-
@monman2 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Ευγονική μα τι σπέρμα στα 60 !!!
Ο τραμπ ειναι πανω απο 1.90 αν θυμαμαι καλα.
Ο γιος του ποσο βγηκε? 2.10? -
@ntinaras said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Ο γιος του ποσο βγηκε? 2.10?Χειλάκι πετροκέρασο και μάγουλο βερίκοκο στη φωτογραφία θα έγραφα, αλλά ο φρουρός της Γουωκ Ατζέντας και Πολιτικής Ορθότητας φίλος Κρουζερ, θα με κατηγορήσει για Σεξισμό, και δεν είναι εποχή να μπλέκουμε με τέτοια, να φάμε κάνα Κάνσελ να το φυσάμε και να μην κρυώνει
-
Μπα δεν ακυρώνουμε εδώ...
Απλά προσβλέπουμε στην επιστροφή πιπιτζίδη...
Το σχόλιο όμως αν είχε βγει η χαχαχάρις, θα σου είχε στοιχίσει, ως σεξιστικό, ρατσιστικό και ομοφοβικό...
Πάντως καρμπόν είναι...
Δεν είναι ο μόνος που το καταφέρνει βέβαια...
-
Κλάμα σήμερα στα μμε της γουώκ ατζέντας τα έντυπα και τα σάιτ...
Τα κανάλια έκλαψαν χτες...
Μέσα στο κλάμα φαίνεται και πόσο αγράμματοι τενεκέδες ξεγάνωτοι είναι όλοι αυτοί στα μμε...
Εγραψε ένας γελοίος ότι οι οπαδοί του Τράμπ είναι αμόρφωτοι...
Ο άλλος γελοίος σε μητσοτακικό σάιτ πλέον, αφού ξέμεινε από δουλειά μετά την αποκάλυψη του τι ήταν το πασοκ που τόσο στήριζε, έγραψε υποτιμητικά για τον κόσμο στα μικρά μέρη της αμερικής που ζουν όπως τότε στα γουέστερν, μόνο που μπροστά στα μπάρ αντί για άλογα έχουν αγροτικά...
Ολοι αυτοί είναι πιο σοβαροί από τον γελοίο γραφιά, ο οποίος κατά δήλωση του προέρχεται από βρωμοχώρι, αλλά για αυτόν τα χωριά των αμερικάνων είναι χειρότερα.
Επίσης οι ρεμπουμπλικανοί είναι συνήθως επιστήμονες, επιχειρηματίες, γενικά πετυχημένοι στην ζωή και στην κοινωνία και όχι τα χρέπια του πρώην δημοκρατικού κόμματος, που θεωρούν ότι τους χρωστάει η κοινωνία ή καλλιτέχνες πουν είχαν την εύνοια του συστήματος στο θέαμα, Κύριος οίδε με τι μέσα, ή υπαλληλάκια που με ανάλογους τρόπους βρέθηκαν να διοικούν μεγάλες επιχειρήσεις, πάντα με μηδενικό προσωπικό κόστος.
Για αυτό η ζωή δεν επιτρέπει στα χρέπια να είναι πολύ έξω από τον βόθρο τους...
-
Νταξ ρε συ, είσαι πιο τραμπικος και από τους ψηφοφόρους του :-). Δεν θα γυρίσει ο κόσμος ανάποδα επειδή εκλέχτηκε ο Τραμπ.
-
Φαντάζομαι πλέον ο #1 αντιΝεοδημοκράτης του Φόρουμ είναι ο Κρουζερ, τώρα που ο Άδωνις χαρακτήρισε τον Κασσελάκη ως τον Τραμπ του Σύριζα
-
Να δεις, ποιον άλλον Αντιπρόεδρο μου θυμίζει...
-
Ο Criuser έπαθε MAGA αλλά αν και ρεπουμπλικανός Τραμπικος ,στη μνήμη μάλλον έπαθε κάτι σε Biden.
Ο πιπίτζιδης που τόσο (του) εχει λείψει ξεχνάει;;; ότι έχει επιστρέψει άλλες δυο φορές την τελευταία μάλιστα ορκιζοταν ότι δεν είναι αυτός και ότι τον λένε Παντελή!!!!Οργιζοταν κιολας όταν γινόταν αναφορά στις ομοιότητες με τις άλλες περσόνες που είχε δημιουργήσει μέχρι που έγινε ρόμπα από την διαχείριση . -
Απο το google:
Η αναζήτηση - πιπίτζιδης - δεν βρήκε κάποιο έγγραφο.
-
@fiverg said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Νταξ ρε συ, είσαι πιο τραμπικος και από τους ψηφοφόρους του :-). Δεν θα γυρίσει ο κόσμος ανάποδα επειδή εκλέχτηκε ο Τραμπ.
Δεν είναι θέμα αν είμαι τραμπικός, που είμαι, αλλά για το σκάνδαλο των δημοσκοπήσεων και όλων των μμε που πέρα από το φοξ ήταν με την φασιστοκομμουνίστρια, για το γεγονός ότι της έφτιαχναν τις απαντήσεις που ήταν λάθος στο μοντάζ τα μμε, ότι στο ντιμπέιτ την στήριζαν οι ΑΡΔ του αμπεσε, κατά παράβαση κάθε κανόνα δημοσιογραφίας.
Για το γεγονός ότι τενεκέδες σαν τους δικούς μας ΑΡΔ και η πλάκα είναι ότι ας πούμε πορτοσάλτε είναι μαζί με τους αριστερούς εναντίον του τράμπ, όπως και να το κάνεις κάτι καλό θα έχει κάνει ο τράμπ, όταν τόσοι τενεκέδες είναι εναντίον του.
Το χειρότερο δε είναι που οι αγράμματοι τενεκέδες των πετσωμένων τολμάνε και απαξιώνουν τους ψηφοφόρους των ρεμπουμπλικάνων που των περισσότερων ούτε μια τρίχα από τα @@ τους δεν θα έφταναν.
Ασε που η στατιστική λέει ότι οι χωρίς πτυχίο ψήφισαν 44 % χαχαχάρις και το 52 Τράμπ, άρα δεν ισχύει το ψέμα των ΑΡΔ.
Βέβαια κυκλοφορούν και κάτι βιντεάκια με κάτι υστερικές ψηφοφόρους της χαχαχάρις που δείχνει τον τύπο με τα κέρατα που είχε μπει στο Κογκρέσο με εξυπνάδα σαν μικρού Ελον.
Αντι νεοδημοκράτης δεν είμαι, γιατί η νέα δημοκρατία όπως έχω πει πολλές φορές, έχει επιβιώσει σαν κόμμα, γιατί κλαδεύει χαλαρά τους προέδρους της, όταν είναι πλέον άχρηστοι για το κόμμα και το κλαδευτήρι έχει βγει ήδη από το συρτάρι.
Αλλά με την τρέχουσα ηγεσία και τις επιλογές της, έχουμε αναβίωση του σημιτικού πασοκ, το οποίο άλλωστε είναι και στο υπουργικό συμβούλιο.
-
@piliourits said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Να δεις, ποιον άλλον Αντιπρόεδρο μου θυμίζει...
Εχουν βγάλει και την χαχαχάρις που έβριζε τον Τζων δεν θυμάται ποιος είναι, όταν το 2020 είχαν κοντραριστεί για το χρίσμα των δημοκρατικών.
Αλλά εδώ δεν είμαστε αναμεταδότες γραμμής, χωρίς προσωπική γνώμη, ώστε να ανεβάζουμε κάθε βλακεία...
-
@antonmone said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Ο Criuser έπαθε MAGA αλλά αν και ρεπουμπλικανός Τραμπικος ,στη μνήμη μάλλον έπαθε κάτι σε Biden.
Ο πιπίτζιδης που τόσο (του) εχει λείψει ξεχνάει;;; ότι έχει επιστρέψει άλλες δυο φορές την τελευταία μάλιστα ορκιζοταν ότι δεν είναι αυτός και ότι τον λένε Παντελή!!!!Οργιζοταν κιολας όταν γινόταν αναφορά στις ομοιότητες με τις άλλες περσόνες που είχε δημιουργήσει μέχρι που έγινε ρόμπα από την διαχείριση .Ο πιπιτζήδης έφυγε γιατί ήταν υβριστικός και εριστικός...
Δεν είναι ο μόνος όμως.
Εφυγε γιατί κάποιοι του έκαναν αναφορά.
Προφανώς γιατί φοβούνται τον διάλογο και την κόντρα.
Αλλοι παρ΄ ότι μπορούν να γίνονται δέκτες προσωπικών προσβολών, έχουν ως αρχή να μην κάνουν αναφορά, χωρίς να τους ενδιαφέρει αν οι υβριστές αυτό θα το θεωρήσουν αδυναμία, καθότι τους είναι αδιάφορη η άποψη των υβριστών.
Από την άλλη όμως από την στιγμή που υπάρχουν υβριστές στο φόρουμ, γιατί να μην επανέλθουν και οι υβριστές που διώχθηκαν ?
-
@george-0 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Απο το google:
Η αναζήτηση - πιπίτζιδης - δεν βρήκε κάποιο έγγραφο.
Είναι σε κώδικα για αυτό...
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Ο πιπίτζιδης που τόσο (του) εχει λείψει ξεχνάει;;; ότι έχει επιστρέψει άλλες δυο φορές την τελευταία μάλιστα ορκιζοταν ότι δεν είναι αυτός και ότι τον λένε Παντελή!!!!Οργιζοταν κιολας όταν γινόταν αναφορά στις ομοιότητες με τις άλλες περσόνες που είχε δημιουργήσει μέχρι που έγινε ρόμπα από την διαχείριση .Ο πιπιτζήδης έφυγε γιατί ήταν υβριστικός και εριστικός...
Δεν είναι ο μόνος όμως.
Εφυγε γιατί κάποιοι του έκαναν αναφορά.
Προφανώς γιατί φοβούνται τον διάλογο και την κόντρα.
Αλλοι παρ΄ ότι μπορούν να γίνονται δέκτες προσωπικών προσβολών, έχουν ως αρχή να μην κάνουν αναφορά, χωρίς να τους ενδιαφέρει αν οι υβριστές αυτό θα το θεωρήσουν αδυναμία, καθότι τους είναι αδιάφορη η άποψη των υβριστών.
Από την άλλη όμως από την στιγμή που υπάρχουν υβριστές στο φόρουμ, γιατί να μην επανέλθουν και οι υβριστές που διώχθηκαν ?
Όχι,κανεις λάθος.Εφυγε γιατί ήταν ρατσιστομουτρο και για συγκεκριμένη μισανθρώπικη αναρτηση.Κανενας διάλογος δεν μπορεί να γίνει σε τέτοια βάση.
Επανήλθε ως Παντελης!!!!!υπαλληλακος κτλ.Οταν για ακόμα μια φορά άρχιζε να κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια,έλεγε ψέμματα και διαρρήγνυε τα ιμάτια του ότι δεν ήταν ο γνωστός ,ούτε ο Μπαμπης ο σουγιάς.
Τελικά δεν έφυγε ,τον έφυγε η διαχείρηση μετά την γελοιοποίηση του. -
Δεν ήταν ο μόνος που έκανε τέτοιου είδους ανάρτηση...
Και άλλοι κάνουν χειρότερες, αλλά δεν σκούζουμε οι υπόλοιποι.
Για αυτό είναι το σωστό να επιστρέψει...
Για να έχουμε πολλές τέτοιου είδους αναρτήσεις, που θα μένουν ασχολίαστες, όχι μόνο λίγες...
-
Όταν με το κακό,ξαναέχουμε τέτοιου είδους ανάρτηση,από οποιονδήποτε,είμαι σίγουρος ότι η διαχείρηση θα δείξει την ίδια αυστηρότητα.Μεχρι τότε τα γεγονότα έχουν ακριβώς όπως τα έγραψα χωρίς γενικότητες.
-
@ntinaras said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Ο γιος του ποσο βγηκε? 2.10?2.06 from google
-
Όταν με το κακό,ξαναέχουμε τέτοιου είδους ανάρτηση,από οποιονδήποτε,είμαι σίγουρος ότι η διαχείρηση θα δείξει την ίδια αυστηρότητα.Μεχρι τότε τα γεγονότα έχουν ακριβώς όπως τα έγραψα χωρίς γενικότητες.
-
Όχι,κανεις λάθος.Εφυγε γιατί ήταν ρατσιστομουτρο και για συγκεκριμένη μισανθρώπικη αναρτηση.
Δεν θυμάμαι καν τι είχε γράψει, αλλά δεν θα τον έλεγα περισσότερο ρατσιστή από αρκετούς που γράφουν εδώ. Απλά ήταν δεξιός ρατσιστής και όχι αριστέρος, άρα κακός εξ' ορισμού.
Εμένα μου ήταν συμπαθής.
-
@fanis75 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Όχι,κανεις λάθος.Εφυγε γιατί ήταν ρατσιστομουτρο και για συγκεκριμένη μισανθρώπικη αναρτηση.
Δεν θυμάμαι καν τι είχε γράψει, αλλά δεν θα τον έλεγα περισσότερο ρατσιστή από αρκετούς που γράφουν εδώ. Απλά ήταν δεξιός ρατσιστής και όχι αριστέρος, άρα κακός εξ' ορισμού.
Εμένα μου ήταν συμπαθής.
Πρόσεχε τι λες, εύκολα θα σου κολλήσουν ταμπέλα οι «δημοκράτες» του φόρουμ. Πάντως πολλές φορές ήταν απαράδεκτος.
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]