-
Εγώ ξέρω να πω ότι όποιος παίζει με το συνθετικό "λαθρο-" μέσα σε αυτό το άκρως προοδευτικό φόρουμ μπορεί να φάει στην μάπα και μία όμορφη αποβολή. Έχω καλή προσωπική εμπειρία.
Για αυτό υπάρχουν άλλες λέξεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα. Όπως οι λέξεις: πιθήκια, σκουπίδια, ανθρωποειδή.
Μπαίνει μπροστά και το επίθετο παράτυπος/παράτυπη/παράτυπο και όλα μια χαρά.Π.χ. παράτυπα σκουπίδια ή παράτυπα πιθήκια ή παράτυπα ανθρωποειδή...
-
Θα αρχίσουμε να αποσύρουμε και παλιά τραγούδια...
Κατά βάθοσ είσαι πέλαγο βαθύ
Τόσοι που έχουν μέσα σου χαθεί
Λαθρομετανάστεσ σε κλειστά σκαριά
Και ποτέ τουσ δε θα βρουν στεριά -
Πιθικια λέμε τους Χρυσαυγίτες και άλλους ρατσιστές εγκληματίες με σφραγίδα, μας μπερδεύεις αν θέλεις να αποκαλείς έτσι και τα θύματα τους.
-
@storm said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:
Εγώ ξέρω να πω ότι όποιος παίζει με το συνθετικό "λαθρο-" μέσα σε αυτό το άκρως προοδευτικό φόρουμ μπορεί να φάει στην μάπα και μία όμορφη αποβολή.
Ποιος μπαναρίστικε εδώ επειδή είπε τη λέξη λάθρο;
Αυτό που θυμάμαι είναι προχθες που μπαναρίστικε ο pp γιατί σε είδηση για θάνατο 18 ανθρώπων απάντησε "όχι ανθρωποι , λαθρομετανάστες" το οποίο είναι τελέιως διαφορετικό.@andya3 said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:
Βρέχονται περνώντας το ποτάμι και ανάβουν φωτιές για να στεγνώσουν.
Και προχθές με 40 βαθμούς για να στεγνώσουν τις άναψαν ;
Το χειμώνα ναι να το καταλάβω , και να βάλουν φωτιά , και να μπουκάρουν όπου μπορουν οι ταλαίπωροι σε κλειστές αποθήκες και καλύβια κλπ για να βρουν καταφύγιο, αλλά τώρα θα ρίσκαραν τον εντοπισμό τους με το να ανάψουν φωτιές;Καλά για την πρόθεση το αποκλείουμε γιατί θα έπρεπε να είναι πράκτορες των Τούρκων οπότε θα ήταν ηλίθιοι να πάρουν τέτοιο ρίσκο , ένω έτσι θα χανόταν η κάλυψη που τους προσφέρει το δάσος και καταστρέφει και τις διαδρομές για τους επόμενους κάτι που πλήτει ανεπανόρθωτα τα συμφέροντα των διακινητών.
Εκείνο το τείχος που φτιάξαμε με τόσα εκατομύρια , πεταμένα λεφτά ήταν τελικά;
Μόνο για να φωτογραφίζονται οι ακροδεξιοί και δεξιοί ως άλλοι Τραμπ ;;;;;
Έχει κάποιο νόημα τελικά;Μήπως απλά τους έστειλε πιο κοντά στη Δαδιά και οδήγησε λοιπόν με τον τρόπο αυτό στην ταλαιπωρία των κατοίκων της και άνοιξε νέες ευκαιρίες για επιχειρηματικές δραστηριότητες σε νεους επαγγελματίες του κλάδου;
Εβρος: Συνελήφθησαν οι 5 συνοριοφύλακες για εμπλοκή σε κύκλωμα διακινητών
https://www.kathimerini.gr/society/562446169/evros-synelifthisan-oi-5-synoriofylakes-i-anakoinosi-tis-el-as/Εν τω μεταξύ ο Αποστόλης μας , ο Διγενής Ακρίτας μας , ο ήρως αυτός ,που ακινητοποίησε 25 άνδρες χωρίς να ανοίξει μύτη, ενώ είχε την άνεση και την έμπνευση να ανοίξει live στο tiktok και να διαλαλήσει τα επιτεύγματα του , δεν είχε ρε παιδί μου την ίδια έμπνευση αυτός ή οι συντροφοί του να ανοιξουν μια κάμερα , να βγάλουν φωτό και βίντεο την ώρα της επ αυτοφώρο σύλληψης με τα σύνεργα του εμπρησμού ;
Να διαρεύσει 4-5 φωτό και βίντεο 2 μέρες τώρα με τα σύνεργα και την προσπάθεια εμπρισμού , να πάθουν πριαπισμό τα ούγκανα πανταχόθεν στον πλανήτη και να τον κοπανάνε πάνω κάτω στους αριστερούληδες και τους δικαιωματιστές, να το παίζουν απο το πρωί μέχρι το βράδυ τα πετσωμένα;
Λογικά θα υπάρχουν τέτοια στοιχεία , δεν μπορεί!
-
Εκανα ένα μικρό σχόλιο στην πολιτική για το θέμα.
Δεν είμαι νομικός, αλλά νομίζω ότι ο εισαγγελέας αν δεν θεωρήσει επαρκή τα στοιχεία βάζει την υπόθεση στο αρχείο. Δεν ασκεί δίωξη, επειδή κάποιος την ζήτησε που γράφει η αριστερούλικη γραμμή...
Αλλά και εγώ περιμένω να δω. Οντως περίεργη υπόθεση...
-
Οι "αριστερούληδες" πάντα φταίνε όταν πάνε κατα διαόλου τα πράγματα ή ξεφεύγει ο κάθε παρανοικός, γνωστά αυτά.
-
Ευτυχώς που έχουμε τους φάρους σοβαρότητας, τους ακομμάτιστους νεοδημοκράτες εδω μέσα και διατηρούν το επίπεδο ψηλά
@pgs said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:
(btw το "αριστερούληδες" δεν χρειάζεται εισαγωγικά, το "αριστεροί" χρειάζεται)
E αν το λέει ένας ψηφοφόρος του Κούλη αυτό, που ως γνωστόν έχουν αλάθητο πολιτικό κριτήριο, θα το λάβουμε σοβαρά υπόψιν!
-
Για όσους εξακολουθούν να πιστεύουν στο αφήγημα του αρχηγού των Αρίστων και πρωθυπουργού του επιτελικού κράτους περί "για όλα φταίει ο κακός μας ο καιρός" ...
Αύγουστος 2023: Κοντά στον μέσο όρο η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα
"Της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες" λένε στο χωριό μου ...
-
@argyn said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:
Για όσους εξακολουθούν να πιστεύουν στο αφήγημα του αρχηγού των Αρίστων και πρωθυπουργού του επιτελικού κράτους περί "για όλα φταίει ο κακός μας ο καιρός" ...
Αύγουστος 2023: Κοντά στον μέσο όρο η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα
"Της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες" λένε στο χωριό μου ...
Της κοντής, της φταεί που ειναι κοντή. Αυτό από μόνο του φτάνει, με τρίχες ή χωρίς.
Η εξαγωγή συμπερασμάτων (θετικών ή αρνητικών) από μόνο ένα στοιχείο (και δη στατιστικής) σε κάτι τόσο δυναμικό..ε, έχει αρκετές πιθανότητες να μην είναι ακριβές.
Δεν υποστηρίζω ότι φταίει μόνο ο καιρός όχι. Αλλά δεν φταίνει μόνο οι Χ "πολιτικοί". Φταίνει πολλά - όσο πιο γρήγορα το πάρουμε χαμπάρι ΚΑΙ κάνουμε ο καθένας μας κάτι για αυτό...τόσο το καλύτερο.
Φιλικά -
Άσχετο, μπορεί όμως και σχετικό. Το ΜΕΤΕΟ δεν ξέρω αν χρηματοδοτείται από το κράτος. Φαντάζομαι ότι και αυτοί εκεί όλο και κάτι θα παίρνουν από το κράτος.
Τέλος πάντων. Το ΜΕΤΕΟ λοιπόν, καλό θα ήταν να ασχοληθεί περισσότερο με την σωστή πρόγνωση του καιρού, γιατί μου δίνει την εντύπωση ότι κάνουν πρόγνωση του καιρού κοιτώντας από το παράθυρο που βλέπει στον ακάλυπτο.
-
Από δική μου περιέργεια καθαρά. Μπορεί να υπεθυμίσει κάποιος μια μεγάλη πυρκαγιά που αντιμετώπισε γρήγορα και επιτυχώς το Ελληνικό κράτος?
Ή αν δεν είναι πυρκαγιά, μια άλλη μεγάλη φυσική καταστροφή.
Ευτυχώς δηλαδή που δεν έχουμε τυφώνες και τσουνάμι στην Ελλάδα (ακόμα).
Μέχρι και τον Ποσειδώνα θα βγάζανε στις ειδήσεις οι haters για να πει ότι φταίει ο Κυριάκος! -
Από την στιγμή που γίνεται μεγάλη σημαίνει ότι όταν ήταν μικρή δεν αντιμετωπίστηκε επαρκώς.
-
@andya3 said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:
Μπορεί να υπεθυμίσει κάποιος μια μεγάλη πυρκαγιά που αντιμετώπισε γρήγορα και επιτυχώς το Ελληνικό κράτος?
Ποτέ. Αλλα ο Κυριάκος ελεγε οτι δεν ειναι ιδιος με τους αλλους (οπως ο Κασσελακης τωρα), οτι θα εχει επιτελικό κράτος αρίστων, οτι θα διορθώσει πολλά κακως κείμενα κλπ κλπ. Και τελικά δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ, μια απο τα ιδια. Αυτο για εμενα ειναι το πρόβλημα, οτι αποδειχθηκε τα ιδια σκατά με τους άλλους.
-
Οχι αποδείχθηκε χειρότερος και προφανώς μεγιστος παπατζής.
-
Χειρότερος δεν θα ελεγα. Δεν βλεπω διαφορα με τους αλλους. Τα ιδια χαλια. Μαλιστα αν σκεφτουμε και την περιοδο ισως να ειναι ενα τσικ καλυτερος…αλλά γενικά σκατά. Μπορεί αλλά δεν θελει, γιατι να ασχοληθεί αλλωστε;
-
Με την Κεντρο αριστερα να παλινδρομει αναμεσα στη λογικη και την παραφροσινη, με την Αριστερα να εχει παραφρονησει πληρως, δυστυχως ή ευτυχως ο Κυριακος ειναι απλα ο καλυτερος. Φυσικα και δεν φαινεται να τραβα για πιο περα εφοσον δεν προχωρει σε τομες και αλλαγες που επιζητα ο λαος. Οχι ο λαος του ΚΚΕ αλλα ο λαος. Αυτη η κρισιμη μαζα που μαζι με αυτους που τον ψηφισαν ευχεται να ηταν αυτος που θα νικουσε παθογενειες που χρονια βασανιζουν τη χωρα.
-
Το Ελληνικό Κράτος είναι σε κατάσταση ΓΤΠ σε όλους τους τομείς χειρότερα από ποτέ, αλλά ο Κυργιάκος που το κυβερνά τα τελευταία 4-5 χρόνια είναι ο καλύτερος.
-
@piliourits said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:
Το Ελληνικό Κράτος είναι σε κατάσταση ΓΤΠ σε όλους τους τομείς χειρότερα από ποτέ, αλλά ο Κυργιάκος που το κυβερνά τα τελευταία 4-5 χρόνια είναι ο καλύτερος.
Μαλλον δεν ησουν στη χωρα επι Συριζα.
-
Χειρότερα από τώρα δεν ήταν ούτε με ΣΥΡΙΖΑ ούτε με Σαμαρά. Η χυδαιότητα, η ανοργανωσιά και η απατεωνιά έχουν βαρέσει κόκκινο, όπως και η ασυδοσία.
-
Δεν ήταν χειρότερα, όχι λόγω κυβέρνησης αλλά λόγω συνθηκών (εγχώριων και διεθνών). Δεν έχει σχέση η ΝΔ με το ότι είναι χειρότερα σήμερα, όποιος και να κυβερνούσε τα ίδια (ή και χειρότερα) χάλια θα ήταν. Ειναι απλό και γνωστό, δεν υπάρχει κάποιο κόμμα καλύτερο από τα άλλα, τα ίδια σκ@τά ειναι όλοι....απλά αλλάζουν οι συνθήκες και ορισμένοι ειναι πιο τυχεροί στην θητεία τους.
Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;