-
-
@monman2 said in TESLA FORUM:
@realzeus said in TESLA FORUM:
@ataim said in TESLA FORUM:
@realzeus said in TESLA FORUM:
Το plaid έκανε άλλον έναν τρελό χρόνο στην tsukuba.
Μόνο που δεν έχει καμία σχέση με εργοστασιακό...
Στις πίστες κατεβαίνουν κυρίως δύο, το εργοστασιακό, και αυτό που έχει εξελιχθεί από την unplugged performance όπου έχουν επέμβει σε ανάρτηση, πέδηση, αεροδυναμικά βοηθήματα.
Το βελτιωμένο είναι μπροστά από το senna και στην laguna seca. Στην tsukuba δεν ξέρω αν πρόκειται για αυτό της unplugged ή όχι, πάντως ο NOB έκανε κάτω από λεπτό με πολλά λάθη στον γύρο του.
Ας σοβαρευτούμε λίγο. Μόνο τα εργοστασιακά μετράνε.
Ναι μόνο αυτά μετράνε
Βλέπω πονάνε οι μετατροπές των μερικών χιλιάδων που πατάνε τις εργοστασιακές των εκατοντάδων χιλιάδων €€€€
Να δείς τον πόνο που θα δώσουν τα καινούργια Model 3 performance των 60-70000 € που θα αλλάζουν μερικά πραγματάκια στα συνοικιακά συνεργεία της ΘεσσαλονίκηςΟι κάγκουρες στον Δενδροπόταμο, κύριε...
-
@piliourits said in TESLA FORUM:
ηλιθιοι ανθρωποι. Η συγκεκριμενηε εφαγε και προστιμο διοτι δεν επιτρεπεται να παει οχημα στο συγκεκριμενο σημειο της παραλιας
-
Πάντως άμα το γυρίζανε ανάποδα, μπορεί και να επέπλεε αν το πέταγαν στην θάλασσα....
-
@criuser said in TESLA FORUM:
Πάντως άμα το γυρίζανε ανάποδα, μπορεί και να επέπλεε αν το πέταγαν στην θάλασσα....
Θα μπορούσαν να περιμένουν την παλίρροια αφού υποτίθεται ότι επιπλέει.
-
@piliourits said in TESLA FORUM:
Γι αυτό να μην τους φτιάχνετε λιμνούλες στις επαύλεις, εσείς οι κατασκευαστές, γιατί μπορεί να μπερδευτούν το πρωί και να βάλουν ζάχαρη Κολομβίας στον καφέ...
Βράδυ ήταν λέει...
@red_monster said in TESLA FORUM:
Είναι ο κρουζερ κατασκευαστής ;
Έχει μόνιμο προσωπικό, βάση τεχνικής ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ιδιωτικό η/μ εξοπλισμό, Αποθηκη υλικών και ανταλλακτικών και μηχανήματα έργου ;Αυτοί δεν είναι κατασκευαστές, αλλά ΕΔΕ...
Κατάλαβα
-
Το plaid έκανε άλλον έναν τρελό χρόνο στην tsukuba.
Κάτω από 1 λεπτό δεν έχει καταφέρει ούτε το πισταδικο mclaren senna, (κυκλοφορεί κ στους δρόμους της Κηφισιάς).
Δείτε πως στην επιβράδυνση γυρίζει η φτερούγα.
Στην πίστα θες κανένα ελαφρύ ρουκετακι να ξεχαρμανιάσεις, δεν βλέπω το λόγο να προσπαθείς να διασκεδάσεις με ένα πανύβαρο και παντοδύναμο δεινόσαυρο ο οποίος by the way, δεν είναι κακός τουναντίον.
-
Δεν θυμάμαι άλλη εταιρεία να σε βομβαρδίζει με τόσα ερωτηματολόγια ικανοποίησης. Με διαδικασίες απο κάτω, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βελτιώνουν διαρκώς τα προϊόντα τους. Well done!
-
Σε συνέχεια στις μάχες των φορτηγών στις πίστες, το taycan gt έκανε 1.28
Ειδική εννοείται έκδοση χωρίς πίσω καθίσματα, με roll cage, και porsche prepped Δεν ξέρω αν μετράει, εγώ λέω όχι. Ξέχασαν βέβαια να μας πουν ότι η πίστα έχει φαρδυνει αρκετά από το καλοκαίρι δίνοντας 3-4 δευτερόλεπτα σε σχέση με την παλιά χάραξη. Ο sebastian vitel στην παλιά πίστα κάνει 1.30 με το plaid του χωρίς να αφαιρέσει τα καθίσματα.
-
Κανείς δεν αντιλέγει ότι η Taycan θα είναι καλύτερη στην οδήγηση. Αν θα είναι 1-2" πιο γρήγορη ή όχι, προσωπικά μου είναι αδιάφορο. Η αίσθηση μετράει, δεν παίζουμε ΥπερΑτού. Αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω ότι το Model S κοστίζει 103Κ κι η Porsche 245K. Πριν τα όποια έξτρα.
Κι εννοείται ότι για να πάρεις τη διθέσια Taycan, με τη λιγότερη ηχομόνωση, θα πρέπει να είσαι ΠΑΡΑ πολύ πλούσιος για να την έχεις ως ένα ακόμα trackday car. Που εντάξει, ποιος θα πάρει ηλεκτρικό μόνο για την πίστα; Χίλιες φορές θερμικό. -
Δεν είναι διθέσια, τετραθέσια είναι, τα καθίσματα τα έβγαλαν για να κάνουν καλό χρόνο. Τώρα για το θέμα της αίσθησης, το μόνο που εύκολα διαπιστώνει κανείς από τα βίντεο είναι το υποστροφικο στήσιμο της taycan @dimsabas την έχεις οδηγήσει;
Οι μουρλοιαπωνες έχουν ένα χαζοev πρωτάθλημα, 25 γύροι στην tsukuba:
Το taycan είναι το δεύτερο ταχύτερο αλλά στο τέλος μπαίνει σε safe mode.
-
Κι όμως, είναι διθέσια! Αν επιλέξεις το έξτρα πακέτο Weissach (που προσώρας δεν έχει χρέωση), ελαφρώνει 70 κιλά. Έχουν ξηλώσει πίσω καθίσματα, ζώνες, πίσω ηχεία, ηχομόνωση, πιο λεπτά τζάμια. Ουσιαστικά μια RS έκδοση για τους πολύ πωρωμένους. Αλλά ποιος θα δώσει 250 χιλιάρικα για ηλεκτρικό πίστας; Αν είναι, να πάρει κάνα McMurtry Spéirling, που έχει νόημα. Θεωρώ ότι είναι τελείως εφετζίδικη η συγκεκριμένη έκδοση. Πιο πολύ statement ότι είμαστε μάρκα Μαμάουα, παρά έκδοση ουσίας.
https://www.drive.gr/news/i-taycan-turbo-gt-ton-1108-ps-einai-i-ishyroteri-porsche-ever
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
Δεν θυμάμαι άλλη εταιρεία να σε βομβαρδίζει με τόσα ερωτηματολόγια ικανοποίησης. Με διαδικασίες απο κάτω, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βελτιώνουν διαρκώς τα προϊόντα τους. Well done!
Εάν ο επικεφαλείς του τμήματος marketing πάσχει από πρώιμο Αλτσχάιμερ θα υπάρχουν και άλλες.
-
@dimsabas said in TESLA FORUM:
Κι όμως, είναι διθέσια! Αν επιλέξεις το έξτρα πακέτο Weissach (που προσώρας δεν έχει χρέωση), ελαφρώνει 70 κιλά. Έχουν ξηλώσει πίσω καθίσματα, ζώνες, πίσω ηχεία, ηχομόνωση, πιο λεπτά τζάμια. Ουσιαστικά μια RS έκδοση για τους πολύ πωρωμένους. Αλλά ποιος θα δώσει 250 χιλιάρικα για ηλεκτρικό πίστας; Αν είναι, να πάρει κάνα McMurtry Spéirling, που έχει νόημα. Θεωρώ ότι είναι τελείως εφετζίδικη η συγκεκριμένη έκδοση. Πιο πολύ statement ότι είμαστε μάρκα Μαμάουα, παρά έκδοση ουσίας.
https://www.drive.gr/news/i-taycan-turbo-gt-ton-1108-ps-einai-i-ishyroteri-porsche-ever
Ααα μάλιστα, άρα η GT είναι η "κανονική' και η weissach η σκληροπυρηνική, με roll bar και χωρίς πίσω καθίσματα.
Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσουν και το Model 3 ludicrous στην laguna μόλις βγει για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. -
Το roll-cage φαίνεται σε μια φωτογραφία, αλλά δεν αναφέρεται στην ενημέρωση. Άρα ήταν του οχήματος δοκιμών, αλλά μάλλον δεν θα υπάρχει στην έκδοση παραγωγής. Η Turbo GT κοστίζει όσο 2.5 Plaid, άρα όσο 4-5 Ludicrous. Νομίζω ότι είναι άδικη η σύγκριση. Προσωπικά, δε θα λαμβάνω καν υπόψη μου τους χρόνους του Weissach, θα ήθελα πολύ να δω τα γυρολόγια της κανονικής GT.
Δεν έχω πάντως καμία αμφιβολία ότι θα είναι υπέροχη σε αίσθηση, όπως κι οι απλές Taycan. -
Πω ρε φίλε....σου λέει αγόρασα 2 plaid ....και το ένα το έχω για ανταλλακτικά για το άλλο.
-
@lap said in TESLA FORUM:
λέει αγόρασα 2 plaid ....και το ένα το έχω για ανταλλακτικά για το άλλο.
Κι ένα Ludicrous για τα καθημερινά.
Πάντως, παραδέχομαι την Porsche για την οδηγοκεντρική της προσέγγιση. Κοτζάμ παρουσίαση και δεν ακούστηκε η λέξη μπαταρία, αυτονομία. -
Παλιοδουλειά ρε φίλε.....είπαμε υπομονή.
-
@lap said in TESLA FORUM:
Παλιοδουλειά ρε φίλε.....είπαμε υπομονή.
Έννοια σου και δεν ήμουν εκεί.
Ωραία τα λέει αυτός εδώ:
-
Υπάρχει πολύς κόσμος που ενοχλείτε με την Tesla ακριβώς επειδή δεν έχει ούτε προσανατολισμό, ούτε προφιλ εταιρείας που έχει επαφή με το οδηγοκεντρικό μέρος της αυτοκίνησης. Κάτι nerds που τους νοιάζει η αυτονομία και η οικονομία, η ταχύτητα φόρτισης και οι μεγάλες οθόνες.
Ισχύουν όλα αυτά αλλά τυχαίνει να έχουν ταυτόχρονα εξαιρετικές ev πλατφόρμες, καλύτερες σε σχέση με όλο τον μαζικό ανταγωνισμό. Αυτό είναι αδιανόητο, η αλήθεια όμως είναι ότι στα κατάλληλα χέρια τα αυτοκίνητά τους μπορούν και σε drift να πάρουν μέρος, και σε αναβάσεις, και σε circuit.
TESLA FORUM