-
https://www.carandmotor.gr/themata/ayta-einai-ta-nea-posa-epidotisis-sto-kinoymai-ilektrika-3
9,000€ + 2,000€ για απόσυρση λέει...
Not bad.
-
Ναι το ειχα βαλει πριν μερικες μερες αλλα δεν ηταν επίσημο. + €500 για φορτιστη. +€1.000 για καθε παιδί στους πολύτεκνους.
Αρα αγοραζεις με €500 ενα σαπακι και εχεις ευκολα €10.000 επιδότηση! Τέσλα 3αρι με €30.000!!
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
Ναι το ειχα βαλει πριν μερικες μερες αλλα δεν ηταν επίσημο. + €500 για φορτιστη. +€1.000 για καθε παιδί στους πολύτεκνους.
Αρα αγοραζεις με €500 ενα σαπακι και εχεις ευκολα €10.000 επιδότηση! Τέσλα 3αρι με €30.000!!
ειναι επισημο?
-
@wantone said in TESLA FORUM:
ειναι επισημο?
Όχι ακομα
-
Παντως εχω καποιες αμφιβολιες για το πισωκινητο στο βρεγμενο μετα απο ενα βιντεο που ειδα. Και νομιζω η διαφορα με το Performance δεν ειναι τοσο μεγαλη 16κ....
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Θυμάστε εκείνη που έλεγε ότι είχε κλειδωθεί μέσα στο αμάξι ενώ γινόταν update?
Ενδιαφέρον και αυτό που είπε για το manual releaseΦοβάται μην της τελείωσε ο αέρας, σίγουρα της έχουν τελειώσει τα σουιφερ.
-
Ναι,αλλά βασική προϋπόθεση πρώτα να τα έχεις να τα σκάσεις τα +10.000 και μετά από κανένα χρόνο να τα πάρεις πίσω.
Εδώ για ηλεκ.ποδήλατο -κι ενώ όλα τα έγγραφα ήταν έτοιμα σε 2 μήνες- έκαναν 10 μήνες με πολύ σπρώξιμο (τηλ.,email) να δώσουν τα 800€ επιδότηση... -
πάω στοιχηματακι ότι οσα πουλούσαν 500 ευρώ ξαφνικά θα ανεβουν τιμή κατα πολύ χαχαχαχαχ
-
@panormus772 said in TESLA FORUM:
Ναι,αλλά βασική προϋπόθεση πρώτα να τα έχεις να τα σκάσεις τα +10.000 και μετά από κανένα χρόνο να τα πάρεις πίσω.
Εδώ για ηλεκ.ποδήλατο -κι ενώ όλα τα έγγραφα ήταν έτοιμα σε 2 μήνες- έκαναν 10 μήνες με πολύ σπρώξιμο (τηλ.,email) να δώσουν τα 800€ επιδότηση...Μπορείς να ψωνίσεις με tesla baloon
-
11 χιλιάρικα θα πάει η επιδότηση;;;;
Που είναι το μοντελ 2;
δεν κρατιέμαι! -
Εδώ για ηλεκ.ποδήλατο -κι ενώ όλα τα έγγραφα ήταν έτοιμα σε 2 μήνες- έκαναν 10 μήνες με πολύ σπρώξιμο (τηλ.,email) να δώσουν τα 800€ επιδότηση...9 μήνες ακριβως για τα 8,000€ χωρίς καμία όχληση στην περίπτωση μου.
Αλλά το ΚΗ2 είχε πολλές αναποδιές, αλλαγή υπουργείων κτλ
Το ΚΗ3 θα είναι πιο οργανωμένο πιστεύω.
-
το ευχαριστο ειναι οτι αυτα που φοβομασταν για εισοδηματικα κριτηρια, μαλλον εμειναν σε αυτο το επιπεδο, δηλαδη του φοβου. Μονο καλα νεα λοιπον φαινεται να υπαρχουν! Αυξηθηκε η επιδοτηση για τους ιδιωτες ΚΑΙ γινεται πιο απλη η διαδικασια.
Ορματε κοσμε! -
Ας ελπίσουμε να μη μείνει στα λόγια το ΚΗ3 γιατί έχω ήδη βγάλει σε αγγελία το ΨΨ και δεν έχω και υπομονή να περιμένω το face-lift του Υ.
-
Σωστά! Αλλά ειπανε οτι αλλαξε η διαδικασία (χωρίς διπλούς ελεγχους) και πλεον θα πληρώνουν πολυ πιο γρηγορα. Για μα δούμε…
-
Επιτέλους με αυτή την επιδότηση θα χτυπήσω plaid
-
@stefan147 said in TESLA FORUM:
Ας ελπίσουμε να μη μείνει στα λόγια το ΚΗ3 γιατί έχω ήδη βγάλει σε αγγελία το ΨΨ και δεν έχω και υπομονή να περιμένω το face-lift του Υ.
Σίγουρα δεν θα μείνει στα λόγια το κη3.
Δεν ψήνεσαι να περιμένεις μέχρι τέλος του χρόνου ε; Αν ήμουν στη θέση σου ίσως να έμπαινα στο τριπάκι να περιμένω. Αεριζόμενα καθίσματα, ultra wide band bt και βελτιωμένη ανάρτηση είναι πραγματάκια με αρκετό ενδιαφέρον. -
Εάν είχα στοιχειώδη λογική προφανώς και θα περίμενα το Υ. Αλλά δυστυχώς δεν έχω όταν πρόκειται για τέτοιες αποφάσεις. Διόλου απίθανο σε κανα χρόνο να ψάχνω πάλι τρόπους το 3 να γίνει Υ. Εκτός αν αργήσει τόσο να φύγει το ΨΨ οπότε έχει προλάβει να βγει το νεο Υ.
-
Εάν είχα στοιχειώδη λογική προφανώς και θα περίμενα το Υ. Αλλά δυστυχώς δεν έχω όταν πρόκειται για τέτοιες αποφάσεις. Διόλου απίθανο σε κανα χρόνο να ψάχνω πάλι τρόπους το 3 να γίνει Υ. Εκτός αν αργήσει τόσο να φύγει το ΨΨ οπότε έχει προλάβει να βγει το νεο Υ.
Αν πας για 3 Performance, δε νομίζω ότι θα ψάχνεις να το διώξεις.
-
Αν ήταν για μένα το αμάξι ίσως είχε κάποιο νόημα το performance. Δεν είναι όμως οπότε με το LR είμαστε μια χαρά. Δε θέλω να βάλω πάνω από 1-2-3Κ παραπάνω από αυτά που θα πάρω από το ΨΨ.
-
Αν ήταν για μένα το αμάξι ίσως είχε κάποιο νόημα το performance. Δεν είναι όμως οπότε με το LR είμαστε μια χαρά. Δε θέλω να βάλω πάνω από 1-2-3Κ παραπάνω από αυτά που θα πάρω από το ΨΨ.
Αν δεν χρειάζεσαι να μεταφέρεις 5 άτομα ή δεν χρειάζεσαι το πορτ μπαγαζ του Υ, με highland m3 είσαι μια χαρά και έχεις ότι νεότερο τώρα διαθέσιμο.
Εγώ, δυστυχώς, δεν είχα αυτήν την επιλογή.
TESLA FORUM