-
Δείχνει ένα μαύρο τώρα πάλι διαθέσιμο...
-
εμένα μου βγάζει μόνο ένα ακριβό!
Model 3 Performance 49.570 -
@ataim said in TESLA FORUM:
εμένα μου βγάζει μόνο ένα ακριβό!
Model 3 Performance 49.570Δες τι φίλτρο έχεις, το βγάζει ακόμα ένα μαύρο στα 39κ.
-
Ξέρει τον χαρακτήρα μου και μου βγάζει μόνο τις performance εκδοσεις
-
Χτες στα λιμανάκια, πηγαίναμε μαζί με ενα μαυρο 3αρι, τον τσιγκλαγα τον τύπο, πατούσα, άφηνα, τίποτα.
Σε μια φάση, δίνει λιιιγο γκαζι, στιγμιαία, άντε να το πάτησε για 2"...
Εξαφανίστηκε -
Και εγώ τους κάνω τέτοια. Σαν τη μύγα που ενοχλεί είμαι. Πατάει αυτός φεύγει..... Μετά από λίγο και κόφτες στο στροφομετρο βζιιιιιν τον φτάνω. Άντε πάλι ξαναπαταει.....βζιιιιιν μετά από λίγο πάλι διπλα του.
Σπάσιμο!
-
@lap said in TESLA FORUM:
Και εγώ τους κάνω τέτοια. Σαν τη μύγα που ενοχλεί είμαι. Πατάει αυτός φεύγει..... Μετά από λίγο και κόφτες στο στροφομετρο βζιιιιιν τον φτάνω. Άντε πάλι ξαναπαταει.....βζιιιιιν μετά από λίγο πάλι διπλα του.
Σπάσιμο!
Χαχαχα
-
-
απο 24/7 αρχιζει η χρεωση στους ελληνικους superchargers
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Ω ναι επιτέλους
-
@netgeo said in TESLA FORUM:
@dettol said in TESLA FORUM:
Ω ναι επιτέλους
το θεμα ειναι να εχει και idle fees κατι που δεν εχω καταλαβει αν θα ισχυει
-
Για κάθε επιπλέον λεπτό που ένα όχημα παραμένει συνδεδεμένο με τον Supercharger, θα επιβαρύνεται με τέλος αδράνειας. Εάν το όχημα μετακινηθεί εντός πέντε λεπτών, το τέλος αδράνειας ακυρώνεται. Τα τέλη αδράνειας ισχύουν μόνο όταν ένας σταθμός Supercharger έχει πληρότητα 50% ή μεγαλύτερη. Τα τέλη αδράνειας διπλασιάζονται όταν ο σταθμός έχει πληρότητα 100%. Για να είμαστε σαφείς, ο στόχος είναι μόνο η αύξηση της ικανοποίησης των πελατών και ελπίζουμε να μην κερδίσουμε ποτέ χρήματα από αυτό.
Τέλος αδράνειας (ανά λεπτό) 0.50€
Τέλος αδράνειας (ανά λεπτό) όταν 100% κατειλημμένος 1.00€ -
-
To αγόρασες πριν 1 χρόνο, 5000 παραπάνω, τώρα θα χρεώνεσαι αν δεν προλάβεις να το τραβήξεις όταν φορτίσει. Δηλαδή αν αργήσεις 5 λεπτά 2,5 ή 5 ευρώ, δηλαδή 2-3 λίτρα πετρέλαιο, ήτοι 30-50 χλμ διαδρομής.
Ολο και καλύτερο γίνεται...
-
@criuser said in TESLA FORUM:
To αγόρασες πριν 1 χρόνο, 5000 παραπάνω, τώρα θα χρεώνεσαι αν δεν προλάβεις να το τραβήξεις όταν φορτίσει. Δηλαδή αν αργήσεις 5 λεπτά 2,5 ή 5 ευρώ, δηλαδή 2-3 λίτρα πετρέλαιο, ήτοι 30-50 χλμ διαδρομής.
Αν αργήσεις πέρα του 5λεπτου,σε χρεώνει,το οποίο το βρίσκω λογικό.
Φαντάσου να θες να γεμίσεις καύσιμο και ο προπορευόμενος να έχει αφήσει το αμάξι μπροστά στην αντλία και να κόβει βόλτες. -
Μόνο που στην αντλία θέλεις 1-2 άντε 3 λεπτά για να γεμίσεις, ενώ εδώ στο Τέσλα έχεις χρόνο να πας μία βόλτα.
Οπότε άστοχο το παράδειγμα σου.
-
Οι ταχυφορτιστες δεν είναι για να πηγαίνεις για φαγητό, 15-20 λεπτά και έφυγες. Αυτό έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό...
-
Μόνο που στην αντλία θέλεις 1-2 άντε 3 λεπτά για να γεμίσεις, ενώ εδώ στο Τέσλα έχεις χρόνο να πας μία βόλτα.
Οπότε άστοχο το παράδειγμα σου.
Αυτό θέλω να πω.
Ότι επειδή ο χρόνος φόρτισης είναι το ζητούμενο στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα , νομίζω ότι το "χαράτσι" που βάζουν στον πλεονάζοντα νεκρό χρόνο είναι μια "ποινή "για τον σταρχιδιστη που πριζωνει και πάει" παραθεριση ". -
Πολύ σωστό να υπάρχει επιπλέον χρέωση όταν έχει φορτίσει το αυτοκίνητο και εσύ το αφήνεις ακόμα εκεί μη αφήνοντας τους άλλους να φορτίσουν.
Τώρα όσον αφορά την αναμονή σαφώς θα πρέπει να είσαι με το ρολόι στο χέρι αν και φαντάζομαι ότι θα μπορεί να σταλεί ειδοποίηση στο κινητό ότι πχ σε 1-2 λεπτά τελειώνει η φόρτιση οπότε είσαι προετοιμασμένος. -
@teo-mak said in TESLA FORUM:
Αν αργήσεις πέρα του 5λεπτου,σε χρεώνει,το οποίο το βρίσκω λογικό.
Φαντάσου να θες να γεμίσεις καύσιμο και ο προπορευόμενος να έχει αφήσει το αμάξι μπροστά στην αντλία και να κόβει βόλτες.Τελευταία φορά που πήγα να γεμίσω καύσιμο έκανα 3 λεπτά στην αντλία για 30 λίτρα. Δεν υπάρχει λόγος να κόβεις βόλτες.
TESLA FORUM