-
@red_monster said in TESLA FORUM:
Είχε οδηγήσει κανένας (από εδώ μέσα) το παλαιο περφ και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι έπασχε στην επιτάχυνση ?
Χάλι μαύρο …..
Ένα θα γράψω . Έφυγε το τηλέφωνο από την θέση του που φόρτιζε και βρέθηκε στο πίσω κάθισμα .
-
Είχε οδηγήσει κανένας (από εδώ μέσα) το παλαιο περφ και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι έπασχε στην επιτάχυνση ?
Δεν λέμε ότι πάσχει ούτε το παλιό ούτε το νέο, λέμε ότι το αμερικάνικο είναι πολύ γρηγορότερο, επισήμως από την Tesla το δικό μας έχει -50 άλογα.
-
@teo-mak said in TESLA FORUM:
Χάλι μαύρο …..
Ένα θα γράψω . Έφυγε το τηλέφωνο από την θέση του που φόρτιζε και βρέθηκε στο πίσω κάθισμα .
Σε κάθε επιτάχυνση σταματάει και ξαναξεκινάει η ασύρματη φόρτιση του κινητού
-
@ataim said in TESLA FORUM:
....
Γενικά στα ηλεκτρικά δεν έχουν τεθεί κανόνες για το πώς μετράμε την ιπποδύναμη και ίσως δεν έχει πολύ σημασία.Υπάρχουν. Εδώ και 18 χρόνια.
Regulation No 85 of the Economic Commission for Europe of the United Nations (UN/ECE) — Uniform provisions concerning the approval of internal combustion engines or electric drive trains intended for the propulsion of motor vehicles of categories M and N with regard to the measurement of net power and the maximum 30 minutes power of electric drive trains (OJ L 323 07.11.2014, p. 52, ELI: http://data.europa.eu/eli/reg/2014/85/oj)
Παράγραφοι
5.3.1. Determination of the net power
5.3.2. Determination of the maximum 30 minutes power
5.4. Interpretation of results -
@super-t said in TESLA FORUM:
@ataim said in TESLA FORUM:
....
Γενικά στα ηλεκτρικά δεν έχουν τεθεί κανόνες για το πώς μετράμε την ιπποδύναμη και ίσως δεν έχει πολύ σημασία.Υπάρχουν. Εδώ και 18 χρόνια.
Regulation No 85 of the Economic Commission for Europe of the United Nations (UN/ECE) — Uniform provisions concerning the approval of internal combustion engines or electric drive trains intended for the propulsion of motor vehicles of categories M and N with regard to the measurement of net power and the maximum 30 minutes power of electric drive trains (OJ L 323 07.11.2014, p. 52, ELI: http://data.europa.eu/eli/reg/2014/85/oj)
Παράγραφοι
5.3.1. Determination of the net power
5.3.2. Determination of the maximum 30 minutes power
5.4. Interpretation of resultsΜάλιστα, δεν τα είχα καθόλου υπόψη.
-
Καλησπέρα σας,
Πρόσφατα παρέλαβα και εγώ το Model 3 LR σε χρώμα μπλε!
Θα ήθελα τα φώτα σας στα εξής:
-
ο πωλητής μου είπε ότι το συγκεκριμένο χρώμα είναι το 2ο περισσότερο ευαίσθητο (μετά το μαύρο), οπότε πρότεινε κάποια κεραμική επίστρωση για να προστατευθεί. Ποιά η γνώμη σας επί του θέματος;
-
μήπως έχετε να προτείνετε κάποιον από τους εγκεκριμένους φορτιστές από το πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά 3; https://kinoumeilektrika3.gov.gr/files/FORTISTES-KH3.pdf?download=false
Σας ευχαριστώ πολύ.
-
-
@gosta said in TESLA FORUM:
- ο πωλητής μου είπε ότι το συγκεκριμένο χρώμα είναι το 2ο περισσότερο ευαίσθητο (μετά το μαύρο), οπότε πρότεινε κάποια κεραμική επίστρωση για να προστατευθεί. Ποιά η γνώμη σας επί του θέματος;
Όλα τα σκούρα χρώματα ειναι "ευαίσθητα". Για εμένα η κεραμική είναι πεταμένα λεφτά, αλλά ο καθένας ανάλογα με τα OCD του κρίνει και επιλέγει!
-
Καλησπέρα σας,
-
ο πωλητής μου είπε ότι το συγκεκριμένο χρώμα είναι το 2ο περισσότερο ευαίσθητο (μετά το μαύρο), οπότε πρότεινε κάποια κεραμική επίστρωση για να προστατευθεί. Ποιά η γνώμη σας επί του θέματος;
-
μήπως έχετε να προτείνετε κάποιον από τους εγκεκριμένους φορτιστές από το πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά 3; https://kinoumeilektrika3.gov.gr/files/FORTISTES-KH3.pdf?download=false
Σας ευχαριστώ πολύ.
αν δεν εχεις εγκατασταση φωτοβολταικου, οποτε να θες κατι πιο ειδικο, δωσε τα 5κατοσταρικα και παρε τον τεσλα.
Δεν υπαρχει λογος να μπλεξεις με επιδοτηση ΚΑΙ για τον φορτιστη, ασε που αυτοι που ειναι στη λιστα προς επιδοτηση (τουλαχιστον για το ΚΗ2) ειναι αρκετα ακριβοτεροι (κοντα στο χιλιαρικο νομιζω) -
-
Καλησπέρα σας,
-
-
Σας ευχαριστώ πολύ.
Καλοτάξιδο!
Πότε παρέλαβες ; πρόλαβες τα 20000 χλμ;Αδικο δεν ειχε ο delivery advisor.. ειδικα οπως τα παραδιδουν γεματα αραχνη! Πως το είδες στην παραλαβή;
Καταρχήν θελει ενα γυαλισμα και μετά το σφραγίζεις ειτε με κερί είτε με κεραμική!Για Τεσλα παρε το δικό τους φορτιστή και μην ασχολεισαι με τους επιδοτουμενους! Εχει πολυ χαρτουρα
-
-
Δοκίμασε κάποιος με model3 προ φεης λίφτ ,να δει αν έχει πάρει αυτόματο παρκάρισμα;
-
Δοκίμασε κάποιος με model3 προ φεης λίφτ ,να δει αν έχει πάρει αυτόματο παρκάρισμα;
πρεπει να εχεις πληρωσει και το EAP, σωστα;
-
Αυτόματο διπλό-παρκαρισμα κάνει;
Εκεί θα το παραδεχτώ!
Να κυκλοφορεί άνετα στο Μονακό της Θεσσαλίας. -
@dettol said in TESLA FORUM:
Ναι....
Παλιοτερα δεν τα εδιναν δοκιμαστικά αυτά; -
Καλησπέρα σας και πάλι!
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Παρέλαβα την περασμένη εβδομάδα και πρόλαβα τα 20κ κμ δωρεάν φορτιση. Το αμάξι ήρθε με 2 γρατσουνιές ελαφρές και γεμάτο αράχνες. Μου είπε ο πωλητής να κλείσω σέρβις να το φτιάξουν. Επίσης ήδη πρόλαβε να με χτυπήσει ένα πετραδάκι στην εθνική με άπειρη ταχύτητα και να αφήσει μια εκδορα μισό πόντο που φαίνεται το λευκό από κατω! Οπότε θα σας ρωτήσω που μπορώ να φτιάξω αυτή τη μικρή εκδορα?!Τα δικαιολογητικά για τον φορτιστή είναι αρκετά συγκεκριμένα αλλά μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή σας! Νομίζω υπάρχουν κάποιοι 11kw στη λίστα των επιλέξιμων εξίσου φθηνοί με τον τεσλα.
-
@super-t said in TESLA FORUM:
Στην Ευρώπη δηλαδή έχουν την παλιότερη έκδοση ακόμα; Γιατί λένε για 460 άλογα.
Η μπαταρία του Ευρωπαικού τόσα δίνει. Το Αμερικάνικο έχει άλλη μπαταρία (Panasonic).
-
Τι είναι αυτό ;
-
Καλησπέρα σας και πάλι!
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Παρέλαβα την περασμένη εβδομάδα και πρόλαβα τα 20κ κμ δωρεάν φορτιση. Το αμάξι ήρθε με 2 γρατσουνιές ελαφρές και γεμάτο αράχνες. Μου είπε ο πωλητής να κλείσω σέρβις να το φτιάξουν. Επίσης ήδη πρόλαβε να με χτυπήσει ένα πετραδάκι στην εθνική με άπειρη ταχύτητα και να αφήσει μια εκδορα μισό πόντο που φαίνεται το λευκό από κατω! Οπότε θα σας ρωτήσω που μπορώ να φτιάξω αυτή τη μικρή εκδορα?!Τα δικαιολογητικά για τον φορτιστή είναι αρκετά συγκεκριμένα αλλά μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή σας! Νομίζω υπάρχουν κάποιοι 11kw στη λίστα των επιλέξιμων εξίσου φθηνοί με τον τεσλα.
Δοκιμασε να βρεις το χρωμα να το κανεις μόνος σου!
Αλλιως σε καποιο καταστημα με τοπικες βαφες (paintbull) .... που θα μπορουσαν να στο γυαλίσουν κιόλας....
Για τις γρατσουνιες εννοείς οτι τις εδωσαν ως αναφορα στο σερβις κατά την παράδοση ; και θα σου κλεισουν ραντεβού να πας για γυαλισμα; -
Τι είναι αυτό ;
Enhanced Autopilot!
-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Ναι....
Παλιοτερα δεν τα εδιναν δοκιμαστικά αυτά;νομιζω στην αμερικη ή τουλαχιστον οχι στην ελλαδα. Δεν θυμαμαι να το εχει παρει κανενας στην ελλαδα δοκιμαστικα.
-
Σαν το άσπρο δεν έχει, όλα τα αλλά είναι μέτρια πλην του πολύ ευαίσθητου κόκκινου το οποίο στις εκδόσεις με 18αρες χάνει ταμαλα
TESLA FORUM