-
@gtsartsal said in Μονόλογοι ...:
Μόλις έκοψα ένα πορτοκάλι από το δέντρο της αυλής
Ότι θυμήθηκα τουρίστα που έκοψε νεράτζι από δέντρο στο δρόμο στην Αθήνα..
..ε ρε πόσο γρήγορα το έφτυσε. -
Χαίρομαι που τα προβλήματα του φόρουμ είναι τα ταξίδια με ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Δε χαίρομαι που σπαταλώνται τόσες εργατοώρες για να γραφτούν τα ίδια ξανά και ξανά.
-
Τα γράφουν από σταθμούς φόρτισης. Κάπως πρέπει να περάσει η ώρα.
-
@lap said in Μονόλογοι ...:
Τα γράφουν από σταθμούς φόρτισης. Κάπως πρέπει να περάσει η ώρα.
Αψογη ατάκα..
Τρίποντο και 5ο φάουλ για τον ντιμσάμπας...
-
@dimsabas said in Μονόλογοι ...:
Χαίρομαι που τα προβλήματα του φόρουμ είναι τα ταξίδια με ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Δε χαίρομαι που σπαταλώνται τόσες εργατοώρες για να γραφτούν τα ίδια ξανά και ξανά.
Κλασσικά ο Έλληνας ότι δεν έχει, πρέπει να το βγάλει σκάρτο ώστε να επιβεβαιώσει ότι το δικό του ειναι το καλύτερο/καλύτερη επιλογή. Μην δίνεις σημασία....
-
@fanis75 said in Μονόλογοι ...:
Κλασσικά ο Έλληνας ότι δεν έχει, πρέπει να το βγάλει σκάρτο ώστε να επιβεβαιώσει ότι το δικό του ειναι το καλύτερο/καλύτερη επιλογή. Μην δίνεις σημασία....
Το πρόβλημα μας είναι τα ταξίδια που δεν κάνουμε πλέον αρκετά.
-
@criuser said in Μονόλογοι ...:
Το πρόβλημα μας είναι τα ταξίδια που δεν κάνουμε πλέον αρκετά.
Αυτό ειναι αλήθεια, αν και ποτέ δεν έκανα πολλά....βαριέμαι, μόνο με σκάφος μου αρέσουν!!
Αλλά και με το Τέσλα μια χαρά ταξίδι κάνεις, για καταδρομικές δεν κάνει.
-
Με σκάφος;;; χμμμμμ. Ωραία πρέπει να ναι.
Εντωμετξυ το νήμα λέγεται μονόλογοι και γίνεται της μουρλης από συζητήσεις.
-
Όχι, δεν το είπα ειρωνικά. Αφενός χαίρομαι που όλη μας η σκοτούρα είναι το ταξίδι με τα ηλεκτρικά. Πάει να πει ότι έχουμε λύσει τα σοβαρά θέματα. Θα ήθελαν πολύ οι Εβραίοι κι οι Παλαιστίνιοι κι οι Ουκρανοί κι οι Ρώσοι να είχαν τέτοια προβλήματα.
Προβληματίζομαι όμως από τις πολλές εργατοώρες που σπαταλώνται χωρίς λόγο. Κανείς δε δουλεύει Δευτέρα πρωί; Και δεύτερον, για τις εμμονές ορισμένων, που δείχνουν κολλημένα μυαλά.
-
Ενω οι δικες σας, δεν ειναι εμμονές?
Τεσλα ή θανατος...... -
Όχι, δεν το είπα ειρωνικά. Αφενός χαίρομαι που όλη μας η σκοτούρα είναι το ταξίδι με τα ηλεκτρικά. Πάει να πει ότι έχουμε λύσει τα σοβαρά θέματα. Θα ήθελαν πολύ οι Εβραίοι κι οι Παλαιστίνιοι κι οι Ουκρανοί κι οι Ρώσοι να είχαν τέτοια προβλήματα.
Προβληματίζομαι όμως από τις πολλές εργατοώρες που σπαταλώνται χωρίς λόγο. Κανείς δε δουλεύει Δευτέρα πρωί; Και δεύτερον, για τις εμμονές ορισμένων, που δείχνουν κολλημένα μυαλά.
Εγώ προβληματίζομαι τι έχεις κάνει στον Diego!Τσιμεντο;
-
Τον σκεφτόμουν χτες. Πού να χάθηκε, έλεγα. Η δοκιμή του Tesla ήταν το τελευταίο μου κόλπο για να εμφανιστεί. Τίποτα...
Ευτυχώς τον πέτυχα πριν έξι ώρες να σχολιάζει στο ΦουΜπού ενάντια στα ηλεκτρικά. Άρα είναι καλά. -
Τον σκεφτόμουν χτες. Πού να χάθηκε, έλεγα. Η δοκιμή του Tesla ήταν το τελευταίο μου κόλπο για να εμφανιστεί. Τίποτα...
Ευτυχώς τον πέτυχα πριν έξι ώρες να σχολιάζει στο ΦουΜπού ενάντια στα ηλεκτρικά. Άρα είναι καλά.Δεν είναι αυτός !
Τον έχει απαγάγει ο Lap και τον έχει δεμένο στο κάθισμα του συνοδηγού ,κάνοντας απανωτά 0-100 σε 56 δευτερόλεπτα με το Swift! -
Σκέφτομαι και μονολογώ ότι ενδιαφέρον θα είχε να γραφτούν στο θέμα αυτό και απόψεις για την οικονομία μεταξύ ηλεκτρικών και θερμικών. Τι καίει τελικά ένα θερμικό, πόσο καίει ένα ηλεκτρικό;
Νομίζω ότι πουθενά στο φόρουμ, σε κανένα θέμα, δεν συζητούνται θέματα οικονομίας. Κρίμα.
-
@storm said in Μονόλογοι ...:
Σκέφτομαι και μονολογώ ότι ενδιαφέρον θα είχε να γραφτούν στο θέμα αυτό και απόψεις για την οικονομία μεταξύ ηλεκτρικών και θερμικών. Τι καίει τελικά ένα θερμικό, πόσο καίει ένα ηλεκτρικό;
Νομίζω ότι πουθενά στο φόρουμ, σε κανένα θέμα, δεν συζητούνται θέματα οικονομίας. Κρίμα.
Πολύ γενικό το ερώτημα σου.
Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις;
Κατανάλωση εντός πόλης, εκτός, στροφοδιαδρομες, ανηφόρες κατηφόρες, χειμώνα καλοκαίρι, βουνό θάλασσα......🥸
-
Σε σκάλια των 15-20% διαδοχικά ακριβότερα,
ρεύμα,
φυσικό αέριο,
ντίζελ/πετρογκαζ/Βενζίνη υβριδική ΤΟΥΟΤΑ
(3 σε 1),
Βενζίνη σκέτη ή μαηλντ.
Με προσκαιρα σκαμπανευασματα χωρίς μεγάλη απόκλιση.
Το αυτό και ανά περίπου δεκαετία εξέλιξης τεχνολογίας για το ίδιο καύσιμοΚι έτσι έκλεισε οριστικά αυτή η κουβέντα και δεν χρειάζεται να ξαναπούμε για οικονομία πουθενά.
-
Το πετρογκάζ θεωρώ πως είναι πλέον φθηνότερο από το φυσικό αέριο.
-
Μου αρέσει ο γύρος ντονέρ αλλά δε βρίσκω εύκολα πλέον.
-
Το ορίτζιναλ sawarma κοτόπουλο το αραβικό το λιτό, κλασεις ανώτερο ποιοτικά απ το λιπαρό βιομηχανοποιημένο αλμυρο γρουν που πλέον τρώμε εδώ, το οποίο όμως είναι πολύ εθιστικο και επιφέρει στερητικό σύνδρομο...
-
@piliourits said in Μονόλογοι ...:
το οποίο όμως είναι πολύ εθιστικο και επιφέρει στερητικό σύνδρομο...
Μάλλον λόγω MSG....και δεν ξέρω εαν βάζουν και τίποτε άλλο.
Μονόλογοι ...