-
Τα φοβερά αυτά απλ, έχουν Dex ή κάτι αντίστοιχο;
-
TeslaApple forum -
-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Για να επανέλθουμε στο σωστό δρόμο
να δω ρε στεφανε ποσο θα αντεξεις να φερνεις γυρω-γυρω το βαζο με το μελι
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Και αυτά που λεγαμε για το range!
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Και αυτά που λεγαμε για το range!
ε ναι, δεν χρειαζεσαι 3αρι LR ή μαλλον πιο σωστα, ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα τιμης που δεν αξιζει.
-
Το νέο αυτοκίνητο ειδικά το ακριβό πρέπει να είναι χαρά, αν είναι να μιζεριαζεις για αποσβέσεις και μεταπωλήσεις άσε το !
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
Το νέο αυτοκίνητο ειδικά το ακριβό πρέπει να είναι χαρά, αν είναι να μιζεριαζεις για αποσβέσεις και μεταπωλήσεις άσε το !
Αμαν βρε συ! Εγω ετσι ειμαι...
Δεν μιζεριάζω!
Οταν σκεφτομαι να αγορασω - ειδικά κατι ακριβό - το σκεφτομαι από όλες τις πλευρές, προσπαθώντας να τιθασευσω τα αρχέγονα ενστικτα!
Αλλωστε δεν εχω και λεφτόδενδρο να μπορω να κανω κινήσεις πανω στην καυλα μου ...Σιγα σιγα αλλωστε μπαίνουν σε μια σειρά τα θεματα...
Να περάσει και ο Αναδρομος Ερμής... -
Ενδιαφέρουσα η επιλογή ελαστικών, pirelli pzero 4.
Πίσω 275/30r20 (Porsche cayman, lexus isf, aston martin bulldog) μπροστά 235/35r19
Σίγουρα θα μπορούσε να μπει και πίσω 19αρα.Οι τροχοί έχουν αρκετά μικρή διάμετρο για το μέγεθος του αυτοκινήτου.
-
Αυτό που λέει στο βίντεο, ότι τις LFP μπαταρίες μπορείς άφοβα να τις φορτίζεις στο 100% κάθε μέρα, αντίθετα απ τις LR, ισχύει;
-
@piliourits said in TESLA FORUM:
Αυτό που λέει στο βίντεο, ότι τις LFP μπαταρίες μπορείς άφοβα να τις φορτίζεις στο 100% κάθε μέρα, αντίθετα απ τις LR, ισχύει;
Νομίζω πως η Τέσλα λέει πως πρέπει να τις φορτίζεις στο 100% μια φορά κάθε εβδομάδα
-
Αμαν βρε συ! Εγω ετσι ειμαι...
Δεν μιζεριάζω!
Οταν σκεφτομαι να αγορασω - ειδικά κατι ακριβό - το σκεφτομαι από όλες τις πλευρές, προσπαθώντας να τιθασευσω τα αρχέγονα ενστικτα!
Αλλωστε δεν εχω και λεφτόδενδρο να μπορω να κανω κινήσεις πανω στην καυλα μου ...Σιγα σιγα αλλωστε μπαίνουν σε μια σειρά τα θεματα...
Να περάσει και ο Αναδρομος Ερμής...Δεν το λέω για εσένα ρε. Το λέω γενικά. Αντι να συζητάμε ποσό θα χάσουν να συζητάμε ποσό θα τα χαρούμε !
-
Η τεσλα προτείνει για τις καθημερινές μετακινήσεις να φορτίζεις μέχρι 80 %. Στα lfp χρειάζεται μια φορά την εβδομάδα φόρτιση στο 100 % για το καλιμπραρισμα του μετρητή.
-
Μα η χαρά είναι στο πόσα κερδίζουμε..
Μιεχ μιεχ μιεχ -
Εσυ δεν αποσβενεις το δικο σου στην εταιρεια; Ενα καλο με τα Τεσλα ειναι αταξικο αμαξι γιατι το εσωτερικο ηταν το ιδιο σε ολα τα μοντελα απο το φθηνο μεχρι το ακριβοτερο (αν και το νεο Μ3 περφ αλλαζει λιγο τα πραγματα. Δηλ δεν μιζεριαζεις αν παρεις το βασικο μοντελο αφου ειναι το ιδιο καλα εξοπλισμενο με τα ακριβοτερα.
-
Η τεσλα προτείνει για τις καθημερινές μετακινήσεις να φορτίζεις μέχρι 80 %. Στα lfp χρειάζεται μια φορά την εβδομάδα φόρτιση στο 100 % για το καλιμπραρισμα του μετρητή.
LFP ποια μοντελλα εχουν αυτη την στιγμη?
-
Σοσιαλιστική η Τέζλα, αταξικό το σαλόνι της.
-
@wantone said in TESLA FORUM:
Εσυ δεν αποσβενεις το δικο σου στην εταιρεια; Ενα καλο με τα Τεσλα ειναι αταξικο αμαξι γιατι το εσωτερικο ηταν το ιδιο σε ολα τα μοντελα απο το φθηνο μεχρι το ακριβοτερο (αν και το νεο Μ3 περφ αλλαζει λιγο τα πραγματα. Δηλ δεν μιζεριαζεις αν παρεις το βασικο μοντελο αφου ειναι το ιδιο καλα εξοπλισμενο με τα ακριβοτερα.
ΗΜΑΡΤΟΝ
-
@dstou said in TESLA FORUM:
Σοσιαλιστική η Τέζλα, αταξικό το σαλόνι της.
Άμα είναι να μας καταργήσετε και την πάλη των τάξεων και να οδηγαμε το ίδιο άσπρο πράγμα ούλοι, αφεντικά και δούλοι, χίλιες φορές γαλλόχρεπο με χαλασμένο αντμπλου οι εργάτες στον αγώνα κόντρα στις βενζίνες των μπεμβε της μπουρζουαζίας...
-
Ενδιαφέρουσα συζήτηση για το Model 3 Performance (με ένα 15λεπτο γενικότερων άσχετων με την ελληνική πραγματικότητα σχολίων) από δύο petrolheads.
TESLA FORUM