-
@mastoras78 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Δύο μέρες με πολύ χώμα, όμορφα τοπία και βίντεο... Ξεκινήσαμε έτσι
!
Στο τέλος γεμίσαμε χώμα Χαλάλι όπως πάνταΑπλά υπέροχο!!! Να βάζετε πιο συχνά τέτοιες φώτο μας αρέσουν πολύ ακόμα και με τους ματρακαδες σας μεσα
-
@realzeus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@fanis75 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@alexandros-k said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Δεν δικαιουνται δια να ομιλούν οι αρεσκοντες του Yaris Cross
Το οποίο όσο άσχημο και να είναι, πίσω ειναι ωραίοτερο από μια μπρέρα που είναι μπρρρ...απλά δεν βλέπεται πίσω, σαν να μην πλήρωσαν τον σχεδιαστή για ολόκληρο το αμάξι και το τελείωσε ο καφετζής.
Συμφωνώ ότι η Brera πίσω είναι... περίεργη. Πάντως παραμένει ενδιαφέρουσα. Η πιο όμορφη Alfa εκείνης της εποχής ήταν η GT, την οποία την είχε η τότε μου . Την πήγα μια γρήγορη βόλτα με το αυτοκίνητό της (2.0 165 άλογα, εγώ τότε είχα την 330i με τα 272 άλογα) και κατέβηκε κάτω κατάχλομη - έκανε μισή ώρα να μου μιλησει. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ φοβήθηκα εκείνη την μέρα*, που δεν έχω φοβηθεί ούτε με Ferrari (που σε δημόσιο δρόμο φυσικά δεν την πίεσα). Το αυτοκίνητο έστριβε με τρελές ταχύτητες, σε σημείο που με έκανε να λέω ότι θα πάει χαντάκι και ότι η BMW μου δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνε με τόσα χλμ σε τέτοιες στροφές... Ήταν κατηφόρα, που τα σχετικά λίγα άλογά της δεν έπαιζαν και τόσο ρόλο, αλλά μάζευε χιλιόμετρα για πλάκα! Εκεί είπα για ακόμα μια φορά ότι οι Alfa είναι ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!!
*Ξέρετε πότε φοβάται ο οδηγός; Όταν αρχίζει και παίζει ακούσια το ζυγωματικό, κάτω από τα μάτια του, σαν τικ.
σνομπαρα τα AR και γενικά τα ιταλικά όσο τίποτα...ήμουν (και είμαι φιλο-ιαπωνικός). πάντα όμως θυμάμαι να μου αρέσουν τα AR στο design. μέχρι τα 30 είχα οδηγήσει δυνατά γερμανικά-γαλλικά ποτέ όμως ένα AR.
μέχρι που ήρθε η ωρα και οδήγησα ένα 147 ti 1.6 της τότε σχέσης μου...
μετά από αυτό πούλησα το qashqai, παντρεύτητα την τότε σχέση μου και πήρα μία giulietta. -
Απο τα συμφραζομενα ο γαμος πηγε καλα, διαφορετικα θα την πληρωνε η alfa.
-
Στα ιταλικά συσφίγγονταν οι σχέσεις κάργα, ενώ άμα η σχέση έχει το γιάρις που της πήρε ο μπαμπάς και φοβάται και μην το λερωσει, αργά ή γρήγορα, ψάχνουμε καμιά ιταλοφιλη...
-
Το οποίο όσο άσχημο και να είναι, πίσω ειναι ωραίοτερο από μια μπρέρα που είναι μπρρρ...απλά δεν βλέπεται πίσω, σαν να μην πλήρωσαν τον σχεδιαστή για ολόκληρο το αμάξι και το τελείωσε ο καφετζής.
Συμφωνώ ότι η Brera πίσω είναι... περίεργη. Πάντως παραμένει ενδιαφέρουσα. Η πιο όμορφη Alfa εκείνης της εποχής ήταν η GT, την οποία την είχε η τότε μου . Την πήγα μια γρήγορη βόλτα με το αυτοκίνητό της (2.0 165 άλογα, εγώ τότε είχα την 330i με τα 272 άλογα) και κατέβηκε κάτω κατάχλομη - έκανε μισή ώρα να μου μιλησει. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ φοβήθηκα εκείνη την μέρα*, που δεν έχω φοβηθεί ούτε με Ferrari (που σε δημόσιο δρόμο φυσικά δεν την πίεσα). Το αυτοκίνητο έστριβε με τρελές ταχύτητες, σε σημείο που με έκανε να λέω ότι θα πάει χαντάκι και ότι η BMW μου δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνε με τόσα χλμ σε τέτοιες στροφές... Ήταν κατηφόρα, που τα σχετικά λίγα άλογά της δεν έπαιζαν και τόσο ρόλο, αλλά μάζευε χιλιόμετρα για πλάκα! Εκεί είπα για ακόμα μια φορά ότι οι Alfa είναι ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!!
*Ξέρετε πότε φοβάται ο οδηγός; Όταν αρχίζει και παίζει ακούσια το ζυγωματικό, κάτω από τα μάτια του, σαν τικ.
Noμιζω τα παραλες. Εχω οδηγησει το 147 για δεκαδες χιλιαδες χμ, ειναι ενδιαφερον αμαξι και πολυ καλος κινητηρας 1.6 7000 στροφες αλλα το αμαξι μπορει να γινει πολυ επικινδυνο σε καποια στροφη να φυγει ξαφνικα και να προκαλεσει ατυχημα, την εχω γλυτωσει 3 φορες τελευταια στιγμη. Στις ιδιες ταχυτητες το αρκετα μεγαλυτερο BMW και με τα πολυ φαρδυτερα λαστιχα (245/225 απο 195) ειναι ουδετερο τελειως. Το GT ιδιο με το 147 ειναι ισως να εχει λιγο ποιο μεγαλα λαστιχα.
-
Η gt επειδή έχω και εγώ μια κάποια εμπειρία από αυτήν όχι όμως τεράστια, έχει μεγάλη διαφορά από την 147. Ήταν όντως τρένο. Αλλά παρά πολύ κουραστικό αυτοκίνητο. Ήταν ξεκάθαρα αυτοκίνητο σαββατοκύριακου.
Όμορφη ήταν, αλλά όχι κάτι το φοβερό. Μια κουπέ bmw για εμένα ήταν πιο όμορφη
-
Μόνο BMW λέμε....τα άλλα οδοντόκρεμες μπροστά τους!! Προσθιοκίνητες αηδίες...αμάξι για οδήγηση είναι μόνο πισωκούνα, τα άλλα ειναι απλά Φίατ με όμορφο σήμα.
-
H gt , ήταν καλύτερα "ζυγισμένη" από την 147. Σε σχέση δε με την 156 , με τις οποίες μπορούσα να συγκρίνω , σε λογικά κυβικά , ήταν πιο μονοδιάστατη, νόμιζες ότι ήταν πιο βαριά, με λίγο χειρότερο τιμόνι , αλλά έστριβε πιο γρήγορα. Αν οι ταχύτητες ήταν το παν ήταν καλύτερη, αλλά τη "ζωντάνια" της 156 δεν την είχε. Λεπτομέρειες.....
Εμφανισιακά για εμένα , ήταν πιο όμορφη από την αντίστοιχη bmw , αλλά και από τη brera, είχε πολύ όμορφες γραμμές και όγκους.
-
@wantone said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Noμιζω τα παραλες. Εχω οδηγησει το 147 για δεκαδες χιλιαδες χμ, ειναι ενδιαφερον αμαξι και πολυ καλος κινητηρας 1.6 7000 στροφες αλλα το αμαξι μπορει να γινει πολυ επικινδυνο σε καποια στροφη να φυγει ξαφνικα και να προκαλεσει ατυχημα, την εχω γλυτωσει 3 φορες τελευταια στιγμη. Στις ιδιες ταχυτητες το αρκετα μεγαλυτερο BMW και με τα πολυ φαρδυτερα λαστιχα (245/225 απο 195) ειναι ουδετερο τελειως. Το GT ιδιο με το 147 ειναι ισως να εχει λιγο ποιο μεγαλα λαστιχα.
Ακόμα και η 147 ήταν εξαιρετική, αλλά η GT ήταν ένα επίπεδο παραπάνω σε όλα (αν και σε κοινή πλατφόρμα, αλλά αυτό δεν λέει και πολλά). Η συγκεκριμένη φορούσε 215/45/17. H BMW μου φορούσε 225/45/18 μπροστά και 245/40/18 πίσω.
Μόνο BMW λέμε....τα άλλα οδοντόκρεμες μπροστά τους!! Προσθιοκίνητες αηδίες...αμάξι για οδήγηση είναι μόνο πισωκούνα, τα άλλα ειναι απλά Φίατ με όμορφο σήμα.
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Η BMW ήταν συνολικά καλύτερη φυσικά, αλλά η Alfa δεν είχε καμία σχέση με Fiat στην πράξη. Μάλιστα, αν εξαιρέσουμε την μεγάλη δύναμη της 330 που σου έδινε την δυνατότητα να διώχνεις την ουρά όποτε γουστάρεις, η Alfa ήταν πιο παιχνιδιάρα με το τιμόνι και την μεταφορά βάρους μέσα στην στροφή. Με άλλα λόγια, μια 320 ήταν λιγότερο διασκεδαστική από την GT. H 330 κέρδιζε λόγω δύναμης κυρίως.
-
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Η BMW ήταν συνολικά καλύτερη φυσικά, αλλά η Alfa δεν είχε καμία σχέση με Fiat στην πράξη. Μάλιστα, αν εξαιρέσουμε την μεγάλη δύναμη της 330 που σου έδινε την δυνατότητα να διώχνεις την ουρά όποτε γουστάρεις, η Alfa ήταν πιο παιχνιδιάρα με το τιμόνι και την μεταφορά βάρους μέσα στην στροφή. Με άλλα λόγια, μια 320 ήταν λιγότερο διασκεδαστική από την GT. H 330 κέρδιζε λόγω δύναμης κυρίως.
Συμφωνώ. Αλλά πάντα μια BMW είναι καλύτερη από μια Alfa...αξίωμα (δεν χρειάζεται απόδειξη)!!
-
@wantone said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
δεν ειχα επαφη με ιταλικά και ειδικά AR δεν ειχα την τυχη να οδηγησω...τι να σου πω. ισως να ηταν η εκδοση ti αλλα για 2 μέρες που την ειχα στην κατοχη μου, μου αρεσε παρα πολυ η οδηγηση της. ενταξει δεν λεω οτι την πιεσα σε σημειο να με φοβισει, αφου ποτε δεν οδηγαω και ετσι...απλα μου αρεσε η αμεσοτητα της που μου θυμισε Mini cooper...
-
Α ρε Φάνη φιλαράκο. Για αυτό σε γουστάρω, δεν έχεις καθόλου προκαταλήψεις. Χαχαχα!!!
BMW Uber Alles, DCT μπούρδες και τώρα τελευταία και αγάπη με την Toyota.Άνετα η Giulia είναι καλύτερη από την αντίστοιχη 3άρα.
-
Εδώ ρε συ έβγαλε μάπα το ags
-
Συμφωνώ. Αλλά πάντα μια BMW είναι καλύτερη από μια Alfa...αξίωμα (δεν χρειάζεται απόδειξη)!!
Oυ,ου.. Φάνη..
Όταν η Alfa έφτιαχνε αμάξια η Bmw δεν υπήρχε ακόμα..
-
Α ρε Φάνη φιλαράκο. Για αυτό σε γουστάρω, δεν έχεις καθόλου προκαταλήψεις. Χαχαχα!!!
BMW Uber Alles, DCT μπούρδες και τώρα τελευταία και αγάπη με την Toyota.Άνετα η Giulia είναι καλύτερη από την αντίστοιχη 3άρα.
- Καμία προκατάληψη....πάντα λέω την αλήθεια!
- DCT μπούρδα ήταν πάντα και θα είναι!
- Τογιότα αναγκαίο κακό, καμία αγάπη. Αγάπη μόνο για την BMW.
- H Τζούλια ειναι εξαιρετική, αλλά την 3αρα ούτε με το κυάλι δεν την βλέπει...η BMW την κατουράει οποιαδήποτε στιγμή!
@panormus772 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Oυ,ου.. Φάνη..
Όταν η Alfa έφτιαχνε αμάξια η Bmw δεν υπήρχε ακόμα..
Μπορεί να ισχύει, αλλά δεν μιλάμε για τους παππούδες μας, μιλάμε για σήμερα. Από το '80 (μέσα περίπου) και μετά η Αλφα πέθανε...φάγαμε και κόλυβα. Ααα και έχω μεγαλώσει μέσα σε Αλφέτα - ξέρω από καλές Άλφα, τότε που κατούραγαν ΟΛΑ τα Γερμανικά στον δρόμο!
Επίσης όταν η Άλφα έφτιαχνε αυτοκινητάκια και μπούρδες, η BMW εφτιαχνε κινητήρες τζετ...για να ξέρουμε τι λέμε!
-
Βασικά τα πρώτα χρόνια μετά τον πόλεμο δεν έφτιαχνε αυτοκίνητα, αλλά "μοχθηρά" κατασκευάσματα, για να εκδικηθούν τους Ευρωπαίους ( και Αμερικανούς) για την ήττα των Γερμανών.
Στα σοβαρά, μία 116 profl, manual , πετρέλαιο, χωρίς M αναρτήσεις κ.λπ. , που είχα νοικιάσει κάποτε, έψαχνα να βρώ το αξίωμα, αλλά ήταν επιπέδου "Θεώρημα του Φερμά" ( ναι το ξέρω ότι αποδείχτηκε....) και δυσκολεύτηκα πολύ.
-
Καμία προκατάληψη....πάντα λέω την αλήθεια!
Αλίμονο. Χαχαχα!!!
DCT μπούρδα ήταν πάντα και θα είναι!
Για αυτό το φοράνε όλα τα supercars...
H Τζούλια ειναι εξαιρετική, αλλά την 3αρα ούτε με το κυάλι δεν την βλέπει...η BMW την κατουράει οποιαδήποτε στιγμή!
Άνετα την ουρεί και την αφοδέυει κιόλας η Ιταλίδα την Γερμανίδα.
Επίσης όταν η Άλφα έφτιαχνε αυτοκινητάκια και μπούρδες, η BMW εφτιαχνε κινητήρες τζετ...για να ξέρουμε τι λέμε!
Και η Alfa έφτιαχνε αεροπορικούς κινητήρες. ΟΚ, όχι jet, αλλά ήταν ισχυροί και αξιόπιστοι ακτινικοί: https://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_Avio
-
Για αυτό το φοράνε όλα τα supercars...
Αυτά τους ενδιαφέρουν μόνο οι επιδόσεις, τίποτε άλλο. Και να είναι μπούρδα και τα supercars κάνουν μπούρδες. Τα σωστά έχουν αυτόματο με μετατροπέα (βλ. Κορβέτα, Βέκτορ, παλιές καλές 911, 928 κλπ.).
Άνετα την ουρεί και την αφοδέυει κιόλας η Ιταλίδα την Γερμανίδα.
Μια δεν πιάνει η Τζούλια μπροστά στην 3αρα....υστερεί παντού. Απλά εσύ ειναι γνωστός ιταλόφιλος με παρωπίδες...σε αγαπάμε και έτσι όμως. Αλλά η αγάπη σου για τα Ιταλικά χρέπια είναι γνωστή....αχαχα!!
-
Ωωωωχουυυυ μονο bmw μονο iphone τι θελεις να μας βαλουν φυλακη για χρεη
-
Αυτά τους ενδιαφέρουν μόνο οι επιδόσεις, τίποτε άλλο. Και να είναι μπούρδα και τα supercars κάνουν μπούρδες. Τα σωστά έχουν αυτόματο με μετατροπέα (βλ. Κορβέτα, Βέκτορ, παλιές καλές 911, 928 κλπ.).
Ζεις στον μεσαίαωνα. Ευτυχώς οι 911 και οι Corvette ήρθαν στο παρoν...
Μια δεν πιάνει η Τζούλια μπροστά στην 3αρα....υστερεί παντού.
Καλύτερο γκάζι, καλύτερο φρένο, καλύτερο τιμόνι. Παντου καλύτερο το ιταλικό. Κι εμείς σε αγαπάμε, αλλά τα γερμανικά σαπάκια είναι η δική σου αγάπη. Χεχεχε.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!