-
Διαβάζω και εγώ και θα συμφωνήσω ότι το Yaris Cross αυτή την περίοδο είναι το VFM στην κατηγορία και η καλύτερη πρόταση.
Και θα πρόσθετα ότι εμένα με έχει χαλάσει που το Vitara που ενώ θεωρείται το μάχιμο μοντέλο της Suzuki, στην έκδοση GL δεν έχει θερμαινόμενους καθρέπτες. Αυτή η πάγια τακτική της SUZUKI να μην προσφέρει ουσιαστικό εξοπλισμό σε αυτοκίνητο που θεωρητικά θα κυκλοφορήσει σε βροχές, βουνά, υγρασίες, χιόνια κλπ... την θεωρώ κουτοπόνηρη.
Το έκανε και στο Jimny και πιθανά και σε άλλα μοντέλα. -
@pgp737ng said in SUV/Crossovers Forum:
@dublin said in SUV/Crossovers Forum:
..κι άμα είναι 1.92 και δάσκαλος Krav;
Απο τα 12 μέχρι τα 24 μου έκανα shotokan στον Καζακεα.
Ζώνη δεν είχα πάρει ούτε καν την άσπρη. Το ήθελα μονο για όταν τσακώνομαι να μην τις τρώω εγώ αλλά ο άλλος.
Προπόνηση έκανα με τις μαύρες…
Έχω βάλει κιλάκια τώρα, αλλά ακόμα και έτσι δεν θα αλλάξει ποιος θα πάει νοσοκομείο.Καλά, πριν έκανα πλάκα, αλλά μία λάμα ή κάτι άλλο να έχει πάνω του ο άλλος και σου λέω που πάνε τα χρόνια shotokan.. όποιος έχει ασχοληθεί σοβαρά ξέρει ότι το πρώτο που κανείς είναι να ΜΗΝ πλακωθεις με τον άλλο.
Φιλικά πάντα (μην σε θυμώσω κι' όλας γιατί μάλλον με έχεις!). -
@pgp737ng said in SUV/Crossovers Forum:
Υ.Γ. φαντάσου να πρέπει να πας σε κάποιο νοσοκομείο επειγόντως και να βρεις το λάστιχο σου ξεφουσκοτο.
Μα αυτό σου λένε....θα σε βοηθήσει να πας πολύ γρήγορα και στα σίγουρα....
ΧαχαχαχαΥ.γ Συγνώμη αλλά έδωσες τέλεια σέντρα....μισό γκολ ήταν η σέντρα σου.
-
Χιούμορ έκανα, εννοείται ότι απαγορεύεται να αγγίξεις ξένη περιουσία ακόμα και αν σε ενοχλεί. Αν σε ενοχλει ένα όχημα να αφήσεις ένα χαρτάκι και το πιο σωστό να πάρεις τηλέφωνο τις αρχές. Αυτοί έχουν εξουσία να πειράξουν το όχημα, δηλαδή να το βάλουν σε γερανό και να το πάρουν ή οτιδήποτε άλλο.
Και σε εμένα με ενοχλούσε ένα όχημα έξω από την πυλωτη μου. Αλλά πήρα τις αρχές και αυτές ανέλαβαν. Ήρεμα και πολιτισμένα. Ούτε φωνές, ούτε βία.
Γενικά, ο κόσμος έχει σαλεψει.... Δεν ξέρω τι γίνεται. Έχουμε ζόμπι βλακείας που κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Δεν μοιάζουν με αυτά στις ταινίες αλλά μεταδίδουν την βλακεία τους.
-
Να πω κάτι άσχετο για να περί "γνώσεων πολεμικών τεχνών" κλπ που αναφέρθηκαν ανωτέρω. Σαφές παράδειγμα: Απέναντι σε άνθρωπο με μαχαίρι στο χέρι όταν είναι στα 9m απόσταση έχεις 1" αντίδρασης. Από εκεί και κάτω απλά δεν έχεις χρόνο αντίδρασης απέναντι σε επικείμενη επίθεση. Το ίδιο ισχύει για κάθε αντίστοιχο αιχμηρό αντικείμενο όπως πχ ένα σπασμένο μπουκάλι γυάλινο.
Επίσης πλέον είναι πολύ πιο εύκολο να βρει ο οποιοσδήποτε "μαύρο" όπλο. Τέλος για το ύψος. Δεν είναι πάντα πλεονέκτημα. Ειδικά όταν υπάρχει μάχη εκτός κανόνων τύπου street. Γενικά εκτός προπονήσεων/αγώνων παίζει πολύ ο παράγων τύχη με αποτέλεσμα να αναγάγεται κάθε περιστατικό σε "αγνώστου κινδύνου" το οποίο είναι ότι χειρότερο...
-
peper spray for the win !
-
@sabas_thess said in SUV/Crossovers Forum:
Να πω κάτι άσχετο για να περί "γνώσεων πολεμικών τεχνών" κλπ που αναφέρθηκαν ανωτέρω. Σαφές παράδειγμα: Απέναντι σε άνθρωπο με μαχαίρι στο χέρι όταν είναι στα 9m απόσταση έχεις 1" αντίδρασης. Από εκεί και κάτω απλά δεν έχεις χρόνο αντίδρασης απέναντι σε επικείμενη επίθεση. Το ίδιο ισχύει για κάθε αντίστοιχο αιχμηρό αντικείμενο όπως πχ ένα σπασμένο μπουκάλι γυάλινο.
Επίσης πλέον είναι πολύ πιο εύκολο να βρει ο οποιοσδήποτε "μαύρο" όπλο. Τέλος για το ύψος. Δεν είναι πάντα πλεονέκτημα. Ειδικά όταν υπάρχει μάχη εκτός κανόνων τύπου street. Γενικά εκτός προπονήσεων/αγώνων παίζει πολύ ο παράγων τύχη με αποτέλεσμα να αναγάγεται κάθε περιστατικό σε "αγνώστου κινδύνου" το οποίο είναι ότι χειρότερο...
η καλυτερες τεχνικες ειναι 2 (ολογραφως δυο)
- 'του λαγου'. αλλωστε η μανα του δεν εκλαψε ποτες.
- 'με τη φτερνα στο σβερκο'. ουτε η μανα αυτουνου εκλαψε ποτες.
ΑρΕς
καποια στιγμη ανεβαινοντας την τσαλδαρη στο περιστερι, εκει με το αγαλμα με τον ισορροπιστη σταματαω στο φαναρι. με το τζιβι. ακουγα χαλαρη μουσικουλα και να θες να παει γρηγορα δεν...
βγαινει απο το διπλα αμαξι ενας τυπος εξοργισμενος, δεν ειχα καταλαβει με τι και ουτε και καταλαβα ποτες. φτανει στο παραθυρο και ουρλιαζει 'τωρα θα ...μησω' ητανε βραδακι και δεν εβλεπα. ανοιγω το παραθυρο και εχει μια πιστολα στη μουρη μου. εκλασα... μεντες.
με το που με βλεπει στη φατσα απο το κατεβασμενο τζαμι, τη κατεβαζει και λεει συγνωμμη φιλαρακι, λαθος....
εκεινο το βραδυ χρειαστηκα χημεια για τη γατα. και παλι δεν.... -
Αν τσακωθείς στο δρόμο, δεν κατεβαίνεις ποτέ απ' το αυτοκίνητο. Κανόνας.
Μια φορά το έχω κάνει, μικρότερος. Κι ο άλλος που είχε κατέβει κι αυτός, σφύριξε και βγήκαν ξαφνικά απ' το αυτοκίνητό του 2 ντόπερμαν. Ευτυχώς ήμουνα κοντά στην πόρτα και πρόλαβα να μπω πάλι πίσω, χα, χα.
Οπότε μπινελικιάστε, μουτζώστε, αλλά μην κατεβείτε απ' το αυτοκίνητο...
-
Για αυτό πρέπει να έχεις πάντα τίποτα γατιά μέσα στο αυτοκίνητο για τέτοιες καταστάσεις, να τα αμολυσεις και εσύ, να τα κυνηγήσουν τα σκυλιά και να του λες μετά για να σε δω τώρα μαγκάκο με τα σκυλιά σου.
-
@gatoz said in SUV/Crossovers Forum:
@sabas_thess said in SUV/Crossovers Forum:
η καλυτερες τεχνικες ειναι 2 (ολογραφως δυο)
- 'του λαγου'. αλλωστε η μανα του δεν εκλαψε ποτες.
- 'με τη φτερνα στο σβερκο'. ουτε η μανα αυτουνου εκλαψε ποτες.
ΑρΕς
καποια στιγμη ανεβαινοντας την τσαλδαρη στο περιστερι, εκει με το αγαλμα με τον ισορροπιστη σταματαω στο φαναρι. με το τζιβι. ακουγα χαλαρη μουσικουλα και να θες να παει γρηγορα δεν...
βγαινει απο το διπλα αμαξι ενας τυπος εξοργισμενος, δεν ειχα καταλαβει με τι και ουτε και καταλαβα ποτες. φτανει στο παραθυρο και ουρλιαζει 'τωρα θα ...μησω' ητανε βραδακι και δεν εβλεπα. ανοιγω το παραθυρο και εχει μια πιστολα στη μουρη μου. εκλασα... μεντες.
με το που με βλεπει στη φατσα απο το κατεβασμενο τζαμι, τη κατεβαζει και λεει συγνωμμη φιλαρακι, λαθος....
εκεινο το βραδυ χρειαστηκα χημεια για τη γατα. και παλι δεν....Πάλι καλά κατέβασες το παράθυρο....
Τελικά όμως το πρόβλημα ήταν το βιταρα....
Βιταρα μόνο προβλήματα -
@mastoras78 said in SUV/Crossovers Forum:
peper spray for the win !
Καθαρή παράβαση νόμου περί όπλων και αυτό...
-
Εντάξει στα νιάτα κάνεις εύκολα μλκιες...
Και από αμάξια κατεβαίνεις και πόρτες κλωτσάς και λίγο ξύλο παίζεις...
Είναι να μην σου συμβεί η στραβή...
Αυτό που βοηθάει το ύψος, είναι μήπως σε αφήσουν ήσυχο, υπολογίζοντας το πιθανό ρίσκο...
Μέχρι εκεί γιατί το ύψος δεν έχει ταχύτητα, μόνο τα μακριά χέρια θα βοηθήσουν, ίσως και τα πόδια...
-
@criuser said in SUV/Crossovers Forum:
Εντάξει στα νιάτα κάνεις εύκολα μλκιες...
Και από αμάξια κατεβαίνεις και πόρτες κλωτσάς και λίγο ξύλο παίζεις...
Είναι να μην σου συμβεί η στραβή...
Αυτό που βοηθάει το ύψος, είναι μήπως σε αφήσουν ήσυχο, υπολογίζοντας το πιθανό ρίσκο...
Μέχρι εκεί γιατί το ύψος δεν έχει ταχύτητα, μόνο τα μακριά χέρια θα βοηθήσουν, ίσως και τα πόδια...
Αν ξέρεις τι να τα κάνεις!
Πάντως σε μία από τις σχολές που πήγαινα λέγαμε "όσο ψηλότερος - τόσο πιο εύκολα πέφτει"! Σε grappling, Jitsu και τέτοια το χαμηλό κέντρο βάρους βοηθάει, σε kick boxing/Korean που έχουν πολλές κλοτσιες κάποιος που ξέρει μπορεί να σε κρατήσει μακριά.
-
Και έρχεται η γριά με την μαγκουρα και τους στέλνει όλους αδιαβαστους. Ασιάτες, Ευρωπαίους,ψηλούς, χοντρούς κτλ.
-
Καλά όλα αυτά, μέχρι να βγει το κουμπουρι από το ζωνάρι.......
Εκεί,κακακια. -
Να το παω κι εγω λιγο παρακάτω...
γι αυτό καλο ειναι να εχεις μια ατομικη βομβα στο χώρο ρεζερβας... -
@georgemit said in SUV/Crossovers Forum:
γι αυτό καλο ειναι να εχεις μια ατομικη βομβα στο χώρο ρεζερβας.....και αν ο άλλος έχει υδρογόνου;!
-
Καμία διαφορά δεν λύνεται με οποιαδήποτε μορφή βίας.
Ελπίζω η διαχείριση να επέμβει γιατί έχει εκτροχιαστεί το νημα.
-
@dublin said in SUV/Crossovers Forum:
@georgemit said in SUV/Crossovers Forum:
γι αυτό καλο ειναι να εχεις μια ατομικη βομβα στο χώρο ρεζερβας.....και αν ο άλλος έχει υδρογόνου;!
Ε αν εισαι τοσο καντεμης και πεσεις πανω στον Πουτιν, κατσε να τις φας.
-
Συμφωνώ με @mastoras78 spray. Έχω ένα στο κομοδίνο και ένα στο ντουλαπάκι και ας με γράψουν. Υπάρχουν πολλοί ψυχακιδες έξω.
ο @gatoz , η φτέρνα να χτυπάει αυτί.
Ο άλλος έφαγε πόσες μαχαιριές γιατί τσακώθηκε στην σειρά για το βρώμικο...
SUV/Crossovers Forum