-
Όταν χτιζόταν το σπίτι αντί για απλό βιομηχανικό είπαμε να το κάνουμε σταμποτό. Έχει ειδική επεξεργασία, μια σκόνη, στο χρώμα που θες, μετά τη στάμπα που θες και μετά βερνίκι.
205gti και 309gti είχαν τις ίδιες ζάντες. Αυτές είναι οι ιταλικές speedline. -
Το CIVIC πάρα πολύ όμορφο και εργαλείο, να το χαίρεστε.
Lap το δάπεδο αυτό είναι το ίδιο με το δικό μου γκαραζ κοιτα δυο φωτο πιο πάνω. Σταμπωτό είναι
-
@cirus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Lap το δάπεδο αυτό είναι το ίδιο με το δικό μου γκαραζ κοιτα δυο φωτο πιο πάνω. Σταμπωτό είναι
Να στε καλά. Το σταμπωτό είναι καλή και ανθεκτική λύση.
Το civic είναι θρύλος.. Έχει δοκιμάσει τα πάντα με έμφαση το στήσιμο. Σε αυτή τη φάση φοράει ελατήρια ιντεγκρα, αμορτισέρ bilstein κυρλαγκιτση, μπάρες αντιστρεπτικές asr σινεμπλοκ κτλ. Μηχανικά είναι 1.4 αλλά ψυχωμενο, στα χρόνια της νιότης πηγαίναμε και dynofighters Βέβαια, δυστυχώς τα civic κακοποιηθηκαν στα χέρια νέων με έφεση στην καγκουρια.. -
@poliviosfp said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@cirus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Να στε καλά. Το σταμπωτό είναι καλή και ανθεκτική λύση.
Το civic είναι θρύλος.. Έχει δοκιμάσει τα πάντα με έμφαση το στήσιμο. Σε αυτή τη φάση φοράει ελατήρια ιντεγκρα, αμορτισέρ bilstein κυρλαγκιτση, μπάρες αντιστρεπτικές asr σινεμπλοκ κτλ. Μηχανικά είναι 1.4 αλλά ψυχωμενο, στα χρόνια της νιότης πηγαίναμε και dynofighters Βέβαια, δυστυχώς τα civic κακοποιηθηκαν στα χέρια νέων με έφεση στην καγκουρια..Εχουν αγορά ακόμα αυτά; εχω ενα καλοσυντηρημενο 1,5 του 1995 του πεθερου, με αναγκη διαφόρων φαναρτζοδουλειών... θα πιάνει τιποτα γιατι εμεις θελουμε να το δώσουμε στα σκουπίδια μην πληρωνουμε και φορους κληρονομιάς;
-
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Wow! Repect και για τα αυτοκίνητα και για την αισθητική του χώρου.
Το πάτωμα κάτω είναι σταμποτο; Αν ναι ρίξατε χρώμα στο τσιμέντο;Οι ζάντες του 309 από 205gti?
Υ.γ το μπαλέτο στην φώτο έχει κάτι το εκλεπτυσμένο στην σχεδίαση. Δεν έχει τα εξτρημ σχεδιαστικά στοιχεία των Ιαπώνων.
Σε μια φωτογραφία χαζεύεις το γκαζόν του @mastoras78
Σε άλλη χαζεύεις τα σκουπίδια πίσω από τον @tsofras
Τωρα χαζεύεις το σταμποτο δάπεδο του @poliviosfp
Τι θα γίνει βρε με την περίπτωση σου? -
Δεν κοιτώ το δέντρο, αλλά το δάσος!
Και του cirus το σταμπωτό χαζεύω, αλλά δεν του το είπα.
Μαζεύω ιδέες για το δικό μου σπίτι, μπας και οοοοοταν.. -
@iceman7 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Εχουν αγορά ακόμα αυτά; εχω ενα καλοσυντηρημενο 1,5 του 1995 του πεθερου, με αναγκη διαφόρων φαναρτζοδουλειών... θα πιάνει τιποτα γιατι εμεις θελουμε να το δώσουμε στα σκουπίδια μην πληρωνουμε και φορους κληρονομιάς;
Αν δεν ειναι διαλυμενο εξωτερικα , πιανει πανω απο 1000€ . Κοιτα στο car ποσο τα πουλανε
-
This post is deleted! -
Δεν την ανεβάζω για τις αρμονικές γραμμές που δεν έχεις ( σα μπλε περίπτερο είσαι...), ούτε για την οδηγική απόλαυση που προσφέρεις ( δεν προσφέρεις) , ούτε για την αξιοπιστία σου ( με check ανέβηκες) , απλά για να αναδείξω ότι η ορεινή χώρα μας είναι πανέμορφη κυρίως την άνοιξη και το φθινόπωρο!
Αυτός ο μήνας , αναλόγως της περιοχής και του υψομέτρου βέβαια , έχει συγκλονιστικά χρώματα.
Οι οξιές φέτος έτσι όπως το βλέπω θα έχουν χρώματα για άλλες 2 εβδομάδες και πολύ λέω γιατί την προηγούμενη εβδομάδα στην Ήπειρο στα υψόμετρα της οξιάς χιόνισε ( έλιωσε , φωτογραφίες με χιόνι δεν πρόλαβα, μόνο στο Σμόλικα στα 2000+ έμεινε). Στα χαμηλότερα τα χρώματα είναι ακόμα πιο έντονα και θα κρατήσουν περισσότερο καιρό, οπότε όποιος μπορεί ας εκδράμει! -
@civil357 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
ω, ναι.
ειναι η εποχη που αρχιζουν τα ωραια.
οποτε σαββατο λιμνη δοξα με φουλ οικογενεια και τον γκέι τον γαλλο αλλα 28η και μετα καλη πεδιαδα - πινοβο με το τζιβι. μονον 6.5 ωραι οδηγησης να φτασουμε με την γατα. βουνα ρε σιβιλ, βουνα -
@gatoz said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
ω, ναι.
οποτε σαββατο λιμνη δοξα με φουλ οικογενεια και τον γκέι τον γαλλο αλλα 28η και μετα καλη πεδιαδα - πινοβο με το τζιβι. μονον 6.5 ωραι οδηγησης να φτασουμε με την γατα. βουνα ρε σιβιλ, βουνα"πάρε με πάνω στα βουνά , τι θα με φάει ο κάμπος" που έλεγε και ο ποιητής. Πίνοβο τέτοια εποχή θα είναι πολύ όμορφα , το έχω ζήσει. Επίσης κάτι που μπορεί να σε ενδιαφέρει (πιθανότατα ανα το γνωρίζεις) , μου είχε κάνει εντύπωση ότι η Μακεδονία έχει πολύ καλά εστιατόρια στα πιο περίεργα μέρη. Στα πέριξ έχω στο νου μου δυνατή επιλογή, αλλά οι μακεδόνες φίλοι θα ξέρουν καλύτερα.
Το θέμα είναι ότι σε όλη τη σημερινή διαδρομή η σύζυγος διερωτούνταν αν θα την έβγαζε το 3008 phev , το οποίο είναι στα υπόψιν ως leasing, γιατί αντιγράφω κατά λέξη : " αν είναι να δώσουμε τόσα λεφτά και πάλι με το γέρο να ανεβαίνουμε, να το βράσω" . Άλλαζα την κουβέντα.... -
Τι ομορφιά !!!! Σε καθηλώνει η ομορφιά αυτών των βουνών.
Υ.γ έχουν βγει κάτι ντροουνς που φοράς κάτι σαν δεκτή στον καρπό και σε ακολουθεί από πάνω σου καθώς διασχίζεις τέτοια γραφικά μέρη.
Σκέψου ένα τέτοιο εκεί στα βουνά της Πίνδου.
-
ω, ναι.
οποτε σαββατο λιμνη δοξα με φουλ οικογενεια και τον γκέι τον γαλλο αλλα 28η και μετα καλη πεδιαδα - πινοβο με το τζιβι. μονον 6.5 ωραι οδηγησης να φτασουμε με την γατα. βουνα ρε σιβιλ, βουνα"πάρε με πάνω στα βουνά , τι θα με φάει ο κάμπος" που έλεγε και ο ποιητής. Πίνοβο τέτοια εποχή θα είναι πολύ όμορφα , το έχω ζήσει. Επίσης κάτι που μπορεί να σε ενδιαφέρει (πιθανότατα ανα το γνωρίζεις) , μου είχε κάνει εντύπωση ότι η Μακεδονία έχει πολύ καλά εστιατόρια στα πιο περίεργα μέρη. Στα πέριξ έχω στο νου μου δυνατή επιλογή, αλλά οι μακεδόνες φίλοι θα ξέρουν καλύτερα.
Το θέμα είναι ότι σε όλη τη σημερινή διαδρομή η σύζυγος διερωτούνταν αν θα την έβγαζε το 3008 phev , το οποίο είναι στα υπόψιν ως leasing, γιατί αντιγράφω κατά λέξη : " αν είναι να δώσουμε τόσα λεφτά και πάλι με το γέρο να ανεβαίνουμε, να το βράσω" . Άλλαζα την κουβέντα....δεν ειναι ο π@υστης ο γαλλος για εκτος. θα σκορπισει. ταρμακ μια χαρα. ισως και στα χιονια. αλλα εκτος θα ξεκουμπωνει και η ζωνη. σε λιγοτερο απο μηνα θα εχω αποψις και απο κομπας φευ. εκανα ενα τεστ ντραιβ και ηταν απογοητευση αλλα πηρα ενα και αναμενω γιατι ηταν ετοιμοπαραδοτο. ισως να το ειχα παρει στραβα. στην τζιπαδα θα εχω συντροφους ντοπιους. υποθετω ξερουν.
-
Εξαιρετικό το Compass!! Αμαξάρα....Alfa Romeo με DNA Jeep...best of both worlds!!
-
-
στο φυσικο περιβαλλον του, στο δρομο για καλη πεδιαδα πινοβο-τζεναΑρΕς
περα απο τα μαχιμα ψηλωμενα με χιλια δυο καλουδια, ακολουθησε και ενα βιταρα ντηζελ του 2017 με προσθηκες ελατηριων 3cm, ζαντες 16 και λαστιχα mud. τα πηγε μια χαρα. οι αλλοι μην πιστευετε τα γκριπ-παπαρια, τετρα και σκληρο πλαστικο θελει εκει πανω -
Έχεις βρει το νόημα της ζωής με την όμορφη Ελλάδα.
Εσύ ζεις την Ελλάδα.
Κάποια στιγμή θα πάρω και εγώ κάτι τέτοιο -
εδω η παρεα με βιντεο απο το κουνουπι, ειχαμε μαζι τον επαγγελματια Αλεξανδρο. στο 2.10 η μασαμπουκα στα αυτοκινητα γινεται σε Ελληνικη γη που παραχωρηθηκε σε κατι τυχαιους σφαιτεριστες ονοματων απο επιορκους
Youtube Video -
#farewell
-
Αυτοκινηταρα...
Τι farewell;;;; Το έδωσες;
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!