-
Σε αλλά νέα έφυγε από το σερβις της τεσλα ο καλύτερος ίσως σύμβουλος που είχε.
Και πήγε byd!
Ο Σφακ έχει μπει χοντρά στην αγορά ηλεκτρικών.
Έχει δίκτυο, έχει φράγκα, έχει καλό προϊόν.
Σε λίγο καιρό τα τεσλα θα χρειάζονται κάτι παραπάνω από το ίδιο το προϊόν για να πουλήσουν.
Αλλά όταν έχεις ένα και μοναδικό σερβις στη χώρα, σε μέρος που είναι ήδη πακτωμένο και τα παιδιά εκεί τρέχουν σαν παλαβά, ένα δίκτυο είχες πλεονέκτημα και δεν έχει επεκταθεί καθόλου , η ψαλίδα κλείνει επικίνδυνα και δεν θεωρώ καν ότι ο Ελον δίνει δεκάρα για την ψωροκώσταιναΑπό την αλλη χαίρομαι για το ντου του Σφακ γιατί και καλες εμπειριες έχω, εχοντας αγοράσει τόσα αμάξια, αλλά και γιατί πουλάει καλά ηλεκτρικα, προσγείωμενα αμάξια όχι με την επίφαση πολυτελείας των τεσλα και είναι μια σημαντική ελπίδα στο να εκλαϊκευτει η ηλεκτροκίνηση και να γίνει πιο προσιτή.
Πάντως είναι να απορεί κανεις για την τεσλα. Υποβάθμιση συνεχως της παρουσίας της στη χώρα.
Από ηγέτης θα μείνει πίσω. -
@fanis75 said in TESLA FORUM:
Αυτό το νέο το είχα χάσει!!
Το έμαθα εχτές, γιατί συνάντησα τυχαία έναν άνθρωπο (Έλληνα) που εργάζεται εκεί από το 2018 και μου είπε ότι ουσιαστικά ειναι το κύριο R&D τμήμα για Drivetrains της Tesla!! Αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό!!!
Ηλεκτρολόγο μηχανικό ;
Αν ναι, είναι απο τους πρώτους ευρωπαίους στην Τεσλα Αμερικής. Οταμ ήταν φοιτητής με το εργαστήριο οχημάτων και ηλεκτρικών κινητήρων είχε φτιάξει ένα ηλεκτρικό παντα μκ1 και γύριζε όλη την Πολυτεχνειούπολη σβούρες -
αυτο ηταν στα νεα πολλα χρονια πριν.
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
Ηλεκτρολόγο μηχανικό ;
Αν ναι, είναι απο τους πρώτους ευρωπαίους στην Τεσλα Αμερικής. Οταμ ήταν φοιτητής με το εργαστήριο οχημάτων και ηλεκτρικών κινητήρων είχε φτιάξει ένα ηλεκτρικό παντα μκ1 και γύριζε όλη την Πολυτεχνειούπολη σβούρεςΞέρω ποιον λές, μου τον είπε αυτός που συνάντησα. Όχι, εγώ δεν συνάντησα αυτόν που αναφέρεις, ο οποίος είναι θρύλος πλέον μέσα στην Τέσλα.
-
-
Μόλις άρχισε ο Ίλον να στηρίζει Τραμπ άρχισαν τα όργανα
Εντωμεταξύ αυτά είναι γνωστά στις ΗΠΑ παίρνεις την παχυλή αποζημίωση από την ασφαλιστική που έχουν στην επιχείρηση νοσοκόμα στο σπίτι και καθαρίστρια αλλά αν κάνεις το αστείο και περάσεις δίπλα από κανα γήπεδο μπάσκετ στην αναρρωτική για το πότε βγάζουν την φωτογραφία και σε απειλούν ότι έχεις κάνει ασφαλιστική απάτη ...
Συγγενής με ρήγμα χιαστού από πτώση εν ωρα εργασίας , όχι νερά ούτε λάδια αλλά μικροσκοπικές μπίλιες απο ρουλεμάν σε εργοστάσιο αεροπλάνων , την γλύτωσε γιατί σε μια από τις φωτογραφίες φαινόταν η πατερίτσα που στηριζόταν και ήρθαν κάτι φιλαράκια από το UAW και τον υποστήριξαν , το επόμενο ΣΚ τους πήγε Λας Βέγκας ...του βγήκε λίγο ακριβά η υποστήριξη
-
Κατι ακουγεται οτι το κυβερνοτροκυ θα ειναι στο Τεσλαμαγαζο στις 14-19 Οκτ. Ποιος θελει να παμε να το δουμε;
-
@wantone said in TESLA FORUM:
Κατι ακουγεται οτι το κυβερνοτροκυ θα ειναι στο Τεσλαμαγαζο στις 14-19 Οκτ. Ποιος θελει να παμε να το δουμε;
Θα είναι και νωρίτερα στην Έκθεση Αυτοκινήτου.
-
@dimsabas said in TESLA FORUM:
Η έκθεση έχει εισιτήριο εισοδου
-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Όχι την Παρασκευή.
-
Όχι την Παρασκευή.
Που γινεται? Γιατι το Τεσλασοπ ειναι κοντα μου.
-
Όχι την Παρασκευή.
Άμα έχεις πρόσκληση
-
Φιλος ηθελε να αγορασει κατι σβελτο αλλα οχι πολυ μικρο.
Μπηκε και ειδε τιμες απο Cupra Formentor.Oταν συνηλθε απο το εγκεφαλικο, μπηκε στην Τεσλα και με πηρε τηλεφωνο να μαθει αν οι τιμες που βλεπει ειναι πραγματικες ή σκοπιμα δεν τις λενε οπως θα επρεπε.
Ποιος περιμενε οτι τα Τεσλα θα ηταν value for money αυτοκινητα; Περιμενει να οδηγησει το 3 και το Υ για να αποφασισει ποιο θα παρει.
-
@spiros-0 said in TESLA FORUM:
Ποιος περιμενε οτι τα Τεσλα θα ηταν value for money αυτοκινητα; Περιμενει να οδηγησει το 3 και το Υ για να αποφασισει ποιο θα παρει.
Χρόνια το λέμε!! Ειδικά το νέο 3 Highland ειναι υπερ-ευκαιρία, από τις λίγες!
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
Χρόνια το λέμε!! Ειδικά το νέο 3 Highland ειναι υπερ-ευκαιρία, από τις λίγες!
ναι ξερεις, οταν δεν παρακολουθεις τις τιμες της αγορας, δεν ξερεις τι γινεται. Ο τυπος επαθε σοκ!
εγω που επισης δεν παρακολουθω, του λεω μπες να δεις μηπως το Golf GTI ειναι πιο φθηνο. Εκει επαθα και εγω σοκ!
-
Μπηκε και ειδε τιμες απο Cupra Formentor.Oταν συνηλθε απο το εγκεφαλικο, μπηκε στην Τεσλα και με πηρε τηλεφωνο να μαθει αν οι τιμες που βλεπει ειναι πραγματικες ή σκοπιμα δεν τις λενε οπως θα επρεπε.
δεν ειναι τυχαιο οτι εχουν πουλησει τοσο καλα, ειδικα το "φτηνο" 3αρι.
-
αν ηταν 30εκ πιο μικρο μαλλον θα το ειχα παρει και εγω. Ειναι οντως αμαξαρα για τα λεφτα του. Και επειδη εχω οδηγησει το LR, ειπα στο φιλο να ΜΗΝ παει να τα οδηγησει αν δεν ειναι διατεθιμενος να το κλεισει αμεσως.
-
Ειναι προφανες λιγο να το κοιταξει καποιος οτι ειναι η καλυτερη αγορα στο φορολογικο συστημα της Ελλαδος.
-
αν ηταν 30εκ πιο μικρο μαλλον θα το ειχα παρει και εγω. Ειναι οντως αμαξαρα για τα λεφτα του. Και επειδη εχω οδηγησει το LR, ειπα στο φιλο να ΜΗΝ παει να τα οδηγησει αν δεν ειναι διατεθιμενος να το κλεισει αμεσως.
Ειναι πελώριο και χαμηλό !
Αν παραβλέψεις αυτά δεν υπαρχει αλλη επιλογή στα λεφτά αυτά για οικογενειακό!
Τα "ντεσού" της ηλεκτροκίνησης μόνο σε ηλικιωμένους νομίζω πια έχουν απήχηση που δεν μπορουν να συλλάβουν την έννοια του ελάχιστου προγραμματισμού σε ένα ταξίδι. -
Ειναι πελώριο και χαμηλό !
Αν παραβλέψεις αυτά δεν υπαρχει αλλη επιλογή στα λεφτά αυτά για οικογενειακό!
Τα "ντεσού" της ηλεκτροκίνησης μόνο σε ηλικιωμένους νομίζω πια έχουν απήχηση που δεν μπορουν να συλλάβουν την έννοια του ελάχιστου προγραμματισμού σε ένα ταξίδι.Πελώριο δεν είναι, μια χαρά κόμπακτ είναι. Το χαμηλό το δέχομαι, αλλά καλύτερα με αυτή την μόδα των αψηλών. Μέχρι πριν λίγα χρόνια όλα χαμηλά ήταν και ήμασταν ευχαριστημένοι!
Χαίρομαι που από πολέμιος και "τοστιέρες" έχεις γίνει υπέρμαχος....τα έλεγα εγώ!! χαχα
TESLA FORUM