-
Τούχει βγει καλό? Αν ναι: πάρτε το. Γενικά το εν λόγω αμάξι είναι ο ορισμός της Αναξιοπιστίας.
-
@dstou said in RENAULT FORUM:
Τούχει βγει καλό? Αν ναι: πάρτε το. Γενικά το εν λόγω αμάξι είναι ο ορισμός της Αναξιοπιστίας.
O K4J στα 1.4 ήταν καλός κινητήρας και στροφάριζε ψηλά. Λογικά θα έχει αλλάξει καi τους προβληματικούς πολλαπλασιαστές (Beru)
-
Έχουμε το 5θυρο 1400αρι, από το 2003, εκτός από έναν πολλαπλασιαστή κανένα άλλο θέμα. Σε αυτό με τόσα χλμ λογικά θα έχουν αλλαχθεί. Της valeo ήταν οι προβληματικοι, τους αντικαθιστούσαν όλοι με beru και δεν σε απασχολεί ποτέ ξανά το θέμα πολλαπλασιαστές. Κατά τ'αλλα άθραυστο μοτέρ Κ4, καταπληκτικά φρένα και σταθερότερο στον δρόμο.
Σχεδίαση που δεν θυμίζει αυτοκίνητο εικοσαετίας.
Να δείτε τα σέρβις και αν έχουν γίνει αλλαχθεί ιμάντες και αντλία νερού.
Αφού το ξέρετε από γνωστό η τιμή είναι σούπερ. -
Έχει περάσει ένας χρόνος και κάτι παραπάνω με την συμβίωση 13 Clio. Ένα, αντικειμενικά, καλό αυτοκίνητο από άποψη άνεσης ποιότητα κύλησης και δύναμης.
Αλλά...
Σε τουλάχιστον 2 από αυτά ένα πρωί έσβησαν οι οθόνες αφής. Μαύρο. Ούτε ραδιόφωνο, ούτε κάμερα οπισθοπορείας, ούτε bluetooth. Επισκευάστηκαν στα πλαίσια της εγγύησης.
Άλλο ένα πριν λίγες μέρες εν κινήση έσβηαν όλα στο καντράν. Άλλη μία μαύρη οθόνη. Οκ κι αυτό στην εγγύηση είναι.
Έτσι θα μας πάνε ? -
@megane98hp said in RENAULT FORUM:
Έχει περάσει ένας χρόνος και κάτι παραπάνω με την συμβίωση 13 Clio. Ένα, αντικειμενικά, καλό αυτοκίνητο από άποψη άνεσης ποιότητα κύλησης και δύναμης.
Αλλά...
Σε τουλάχιστον 2 από αυτά ένα πρωί έσβησαν οι οθόνες αφής. Μαύρο. Ούτε ραδιόφωνο, ούτε κάμερα οπισθοπορείας, ούτε bluetooth. Επισκευάστηκαν στα πλαίσια της εγγύησης.
Άλλο ένα πριν λίγες μέρες εν κινήση έσβηαν όλα στο καντράν. Άλλη μία μαύρη οθόνη. Οκ κι αυτό στην εγγύηση είναι.
Έτσι θα μας πάνε ?Οθόνες, ηλεκτρονικά μπορεί να καούν τη πρώτη μέρα ή να βγάλεις μια ζωή...δε βγάζεις άκρη
ψάξε για κάποιον ηλεκτρονικό που να μπορεί να τις επισκευάσει για μετά την εγγύηση εποχή -
@araxnis said in RENAULT FORUM:
ας και αυτό που έχει τώρα είναι πολύ παλαιότερο..
δεν έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια απο θέμα αξιοπιστίας (ειδικά στα ηλεκτρικά) από 2 άτομα στον περίγυρό μου. από την άλλη σε αυτά τα λεφτά και αν είναι σε καλή κατάσταση παρτο. Αν σου βγάλει σοβαρή βλάβη το πετάς
-
Καλησπέρα!
Σκέφτομαι για ένα μεταχειρισμένο megane sport tourer 2020 με τον 1.33 tce και 70.000χλμ εισαγωγής.
Όσον αφορά αξιοπιστία και συνηθισμένα προβλήματα τι έχει ακουστεί για το συγκεκριμένο;Τώρα έχω ένα Ibiza 4 του 2017 1.0 115hp και ο λόγος που σκέφτομαι να το αλλάξω σε station wagon είναι το πορτ μπαγκαζ.. αλλά και το vw group τελικά δεν είναι τόσο του στυλ μου..
(Στο παρελθόν είχα ένα clio 1.6 sport που αν και το είχα λατρέψει μου είχε βγάλει διαφορά :))
Ευχαριστώ!
-
@rebel said in RENAULT FORUM:
Καλησπέρα!
Σκέφτομαι για ένα μεταχειρισμένο megane sport tourer 2020 με τον 1.33 tce και 70.000χλμ εισαγωγής.
Όσον αφορά αξιοπιστία και συνηθισμένα προβλήματα τι έχει ακουστεί για το συγκεκριμένο;Τώρα έχω ένα Ibiza 4 του 2017 1.0 115hp και ο λόγος που σκέφτομαι να το αλλάξω σε station wagon είναι το πορτ μπαγκαζ.. αλλά και το vw group τελικά δεν είναι τόσο του στυλ μου..
(Στο παρελθόν είχα ένα clio 1.6 sport που αν και το είχα λατρέψει μου είχε βγάλει διαφορά :))
Ευχαριστώ!
Καλημέρα και μόνο που είναι εισαγωγης, εγώ δεν θα το έπαιρνα.
-
Είχα δει κι εγώ δύο εισαγωγής. Ίσως προτιμούσα αυτά με τον 1.5 diesel.
Το καλό είναι ότι έρχονται σε πλούσιες εκδόσεις τα εισαγωγής συνήθως (Bose edition, GT line...) -
@atari70 said in RENAULT FORUM:
@rebel said in RENAULT FORUM:
Καλησπέρα!
Ευχαριστώ!
Καλημέρα και μόνο που είναι εισαγωγης, εγώ δεν θα το έπαιρνα.
Αν γίνει έλεγχος σε χιλιόμετρα και πάει και στην αντιπροσωπεία για έλεγχο τι αλλάζει που είναι εισαγωγής;
Στην Ελλάδα τα station wagon ποτέ δεν πολυπουλησαν οπότε σχεδόν όλα είναι εισαγωγής...
-
Καλημερα σε όλους
Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο clio Station wagon του 2017 και σήμερα παρατήρησα ότι στο πάτωμα του πορτ παγκαζ, ακριβώς εκεί που είναι η ρεζέρβα, υπαρχει μια καμπύλη (κουρμπα οπως λένε και στο χωριό μου) αρκετά εμφανή.
Υπάρχει κάποιος κάτοχος του ίδιου αυτοκινήτου να μου πει αν αυτο υπάρχει και στο δικό του ;
Ευχαριστώ -
Γενικά δεν είμαι φαν του μοντέλου, αλλά σκίζει από μπροστά όπως το κάνανε:
https://www.autoexpress.co.uk/renault/captur/362758/new-renault-captur-facelift-revealed-pictures
-
@jammamon said in RENAULT FORUM:
Γενικά δεν είμαι φαν του μοντέλου, αλλά σκίζει από μπροστά όπως το κάνανε:
https://www.autoexpress.co.uk/renault/captur/362758/new-renault-captur-facelift-revealed-pictures
γκολφ!
εγινε γκολφ! -
https://m.youtube.com/watch?v=76-j_SbLp50&pp=ygUJcmVuYXVsdCA1
Πρωτο review Renault 5.
-
Πρωτο review Renault 5.
Το ειδα στατικά στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, πολύ όμορφο είναι!
-
Πρωτο review Renault 5.
Πανέμορφο αλλά το μισό review ήταν για την οθόνη…
-
-
Όμορφο δεν το λές. Γρήγορο δεν είναι. Εαν τουλάχιστον έχει καλή τιμή, θα έχει ενδιαφέρον. Εαν ειναι πάνω από τις €30.000 (προ επιδότησης) θα πάει άπατω και αυτό.
-
Οταν το megane ειναι στα 39.000 (μετα) τι να περιμενει κανεις...
-
RENAULT FORUM