-
@piliourits said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Τελικά ούτε ρομά ούτε λαθρομετανάστης θα σας/μου φάει τη θέση
αυτο μου το δίνεις γραπτο και υπογεγραμμένο?
-
@getzman said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Τελικά ούτε ρομά ούτε λαθρομετανάστης θα σας/μου φάει τη θέση
αυτο μου το δίνεις γραπτο και υπογεγραμμένο?
Γιατί όχι, τζάμπα είναι.
Το αυτόγραφο, τί το θες;
Στο αποδεικνύει η πραγματικότητα, ό,τι κι αν λέω εγώ.Τέλος πάντων:
-
καλα μιλάμε τεκμηρια οχι αστεια γιανακος εγγυηση
-
@kkostask said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Το βάζω επειδή το βλέπω να περνάει λίγο στο ντούκου…
Κάτι ήξεραν στο Φάρ Ουέστ….πίσσα και πούπουλα…Αυτοί θα είναι η επόμενη μεγάλη πληγή της Ελλάδας.
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιοι σκέφτηκαν να συλλάβουν έναν άνθρωπο και να τον πάρουν με χειροπέδες στο τμήμα.
Το άκουσα στην τηλεόραση την ώρα που πήγα σπίτι για λίγο και γελούσα μόνος μου…Στα αλλα νέα της ημέρας έκλεισα ραντεβού για εμβόλιο για την κόρη μου σήμερα. Έμειναν ελάχιστα διαθέσιμα ραντεβού λίγες ώρες αφού είχε ανοίξει η πλατφόρμα!
-
Που είναι κρυμμένοι όλοι αυτοί ρε παιδιά; Δεν έχω εντοπίσει εκτός από λίγους γραφικούς ανά περιόδους.
Εγώ ζούσα τόσα χρόνια σε κοσμαρα φάση θα τον μεθυσουμε τον ήλιο σίγουρα ναι και μεσαίο χώρο Καραμαν-αλή ;
Μια πορεία θυμάμαι τότε για τις ταυτότητες επί Χριστοδούλου και μου έμοιαζαν όλοι αυτοί σαν εξωγήινοι .
Οκ ζήσαμε όλοι την μεγάλη απενεχοποιηση με την ΧΑ , αλλά μετά στις τρύπες τους.
Βγήκαν πρόσφατα για λίγο στον υπέρ πάντων αγώνα για την Μακεδονία - που τελικά πιάστηκαν κορόιδα αφού ήταν αγώνας για τη Νέα Δημοκρατία - του ξεφτυλισε Κούλης και τα ακροδεξιά εξαπτέρυγα του , λες πάει εξαφανίστηκαν , όσο και λιγο IQ να τους απέμεινε θα πήραν το μάθημα τους!
Τώρα έχουμε τους αντιεμβολιαστες με αυτές τις διάσπαρτες ακραίες συνιστώσες τους.
Τόση χαζομάρα ούτε σε σενάρια παρωδίας σατιρικής παράστασης . -
@limited_one said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Στα αλλα νέα της ημέρας έκλεισα ραντεβού για εμβόλιο για την κόρη μου σήμερα. Έμειναν ελάχιστα διαθέσιμα ραντεβού λίγες ώρες αφού είχε ανοίξει η πλατφόρμα!
Με το καλό!! Πόσο ετών είναι και βρήκες με δυσκολία?
-
This post is deleted! -
@fanis75 said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
@limited_one said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Στα αλλα νέα της ημέρας έκλεισα ραντεβού για εμβόλιο για την κόρη μου σήμερα. Έμειναν ελάχιστα διαθέσιμα ραντεβού λίγες ώρες αφού είχε ανοίξει η πλατφόρμα!
Με το καλό!! Πόσο ετών είναι και βρήκες με δυσκολία?
9 είναι Φάνη, υποθέτω ότι πολλοί έκλεισαν πριν από εμένα. Για τα παιδιά 5-11 είναι μόνο ένα εμβολιαστικο κέντρο εδώ στο νησί.
-
@vagkirk said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Που είναι κρυμμένοι όλοι αυτοί ρε παιδιά; Δεν έχω εντοπίσει εκτός από λίγους γραφικούς ανά περιόδους.
Εγώ ζούσα τόσα χρόνια σε κοσμαρα φάση θα τον μεθυσουμε τον ήλιο σίγουρα ναι και μεσαίο χώρο Καραμαν-αλή ;
Μια πορεία θυμάμαι τότε για τις ταυτότητες επί Χριστοδούλου και μου έμοιαζαν όλοι αυτοί σαν εξωγήινοι .
Οκ ζήσαμε όλοι την μεγάλη απενεχοποιηση με την ΧΑ , αλλά μετά στις τρύπες τους.
Βγήκαν πρόσφατα για λίγο στον υπέρ πάντων αγώνα για την Μακεδονία - που τελικά πιάστηκαν κορόιδα αφού ήταν αγώνας για τη Νέα Δημοκρατία - του ξεφτυλισε Κούλης και τα ακροδεξιά εξαπτέρυγα του , λες πάει εξαφανίστηκαν , όσο και λιγο IQ να τους απέμεινε θα πήραν το μάθημα τους!
Τώρα έχουμε τους αντιεμβολιαστες με αυτές τις διάσπαρτες ακραίες συνιστώσες τους.
Τόση χαζομάρα ούτε σε σενάρια παρωδίας σατιρικής παράστασης .Όπως είχε πει και ο Einstein, δύο πράγματα είναι άπειρα, το διάστημα και η ανθρώπινη βλακεία, και για το διάστημα δεν ήταν και πολύ σίγουρος...
-
Ερώτηση για όσους έχουν κάνει την 3η δόση.
Μετά τον εμβολιασμό χρειάζονται δύο βδομάδες για να ενεργοποιηθεί εκ' νέου το πιστοποιητικό εμβολιασμού;
Σε εμπορικό μαγαζί μου είπαν ότι επίσκεψη αμέσως μετά τον εμβολιασμό ή τις δύο πρώτες εβδομάδες πιθανά να μην έχει ενεργοποιημένο το νέο πιστοποιητικό εμβολιασμού.
Ή να έχει απενεργοποιηθεί το προηγούμενο πιστοποιητικό.
-
Νομίζω την επόμενη ημέρα βγαίνει.
-
Την επόμενη μέρα από την 3η δόση, βγαίνει το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Εγώ έκανα την Παρασκευή το απόγευμα την 3η δόση και σήμερα, πρωί Δευτέρας, κατέβασα και τα δύο πιστοποιητικά εμβολιασμού (ελληνικό και ευρωπαϊκό).
Εξάλλου με την 3η δόση αποκτάς τα πλήρη αντισώματα που μπορείς να έχεις, σε 3 μόνο μέρες και όχι σε 2 εβδομάδες, όπως με τις δύο πρώτες δόσεις. -
Εγώ ψάχνω να βρω αν μπορεί κάποιος, αμέσως μετά τον 3ο εμβολιασμό, να μπει σε χώρο όπου γίνεται έλεγχος πιστοποιητικών π.χ. στην εργασία του.
-
Θετική η αδερφή μου η οποία πριν λίγο καιρό είχε κάνει την τρίτη δόση. Εργάζεται σε μεγάλο κατάστημα τράπεζας και επειδή είχε βρεθεί κρούσμα εντός του καταστήματος, ήρθε συνεργείο και έκανε τεστ σε όλο το προσωπικό και τελικά από τα 20 άτομα οι μισοί βγήκαν θετικοί.
Ευτυχώς νιώθει καλά, έχει μικρές ενοχλήσεις. Το τέστ που έκανε με την πρώτη ματιά φαινόταν αρνητικό αλλά αν το παρατηρούσες πάρα πάρα πολύ προσεχτικά φαινόταν και μια δεύτερη γραμμή δίπλα.
Οι υπόλοιπη οικογένειά της έκαναν τέστ και είναι αρνητικοί αλλά θα ξανακάνουν αργότερα. -
Αν επιτρέπεται, και τί έκανε η Τράπεζα; τους έδωσε από 10 μέρες αναρρωτική; κάτι άλλο;
-
@storm said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Εγώ ψάχνω να βρω αν μπορεί κάποιος, αμέσως μετά τον 3ο εμβολιασμό, να μπει σε χώρο όπου γίνεται έλεγχος πιστοποιητικών π.χ. στην εργασία του.
Την μία μέρα (και όχι μόνο) που κάνει να βγει το πιστοποιητικό για την 3η δόση, θα μπορείς να μπεις με το πιστοποητικό της 2ης δόσης. Εγώ το Σάββατο, μια μέρα μετά την 3η δόση, πέρασα από έλεγχο με σκανάρισμα του QR code από το αρχικό πιστοποιητικό. Εξάλλου αν δεν είχες κάνει την 3η δόση, θα συνέχιζε να σε καλύπτει το πιστοποιητικό της 2ης, γι' αυτό και συνεχίζει να ισχύει.
Υ.Γ.: Θεωρώ πολύ πιθανό, στο σκανάρισμα του QR code να γίνεται η σύνδεση με τα δεδομένα του gov.gr και η θετική απάντηση να είναι πάντα επικαιροποιημένη.
-
Ευχαριστώ. Αυτή την πληροφορία ζητούσα γιατί έχω ακούσει απίστευτα πράγματα.
-
Αν επιτρέπεται, και τί έκανε η Τράπεζα; τους έδωσε από 10 μέρες αναρρωτική; κάτι άλλο;
Να πω την αλήθεια δεν ξέρω. Θέλω να πιστεύω ότι κάθεται σπίτι και πληρώνεται κανονικά. Αυτό δεν προβλέπεται? Ειλικρινά δεν ξέρω αλλά επειδή εσένα σε ξέρω ότι κάνεις το συνήγορο του διαβόλου, με ανησυχεί τώρα κι εμένα τί έκανε η τράπεζα. Κάτσε να ρωτήσω την αδερφή μου...
-
Τηλεργασία; Κάποια τράπεζα τους βάζει σε τηλεργασία.
-
@megane98hp said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Να πω την αλήθεια δεν ξέρω. Θέλω να πιστεύω ότι κάθεται σπίτι και πληρώνεται κανονικά. Αυτό δεν προβλέπεται? Ειλικρινά δεν ξέρω αλλά επειδή εσένα σε ξέρω ότι κάνεις το συνήγορο του διαβόλου, με ανησυχεί τώρα κι εμένα τί έκανε η τράπεζα. Κάτσε να ρωτήσω την αδερφή μου...
Περαστικά της, που ξέχασα πριν!
Δεν είναι "ερώτηση παγίδα".
Απλά κοιτάζω να μάθω, πως αντιμετωπίζουν οι μεγάλες και σίγουρες Εταιρείες όπως οι Τράπεζες στην Ελλάδα, αυτά τα περιστατικά.
Όταν εγώ έξω αισθάνθηκα αδιάθετος και πήρα την τελευταία μέρα του ρεπό να ρωτήσω αν δεν με είχαν ανάγκη να μην πάω την επόμενη, με ρώτησαν τί κάνω και με ενημέρωσαν πως είχαν βγάλει όλη τη βάρδια μας εκτός για 15 μέρες (σαν άμεσες επαφές του επιβεβαιωμένου κρούσματος), εννοείται με όλο το μισθό και παροχές (ακόμη και την εξτρά μέρα που "θα δουλεύαμε" όπως βγαίνει στο τετράβαρδο μας πλήρωσαν, ενώ πλήρωναν κι υπερωρίες +150% τους αντικαταστάτες μας). Ο γιατρός της εταιρείας με καλούσε κάθε μέρα μία ή δύο φορές να παρακολουθεί τυπικά πως είμαστε, μας κανόνισαν PCR τότε που ήταν δυσεύρετα Μάης 2020. Οι 9 στους 12 θετικοί, κι εγώ. Συνολικά μαζί με τα ρεπό έμεινα εκτός δουλειάς 22 μέρες. Μετά τις 17 μέρες μας κανόνισαν πάλι και πήγαμε για δεύτερο PCR σε ιατρικό κέντρο. Όταν αυτό βγήκε αρνητικό, μετά από 3 μέρες πήγαμε στο ιατρείο της εταιρείας και κάναμε ράπιντ αίματος επί τόπου (είχαν 1 ή 2 νοσοκόμους βάρδια). Και μετά πήγα κανονικά για δουλειά...Και να συμπληρώσω. Είχαν κάνει Επιτροπή με τους από πάνω κάθε τμήματος, και είχε καθημερινό newsletter ενημέρωσης, με το πόσοι direct hire και πόσοι εργολαβικοί είχαν βγει θετικοί, πόσοι καραντίνα, πόσοι επέστρεψαν μετά την διαδικασία που περιγράφω παραπάνω. με συμβουλες προφύλαξης, με ανακοινώσεις για κλείσιμο/άνοιγμα καντινών, με οργάνωση ντελίβερι εσωτερικού γευμάτων στις θέσεις εργασίας (είχε μεγάλο εστιατόριο η εταιρεία μέσα) κλπ. Μέχρι τον Απρίλη φέτος που έφυγα για Ελλάδα, είχαν ασθενήσει κι επανέλθει στη δουλειά, γύρω στα 900 άτομα...
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες