-
@spiros75 said in AUDI FORUM:
@cirus said in AUDI FORUM:
@harisma23 said in AUDI FORUM:
@spi_duster said in AUDI FORUM:
Πες τα βρε Χάρη! Προσωπικά λατρεύω να βλέπω Α5
Εμένα μου αρέσει τρελά το RS6! Τρομερά επιθετικό design στις λεπτομέρειες, σε συνδυασμό με την πρακτικότητα ενός station. Τέρας!
καλά ρε φίλε πλάκα μας κάνεις!!!! σε ποιον δεν αρέσει αυτό????
Και μενα μαρεσει ψηλή ξανθια με στρογγυλο κωλ0 και μεγαλα μπαλκόνια!!!!
και η μερέντα!!! υπάρχει κανένας να μην του αρέσουν αυτά???
νουτέλααααα
καλά δεν θα τα χαλάσουμε. και οι 2 γ@μ@ν3
-
Εμένα μου αρέσει τρελά το RS6! Τρομερά επιθετικό design στις λεπτομέρειες, σε συνδυασμό με την πρακτικότητα ενός station. Τέρας!
Στο Φάνη!
-
Στο Φάνη!
και στο γατο
πολυ δηθενιες
για μάικροτσουτσουνηδες -
Στο Φάνη!
μιλάμε για νορμαλ ανθρώπους, αυτός εχει toyota παπουδιέρα
πήρε και δευτερο toyota οπότε η άποψη του δεν έχει ΚΑΜΙΑ βάση πλέον
-
@gatoz said in AUDI FORUM:
Στο Φάνη!
και στο γατο
πολυ δηθενιες
για μάικροτσουτσουνηδεςναι εντάξει εσένα έτσι θα σου άρεσε
-
Στο Φάνη!
Εννοείται!! Μ@λακία αμάξι είναι, μόνο για ευθείες, όταν δουλεύει. 100 φορές καλύτερη μια //M. Tα αουδι είναι για όσους δεν ξέρουν να οδηγάνε, αναίσθητο τιμόνι, φουλ ηλεκτρονικα και γκάζι με τούρμπο...δεν έχουν σχέση με αντρικά αμάξια.
-
#mono αυδι# Αλλά θέλει φράγκα.
Οπότε και τα άλλα καλά είναι, αφού κάνουν την ίδια δουλειά και σε μετακινούν.Τα υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις...
-
Τεσπά αγαπάμε ή όχι τα αουντι είναι πάντα στα πρώτα... Απλά κάτι περίεργοι δε μπορούν να χωνέψουν το κουάτρο.
-
@spi_duster said in AUDI FORUM:
Τεσπά αγαπάμε ή όχι τα αουντι είναι πάντα στα πρώτα... Απλά κάτι περίεργοι δε μπορούν να χωνέψουν το κουάτρο.
Το μόνο τίμιο κουάτρο είναι το φορμάτζι , όλα τα άλλα έρχονται τριτοτέταρτα
-
Ειλικρινά με απογοητεύσατε. Και ήμουν έτοιμος Για παραγγελία! Ένα αμαξι με αρχική 23.500 (1000 κυβικά) και 29.500€ (1500κβ αυτόματο) και αουντι μάλιστα ποσο κακό μπορεί να είναι;
Εδώ το κορολα ξεκινάει από 28.500. -
-
@alexandros-k said in AUDI FORUM:
Εδώ το κορολα ξεκινάει από 28.500.
Τωρα μιλας σωστα. Εκει ηθελαν να καταληξεις
Δεν κατάλαβα.
-
@lofos said in AUDI FORUM:
Ειλικρινά με απογοητεύσατε. Και ήμουν έτοιμος Για παραγγελία! Ένα αμαξι με αρχική 23.500 (1000 κυβικά) και 29.500€ (1500κβ αυτόματο) και αουντι μάλιστα ποσο κακό μπορεί να είναι;
Εδώ το κορολα ξεκινάει από 28.500.Ναι, αλλά παίρνεις Corolla! Πήγαινε στο αντίστοιχο νήμα και θα καταλάβεις! Υπερατου..
Δεν παίρνεις αυτοκίνητο, παίρνεις ΤΟ αυτοκίνητο, το Α και το Ω της αυτοκίνησης, και έχει και 4 ροδες και τιμόνι.
Επίσης υπάρχει και Vitara (με μικρά γράμματα σαν υποσημείωση στο τέλος της διαφήμισης και με γρήγορη ανάγνωση στο τηλεοπτικό/ραδιοφωνικο σποτ).
Σοβαρά τώρα, αν σου αρέσει το αυτοκίνητο πήγαινε δες το, οδήγησέ το, και κοίτα και κάποιο νημα/κανάλι με κατόχους.
Δεν ξέρω τώρα πως είναι το μοντέλο, το 2020 δεν με είχε εντυπωσιάσει, αλλά όπως λες τα χρήματα που κοστίζει είναι πολύ λογικά.
Το θέμα όμως είναι ότι έχεις δώσει ένα πολύ μεγάλο εύρος, 23.500 με 29.500 παίζουν σε άλλη κατηγορία. Στα πολλά μου φαίνεται ακριβό και ίσως να δεις και κάποιες άλλες επιλογές. Μία ενδιάμεση επιλογή τιμής ίσως ήταν προτιμότερη γι' αυτό το αμάξι.
Τώρα αν είναι ο καημός σου και γουστάρεις τρελά, να ξέρεις ότι το αυτοκίνητο είναι δικό σου, και μόνος σου θα το πληρώσεις! Οπότε κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και πάρε ότι σε κάνει πιο ευτυχισμένο..
Αν γουστάρεις γενικά τον όμιλο, ίσως να δεις T Roc ή Formentor, ειδικά το 2ο θα σε καλύψει σε πολλά επίπεδα πιστεύω. Γενικά από τις πιο εύστοχες εκδόσεις των τελευταίων ετών..
-
Πάντως dublin κάνε την χάρη στον εαυτό σου και οδήγησε το chr ή το corolla. Καμία μα καμία σχέση με αυτά που ήξερες με το auris. Έχει αλλάξει φιλοσοφία η toyota σε πιο ενδιαφέροντα οχήματα. Ιδιαίτερα το πώς έστριβε το ch rακομα το θυμάμαι. Φοβερό.
Κατά τα άλλα, ναι έχεις δίκιο....ότι του κάνει κλικ του καθενός
-
@alexandros-k said in AUDI FORUM:
Εδώ το κορολα ξεκινάει από 28.500.
Τωρα μιλας σωστα. Εκει ηθελαν να καταληξεις
Δεν κατάλαβα.
Εχουμε πολλους φιλους της Τουοτα τελευταια εδω στο φορουμ και θα ηταν χαρουμενοι αν επαιρνες κι εσυ ενα . Αυτο εννοουσα . Θαβουμε ολα τα άλλα και προκρινουμε Τοyota
-
@lap said in AUDI FORUM:
Πάντως dublin κάνε την χάρη στον εαυτό σου και οδήγησε το chr ή το corolla. Καμία μα καμία σχέση με αυτά που ήξερες με το auris. Έχει αλλάξει φιλοσοφία η toyota σε πιο ενδιαφέροντα οχήματα. Ιδιαίτερα το πώς έστριβε το ch rακομα το θυμάμαι. Φοβερό.
Κατά τα άλλα, ναι έχεις δίκιο....ότι του κάνει κλικ του καθενός
Ρε συ Λαπ , πριν σε μπλοκαρει πιο λιγο του μιλαγες, τωρα εχεις φαγωθει
-
Αφού με διαβάζει ο παλιοψευταρος. Όλο τέτοια μου κάνει για να ανανεώνεται η αγάπη που μου έχει
-
@lap said in AUDI FORUM:
Αφού με διαβάζει ο παλιοψευταρος. Όλο τέτοια μου κάνει για να ανανεώνεται η αγάπη που μου έχει
Δε νομιζω , αλλά σε κανω quote για να σε διαβασει
-
@dublin said in AUDI FORUM:
Εδώ το κορολα ξεκινάει από 28.500.Ναι, αλλά παίρνεις Corolla! Πήγαινε στο αντίστοιχο νήμα και θα καταλάβεις! Υπερατου..
Δεν παίρνεις αυτοκίνητο, παίρνεις ΤΟ αυτοκίνητο, το Α και το Ω της αυτοκίνησης, και έχει και 4 ροδες και τιμόνι.
Επίσης υπάρχει και Vitara (με μικρά γράμματα σαν υποσημείωση στο τέλος της διαφήμισης και με γρήγορη ανάγνωση στο τηλεοπτικό/ραδιοφωνικο σποτ).
Σοβαρά τώρα, αν σου αρέσει το αυτοκίνητο πήγαινε δες το, οδήγησέ το, και κοίτα και κάποιο νημα/κανάλι με κατόχους.
Δεν ξέρω τώρα πως είναι το μοντέλο, το 2020 δεν με είχε εντυπωσιάσει, αλλά όπως λες τα χρήματα που κοστίζει είναι πολύ λογικά.
Το θέμα όμως είναι ότι έχεις δώσει ένα πολύ μεγάλο εύρος, 23.500 με 29.500 παίζουν σε άλλη κατηγορία. Στα πολλά μου φαίνεται ακριβό και ίσως να δεις και κάποιες άλλες επιλογές. Μία ενδιάμεση επιλογή τιμής ίσως ήταν προτιμότερη γι' αυτό το αμάξι.
Τώρα αν είναι ο καημός σου και γουστάρεις τρελά, να ξέρεις ότι το αυτοκίνητο είναι δικό σου, και μόνος σου θα το πληρώσεις! Οπότε κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και πάρε ότι σε κάνει πιο ευτυχισμένο..
Αν γουστάρεις γενικά τον όμιλο, ίσως να δεις T Roc ή Formentor, ειδικά το 2ο θα σε καλύψει σε πολλά επίπεδα πιστεύω. Γενικά από τις πιο εύστοχες εκδόσεις των τελευταίων ετών..
Και το φορμεντορ ωραίο αλλά βαγκ κ αυτό. Εσείς με απογοητεύσατε με το γκρουπ..
-
@dublin said in AUDI FORUM:
Και το φορμεντορ ωραίο αλλά βαγκ κ αυτό. Εσείς με απογοητεύσατε με το γκρουπ..
Ο καθένας κρίνει με δικά του δεδομένα, θέλω να πιστεύω.. θα δώσεις ένα σεβαστό ποσό για αυτοκίνητο. Πήγαινε δες τι σου κάνει και τι σε ευχαριστεί. Ούτε μαζί θα το πάρουμε, ούτε θα το οδηγούμε, ούτε θα συντηρούμε!
Σου πρότεινα αυτοκίνητα που πιστεύω κάνουν την διαφορά (Formentor) ή έχουν όλο το πακέτο (T Roc) από τον όμιλο που σε ενδιαφέρει. Υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές, ανάλογα και με τις ανάγκες σου.
Προσωπικά, αν κάνω μεγάλη αγορά (δηλαδή στο επίπεδο που ενδιαφέρεσαι εσύ) δοκιμάζω πολλά αυτοκίνητα (μέχρι και μεταχειρισμένα κοίταγα) και όταν μπεις και οδηγήσεις.. θα το καταλάβεις!
Πάρε Corolla στην τελική!
AUDI FORUM