-
Περαστικά σας Φάνη! Είναι παιδί, λογικά θα το ξεπεράσει σχετικά εύκολα. Κουράγιο και μην βάζετε το κακό στο νου.
-
Περαστικά και υπομονή!
Θυμάστε που λέγαμε για το Νοσοκομείο Παίδων που θέλουν να καταργήσουν και στέλνουν τα ΜΑΤ να εμποδίσουν την Εφημερία;
Αυτή ήταν η Είσοδος του Νοσοκομείο ενώ λειτουργούσε και είχε νοσηλευόμενους και προσωπικό μέσα...
Βέβαια οι Νεοδημοκράτες δεν θα διαπιστώσουν ανακολουθία, αφού θέλουν να το κλείσουν.
-
@fanis75 said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Για να μην χαλάω την πολιτική…δεν γλυτώσαμε την εισαγωγη. Ευτυχως πιασαμε στην αρχή την πνευμονία. Τωρα ανμονή…
Περαστικά. Εύχομαι να το περάσει γρήγορα και να μην κολλήσετε κι εσείς για να μπορείτε να τον φροντίζετε.
-
Περαστικά και γρήγορα!
-
Περαστικά Φάνη!
-
@fiverg said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
@piliourits said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Fiver, μερικές φορές κλειδωνουμε σε mode αντιπαράθεσης από κεκτημένη ταχύτητα.
Ας κάνουμε reset να πούμε 2 πράγματα.Εφόσον εδώ είναι μια ξεχωριστή επικράτεια υπό άλλες συνθήκες, δεν είναι λογικό απλά να "κάνουμε ό,τι κι άλλοι".
Άλλοι αλλού έχουν ΠΟΛΥ μικρότερα ποσοστά θνησιμότητας και συστήματα υγείας με άλλες δυνατότητες. π.χ. τη δυνατότητα να προλαμβάνουν Έλληνες γιατρούς και νοσηλευτές που μεταναστεύουν εκεί. Πολύ υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμένων. Πολύ καλύτερες δυνατότητες παρακολούθησης και αναφοράς.Οι Άγγλοι αποφάσισαν ήδη "πανδημία τέλος". Αυτομάτως ισχύει το ίδιο κι εδώ;
Αυτή την ευλογία που έχουμε εδώ, να μπαίνεις στο δημόσιο νοσκομείο και να κάνεις 50 εξετάσεις, ό,τι πιστεύουν οι γιατροι ότι χρειάζεται για να βρουν τι έχεις, αν νομίζεις ότι υπάρχει "έξω" κάνεις λάθος. Ότι πει το πρωτόκολλο και μόνο...
Μου εχει τυχει να κανουν πολλες εξετασεις και να προσεχουν αλλα και να σε αφησουν να πεθανεις. Ειναι που θα πεσεις σε ποιο νοσοκομειο θα πας κλπ ισως και τυχη. Αν βρεθεις στο λαθος νοσοκομειο την λαθος στιγμη θα σε παρατησουν.
Το Αγγλικο συστημα υγειας δεν ειναι το καλυτερο αλλα ειναι δωρεαν εχει φτιαχτει για να κραταει τις μαζες σε ενα ανεκτο επιπεδο υγειας.
-
Σας ευχαριστώ όλους!!! Φαίνεται να ανταποκρίνεται στην θεραπεία....υπομονή και αναμονή τώρα.
-
Για να μην χαλάω την πολιτική…δεν γλυτώσαμε την εισαγωγη. Ευτυχως πιασαμε στην αρχή την πνευμονία. Τωρα ανμονή…
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σύντομα να έχετε την υγεία σας.
-
Φανή περαστικά στον μικρό!!!
-
Περαστικα . Ευχομαι το συντομότερο να είναι καλά
-
Τα είπαν όλοι οι προηγούμενοι. Περαστικά και ψυχραιμία. Όλα θα πάνε καλά!!!
-
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά!
-
-
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά!
Φάνη περαστικά και από εμένα , εύχομαι να καλυτερεύει μέρα με την μέρα ανταποκρινόμενος στην θεραπεία !
Εμείς εν τέλη κολλήσαμε όλοι μετα τον μικρό , εγώ η γυναίκα μου και μετά η μεγάλη , εκτός από εμένα που πέρασα όλα τα στάδια μέσα σε 3 μέρες - πυρετό , τρέμουλο , καταρροή , βήχα , πονοκέφαλους , πόνους σε κόκκαλα κτλ -όλοι οι άλλοι το πέρασαν με λίγα δέκατα και καταρροή.
-
Γιατί έχουμε τόσους πολλούς νεκρούς από Covid;
Σε γενικό επίπεδο, οι Έλληνες φοβούνται τη διασωλήνωση και αρκετές φορές καθυστερούν να πάνε στο νοσοκομείο. Επιπρόσθετα, οι μονάδες εντατικής θεραπείας ποικίλουν στην απόδοσή τους, από εξαιρετικές έως χαμηλής απόδοσης. Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε πολλά ανθεκτικά στα αντιβιοτικά μικρόβια στα νοσοκομεία.
Πράγματι, από την αρχή της πανδημίας ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιούσε ότι η χώρα μας θα ήταν η πρώτη στην Ευρώπη που θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα μικροβιακής αντοχής.
https://www.lifo.gr/tropos-zois/health-fitness/giati-ehoyme-tosoys-polloys-nekroys-apo-covid -
Εκτός από τις ευχαριστίες μου σε όλους σας για τις ευχές σας, να σας πω ότι μετά από 5 ημέρες, πήραμε εξιτήριο την προηγούμενη Τρίτη. Ολα καλά λοιπόν, την προλάβαμε αρχές την πνευμονία.
Επίσης να πω, ότι παρόλο που από εγκαταστάσεις και διοικητικά το Παίδων υστερεί, το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Εκτός από τις γνώσεις, εξαιρετική συμπεριφορά και προσπαθούν υπεράνθρωπα για να κάνουν την νοσηλεία όσο πιο ευχάριστη γίνεται. Και την ημέρα του εξιτηρίου, κάτι που δεν το περίμενα, έδωσαν και ένα δώρο (επιτραπέζιο παιχνίδι) στον γιό μου...απίστευτο!!!
-
Ότι πιο ευχάριστο για όλους μας. Να ναι πάντα καλά το παιδί, τώρα πλέον ο οργανισμός του έμαθε και θα γίνει ακόμα πιο δυνατός στο μέλλον.
Ότι καλύτερο ευχόμαστε για το παιδί με πολλη αγάπη.
Όσο για τον μπαμπά, .....χμμμμμμ ευχόμαστε να οδηγήσει και χειροκίνητο αυτοκίνητο....
Κάποια στιγμή γράψε τα προβλήματα που είχαν οι εγκαταστάσεις.
Μπράβο και στο προσωπικό, άξιοι!
-
Τέλεια! Τέλος καλό, όλα καλά!
-
@lap said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Κάποια στιγμή γράψε τα προβλήματα που είχαν οι εγκαταστάσεις.
-
Καταρχάς στα εξωτερικά ιατρεία περιμένεις πολλές ώρες στο κρύο. Ακόμα και καλά να πάς, θα φύγεις με πνευμονία! Περιμεναμε 3 ώρες στο ψωφόκρυο με χιόνια δίπλα μας. Και εαν θες τουαλέτα κλπ. καλή τύχη...
-
Το δωμάτιο ΟΚ ήταν, αλλά π.χ. στο μπάνιο δεν λειτουργούσε το καζανάκι και ήμασταν με κουβάδες. Τελικά μετά από πολλές ενοχλήσεις το έφτιαξαν μετά από 3 ημέρες. Το μπάνιο γενικά μέτριο, δεν είχε π.χ. κάλυμα η λεκάνη (μιλάμε για παιδικό δωμάτιο έτσι) και γενικά πολλές φθορές.
-
Τα φώτα στο δωμάτιο δούλευαν τα μισά. Η μια καρέκλα (από τις 2) ήταν σπασμένη.
-
Ενώ είχαν ακτινολογικό μηχάνημα στο κτήριο που ήμασταν (ΜΑΚΚΑ για covid) δεν δούλευε και έτσι για ακτινογραφία έπρεπε να ντύσω το παιδί (με πνευμονία) και να τον πάνε με καροτσάκι σε άλλο κτήριο με βροχή (ευτυχώς περίμεναν να κοπάσει) και παγωνιά έξω, βραδυάτικα.
Και διάφορα άλλα μικροπράγματα, που θεωρούμε φυσιολογικά στα Δημόσια νοσοκομεία, ενώ δεν θα έπρεπε.
-
-
Απαράδεκτα πράγματα...
Και εγώ είμαι υπέρ της δημόσιας υγείας αλλά έτυχε να κουράρω, να βοηθήσω καλύτερα ,άνθρωπο μου και το τι έβλεπα δεν λέγεται.Καθάριζαν με το ίδιο πανί τις τουαλέτες και τις χειρολαβές από τις πόρτες!!!!
Εκανα παρατήρηση. Και με κοιτουσαν με απορία. Τελικά ο άνθρωπος μου έπαθε και λοίμωξη μετά και από εγχείρηση. Ήμουν πάρα πολύ θυμώνος. Οι γιατροί εξαιρετικοί και σε εμάς αλλά το κτήριο και η διαδικασία συντήρησης άθλια.
Μετά σκέφτεσαι να πληρώσεις ιδιωτική τουλάχιστον για τη ξενοδοχειακή εγκατάσταση.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες