-
Γιατί;;;; μια χαρά χωράει οικογένεια στο εβο.
Οκ δεν θα πηγαίνει ούτε στο 50% τις περισσότερες φορές, αλλά όταν ο μπαμπάς είναι μόνος του;;;Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Γιατί;;;; μια χαρά χωράει οικογένεια στο εβο.
Οκ δεν θα πηγαίνει ούτε στο 50% τις περισσότερες φορές, αλλά όταν ο μπαμπάς είναι μόνος του;;;Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Έτσι! Έχω γνωστό με rx7 και evo όπου evo το οικογενειακό (έχει και δυο παιδάκια)
-
Χαίρω πολύ, κι εγώ αυτό θα έπαιρνα αν μπορούσα αλλά μη συγκρίνουμε τη γενική άνεση ενός ομολογκε αγωνιστηκου με ένα οικογενειακό.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Βλέποντας τώρα τελευταία τα topic που ανοίγονται από συνφορουμίτες που θέλουν να πάρουν καινούργιο αμάξι και 'προσκρούουν' (για να το θέσω κομψά) στα 'θέλω' των γυναικών τους, χαίρομαι ιδιαίτερα για τις κουβέντες που έχουν γίνει σε αυτό εδώ το νήμα. Coupea ζεις, εσύ μας οδηγείς! [emoji23][emoji23]
Συγχαρητήρια σε όλους εκείνους που πληρώνουν για να αποκτήσει η γυναίκα τους το αμάξι των ονείρων της. Είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι, αν το κάνουν αυτό από καρδιάς!
Προφανώς δεν είσαι παντρεμένος! Όταν με το καλό,θα καταλάβεις ότι στον έγγαμο βίο δεν υπάρχει εγώ πληρώνω το αμάξι των ονείρων σου. Ειδικά στις μέρες μας ξέρω περιπτώσεις όπου η σύζυγος συντηρεί την οικογένεια.
Προφανώς και δεν είμαι. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, ούτε ποιος συντηρεί τον άλλο. Το θέμα είναι αυτός που 'συντηρείται' να δείχνει και την ανάλογη ευγνωμοσύνη. Τι θέλω να πω; Αν εγώ δεν έχω φράγκο και με συντηρεί η γυναίκα μου και θέλει να πάρουμε αμάξι, θα δεχθώ οποίο αμάξι και να μου πει ότι θέλει να πάρει. Δεν έχω 'δικαίωμα' να έχω άποψη, από τη στιγμή που δεν θα πληρώσω εγώ. Θα είμαι όμως ευγνώμων που η γυναίκα μου θα μπορεί να αγοράσει ένα αυτοκίνητο που θα μπορεί να εξυπηρετεί την ίδια (κατά κύριο λόγο) και εμένα (οπότε είναι δυνατόν).
Δεν είναι έτσι!!!Στο σωστό γάμο δεν υπάρχει το ''έχω/δεν έχω δικαίωμα'',σε κανένα θέμα που πρέπει να παρθεί μια απόφαση.Ο γάμος δεν είναι κέρασμα στην ταβέρνα όπου αυτός που πληρώνει κανονίζει και τα πιάτα........στο περίπου!
Σωστός. Δεν είναι έτσι, ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΖΉΤΗΜΑ. Είναι για ορισμένα, όπως το ποιος θα δώσει 20Κ για αμάξι. Έτσι το βλέπω εγώ. We agree to disagree, που λένε και στο χωριό μου. Γι αυτό και θα το ξαναπώ. Είναι τυχεροί οι άνδρες που χαίρονται πραγματικά όταν κάνει κουμάντο η γυναίκα τους στα οικονομικά τους (ειδικά όταν η σύζυγος συνεισφέρει ελάχιστα στο οικογενειακό budget)!
Κατά τα άλλα, συμφωνώ 1000% με τον Storm. Απλά πράγματα. Το θέμα είναι τι γίνεται όταν ο ένας συμβιβάζεται (για να μην φάει παντόφλα) και ο άλλος κάνει ότι γουστάρει...
-
Φίλε μου, επειδή είσαι έξω από το χορό και μιλάς για παντόφλες, στο γάμο δεν υπάρχει εγώ αλλά εμείς,δεν είναι πορτοφόλι μου ή πορτοφόλι της αλλά ένα ταμείο όπου ο καθένας καλύπτει ανάγκες και υποχρεώσεις.
Στο θέμα τού αυτοκινήτου την επιλογή την κάνει αυτός που θα το πληρώσει-χρησιμοποιει αλλά η αποδοχή από το έτερον ήμισυ είναι επιθυμητή.Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σωστά. Πολύ σωστά. Για αυτό το λόγο όποιος δεν μπορεί να ανεχτεί ένα τέτοιο περιβάλλον και δυσφορεί καλύτερα να μείνει έξω από το χορό και ας αφήσει άλλους να (τους) χορεύουν (στο ταψί πιθανώς).
-
Ολοι χορευουμε με παρεα ή χωρις, το θεμα ειναι οτι σε καποιες αγορες καλο θα ειναι την τελευταια κουβεντα να την εχει ο περισσοτερο γνωστης των συγκεκριμενων πραγματων, αν το κριτηριο ειναι μονο η εμφανιση (συνηθως το γυναικειο) τοτε οι λουμπες ειναι μεγαλες και σε οσους υποστηριζουν οτι αυτος που πληρωνει διαλεγει (στις περιπτωσεις που υπερτερει η γυναικα) η ερωτηση μου ειναι αν εσεις πληρωνατε τα παντα θα διαλεγατε και τις σερβιετες της συντροφου σας?
-
Για εμένα το θέμα είναι στο χρήμα. Αν υπάρχει, της δίνεις όσα χρήματα κάνει το αμάξι που θέλει και παίρνεις και εσύ το δικό σου. Ειδάλλως, αν δεν πάρεις ένα που να αρέσει και σε εκείνη θα παρακαλάς μέσα σου μην βγάλει καμία ζημία γιατί θα έχεις κρεβατομουρμούρα που είναι ότι χειρότερο. Γενικά η γκρίνια είναι κάτι που δεν το αντέχω με τπτ. Προτιμώ να της πάρω ακόμη και ροζ αμάξι και ας το οδηγώ και εγώ, παρά να έχω την γκρίνια της. Είναι γουρσουζιά, μου πάνε όλα από το κακό στο χειρότερο. Δύο αμάξια δεν της άρεσαν, γκρίνιαζε και για τα δύο και με τράκαραν και στα δύο. Η ασφαλιστική τα έβγαλε άχρηστα...
-
Test drive το Σουμπαρου το εκανα μαζι με τη γυναικα μου, δεν προλαβα να τελειωσω τη βολτα (προσπαθώντας να μη δειχνω το χαμογελο ως τα αυτια) και η γυναικα γυρνάει και μου λέει: 'αυτο να παρουμε, πάει πολυ καλα'
Οποτε πηρα αυτο που ήθελα (Subaru outback), το οποιο ηταν το 'λιγότερο οικογενειακό' απο τα αλλα που κοιταζα (outlander, CRV, altea freetrack, Octavia scout).
Aν σκεφτεί κανείς οτι η γυναίκα μου το πρώτο πράγμα που έβλεπε ήταν το πορτμπαγκάζ, τυχερός είμαι... -
Ο χρήστης Sarantish έγραψε:
Για εμένα το θέμα είναι στο χρήμα. Αν υπάρχει, της δίνεις όσα χρήματα κάνει το αμάξι που θέλει και παίρνεις και εσύ το δικό σου. Ειδάλλως, αν δεν πάρεις ένα που να αρέσει και σε εκείνη θα παρακαλάς μέσα σου μην βγάλει καμία ζημία γιατί θα έχεις κρεβατομουρμούρα που είναι ότι χειρότερο. Γενικά η γκρίνια είναι κάτι που δεν το αντέχω με τπτ. Προτιμώ να της πάρω ακόμη και ροζ αμάξι και ας το οδηγώ και εγώ, παρά να έχω την γκρίνια της. Είναι γουρσουζιά, μου πάνε όλα από το κακό στο χειρότερο. Δύο αμάξια δεν της άρεσαν, γκρίνιαζε και για τα δύο και με τράκαραν και στα δύο. Η ασφαλιστική τα έβγαλε άχρηστα...Πές της ότι στο τρίτο αμάξι , η ασφαλιστική θα εκτιμήσει και εκείνη....
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Για εμένα το θέμα είναι στο χρήμα. Αν υπάρχει, της δίνεις όσα χρήματα κάνει το αμάξι που θέλει και παίρνεις και εσύ το δικό σου. Ειδάλλως, αν δεν πάρεις ένα που να αρέσει και σε εκείνη θα παρακαλάς μέσα σου μην βγάλει καμία ζημία γιατί θα έχεις κρεβατομουρμούρα που είναι ότι χειρότερο. Γενικά η γκρίνια είναι κάτι που δεν το αντέχω με τπτ. Προτιμώ να της πάρω ακόμη και ροζ αμάξι και ας το οδηγώ και εγώ, παρά να έχω την γκρίνια της. Είναι γουρσουζιά, μου πάνε όλα από το κακό στο χειρότερο. Δύο αμάξια δεν της άρεσαν, γκρίνιαζε και για τα δύο και με τράκαραν και στα δύο. Η ασφαλιστική τα έβγαλε άχρηστα...
Πές της ότι στο τρίτο αμάξι , η ασφαλιστική θα εκτιμήσει και εκείνη....
-
εμένα μαρέσουν όλες σχεδόν, εκτός από τις πολύ χοντρές
-
Εσύ είσαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος!
-
Το θέμα είναι να υπάρχουν επιλογές, π.χ. ένα fair deal είναι η γυναίκα αγοράζει αυτοκίνητο βενζίνης που της αρέσει για τη δουλειά της και τα ταξίδια της οικογένειας, ενώ ο σύζυγος αγοράζει ηλεκτρικό το οποίο και είναι gadget και κάνει και οικονομία. Τα χρήματα δια δυο υποθέτω...
-
Λοιπόν έχω ενα θεματάκι με την σύζυγό μου που έχει αρχίσει να με προβληματίζει ιδιαίτερα. Είμαστε 12 χρόνια παντρεμένοι, αγαπιόμαστε, εχουμε 2 υπέροχα παιδάκια, εχουμε τις δουλειές μας, τους φίλους μας, τα χόμπυ μας, ολα (θεωρητικά) είναι τελεια. Εκτός απο μια (σημαντική για εμένα) λεπτομέρεια: Εδω και αρκετό καιρό έχουμε σταματήσει να εχουμε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή, και ο λόγος είναι οτι έχει παχύνει υπερβολικά και δεν νιώθω καμία έλξη. Εχω προσπαθήσει να της το πω αλλα οπότε φέρνω εστω και εμμεσα την συζήτηση σε αυτό το θέμα δείχνει να ενοχλείται και το ξεκόβει, και γενικά φέρεται σαν να της είναι εντελως αδιάφορο το θεμα σεξ πλέον. Εγω απο την αλλη στα 42 μου δεν νιώθω καθόλου οτι εχω κλείσει σαν άντρας, και συνεχώς πέφτει το βλέμμα μου σε κάτι νεαρές ασκούμενες στο γραφείο και φοβάμαι οτι αν συνεχιστεί για πολυ ακόμα αυτή η κατάσταση μπορεί να την κανω την μαλακια... Δεν θέλω να την απατησω και καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται στα 40 της και με 2 παιδιά να ειναι η ιδια κοπελίτσα που ειχα ερωτευθεί κάποτε, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δείχνει τόση αδιαφορία. Οποιαδήποτε άποψη δεκτή....
-
Ανοίγει τεράστιο και πολύ προσωπικό θέμα. Δεν είναι εύκολη η απάντηση ούτε και η λύση. Δεν θα ήθελα να γράψω πολλά, αλλά η δικιά μου άποψη είναι ότι η ειλικρίνεια μόνο αρμόζει και ίσως και βοήθεια από ένα ψυχολόγο στην συμβουλευτική ζευγαριών.
-
Θυμιζω τα διαζυγια ειναι στο 50% των γαμων σε Αμερικη/Ευρωπη στην Ελλαδα λιγοτερο δεν θυμαμαι 30-40% αλλα συνεχως ανεβαινει σε λιγα χρονια θα εχει φτασει τους αλλους. Προφανως καποιες διαφορες στις αποψεις για την ζωη οπως παραπανω ειναι ενας απο τους λογους για αυτο το 50%.
-
Λοιπόν έχω ενα θεματάκι με την σύζυγό μου που έχει αρχίσει να με προβληματίζει ιδιαίτερα. Είμαστε 12 χρόνια παντρεμένοι, αγαπιόμαστε, εχουμε 2 υπέροχα παιδάκια, εχουμε τις δουλειές μας, τους φίλους μας, τα χόμπυ μας, ολα (θεωρητικά) είναι τελεια. Εκτός απο μια (σημαντική για εμένα) λεπτομέρεια: Εδω και αρκετό καιρό έχουμε σταματήσει να εχουμε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή, και ο λόγος είναι οτι έχει παχύνει υπερβολικά και δεν νιώθω καμία έλξη. Εχω προσπαθήσει να της το πω αλλα οπότε φέρνω εστω και εμμεσα την συζήτηση σε αυτό το θέμα δείχνει να ενοχλείται και το ξεκόβει, και γενικά φέρεται σαν να της είναι εντελως αδιάφορο το θεμα σεξ πλέον. Εγω απο την αλλη στα 42 μου δεν νιώθω καθόλου οτι εχω κλείσει σαν άντρας, και συνεχώς πέφτει το βλέμμα μου σε κάτι νεαρές ασκούμενες στο γραφείο και φοβάμαι οτι αν συνεχιστεί για πολυ ακόμα αυτή η κατάσταση μπορεί να την κανω την μαλακια... Δεν θέλω να την απατησω και καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται στα 40 της και με 2 παιδιά να ειναι η ιδια κοπελίτσα που ειχα ερωτευθεί κάποτε, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δείχνει τόση αδιαφορία. Οποιαδήποτε άποψη δεκτή....
Τι ρωτας κι εσυ ?!!?!?! Εγω θα σκεφτομουνα, θα μου κατσουν οι μικρες στο γραφειο ή να κοιταξω αλλου?
-
Επειδή ο άνθρωπος μας άνοιξε την ψυχή του και ως μεγαλύτερος , θέλω να επισημάνω κάποια πράγματα .
Οταν εμείς τα αγόρια είμασταν 12-15 , τα κορίτσια ήταν γυναίκες και εμείς παιδάκια . Αυτό συνεχίζεται σε όλη την εφηβεία και δημιουργεί κάτι δανεικό .
Αυτό το δανεικό γυρίζει σε εμάς μετά τα 40 . Οταν εμείς είμαστε ακόμα πολύ ακμαίοι , ενώ οι γυναίκες μπαίνουν σε κλιμακτήριο , που τις αναστατώνει εντελώς .
Παλιά είχαν τις διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών . να είναι στον γάμο , άνω της 10ετίας για να καλύπτεται αυτό το πρόβλημα.
Στις δικές μας εποχές οι διαφορές μίκρυναν , έως και μηδενίστηκαν , αλλά η Φύση δεν τσιμπάει σε αυτά .
Γυναικολόγος , Ενδοκρινολόγος , Ψυχολόγος , σύμβουλος γάμου , συζήτηση και αν όλα δεν πιάσουν , ένα διαζύγιο .
Προφανώς στα 42 σου έχεις πολλά χρόνια ως ενεργός άνδρας μπροστά σου .
-
Πρεπει να το θελει απο μονη της, αυτο που προτεινεις ειναι εξαναγκασμος. Παντως πολλες φορες μπορεις να το δεις και σε μια 20 χρονη αν εχει τασεις να παχυνει οταν μεγαλωσει λιγο, απλα κοιτας την μανα της πως ειναι.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες