όσο πιο χαμηλή ταχύτητα τοσο μικρότερη κατανάλωση ως αξίωμα
-
Εγώ ξέρω πως αν κανεις μια διαδρομή με όπισθεν γεμίζεις την μπαταρία!
-
@lap said in TESLA FORUM:
Εγώ ξέρω πως αν κανεις μια διαδρομή με όπισθεν γεμίζεις την μπαταρία!
Δηλαδη αν κανεις την την διαδρομη Ανω Λιοσια Καρπενησι να δροσιστης και βαζοντας οπισθεν κανεις την ιδια διαδρομη , καταληγεις στα Ανω Λιοσια με 100% μπαταρια;
Την κανει αυτοματα φανταζομαι , χωρις χερια στο τιμονι και να κοιτας πισω .
Το κανουν ολα τα ηλεκτρικα αυτο;
Καπου διαβαζα οτι θα το κανει ο MUSK και στην space x , για περιβαλλοντολογικους λογους οι πυραυλοι θα μετατραπουν σε ηλεκτρικοι , με ανακτηση και γεμισμα μπαταριων κατα την καθοδο .
TESLA FORUM