-
Ωραίο πολύ ωραίο! Καλορίζικο! Αμάξι που το χαίρεσαι σε Κυριακάτικές βόλτες και παράλληλα είναι επένδυση.
-
Καλοτάξιδο να είναι.
-
Καλοτάξιδο!
-
@stefan147 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Για να δουμε τι λένε και τα κεντρομήχανα.
Καλοταξιδο! Το Κουπρα εφυγε η εμεινε?
-
Μενει μεχρι να φυγει.
-
Για αντικαταστάτης του corolla cross ??
-
Για να το χω βάλει στις φώτο με τα αυτοκίνητά ΜΑΣ!
Καλογκάζωτο και καλόστριφτο!
Ο Φάνης μας, υπερβολικός, όπως πάντα...
-
@realzeus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ο Φάνης μας, υπερβολικός, όπως πάντα...
Ποτέ δεν είμαι υπερβολικός....απλά λέω αλήθειες που δεν αρέσουν!
-
Καλά, καλά...
-
@red_monster said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ναι το βαρέθηκε η γυναίκα και ήθελε κάτι πιο συμμετοχικό!
-
#gavla
βολτα ο γατος μολις γιανει?
-
Βεβαίως, γιατί όχι. Και περαστικά κιόλας!
-
Ουαου...κ@υλωτικο αυτοκινητο.
Οτι πρεπει για τιποτα βολτακια το ΣΚ. -
Χαχα!
Πες όμως και καμιά πληροφορία. Η 3.2 με τα 280 άλογα είναι αν κατάλαβα σωστά. Χειροκίνητη; -
Δε νομίζω ότι είναι το κατάλληλο θρεντ αλλά οκ. Τα γράφω εδώ και ας το μεταφέρουν οι αρμόδιοι όπου νομίζουν.
3.4 είναι με τα 295 (3.2 ήταν τα Boxster) και πρόγραμμα+catback εξάτμιση υποτίθεται. Τι έχει απομείνει από αυτά μετά από 18 χρόνια, άγνωστο.
Χειροκίνητο εννοείται μιας και κρατάνε πολύ μεγαλύτερη αξία απ΄ τα Tiptronic και βέβαια είναι και πολύ πιο fun για τη χρήση που προορίζεται το αμάξι. Εάν δεν έχουν γίνει μαϊμουδιές στο παρελθόν, εγώ είμαι 3ο χέρι και το πήρα με 99.000χλμ και τώρα έχει σχεδόν 101.000χλμ. Οι φθορές του αυτοκίνητου μέσα-έξω, το ΚΤΕΟ αλλά και το γεγονός ότι εκτός του πωλητή βρήκα και τον προηγούμενο, συνηγορούν στο ότι μάλλον είναι αληθές αυτό το "ύποπτο" 99.000χλμ (ή έτσι θέλω να πιστεύω). Ο προηγούμενος (Θεσσαλονικιός) το πήρε αρχές του 2022 με 75Κ χλμ και του έκανε σχεδόν 25.000χλμ σε κάτι παραπάνω από χρόνο.
Είναι ιδιαίτερο σπεκ σε GT Silver χρώμα με εσωτερικό Cocoa και εκτεταμένα δέρματα και έχει και κάποια έξτρας που δύσκολα τα συναντάς σε ελληνικό Πόρσε και δη Cayman. Έχει κεραμικά φρένα, adaptive sport seats, short shift, pasm (ενεργητικη αναρτηση), sport chrono plus, bose ηχοσύστημα, xenon κτλ. Στην εποχή του υπολογίζω ότι πρέπεί να είχε κοντά 150Κ, μόνο τα εξτρας του ήταν γύρω στα 40Κ.
Εξωτερικά είναι από πρόσφατο κεραμικό κτλ και μέσα έχω ξεκινήσει το σχετικό detailing και μου μένει μόνο το πορτ μπαγκάζ. Μόλις ολοκληρώσω θα βάλω κι άλλες φώτο.
Εδω τα εχω ξηλωσει ολα στο frunk και εχω πραξει τα δεοντα. Γενικα ειναι τρομερα καλοζωισμενο το αμαξι και η απειρη μοκετα που εχει μεσα ηταν πεντακαθαρη και σε εξαιρετικη κατασταση αλλα το frunk πρεπει να ειχε ανοιχτει μονο για να αλλχτει μπαταρια και τπτ αλλο.
-
-
Εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα προηγούμενα μπροστινά φώτα.
-
..............
εμενα και το προηγουμενο μου αρεσε και αυτο....
κολαω αλλου
ειδικα οταν βλεπω φυση και μπι ροαντ....
θελω να μπορω να ξεφυγω χωρις αγχος για χιλιομετρα πολλα και καταστασεις περιεργες
ακομη και αν δεν το κανω τελικασε λιγο καιρο υποθετω
-
Ετσι! Το θέμα είναι οι κλειστές φουρκέτες. Άμεση και τεράστια ροπή, κοφτερό τιμόνι, χαμηλό κέντρο βάρους, πίσω κίνηση
Αυτά είναι !!!!
-
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα προηγούμενα μπροστινά φώτα.
αδιαμφισβήτητα έχουν περισσότερο χαρακτήρα
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!