-
Καλα ναι εννοειται θα ξαναμιλησω μαζι του μεχρι τον Σεπτεμβριο .
Εχω το 207 και το Εβο, δεν θα μεινω χωρις αυτοκινητο , ας την ακυρωσουν την παραγγελια, αυτοι θα χασουν τον πελατη.
Αν μου γυαλισει κατι αλλο μεχρι τοτε, μπορει να την ακυρωσω κι εγω . Αλλά δεν βλεπω στις τιμες που κινουνται τα αυτοκινητα τωρα, να βρω κατι που να αξιζει .
Οπότε ας υπαρχει η παραγγελια, αν το φερουν καλως, αν δεν το φερουν θα δουμε. Αμαξια εχω προς το παρον, ισως να μου βγει και σε καλο στο τελος. Οπως και να χει, δεν θα σκασω -
@dublin said in MAZDA FORUM:
που δεν θα ήθελα να τον δω τον τύπο
Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για έναν υπαλληλάκο των 800 Ευρώ που δεν έχει την παραμικρή ιδέα τι θα έρθει;
Αλέξανδρε ίσως για καλό να είναι φίλε. Για να πάρεις το facelift!
-
Κάτι για να ξεχαστείς... μέχρι να παραλάβεις το δικό σου...
https://autoholix.com/2023/02/11/mazda2-1-5-e-skyactiv-g-homura/
-
Μόλις το παρακολούθησα:
Περιπλοκό αλλά ρε φίλε γιαυτό την Λατρεύω την Mazda
Σκέφτονται διαφορετικά από όλους τους υπόλοιπους. Απίστευτες ιδέες για να μεγιστοποιήσουν τα θετικά του wankel. εξτρα χρησιμοποιηση ηλεκτρομοτερ ενω και ο wankel δεν είναι ούτε αυτός main engine. εξεράγει το μυαλό μου!!!
Massive respect για αυτούς τους μηχανικούς που σκέφτηκαν τα παραπάνω
Δεν ξέρω αν θα εχει προβλήματα ή θα πιάσει αλλά καραγουστάρω την Mazda για κάτι τέτοια
-
Κρατάω μικρή σακούλα...
-
Κι εγώ ακόμα πιο μικρή. Απ' αυτή που δίνουν τα φαρμακεία, που χωράει μόνο ένα τόσο δα φαρμακάκι.
Εντωμεταξύ προ ημερών γνώρισα ένα φανατικό Mazdaκια. Έχει 2-3. Κάτι κουλά μου έλεγε. Έχει κάποιο rx με wankel. Και ότι ανά κάμποσες χιλιάδες χιλιόμετρα τον πετάει τον κινητήρα και βάζει καινούργιο? Γιατί τα φτύνει?
Είχα δουλειά και δεν έδωσα σημασία. Θα ενημερωθώ και θα επανέλθω. -
100.000 χλμ. και μετά γενικό rebuild ή αντικατάσταση έχει γραφτεί στο φόρουμ από πρώην κατόχους.
-
Όχι απαραίτητα, αλλά όντως η μακροζωία δεν είναι το ατού των Βάνκελ. Είναι μοτέρ ειδικού σκοπού. Να πω στον Αουντόπληκτο όμως ότι τα βενζινοκίνητα ταξί 323 έβγαζαν 1.000.000 χμλ (ολογράφως ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ) με το ίδιο μοτέρ. Αν έχει παλιό συνεργείο Mazda στην περιοχή του, ας πάει να ρωτήσει. Τα VAG ντίζελ ταξί θέλουν αλλαγή κινητήρα στα 500.000 χλμ.
-
Οκ ωραίος ο βάνκελ αλλά να το πάρει κανάς γνωστός(ούτε καν φίλος) για στο δίνει καμιά βόλτα. Ούτε τώρα τους εμπιστεύομαι.
Ακόμα θυμάμαι κοσμάκη που δεν έβρισκε ώμο να κλάψει έχοντας δώσει το μου χου πέντε του για ρου χου οκτώ.. Δώσανε το γκάμπριο για προκαταβολή και χρεώθηκαν το υπόλοιπο.. η απαξίωση τους ξέσκισε αγρίως. Πόσο έχουνε στις αγγελίες πχια ? Θυμάμαι τα έπαιρνες γύρω στο τάλαρο πρίν την στρέβλωση της αγοράς
-
Πάντα ήθελα ένα rx8.
Αμαξαρα!Ευτυχώς ήμουν φτωχός
-
@mastoras78 said in MAZDA FORUM:
Οκ ωραίος ο βάνκελ αλλά να το πάρει κανάς γνωστός(ούτε καν φίλος) για στο δίνει καμιά βόλτα. Ούτε τώρα τους εμπιστεύομαι.
Ακόμα θυμάμαι κοσμάκη που δεν έβρισκε ώμο να κλάψει έχοντας δώσει το μου χου πέντε του για ρου χου οκτώ.. Δώσανε το γκάμπριο για προκαταβολή και χρεώθηκαν το υπόλοιπο.. η απαξίωση τους ξέσκισε αγρίως. Πόσο έχουνε στις αγγελίες πχια ? Θυμάμαι τα έπαιρνες γύρω στο τάλαρο πρίν την στρέβλωση της αγοράς
Πρέπει να είσαι συνειδητοποιημένος για να πάρεις Βάνκελ. Αν είσαι, δεν κλαις, αλλά το χαίρεσαι. Εγώ δεν έχω τόση συνειδητοποίηση, ομολογώ.
-
παιδια ούτε εγώ θα επαιρνα wankel
δεν έχει σχέση όμως δείτε το video πραγματικά αξίζει
δείτε τι σκέφτηκαν οι ανθρωποι. είναι αξιοι θαυμασμού μηχανολογίκα.
δεν εχει σημασία αν είναι καλό ή οχι, αυτό θα το δείξει ο χρόνος και οι πωλήσεις, εγώ θαυμάζω τις ιδέες και τον τρόπο σκέψης που έκαναν πραγματικότητα
-
Με τα λίγα λεφτά που θα μου απομείνουν θα προτιμήσω ένα RX7 τελευταίας γενιάς. Με στοίχειωνε από όταν ήμουν έφηβος, το 1993. Δυστυχώς σήμερα κοστίζουν γύρω στα 70 χιλιάρικα. Οπότε εκεί είναι βλακεία να μην προσπαθήσεις για Ferrari 360.
-
Αν βγει ο αυτοκράτορας στη τηλεόραση (!!) :lol: και τους πει σταματήστε μπορεί και να σταματήσουν....
-
@realzeus said in MAZDA FORUM:
Με τα λίγα λεφτά που θα μου απομείνουν θα προτιμήσω ένα RX7 τελευταίας γενιάς.
+1.000 Πολύ καλύτερο από την βλακεία το RX8.
-
@fanis75 said in MAZDA FORUM:
Με τα λίγα λεφτά που θα μου απομείνουν θα προτιμήσω ένα RX7 τελευταίας γενιάς.
+1.000 Πολύ καλύτερο από την βλακεία το RX8.
Δεν θα αποκαλούσα το 8άρι βλακεία, αλλά το 7άρι ήταν όντως αλλού! Πολύ ζόρικο αυτοκίνητο όμως. Σε σκοτώνει για πλάκα...
-
Δεν θα αποκαλούσα το 8άρι βλακεία, αλλά το 7άρι ήταν όντως αλλού! Πολύ ζόρικο αυτοκίνητο όμως. Σε σκοτώνει για πλάκα...
Δεν μου άρεσε το 8αρι....το άλλαξαν τελειώς σε σχέση με RX7, το οποίο από την 1η του γενιά ήταν από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα. Αλλα ναι η τελευταία γενιά του RX7 ηθελε γνώσεις και σεβασμό, αλλιώς όπως σωστά λες σε σκότωνε σε δευτερόλεπτα.
-
Εγω μπορει να μην εχω οδηγησει το 7αρι αλλα το 8αρι του κουμπαρου το τιμαω...
Οδηγικα ειναι απλα καρτακι. Τετοιο ζυγισμα αυτο κ το skyline λεμε. (του εδωσα κ καταλαβε). Δεν ειναι τοσο το μοτερ απλα η οδηγικη απολαυση που προσφερει.
Σασι/κιβωτιο/τιμονι ενα κ το αυτο...Κ εκει που προ κρισης παιζανε στο ταληρο τα καλα κ προσεγμενα τωρα ανεβηκανε αισθητα οι τιμες.
-
Εμείς οι 40-50 ετών γκαζιάρηδες απορώ πως επιβιώσαμε από τα ακόλουθα death traps:
-
Uno Turbo-Punto GT που με το που άνοιγε ο στροβιλοσυμπιεστής, έφευγαν ευθεία στο γκρέμι.
-
Rallye-GTi που αν έκανες το λάθος να αφήσεις το γκάζι πάνω στην στροφή, έφερνες πιο πολλές φούρλες και από μερακλωμένο ζεϊμπέκη χορευτή.
-
VTi, που είχαν τρελο γκάζι, αλλά φρένα ξέχασαν να βάλουν και "στου χαντάκ".
Για κάτι Hyundai S-Coupe κλπ δεν θα μιλήσω. Εκεί μόνον ο Άγιος Χριστόφορος μας φύλαγε...
-
-
Εμείς οι 40-50 γκαζιάρηδες απορώ πως επιβιώσαμε από τα ακόλουθα death traps:
-
Uno Turbo-Punto GT που με το που άνοιγε ο στροβιλοσυμπιεστής, έφευγαν ευθεία στο γκρέμι.
-
Rallye-GTi που αν έκανες το λάθος να αφήσεις το γκάζι πάνω στην στροφή, έφερνες πιο πολλές φούρλες και από μερακλωμένο ζεϊμπέκη χορευτή.
-
VTi, που είχαν τρελο γκάζι, αλλά φρένα ξέχασαν να βάλουν και "στου χαντάκ".
Για κάτι Hyundai S-Coupe κλπ δεν θα μιλήσω. Εκεί μόνον ο Άγιος Χριστόφορος μας φύλαγε...
Καλα ενταξει για τα Fiat τι να πεις...μονο για ευθεια ηταν.
Τον αστριφτο ειχανε...
Το Ραλακι γαζωνε απλα επρεπε να το ξερεις. Δεν αφηνες γκαζι την στροφη.
Κ τι δεν εχουμε δει (πριν 20 χρονια) στους δρομους.
Ειδικα πριν τους ολυμπιακους αγωνες...που ηταν πανηγυρι καθε μερα η παραλιακη. -
MAZDA FORUM