-
@miata_4ever said in NEO HONDA CR-Z:
Ήταν καλό σκάφος με καλό πάτημα.το έφαγε η τούρμπο εποχή με τις λαδιερες tsi(βλέπε τσιροτο).
αν ειχε160-180 άλογα θα ήταν ιδανικό.Σήμερα όμως;... απο την ίδια αγγελία
-
Πολύ ωραίο!!!
-
@monman2 said in NEO HONDA CR-Z:
Βρήκα μια πολύ προσεγμένη αγγελία (φωτογραφίες , βιβλία σερβις κλπ), ευκαιρία να αναστηθεί και το τοπικό , αλήθεια το είχε κανένας εδώ μέσα; το εχει οδηγήσει κάποιος;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/328072747-honda-cr-z#bigger-photosΆσχετα με το τι σου έγραψαν, εγώ το είχα για ένα ολόκληρο τριήμερο όταν πρωτοκυκλοφόρησε, μέσα στο οποίο έκανα πάνω από 300 Km σε πάσης φύσεως δρόμους.
Το αμάξι δεν έχει απολύτως τίποτα σπορ εκτός από την εμφάνιση. Οδηγικά δεν έχει καμία συγκίνηση να προσφέρει ούτε από κράτημα ούτε από επιδόσεις. Ωραίο χειροκίνητο κιβώτιο, αλλά από εκεί και πέρα είναι σα να οδηγείς ένα αδιάφορο (όχι από τα καλά) hatchback με πολύ μικρούς χώρους. Φαντάζομαι στα συν του θα είναι η παραδοσιακή αξιοπιστία Honda. -
Ήταν καλό σκάφος με καλό πάτημα.το έφαγε η τούρμπο εποχή με τις λαδιερες tsi(βλέπε τσιροτο).
αν ειχε160-180 άλογα θα ήταν ιδανικό.@@ πάτημα! Με 160-180 άλογα θα ήταν πεζοδρομιοκυνηγός...
-
Δεν υπάρχει κάπου στον ελληνικό αλλά και διεθνή τύπο όσο αφορά αυτά που λέτε για την συμπεριφορά του...απεναντίας μάλιστα.
-
Τον ελληνικό Τύπο, γιατί τον αναφέρεις;
-
Άλλη μια αποτυχία του μαγαζιού. Απασχόλησε ανθρώπινο και φυσικό κεφάλαιο για ένα αυτοκίνητο που δεν ζήτησε κανείς, και μετά, όταν δεν μπορούσε να το πουλήσει, το σταμάτησε χωρίς να το βελτιώσει, αντικαταστήσει ή επεκτείνει. Δείτε σαν ρετροσπεκτίβα τις έγραψα πριν χρόνια για το εγχείρημα αυτό, στην προηγούμενη σελίδα.
-
@dimsabas said in NEO HONDA CR-Z:
Τον ελληνικό Τύπο, γιατί τον αναφέρεις;
Μάλλον γιατι εκεί ο Σ δεν βάζει διαφημίσεις... ο νοών νοείτω...
-
Απο αυτά που εχω διαβάσει όταν παρουσιάστηκε ήταν πολύ ακριβό και πρότεινε κάτι που δεν ενδιέφερε πολύ κόσμο γιατί η βενζίνη έπαιζε γύρω στο 1 € το λίτρο , με τόσα λεφτά κάποιος αγόραζε κάτι με τούρμπο (Καταναλωτικό Δάνειο) και το έκανε 300 άλογα (ΚΔ2)
Το κλασικό πρόβλημα που είχε και που εχουν όλα τα αυτοκίνητα με άδεια για 4 άτομα που όμως θα έπρεπε να εχουν μόνο για 2 είναι η σκληρή πίσω ανάρτηση που ήταν σκληρή για την περίπτωση που κάποιος θααα έβαζε 4 και αποσκευές , ποτέ δηλ.
Στο iQ το είχα λύσει βάζοντας ενα 20κιλο μόνιμα κάτω απο το πίσω κάθισμα , η άλλη λύση είναι προοδευτικά ελατήρια ,honda είναι θα εχουν βγεί αρκετά σετ αφτερ ανάρτησης.Θεωρώ οτι σήμερα εχει πολύ νόημα η αγορά του .
Με 10-12 χιλιάρικά εχεις ενα διαστημικό σχήμα , διαστημικό εσωτερικό , χειροκίνητο honda σασμάν, το καλλίτερο στον κόσμο , υβριδικό σύνολο με χαμηλή κατανάλωση που μετράει την εποχή του 1,90 το λίτρο . Οι επιδόσεις του δεν είναι άσχημες κάτω απο 10 δευτ το 0-100 και διακοσαρίζει οταν όλοι εχουν κόφτη στα 170-180 και το 90% που πουλιέται είναι suv που αγκομαχάνε πάνω απο τα 130.
Τέλος Honda είναι δεν σπάει δεν χαλάει γιατί δεν εχει turboΙδανικό για εναν 18-25 χρονών που θέλει να πηγαίνει στην δουλειά και να γυρνάει την πόλη όλη την υπόλοιπη μέρα για να βρει ταίρι
-
Απο αυτά που εχω διαβάσει όταν παρουσιάστηκε ήταν πολύ ακριβό και πρότεινε κάτι που δεν ενδιέφερε πολύ κόσμο γιατί η βενζίνη έπαιζε γύρω στο 1 € το λίτρο , με τόσα λεφτά κάποιος αγόραζε κάτι με τούρμπο (Καταναλωτικό Δάνειο) και το έκανε 300 άλογα (ΚΔ2)
Το κλασικό πρόβλημα που είχε και που εχουν όλα τα αυτοκίνητα με άδεια για 4 άτομα που όμως θα έπρεπε να εχουν μόνο για 2 είναι η σκληρή πίσω ανάρτηση που ήταν σκληρή για την περίπτωση που κάποιος θααα έβαζε 4 και αποσκευές , ποτέ δηλ.
Στο iQ το είχα λύσει βάζοντας ενα 20κιλο μόνιμα κάτω απο το πίσω κάθισμα , η άλλη λύση είναι προοδευτικά ελατήρια ,honda είναι θα εχουν βγεί αρκετά σετ αφτερ ανάρτησης.Θεωρώ οτι σήμερα εχει πολύ νόημα η αγορά του .
Με 10-12 χιλιάρικά εχεις ενα διαστημικό σχήμα , διαστημικό εσωτερικό , χειροκίνητο honda σασμάν, το καλλίτερο στον κόσμο , υβριδικό σύνολο με χαμηλή κατανάλωση που μετράει την εποχή του 1,90 το λίτρο . Οι επιδόσεις του δεν είναι άσχημες κάτω απο 10 δευτ το 0-100 και διακοσαρίζει οταν όλοι εχουν κόφτη στα 170-180 και το 90% που πουλιέται είναι suv που αγκομαχάνε πάνω απο τα 130.
Τέλος Honda είναι δεν σπάει δεν χαλάει γιατί δεν εχει turboΙδανικό για εναν 18-25 χρονών που θέλει να πηγαίνει στην δουλειά και να γυρνάει την πόλη όλη την υπόλοιπη μέρα για να βρει ταίρι
Mε τη προϋπόθεση ότι η μπαταρία είναι ΟΚ ή έχει αλλαχτεί. Μιλάμε για υβριδικό 12ετίας
-
@dimitrioskosmas said in NEO HONDA CR-Z:
Mε τη προϋπόθεση ότι η μπαταρία είναι ΟΚ ή έχει αλλαχτεί. Μιλάμε για υβριδικό 12ετίας
Τα υβριδικά honda αυτής της εποχής δουλεύουν και χωρίς μπαταρία οι ταξιτζίδες μάλιστα τα έκαναν μετατροπή υγραέριο οταν τα έφτυνε η μπαταρία εχω θα σκεφτόμουν και κάτι κοmpressor της mugen ... εχω υβριδικό άλλωστε
-
Δεν υπάρχει κάπου στον ελληνικό αλλά και διεθνή τύπο όσο αφορά αυτά που λέτε για την συμπεριφορά του...απεναντίας μάλιστα.
Εγώ πάντως κατέγραψα την άποψη μου μετά από 3 μέρες που το είχα στα χέρια μου, Από την άλλη εσύ αναπαράγεις κάτι που διάβασες...
Πάντως για να μην μακρηγορούμε, θα πω ότι είμαι απόλυτος ως προς το ότι η οδηγική εμπειρία δεν συμβαδίζει με την εμφάνιση. Αν ήταν ένα κλασικό hatchback supermini, θα ήταν απλώς αξιοπρεπές (χειρότερο όμως οδηγικά π.χ. από το Fiesta mk7 της ίδιας εποχής). Σαν σπορτιφ κουπέ όμως δεν...
Σαν κάτι ιδιαίτερο στην εμφάνιση και εξαιρετικά σπάνιο, μάλιστα. Ως εκεί!Η οπτική του Τάσου monman2 έχει αρκετό νόημα, αλλά μάλλον είναι πολύ ακριβό σαν αγορά μεταχειρισμένο.
-
Να πούμε εδώ ότι αν έχει ίδια μπαταρία με το σίβικ ΙΜΑ, αυτή κάνει 5.000, όταν η ιδίας χωρητικότητας του πρίους μκ2 έχει 3.000.
-
Ακόμα ένα flop της honda, είναι λες και δεν έχουν τμήμα μάρκετινγκ ή αυτό που έχουν απαρτίζεται από ηλίθιους. Το crz μάπα, μαζί με τα insight, delsol, clarity, κλπ.
Η προσπάθεια ήταν και καλά η αναβίωση του crx το οποίο όταν βγήκε πήγαινε μαζί με το e30 m3 και ήταν ο ορισμός του pocket rocket της εποχής. Φυσικά με περιβαλλοντικό προφίλ χρησιμοποιώντας την ima μετάδοση. Δεν έκανε τίποτα καλά και τα έκανε όλα μέτρια. Αν κάποιος θέλει διθέσιο υπάρχει το mx5. -
@harisma23 said in NEO HONDA CR-Z:
Εγώ πάντως κατέγραψα την άποψη μου μετά από 3 μέρες που το είχα στα χέρια μου, Από την άλλη εσύ αναπαράγεις κάτι που διάβασες...
Πάντως για να μην μακρηγορούμε, θα πω ότι είμαι απόλυτος ως προς το ότι η οδηγική εμπειρία δεν συμβαδίζει με την εμφάνιση. Αν ήταν ένα κλασικό hatchback supermini, θα ήταν απλώς αξιοπρεπές (χειρότερο όμως οδηγικά π.χ. από το Fiesta mk7 της ίδιας εποχής). Σαν σπορτιφ κουπέ όμως δεν...
Σαν κάτι ιδιαίτερο στην εμφάνιση και εξαιρετικά σπάνιο, μάλιστα. Ως εκεί!Η οπτική του Τάσου monman2 έχει αρκετό νόημα, αλλά μάλλον είναι πολύ ακριβό σαν αγορά μεταχειρισμένο.
Ναι γράφω αυτά που διάβασα από κάποιους που θεωρητικά είναι η δουλειά τους.δεν έχω προσωπική εμπειρία για το όχημα.σεβαστη η άποψη σου.οσο αφορά το κομμάτι ΙΜΑ κατ εμέ πέταμα.εαν λοιπόν θα αγόραζα ένα crz θα μάζευα λεφτά να έβαζα έναν Κ20 πάνω
-
Ναι γράφω αυτά που διάβασα από κάποιους που θεωρητικά είναι η δουλειά τους.δεν έχω προσωπική εμπειρία για το όχημα.σεβαστη η άποψη σου.οσο αφορά το κομμάτι ΙΜΑ κατ εμέ πέταμα.εαν λοιπόν θα αγόραζα ένα crz θα μάζευα λεφτά να έβαζα έναν Κ20 πάνω
Επιμένω μόνο επειδή ήταν αρκετές οι μέρες που το είχα και τα χιλιόμετρα που του έκανα, ώστε το συμπέρασμα μου να βγει αβίαστα και αδιαμφισβήτητα. Αν το είχα πάρει για test drive 15 λεπτών, θα έλεγα ότι δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Επίσης, αν δεν ήταν τόσο καραμπινάτα αδιάφορο οδηγικά, μπορεί να έλεγα ότι χωράει υποκειμενικότητα στο πόρισμα.
Κατά τ' άλλα, με τρομάζει η σκέψη σου για τον Frankenstein που θα έφτιαχνες,,,
-
Μάλλον κάτι τέτοιο σκέφτηκες :
-
-
Ψωμοτυρι για τους Αμερικανούς!!
-
Γνωρίζει κανείς τι παίζει με την μπαταρία και τι επιλογές έχεις αν είναι για αντικατάσταση ;
Αφαιρείται ; Γίνεται επισκευή ( τιμές ;;;)
Εκτός της πανάκριβης αλλαγής που διάβασα έχει 3.000€ αν ισχύειΈνα όχημα πολυ μπροστά από την εποχή που βγήκε
Δίνει νόημα στην σημερινή εποχή που όλα σχεδόν είναι άχρωμα , άοσμα και παράλογα ακριβα ακόμα κ οι βασικές εισαγωγικές εκδόσεις των 60-70ps
NEO HONDA CR-Z