-
@lap said in MAZDA FORUM:
Ζωαρα.
Ποτε πήρες mazda???
Δεν σε προλαβαίνουμε ρε συ γάτε.
Για το γαλλοχρεπο λέει
-
Αααα! Σόρρυ.... Μικρή οθόνη.....
Νόμιζα αυτό το είχε παρατήσει στην αντιπροσωπεία.
-
Αααα! Σόρρυ.... Μικρή οθόνη.....
Νόμιζα αυτό το είχε παρατήσει στην αντιπροσωπεία.
Μέχρι να χρειαστεί να το παρατήσει για κάμποσο καιρό στη αντιπροσωπεία, το ευχαριστιέται!!!
-
@panormus772 said in MAZDA FORUM:
Αποτέλεσμα: 91km 2) μικτή-υβριδική κίνηση με πλήρη φόρτιση,αλλά συμμετοχή και του wankel με 120km/h 4,7λτ/100km 3) με άδεια μπαταρία και με μόνο τη MEK 8,2lt/100km.
Δηλαδή ένα υβριδικό της ακατονόμαστης χωρίς πρίζες κλπ με πολύ μικρότερη μπαταρία, πετυχαίνει την ίδια, για να μην πούμε μικρότερη, κατανάλωση καυσίμου.
Και εντάξει δεν είναι τόσο όμορφο, αλλά έχει και χώρους κλπ... -
Μπράβο στη Mazda για την ασφάλεια των αυτοκινήτων της.
Άμα δεν παινεψουμε και το σπίτι μας...
-
Το "περιποιήθηκαν" τιμολογιακά κι αυτό...
https://www.4troxoi.gr/agora/poso-kostizei-stin-ellada-to-neo-mazda-mx-30-r-ev/amp/
-
-
Εντωμεταξυ το EV το αγοραζεις 16.000 στη γερμανια ελαφρως μεταχειρισμενο.
-
@jammamon said in MAZDA FORUM:
Το οποίο όμως έχει τραγική αυτονομία.
-
@gtsartsal said in MAZDA FORUM:
@jammamon said in MAZDA FORUM:
Το οποίο όμως έχει τραγική αυτονομία.
Ποσα χλμ βγαζει δηλαδη ?
-
Καινούριο δηλώνει η Mazda 200 km σε μεικτό κύκλο. 260 σε πόλη. Έχει μπαταρία μόλις 35 kWh.
-
@super-t said in MAZDA FORUM:
Καινούριο δηλώνει η Mazda 200 km σε μεικτό κύκλο. 260 σε πόλη. Έχει μπαταρία μόλις 35 kWh.
Γενικώς έχει τρελά κουσούρια.
-
Νταξει όλα έχουν να κάνουν με την τιμή. Αν μου το διναν 16.000 εδώ Ελλάδα θα το παιρνα αν έχω δικό μου φορτιστή.
Έχει πολύ ωραίο εσωτερικό και από ότι λένε οδηγιέται ωραία.
-
Ναι, στα 16 χιλιάρικα (δηλαδή όσο ένα i10) θα ήταν πολύ πιο εύπεπτα τα κουσούρια του.
-
Ενδιαφέρουσα άποψη για τα Crossover, γελάω!! Χειρότερα σε όλα από τα ΗΒ, εκτός από το ego boost του κατόχου...χαχαχα!! Φίλος του Δία σίγουρα, αν και δίκιο έχει.
-
Πήρε ένα κάποιος στην γειτονιά μου, βασικά κάποια τετράγωνα μακριά!
Είναι το ομορφότερο αυτοκινητο της περιοχής!!! Από κοντά είναι απίστευτα όμορφο! Στον φακό χάνει πολύ
-
Είναι το ομορφότερο αυτοκινητο της περιοχής!!! Από κοντά είναι απίστευτα όμορφο! Στον φακό χάνει πολύ
Μπροστά πανέμορφο, στο πλαί ΟΚ και πίσω χάλια, τραγικό. Δεν μου αρέσει καθόλου. οπότε overall το βρίσκω μέτριο σε ομορφιά.
-
Από παντού! Σαν γλυπτό είναι στα μάτια μου!
Επικό design!
Εντωμεταξύ από κοντά δείχνει πολυυυυ φαρδυ
Ιδιαιτερα το c pillar που δεν σου αρεσει από κοντά είναι σαν μοντέρνο άγαλμα από κάποιο κράμα μετάλλου, ο τρόπος που δένει στην οροφή είναι απλά τέχνη
-
Ιδιαιτερα το c pillar που δεν σου αρεσει από κοντά είναι σαν μοντέρνο άγαλμα από κάποιο κράμα μετάλλου, ο τρόπος που δένει στην οροφή είναι απλά τέχνη
Μα το έχω δει από κοντά, το έχει ένας γείτονας. Χάλια ειναι ο C pillar και γενικά όλα το πίσω μέρος είναι χάλια, πολύ μέταλλο και άσχημη σχεδίαση.
-
Crowning the company's centenary celebrations this year, the Mazda3 has won the 2020 World Car Design of the Year award,
Εντωμεταξύ δεν θα ξεχάσω που έβγαλαν το 208 αυτοκινητο της χρονιάς και το Mazda3 ούτε καν ως φιναλίστ!!!!
Κάντε σύγκριση!!
Mazda3 vs 208 σε παρόμοιες τιμες και δεν ασχολήθηκαν με το Mazda!!!!!Θα αναποδογύριζα τραπέζια αν ήμουν στην επιτροπη!
MAZDA FORUM