-
@antonakis said in Περί ΔΕΗ:
@piliourits said in Περί ΔΕΗ:
Η Γερμανία κρατικοποιεί τη Uniper, η ελληνική κυβέρνηση ομνύει στις ιδιωτικοποιήσεις
Σας έχει λείψει ο Φωτόπουλος...
Πως πετσοκόβεις έτσι, μην τα γράφεις αυτά τα τρανταχτά αντεπιχειρηματα, πονάνε!
-
Αμα είχες μαγαζάκι που πέταγες τα εμπορεύματα σου, γιατί έτσι γούσταρε ο φωτόπουλος και το υπόλοιπο παρεάκι, θα έβλεπες αλλιώς τα πράγματα...
Στην Γερμανία και στην Γαλλία, δούλευε το δημόσιο.
Εδώ θέλουμε 1-2 γενιές ακόμα να μην έχουμε ξυστοδημόσιο, για να έλθουμε στα ίσια μας. -
-
Αμα είχες μαγαζάκι που πέταγες τα εμπορεύματα σου, γιατί έτσι γούσταρε ο φωτόπουλος και το υπόλοιπο παρεάκι, θα έβλεπες αλλιώς τα πράγματα...
Εδώ θέλουμε 1-2 γενιές ακόμα να μην έχουμε ξυστοδημόσιο, για να έλθουμε στα ίσια μας.Όχι παρεάκι, συμμορία…
-
Εδώ θέλουμε 1-2 γενιές ακόμα να μην έχουμε ξυστοδημόσιο, για να έλθουμε στα ίσια μας.Όχι παρεάκι, συμμορία…
Ετσι είναι, αλλά είπα να διατηρήσω την αστική ευγένεια...
-
Ετσι είναι, αλλά είπα να διατηρήσω την αστική ευγένεια...
Σε τέτοια υποκείμενα δεν ταιριάζει κανενός είδους ευγένεια, μόνο ρετσινόλαδο.
-
Εδώ θέλουμε 1-2 γενιές ακόμα να μην έχουμε ξυστοδημόσιο, για να έλθουμε στα ίσια μας.Άμα είχες μαγαζάκι και το πήγαινες για κλείσιμο γιατί η ΔΕΗ έρχεται περισσότερα απ το νοίκι, θα αδιαφορούσες για τον Φωτόπουλο και θα έβριζες για τον τσεο.
Βασικά αν δεν είχες ιδεολογικό κόλλημα, θα σε (σας) ενοχλούσαν τα 2 δισ. μηνιαία σήμερα, περισσότερο απ τον Φωτόπουλο πριν 20 χρόνια... Δεν πιστεύω να λέτε για τον Μίμη, ακόμη παλιότερα; -
-
-
Εδώ θέλουμε 1-2 γενιές ακόμα να μην έχουμε ξυστοδημόσιο, για να έλθουμε στα ίσια μας.Άμα είχες μαγαζάκι και το πήγαινες για κλείσιμο γιατί η ΔΕΗ έρχεται περισσότερα απ το νοίκι, θα αδιαφορούσες για τον Φωτόπουλο και θα έβριζες για τον τσεο.
Βασικά αν δεν είχες ιδεολογικό κόλλημα, θα σε (σας) ενοχλούσαν τα 2 δισ. μηνιαία σήμερα, περισσότερο απ τον Φωτόπουλο πριν 20 χρόνια... Δεν πιστεύω να λέτε για τον Μίμη, ακόμη παλιότερα;Οποιος καεί στον χυλό, στην Γενοπ δηλαδή, φυσάει και το γιαούρτι...
-
Τις πατάτες Αιγύπτου τις βουτάνε στο χώμα και τις πασαρουνε για ελληνικές...
Γιατί οι αιγυπτιακή πατάτα είναι υδατοκαλλιέργειας ή σαν τα τσαμπιά σταφύλι;;;;
Έχει άλλο χρώμα το χώμα και θα τις γνωριζες
Ούτε αυτό ισχύει. Στην Ελλάδα ίδιο χώμα έχει στον Έβρο,στην Μεσσηνία,στην Νάξο,στο Άργος κτλ;;;;
-
Βασικά αν δεν είχες ιδεολογικό κόλλημα, θα σε (σας) ενοχλούσαν τα 2 δισ. μηνιαία σήμερα, περισσότερο απ τον Φωτόπουλο πριν 20 χρόνια... Δεν πιστεύω να λέτε για τον Μίμη, ακόμη παλιότερα;Δηλαδή επι Γενοπ δε θα αυξανόταν το ρεύμα?
-
Βασικά αν δεν είχες ιδεολογικό κόλλημα, θα σε (σας) ενοχλούσαν τα 2 δισ. μηνιαία σήμερα, περισσότερο απ τον Φωτόπουλο πριν 20 χρόνια... Δεν πιστεύω να λέτε για τον Μίμη, ακόμη παλιότερα;Δηλαδή επι Γενοπ δε θα αυξανόταν το ρεύμα?
Όχι τόσο που να καλύπτει και τα "διαφυγόντα κέρδη" εμπόρων ρεύματος που κανονίζουν τις τιμές μεταξύ τους.
Είναι τόσο δύσκολο να γίνει αντιληπτή η τεράστια διαφορά;
Το αν υπάρχει ΓΕΝΟΠ με ισχύ ή όχι, είναι άσχετο με τις τιμές ρεύματος.
-
Τις πατάτες Αιγύπτου τις βουτάνε στο χώμα και τις πασαρουνε για ελληνικές...
Γιατί οι αιγυπτιακή πατάτα είναι υδατοκαλλιέργειας ή σαν τα τσαμπιά σταφύλι;;;;
Έχει άλλο χρώμα το χώμα και θα τις γνωριζες
Ούτε αυτό ισχύει. Στην Ελλάδα ίδιο χώμα έχει στον Έβρο,στην Μεσσηνία,στην Νάξο,στο Άργος κτλ;;;;
Λοιπον για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους . Στην ελλαδα καλλιεργουμε πατατες σε κοκκινοχωμα ,αμμουδερο χωμα που στραγγιζει ευκολα και σπαει το ιδιο ευκολα για να φευγει το χωμα απο τις πατατες . Στην περιοχη μου υπαρχει τετοιο χωμα και καλλιεργουνται πατατες στις Λιβανατες (χωραφια της αγιας αθανασιας) και σε περιοχες της Θηβας . Πριν μερικα χρονια ειδα στις Λιβανατες νταλικες τουρκικες να ξεφορτώνουν πατατες μεσα στα χωραφια . Απορησα και ρωτησα γνωστο ντοπιο ,και μου ειπε ακριβως αυτο . τις ντυνουν με το κοκκινωπο χωμα της περιοχης και πουλουνται ως πατατες απο τις Λιβανατες , μαλλον πρεπει να παιζει θεμα και με τις επιδοτησεις εκτος του οτι αποκτουν ισχυρο ελληνικο μπραντ νειμ.
-
Και ξαφνικά μου έστειλαν μία επιστολή από την ΔΕΗ, πριν λίγο.
Είμαι στο πρόγραμμα myHomeEnter με σταθερή χρέωση και η επιστολή λέει ότι μετά την λήξη (12/2022) θα με περάσουν αυτόματα σε ένα πρόγραμμα myHome Open με κυμαινόμενες τιμές.Βρωμάει παγίδα ή κάνω λάθος;
Μπαίνω και στο ebill της ΔΕΗ και ενώ εμφανίζει άλλα δύο προγράμματα MyHome Online και MyHomeEnter+ δεν μου επιτρέπει να αλλάξω πρόγραμμα.
-
Είμαι στο πρόγραμμα myHomeEnter με σταθερή χρέωση και η επιστολή λέει ότι μετά την λήξη (12/2022) θα με περάσουν αυτόματα σε ένα πρόγραμμα myHome Open με κυμαινόμενες τιμές.Βρωμάει παγίδα ή κάνω λάθος;
Μπαίνω και στο ebill της ΔΕΗ και ενώ εμφανίζει άλλα δύο προγράμματα MyHome Online και MyHomeEnter+ δεν μου επιτρέπει να αλλάξω πρόγραμμα.
Θα πάμε στο επιδοτούμενο από την κυβέρνηση ανά kWh με τη λήξη του προγράμματος, με κυμαινόμενη τιμή κάθε μήνα και ανάλογη επιδότηση από το κράτος... για όσο κρατήσει...
Τα σταθερά της ΔΕΗ τώρα έχουν 0,5 € η kWh δεν συμφέρει. -
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Με τα ενεργειακά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.
Ξέρεις αν θα υπάρχει καμιά δυνατότητα επιλογής άλλου προγράμματος ή αυτό που θα μας πάνε θα είναι το ποιο οικονομικό; -
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Με τα ενεργειακά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.
Ξέρεις αν θα υπάρχει καμιά δυνατότητα επιλογής άλλου προγράμματος ή αυτό που θα μας πάνε θα είναι το ποιο οικονομικό;Μπορείς να πας στα σταθερά myhome enter μετά τη λήξη του τωρινού προγράμματος σού οπότε θέλεις... αλλά προς το παρόν το επιδοτούμενο myhome open είναι το πιο φθηνό.
-
ok! Είσαι κατατοπιστικός. Ευχαριστώ!
-
Me too!
Περί ΔΕΗ