όμορφο πολύ και μέσα και έξω που είναι και αυτό που πουλάει η peugeot
μέσα σκληρή πλαστικούρα όπως όλα τα τις κατηγορίας αλλά με όμορφες πινελιές και υφές τα πλαστικά τύπου carbon κτλ
χώρος αποσκευών μικρός αλλά όχι χάλια
τα piano style κουμπιά με αρέσουν πάρα πολύ!!!
infortainment μάπα αλλά εχει android auto οπότε αδιάφορα τα υπόλοιπα. νταξει είναι μια έκδοση μετα την βασική οπότε καλό βαθμό παίρνει με δεδομένο αυτό
ωραία καθίσματα
το τιμόνι τόσο μικρό δεν μαρέσει καθόλου
ο λεβιές ταχυτήτων κάκιστος και σε εμφάνιση και σε πιάσιμο (πολύ ογκώδης)
έλλειψη τεμπέλη σε αυτή την εκδοσή (με χαλάει)
ωραίες θήκες για αντικείμενα
χάλια ντουλαπάκι
ωραίος πίνακας οργάνων και ας μην εχει το i-cockpit. όταν βάζω όμως το τιμόνι χαμηλά για να τον βλέπω από πάνω βρισκει το τιμόνι στα πόδια. Όταν το βάζω εκεί που βολεύει δεν βλέπω καλά τον πίνακα οργάνων
οδήγηση μέχρι τώρα:
πολύ άνετη ανάρτηση που καταπίνει ανωμαλίες πολύ ωραία. πάρα πολύ καλό βαθμό εδώ. τυπικοί Γάλλοι
πολύ καλό βαθμό στην ηχομόνωση για την κατηγορία του. Αν δεν το πιέζεις δεν ακούγεται καθόλου ο κινητήρας μέχρι τα 80
οχι πολύ σαφές κιβώτιο αλλά όχι και χάλια. ωραίο που είναι 6τάχυτο.
δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο αλλά έχει δύναμη και είναι πολύ καλό σε μικρές ταχύτητες μέχρι και 100. Δεν το έχω πάει ακόμα εθνική
πολύ πολύ μαλακό τιμόνι. εμένα δεν μαρέσουν έτσι τα τιμόνια αλλά οκ για την γυναίκα είναι τέλειο. μέσα στην κίνηση είναι πανεύκολο για μανούβρες και πάρκινγκ
αυτά προς το παρόν
Δεν θα ήταν ΠΟΤΕ η επιλογή μου στην κατηγορία αλλά γενικά μαρέσει. είναι ένα όμορφο αυτοκινητάκι που τα κάνει όλα καλά μέσα στην πόλη που το οδήγησα
όταν το έχω οδηγήσει και περισσότερο και πιο γρήγορα θα γράψω και άλλα.
Ρωτησα την γυναίκα πως της φαίνεται και μου είπε, ωραίο μαρέσει αλλά και εκείνη δεν θα το διαλεγε και αγόραζε ποτέ. Την ρώτησα πιο είναι το ιδανικό για εκείνη στην κατηγορία και μου είπε mini couper