-
@fanis75 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
@carma said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Σωστα, εχεις δικιο. Ναι αυτή είναι η μια
Κ η άλλη η στοκ σέντερ δίνει 5 χρόνια εγγύηση
Η Σποτ έχει κατά 90% αυτοκίνητα εισαγωγής πλέον. Η Στοκ έχει μόνο Ελληνικά. Διαλέγεις και παίρνεις.
Τα περισσότερα που ειδα στη στοκ ηταν απο λιζινγκ και κακοβαμμενα. Ολα θελουν καλο ψαξιμο και ελεγχο, ανεξαρτήτως "εθνικοτητας".
-
@k0k05 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Η Σποτ έχει κατά 90% αυτοκίνητα εισαγωγής πλέον. Η Στοκ έχει μόνο Ελληνικά. Διαλέγεις και παίρνεις.
Τα περισσότερα που ειδα στη στοκ ηταν απο λιζινγκ και κακοβαμμενα. Ολα θελουν καλο ψαξιμο και ελεγχο, ανεξαρτήτως "εθνικοτητας".
Εχω "καλοβαμμενο" απο Stock Center,10 χρονια τωρα,χωρις κανενα απολυτως θεμα.Συνηθως ειναι αυτοκινητα πωλητων τα μικρα,και διευθυντων τα μεγαλα.
-
Τα περισσότερα που ειδα στη στοκ ηταν απο λιζινγκ και κακοβαμμενα.
Hertz = AutoHellas = Stock Center = Βασιλάκης.
-
@accentwizard said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Εχω "καλοβαμμενο" απο Stock Center,10 χρονια τωρα,χωρις κανενα απολυτως θεμα.Συνηθως ειναι αυτοκινητα πωλητων τα μικρα,και διευθυντων τα μεγαλα.
Εχω ιδια άποψη απο λιζινγκ χερτζ, με μικρο εταιρικό, εχω κανει καλυτερα βαψιματα με ρολλο και καθε φορα μετα από σερβις επρεπε να μαζεψω μονος μου τα αμαζευτα.
Ολα τα αμαξια θελουν ψαξιμο, ειτε ελληνικα ειτε απο εξωτερικο. Ουτε το λιζινγκ σημαινει αυτοματως πατατα ουτε το εξωτερικο αυτοματως χρεπι.
-
Το θέμα είναι να καταφέρεις να πας το αυτοκίνητο για έλεγχο. Γιατί π.χ. εγώ όταν είχα πάει Stock Center στο Γέρακα ο τύπος εκεί που το έπαιζε μάγκας προσπαθούσε να με πείσει να πάω για έλεγχο στο συνεργείο τους...που ήταν μέσα στον ίδιο χώρο.
Και όταν του ζήτησα να το πάω σε εξουσιοδοτημένο του κατασκευαστή άρχισε να ψάχνει για δυσκολίες για να βγει το αυτοκίνητο από την μάντρα.
Πάνω/κάτω έτσι συμπεριφέρονται όλοι οι μαντράδες.
-
@storm said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Τα περισσότερα που ειδα στη στοκ ηταν απο λιζινγκ και κακοβαμμενα.
Hertz = AutoHellas = Stock Center = Βασιλάκης.
Χίλια συγνωμη για το οφ τοπικ...
Έγραψες AutoHellas και θυμήθηκα την λίστα με τους 100 τελικούς αποδέκτες με την υψηλότερη χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση πριν λίγες μέρες.
Το Ελλάδα 2.0 που κάθε αναφορά σε αυτό προκαλεί πριαπισμό στους δεξιούς.
Στην 20η θέση και ουσιαστικά πρώτη αν δεν κάνω λάθος ως ιδιωτική επιχείρηση , είναι αυτός ο πυλώνας επιχειρηματικότητας , καινοτομίας , παραγωγής , έρευνας και ανάπτυξης , με τεράστιες προοπτικές απασχόλησης ανθρωπίνου δυναμικου , εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων...
150 εκατομύρια ευρώ για να φέρει καραβιές Tesla που θα μεταμορφώσουν το οικονομικό τοπίο της χώρας.Εδώ υπάρχει το σχετικό excell με την λίστα.
https://greece20.gov.gr/katalogos-me-toys-100-telikoys-apodektes-me-tin-ypsiloteri-chrimatodotisi-apo-to-tameio-anakampsis-kai-anthektikotitas-top-100-final-recipients/PS : Hertz = AutoHellas = Stock Center = Βασιλάκης = Aegean Airlines ????
-
-
@antonakis said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
@vagkirk said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Βασιλάκης = Aegean Airlines
Πέφτετε από τα σύννεφα?
Αυτός που πήρε 120 μύρια αγύριστα επι covid ;
Πέφτω με πάταγο!
-
Φίλος φίλου αγόρασε μετάχειρο KIA πετρέλαιο από πολύ γνωστή μάντρα στα βόρεια με 100κ χλμ περίπου, το πήρε επαρχία και μετά από λίγες μέρες κόπηκε η καδένα και χαιρέτησε το μοτέρ. Αυτό έμαθα.
Προφανώς ήταν άσχετος και δεν άκουσε τπτ, αλλά και πάλι....
Να πω ακόμα ότι δεν τον άφηναν να το πάει εκτός για έλεγχο, καθώς το ελέγχουν εκείνοι. -
@xenos said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Φίλος φίλου αγόρασε μετάχειρο KIA πετρέλαιο από πολύ γνωστή μάντρα στα βόρεια με 100κ χλμ περίπου, το πήρε επαρχία και μετά από λίγες μέρες κόπηκε η καδένα και χαιρέτησε το μοτέρ. Αυτό έμαθα.
Προφανώς ήταν άσχετος και δεν άκουσε τπτ, αλλά και πάλι....
> Να πω ακόμα ότι δεν τον άφηναν να το πάει εκτός για έλεγχο, καθώς το ελέγχουν εκείνοι.Αν και μόνο με αυτό δεν του χτύπησαν κουδουνάκια, δεν ξέρω με τι άλλο θα μπορούσε. Επομένως αναμενόμενο.
-
Καλησπέρα και από εμένα, θα ήθελα να ρωτήσω για αγορά bmw από Σφακιανάκη. Λογικά θα έχουν κάνει αυτοί τον έλεγχο του αυτοκινήτου, λέω να πάρω από εκεί για μεγαλύτερη ασφάλεια, παρά να πάω σε έναν έμπορο. Τι γνώμη έχετε?
Ευχαριστώ -
Καλησπέρα. Χωρίς να θέλω να θίξω το Σφακιανάκη, ποτέ μην εμπιστεύεσαι τους εμπόρους με κλειστά μάτια. Πάντα να ελέγχεις το αυτοκίνητο και με δικό σου μηχανικό. Το υπέρ του Σφακιανάκη (έτσι όπως τα λες θα είναι ελεγκτής και ελεγχόμενος) είναι ότι λογικά θα σου δίνει και εγγύηση. Αλλά τι να την κάνεις εάν πάρεις αυτοκίνητο που θα πρέπει κάθε τρεις και λίγο να μπαίνει στο συνεργείο;
Στη θέση σου, το αυτοκίνητο του Σφακιανάκη θα το πήγαινα για έλεγχο σε άλλο ντίλερ της BMW, ο οποίος θα έχει κάθε λόγο να το "σκίσει" στον έλεγχο, προκειμένου να σου το βγάλει σκάρτο και να προσπαθήσει να σου πουλήσει το δικό του μεταχειρισμένο.
Και μετά θα πήγαινα και σε δικό μου μηχανικό/φανοποιό -
@angelob7 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
αγορά bmw από Σφακιανάκη
Ζήτα το επίσημο τεχνικό πολυσέλιδο έντυπο της BMW του αυτοκινήτου. Ο Σφακιανάκης το δίνει σε εκτυπώσιμη ή/και σε pdf μορφή.
Αν αρχίσουν να σφυρίζουν αδιάφορα φύγε.
Επίσης μπορείς να πάρεις το VIN number , να πας σε άλλον εξουσιοδοτημένο της BMW και να ζητήσεις από εκείνον το πολυσέλιδο τεχνικό έντυπο.Αυτά δεν τα γράφω από το μυαλό μου. Μαζί με ένα φίλο ψάξαμε το ιστορικό ενός BMW που ήθελε να αγοράσει. Και βρήκε ενδιαφέροντα πράγματα στο έντυπο.
Φυσικά, σε κάθε περίπτωση έλεγχος θα πρέπει να γίνει.
-
Του σφακιανάκη "συνήθως" είναι από δικά του leasing ή από ανταλλαγές πελατών. Συνήθως με book service στον ίδιο.
Δύο που είχα δει τουλάχιστον. -
Φίλος πάντως που αγόρασε X1 από Σφακιανάκη στο Μαρούσι του βγήκε λουκούμι. Από leasing και σε τέλεια κατάσταση. Σαν καινούριο είναι το αυτοκίνητο.
Σε σύγκριση με άλλες εμπορίες μεταχειρισμένων θεωρώ ότι είναι στις καλύτερες. -
Καλησπέρα!Για εισαγωγή αυτοκινήτου μεσω έλληνα μαντρά προς τα που να κοιτάξω; Αν υπάρχει και προσωπική εμπειρία θα ήθελα να την ακούσω!
-
@bougos08 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Καλησπέρα!Για εισαγωγή αυτοκινήτου μεσω έλληνα μαντρά προς τα που να κοιτάξω; Αν υπάρχει και προσωπική εμπειρία θα ήθελα να την ακούσω!
Περιοχή?
-
Αττικη
-
Η autovalue είναι αξιόπιστη? Λέει πως στέλνει το αυτοκίνητο στην επαρχεία δωρεάν και αν δεν σου αρέσει το επιστρέφεις εντός 7 ημερών. Έλεγχος σε όποιο συνεργείο θέλει ο αγοραστής, ελληνικά με book service αυτοκίνητα. Έχει κανένας εμπειρία από εκεί?
-
Είσαι και εσύ βιτσιόζος ε;
Autovalue μόνο αν:
(α) πας εκεί και δεις το αυτοκίνητο από κοντά και το κάνεις test drive. Μην πας απόγευμα. Πρωί να πας.
(β) κλείσεις ραντεβού σε συνεργείο για φουλ έλεγχο.
(γ) κλείσεις άλλο ραντεβού σε φανοποιείο για φουλ έλεγχο.Και μετά μάλλον θα απογοητευτείς.
Έμποροι μεταχειρισμένων