Καλησπέρα, λέω να αγοράσω και εγώ ένα μεταχειρισμένο Α150 2009 (W169 facelift) 150.000 χμ αυτόματο. Πιο πάνω αναφέρθηκε πως είναι αξιόπιστο αυτοκίνητο, πλην του αυτόματου κιβωτίου. Έχει κανένας εμπειρία από το αυτόματο? Επίσης σε μικτό κύκλο πόσο περίπου καταναλώνει?
Ευχαριστώ
Latest posts made by angelob7
-
RE: Mercedes-Benz A Class (W169 / 2004)
-
RE: Έμποροι μεταχειρισμένων
Η autovalue είναι αξιόπιστη? Λέει πως στέλνει το αυτοκίνητο στην επαρχεία δωρεάν και αν δεν σου αρέσει το επιστρέφεις εντός 7 ημερών. Έλεγχος σε όποιο συνεργείο θέλει ο αγοραστής, ελληνικά με book service αυτοκίνητα. Έχει κανένας εμπειρία από εκεί?
-
RE: BMW F20 116D
Το 4κύλινδρο 116d (2013) με 145χιλ. χμ. 13.500€, το 3κύλινδρο (2017) 114d 120χιλ. χμ. μάλλον 14.500€
-
Γνωρίζω ότι είναι ζημιαρικά, αλλά πιο από τα δύο? το 4κύλινδρο και του αλλάζω με το που το πάρω την καδένα ή το 3κύλινδρο που είναι πιο καινούργιος ο κινητήρας.
-
Καλησπέρα, θα ήθελα να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο BMW 1 series F20 πετρέλαιο. Το βασικό κριτήριο μου είναι, να είναι, όσο το δυνατόν αξιόπιστο. Από όσα έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό τα πρώτα πριν το facelift με τον τετρακύλινδρο 1.6, παρουσιάζουν ένα πρόβλημα στην καδένα ή ιμάντας χρονισμού, δεν γνωρίζω την ακριβή ορολογία, ο οποίος πρέπει να αλλαχτεί πάνω από τις 100 χιλ. χμ. για να μην σπάσει ενώ κινείται το αυτοκίνητο και γίνουν τα πράγματα πολύ χειρότερα. Το κόστος είναι αρκετό και χρονοβόρα διαδικασία. Το F20 facelift με τον τρικύλινδρο 1.5 μου αρέσει περισσότερο, αλλά διαβάζω για σπασμένα τούρμπο εν κινήσει και άλλα διάφορα προβλήματα. Το F20 με τον 114d (2017) είναι αξιόπιστο? Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θέλω να αρχίσω τις επισκέψεις στα συνεργία, οι οποίες θα μου κοστίσουν αρκετά χρήματα. Επομένως 114d ή 116d και με ποιόν κινητήρα.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. -
RE: Έμποροι μεταχειρισμένων
Καλησπέρα και από εμένα, θα ήθελα να ρωτήσω για αγορά bmw από Σφακιανάκη. Λογικά θα έχουν κάνει αυτοί τον έλεγχο του αυτοκινήτου, λέω να πάρω από εκεί για μεγαλύτερη ασφάλεια, παρά να πάω σε έναν έμπορο. Τι γνώμη έχετε?
Ευχαριστώ