-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
@dettol said in TESLA FORUM:
ξανακανε αιτημα γιατι βλεπω στο γκρουπακι οτι εχουν κανει td με highland.
Το ξέρω....κάποιον άλλον ήθελα να βολέψουν και μου είπαν μια ηλήθια δικαιολογία, έτσι για το καλό!! χαχα. Το θέμα ειναι ότι τώρα δεν έχω άδεια, οπότε ειναι πιο δύσκολο να βρω ελεύθερη μέρα και ώρα.
μπα, ειναι τοσο ανοργανωτοι στις πωλησεις-εκθεση που δεν τους εχω ικανους να κανουν τοσο πολυπλοκη σκεψη "να ακυρωσουμε το td αυτουνου, ωστε να βολεψουμε αλλον"
-
Προφανώς είτε κάποιος από την έκθεση είχε γκαβατζώσει το test drive, είτε υπερίσχυσε κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος.
Για την ιστορία και μόνο, εγώ περιμένω από το 2020 να με πάρουν τηλέφωνο από την Toyota Polis Γλυκών Νερών, για test drive του Corolla. Εννοείται ότι με έγραψαν στα παπάρια τους εντελώς. Με είδαν με το παντελόνι τζιν και το σκούτερ τις δύο φορές που πήγα και προφανώς με έβαλαν στην λίστα των φτωχομπινέδων.
-
@storm said in TESLA FORUM:
Προφανώς είτε κάποιος από την έκθεση είχε γκαβατζώσει το test drive, είτε υπερίσχυσε κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος.
Για την ιστορία και μόνο, εγώ περιμένω από το 2020 να με πάρουν τηλέφωνο από την Toyota Polis Γλυκών Νερών, για test drive του Corolla. Εννοείται ότι με έγραψαν στα παπάρια τους εντελώς. Με είδαν με το παντελόνι τζιν και το σκούτερ τις δύο φορές που πήγα και προφανώς με έβαλαν στην λίστα των φτωχομπινέδων.
Έπρεπε να πας με το καγιέν δηλαδή?
Εγώ παντού με το σκούτερ πήγαινα για test drive.
Θα το είχε καβατζωσει κάνεις για βολτακι εκείνες τις μέρες...με τόση ζήτηση σου λέει θα ξαναέρθουν. -
τι λες μωρέ και εσύ ....στην Αθήνα σκούτερ και τζιν είναι το 90% ....των οδηγών 2κυκλων....
-
Γιατί ψέμματα είναι ότι η Toyota κάνει επιλογή πελατών με βάση το "φαίνεσθαι" και τις γνωριμίες;
Όπως και η Tesla, έτσι και η Toyota είναι premium κατασκευαστές και απευθύνονται σε συγκεκριμένο πελατολόγιο.
-
Εγώ πήγα με clio, άρβυλα και βραδύκαυστη στολή και δεν φάνηκε να είχαν θέμα.
-
@anergos13 said in TESLA FORUM:
@spiros-0 said in TESLA FORUM:
λιζινγκ το εχει, οποτε δεν τον πολυνοιαζει
Αγορα εχει πει....
Πρέπει να είναι τρελός κάποιος ΕΕ για να πάρει εταιρικό λιζιγκ έναντι αγοράς.
-
Γιατί ψέμματα είναι ότι η Toyota κάνει επιλογή πελατών με βάση το "φαίνεσθαι" και τις γνωριμίες;
Όπως και η Tesla, έτσι και η Toyota είναι premium κατασκευαστές και απευθύνονται σε συγκεκριμένο πελατολόγιο.
ουτε η τεσλα ουτε η τογιοτα ειναι "premium" (ασε που αναθεμα και αν ξερω τι σημαινει αυτο πλεον). Τεσλα μπορεις να παραγγειλεις, πληρωσεις και παραλαβεις χωρις να εχεις δει πωλητη ουτε μια φορα (εκτος απο την μερα παραδοσης). Επισης, η εκθεση της τεσλα ειναι τελειως αποκομμενη απο τις πωλησεις που γινονται αποκλειστικα απο το σαιτ
-
ουτε η τεσλα ουτε η τογιοτα ειναι "premium" (ασε που αναθεμα και αν ξερω τι σημαινει αυτο πλεον). Τεσλα μπορεις να παραγγειλεις, πληρωσεις και παραλαβεις χωρις να εχεις δει πωλητη ουτε μια φορα (εκτος απο την μερα παραδοσης). Επισης, η εκθεση της τεσλα ειναι τελειως αποκομμενη απο τις πωλησεις που γινονται αποκλειστικα απο το σαιτ
H λέξη "Premium" μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως και για μένα δεν περιορίζεται μόνο από το τρόπο πώλησης.
-
H λέξη "Premium" μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως και για μένα δεν περιορίζεται μόνο από το τρόπο πώλησης.
το εχω ακουσει για ποιοτητα πλαστικων, σαλονιου, αναρτησεις, σαλονιου αναμονης στα σερβις, κυριλατων πωλητων στις εκθεσεις και ωραιες γκομενες στον χωρο υποδοχης σερβις/εκθεσεων.
Ειλικρινα (και δεν σε στοχοποιω, απλα τωρα ετυχε η κουβεντα), δεν καταλαβαινω τι στο καλο σημαινει, περα απο αισθημα των κατοχων να νιωθουν ωραια
Νομιζω οτι αντικειμενικος ορισμος σε στατιστικα ειναι η τιμη (δεν θυμαμαι ποιο υψος και αναφερεται σε δολλαρια σε αμερικανικα στατιστικα), αλλα και εκει χανεται η μπαλα -
Εγώ το δικό μου, το παρέλαβα με την premium,, τρύπια αθλητική φόρμα μου, αμέσως μετά την δουλειά λουσμενος με άρωμα eau de caffeine Greque.
-
@teo-mak said in TESLA FORUM:
Εγώ το δικό μου, το παρέλαβα με την premium,, τρύπια αθλητική φόρμα μου,
Δεν μετράει αυτό.
Άπαξ και πλήρωσες δεν τους νοιάζει, πήγαινε και με παρεό να παραλάβεις. -
το εχω ακουσει για ποιοτητα πλαστικων, σαλονιου, αναρτησεις, σαλονιου αναμονης στα σερβις, κυριλατων πωλητων στις εκθεσεις και ωραιες γκομενες στον χωρο υποδοχης σερβις/εκθεσεων.
Ειλικρινα (και δεν σε στοχοποιω, απλα τωρα ετυχε η κουβεντα), δεν καταλαβαινω τι στο καλο σημαινει, περα απο αισθημα των κατοχων να νιωθουν ωραια
Νομιζω οτι αντικειμενικος ορισμος σε στατιστικα ειναι η τιμη (δεν θυμαμαι ποιο υψος και αναφερεται σε δολλαρια σε αμερικανικα στατιστικα), αλλα και εκει χανεται η μπαλαΣτην Ελλάδα που ότι "δηλώσεις είσαι" νομίζω ότι κάτι τέτοιο κάνουν και οι απανταχού διάφοροι "πωλητές". Χτίζουν την έννοια του "premium" με τρόπους συμπεριφορών και με συγκεκριμένο στυλ αντιμετώπισης των υποψηφίων πελατών.
Π.χ. άλλο πράγμα να ψωνίζεις από χασάπικο και άλλο από μπουτίκ κρεάτων... Είναι ένας απλός τρόπος για να δείξεις ότι είσαι κάτι εκλεπτυσμένο στην αγορά και απευθύνεσαι σε αγοραστές που επιλέγουν "μπουτίκ"... Και αν το ψάξεις μπορεί να ακούσεις ως δικαιολογία ότι η "μπουτίκ" πουλάει περισσότερη ποιότητα.
Στην Ελλάδα η φανφάρα και το φαίνεσθαι καλά κρατεί...
-
Στην Ελλάδα η φανφάρα και το φαίνεσθαι καλά κρατεί...
ξέρεις πόσοι εκεί έξω έχουν ΤΑ λεφτά και κυκλοφορούν με σανδάλι και άσπρη κάλτσα?
αν ο πωλητής βασίζεται στην εμφάνιση το έχασε το παιχνίδι. -
Εγώ το δικό μου, το παρέλαβα με την premium,, τρύπια αθλητική φόρμα μου, αμέσως μετά την δουλειά λουσμενος με άρωμα eau de caffeine Greque.
Δηλαδή από όπου περνάς εσύ έχουν νεύρα οι γύρω σου;
-
Μια επίσκεψη στην καρέντ@ θα σε πείσει.
-
@lap said in TESLA FORUM:
Δηλαδή από όπου περνάς εσύ έχουν νεύρα οι γύρω σου;
Έχει την πλάκα του, γιατί όλοι ψάχνουν να βρουν γιατί μυρίζει ελληνικός καφές.
-
για το κορολα που εχω τωρα δεν με ηξεραν. Εκλεισα test drive τηλεφωνικα, πηγα ντυμενος απλά κτλ.
στο Τεσλα εκλεισα test drive μεσω ιντερνετ, πηγα το οδηγησα, ολα καλα.
ουτε κρυο ουτε ζεστη και με τις 2 εταιριες.
-
Οι εμπειρίες προφανώς διαφέρουν και ανάλογα τις εμπειρίες που έχει ο καθένας συμπεριφέρεται αντίστοιχα. Εγώ πάντως σε Τογιότα δεν πρόκειται να ξαναπατήσω το πόδι μου. Και προφανώς ούτε σε Τέσλα γιατί δεν με αφορούν τα ηλεκτροκίνητα.
Αυτά, τέλος από μένα και σόρυ για τα offtopic.
-
Αρκετά Υ LR στο στοκ, με εκπτώσεις άνω των 5,000€:
https://www.tesla.com/el_GR/inventory/new/my?TRIM=LRAWD&arrangeby=plh&range=0
Ξεκινάει το ξεστοκάρισμα για το Juniper; Μήπως το βγάλουν πιο νωρίς;
TESLA FORUM