-
@dettol said in TESLA FORUM:
@sargus said in TESLA FORUM:
Μου ήρθε μειλ ότι κατεβαίνουν Κρήτη για τεστ ντραιβ! Θα πάω φυσικά.
Αντε να δούμε...
1ο βήμα: θα γίνει τσεκ!
2ο βήμα: να ανοίξει σέρβις εδώ κάτω
3ο βήμα: να φέρει το M2.Και μετά αντε γειά λάδια, φίλτρα, ιμάντες (!) κτλ.
καλα, πηγαινε για td και μετα να σε δω πως θα επιστρεψεις στο θερμικο σου
Εχετε τοσο μεγαλο προβλημα χωρου/παρκινγκ στην κρητη που θα περιμενεις το Μ2;
Εγώ που μπορώ να βρω αρνητικά στα πάντα θα σου πω τι με κρατάει καθημερινά να δώσω τα 250 ευρώ να κλείσω την παραγγελία.
- Το μέγεθος: εντελώς ακατάλληλο για αστικό περιβάλλον. Από πάρκινγκ σε πάρκινγκ μόνο και ζόρι στο σκληρό κέντρο. Ότι τεσλα βλέπω κέντρο είναι χτυπημένα παντού γύρω γύρω. Αν θες να με πεθάνεις κάνε μου αβαρίες….
- Χαμηλό: έχω καλομάθει στα ψηλά
- Αυτονομία: όταν διαβάζω παντού ότι με ταχύτητες που ταξιδεύω εγώ στον αυτοκινητόδρομο (120-150) δεν βγάζω ούτε 300 χλμ δεν βρίσκω λογικό να στριμώχνονται. Ναι το ξέρω ότι τα ρυθμίζεις, τα υπολογίζεις κλπ αλλά γιατί να γεμίζω άγχος τη ζωή μου;
Θα μου πείτε πάρε LR ή το Υ για το ψηλό.
Δεν μου φτάνουν/δεν τα ρίχνω στο δρόμο (διαλέξτε ότι θέλετε) τα λεφτά.
Εξού και ακύρωσα τη U11 20i και δεν κλεινω την παραγγελία για 25e.Όπως φαίνεται μένουμε με την F48 και ας καίω και 15 ευρώ την εβδομάδα παραπάνω. Στην τελική έχω και κάρτα απεριορίστων και ησαπ κοντά που με βόλευαν με χαρά αν δεν είχε ξεφτιλιστεί τοσο απερίγραπτα ο ησαπ
-
Αντε να δούμε...
Όχι, τόσο πρόβλημα χώρου όσο οι δρόμοι είναι στενοί μες την πόλη με πολλά παρκαρισμένα κτλ.
Τώρα έχουμε 2 αμάξια των 4,5+ μέτρων. Μια χαρά την κάνουμε τη δουλειά μας. Άλλωστε εμείς μένουμε εκτός πόλης και έχω άπλα στην αυλή και κλειστό γκαραζ για το ένα αμάξι.
Όταν όμως τύχει και έχω (π.χ. νοικιάρικο) κάποιο μικρό (και μάλιστα αυτόματο) πάω πέρα δώθε τα παιδιά στις δραστηριότητες και είμαι πιο ξεκούραστος από ότι με το σιβικ των 4,52 μ. (βέβαια είναι κ χειροκίνητο που ανεβάζει την ταλαιπωρία στο σταμάτα-ξεκίνα κ 1η-2α).
Οπότε λέω αν είναι να πάω σε Tesla να πάω μια και καλή σε ένα "ραμμένο" στις ανάγκες μου.
Όχι ότι δε μου κάνει το 3άρι δηλαδή.
Το πήρε ο γείτονας μου αυτήν την εβδομάδα και το χαζεύω συχνά.- Έχει ένα σημείο που με χαλάει πολύ εμφανισιακά: όταν το κοιτάζω από μπροστά να το οδηγούν, είναι πολύ χαμηλά το καπό και το παρμπριζ, και φαίνεται μεγάλο τμήμα του οδηγού (όλος ο θώρακας και πάνω) και μου φαίνεται λίγο παιδικό, λίγο αντιαισθητικό. Είναι το αντίθετο δηλαδή από μια πιο σπορτιφ κατασκευή που ο οδηγός περιβάλλεται από λαμαρίνες και ελάχιστο τζάμι στα ψηλά.
-
Αντε να δούμε...
Όχι, τόσο πρόβλημα χώρου όσο οι δρόμοι είναι στενοί μες την πόλη με πολλά παρκαρισμένα κτλ.
Τώρα έχουμε 2 αμάξια των 4,5+ μέτρων. Μια χαρά την κάνουμε τη δουλειά μας. Άλλωστε εμείς μένουμε εκτός πόλης και έχω άπλα στην αυλή και κλειστό γκαραζ για το ένα αμάξι.
Όταν όμως τύχει και έχω (π.χ. νοικιάρικο) κάποιο μικρό (και μάλιστα αυτόματο) πάω πέρα δώθε τα παιδιά στις δραστηριότητες και είμαι πιο ξεκούραστος από ότι με το σιβικ των 4,52 μ. (βέβαια είναι κ χειροκίνητο που ανεβάζει την ταλαιπωρία στο σταμάτα-ξεκίνα κ 1η-2α).
Οπότε λέω αν είναι να πάω σε Tesla να πάω μια και καλή σε ένα "ραμμένο" στις ανάγκες μου.
Όχι ότι δε μου κάνει το 3άρι δηλαδή.
Το πήρε ο γείτονας μου αυτήν την εβδομάδα και το χαζεύω συχνά.- Έχει ένα σημείο που με χαλάει πολύ εμφανισιακά: όταν το κοιτάζω από μπροστά να το οδηγούν, είναι πολύ χαμηλά το καπό και το παρμπριζ, και φαίνεται μεγάλο τμήμα του οδηγού (όλος ο θώρακας και πάνω) και μου φαίνεται λίγο παιδικό, λίγο αντιαισθητικό. Είναι το αντίθετο δηλαδή από μια πιο σπορτιφ κατασκευή που ο οδηγός περιβάλλεται από λαμαρίνες και ελάχιστο τζάμι στα ψηλά.
απολυτα κατανοητα αυτα που λες.
Σχετικα με το τελευταιο σημειο που αναφερεις, μηπως εχει ψηλα ρυθμισμενο το καθισμα ο γειτονας;
-
Αυτό είναι τεράστια αλήθεια!!!
Ένας λόγος που δεν μπορώ να κάνω αποστάσεις στην πόλη ! -
Σχετικα με το τελευταιο σημειο που αναφερεις, μηπως εχει ψηλα ρυθμισμενο το καθισμα ο γειτονας;
Το έχω παρατηρήσει και σε άλλα Μ3. Ίσως και αυτοί το έχουν ανεβάσει; δεν ξέρω, μπορεί.
-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Αυτό είναι τεράστια αλήθεια!!!
Ένας λόγος που δεν μπορώ να κάνω αποστάσεις στην πόλη !κανεις δεν μπορει να κανει αποστασεις στην πολη, λογω της κινησης. Εγω "ευτυχως" παω πρωι στη δουλεια και φευγω μετα τις 2100, οποτε δεν πεφτω σε πολλη κινηση. Βεβαιως, λεω ευτυχως γιατι δεν ειναι ευχαριστο να καθεσαι 13 ωρες στη δουλεια, αλλα τουλαχιστον δεν ειμαι κολλημμενος στην κινηση.
-
Το έχω παρατηρήσει και σε άλλα Μ3. Ίσως και αυτοί το έχουν ανεβάσει; δεν ξέρω, μπορεί.
το λεω διοτι θυμαμαι απο τη ολιγοημερη εμπειρια μου με Μ3 να καθομαι αρκετα χαμηλα και "μεσα" στο αυτοκινητο (στο προηγουμενο, οχι το highland). Δεν ξερω πως φαινομουν απο εξω ομως. Απο την αλλη ομως, το αυτοκινητο μου τοτε ηταν τιγκουαν, οποτε σε οτιδηποτε και να εμπαινα, μαλλον θα μου φαινοταν οτι καθομαι "μεσα"
-
Πάντως το model 3 δεν κάνει για ψηλούς, ενώ έχει άπλετο χώρο για τα πόδια το vision line είναι απογοητευτικό.
Στο model Y είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα απλά και εκεί παρεμποδίζει τη θέα το επίπεδο του ταβανιού που επίσης είναι χαμηλά και δημιουργεί μια παράξενη οπτική αίσθηση
-
@jamesd said in TESLA FORUM:
Πάντως το model 3 δεν κάνει για ψηλούς, ενώ έχει άπλετο χώρο για τα πόδια το vision line είναι απογοητευτικό.
Αναφερεσαι σε ψηλο οδηγος ή ψηλο επιβατη (πισω καθισματα). Για το πρωτο θα διαφωνησω, διοτι το ειχε οδηγησει φιλος 1.95 και δεν ειχε ζοριστει καθολου.
-
Αναφερεσαι σε ψηλο οδηγος ή ψηλο επιβατη (πισω καθισματα). Για το πρωτο θα διαφωνησω, διοτι το ειχε οδηγησει φιλος 1.95 και δεν ειχε ζοριστει καθολου.
Σίγουρα δεν είναι τέρας ευρυχωρίας στο εσωτερικό ύψος, αλλά το Highland έχει βελτιωθεί και σίγουρα δεν είναι χειρότερο από πολλά πολύ ψηλότερα SUV.
-
Στο model Y είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα απλά και εκεί παρεμποδίζει τη θέα το επίπεδο του ταβανιού που επίσης είναι χαμηλά και δημιουργεί μια παράξενη οπτική αίσθηση
Στις δικές μου διαστάσεις, γίνεται τέλειο αν αφαιρέσεις το σκιάδιο.
-
@dimsabas said in TESLA FORUM:
Στις δικές μου διαστάσεις, γίνεται τέλειο αν αφαιρέσεις το σκιάδιο.
Το οποίο, να πούμε, ότι ανερικανοθρεφες γαρ, επεκτείνεται στο μήκος. Κάτι που νομίζω, έχουν ελάχιστα ευρωπαϊκά αμάξια
-
- Έχει ένα σημείο που με χαλάει πολύ εμφανισιακά: όταν το κοιτάζω από μπροστά να το οδηγούν, είναι πολύ χαμηλά το καπό και το παρμπριζ, και φαίνεται μεγάλο τμήμα του οδηγού (όλος ο θώρακας και πάνω) και μου φαίνεται λίγο παιδικό, λίγο αντιαισθητικό. Είναι το αντίθετο δηλαδή από μια πιο σπορτιφ κατασκευή που ο οδηγός περιβάλλεται από λαμαρίνες και ελάχιστο τζάμι στα ψηλά.
Αφού δεν εχει κινητήρα εμπρός μπορεί να κατέβει το καπό πολύ χαμηλά ...σαν τα civic του ΄92
Χθες πέρασαν δυο καινούργια Μ3 μπροστά απο το μαγαζί που είμασταν για καφέ
ενα σκούρο γκρί ...TAXI !
και ενα τέτοιο
-
@monman2 said in TESLA FORUM:
και ενα τέτοιο
To ΚΑΛΥΤΕΡΟ χρώμα....πανάκριβο, αλλά αξίζει, άλλο αυτοκίνητο!!
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
@monman2 said in TESLA FORUM:
και ενα τέτοιο
To ΚΑΛΥΤΕΡΟ χρώμα....πανάκριβο, αλλά αξίζει, άλλο αυτοκίνητο!!
Αν έπαιρνα το 3, αυτό θα έπαιρνα. Χαλάλι το 2χίλιαρο (τόσο δεν έχει;)!
-
Αν έπαιρνα το 3, αυτό θα έπαιρνα. Χαλάλι το 2χίλιαρο (τόσο δεν έχει;)!
Εννοείται και εγώ μόνο αυτό θα έπαιρνα, δεν υπάρχει συζήτηση. Στα τόσα χρήματα, θα έδινα άλλα €2.000 (ναι τόσο έχει) άνετα για αυτό το χρώμα!! Και άλλα €1.200 για το λευκό εσωτερικό, το αναβαθμίζει πάρα πολύ.
-
Και άλλα €1.200 για το λευκό εσωτερικό, το αναβαθμίζει πάρα πολύ.
ωπ αυτο ειναι καινουρια ιστορια. Μεχρι πριν λιγους μηνες επελεγες δωρεαν ειτε λευκο ειτε μαυρο εσωτερικο.
-
ωπ αυτο ειναι καινουρια ιστορια. Μεχρι πριν λιγους μηνες επελεγες δωρεαν ειτε λευκο ειτε μαυρο εσωτερικο.
Εγώ πάντα θυμάμαι ότι είχε χρέωση, επειδή πάντα μου άρεσε το λευκό. Θυμάμαι ότι ήταν €1.000 επιπλέον (το συζήταγα και με τον Χάρη) και τώρα ειναι €1.200 και στο 3αρι και στο Υ.
-
Και άλλα €1.200 για το λευκό εσωτερικό, το αναβαθμίζει πάρα πολύ.
Όχι, ποτέ δεν ήταν δωρεάν το λευκό εσωτερικό.
-
TESLA FORUM