-
Που να δεις του renault πως κάνει. Κουνιέται πέρα δώθε. Αυτός μια χαρά είναι.
-
Επειδη εισαι ο φυτουλας της παρεας και διαβαζεις τα παντα για να μαθεις, βρες τις σχετικες πληροφοριες και αραδιασε τις με τον Λαπισιο τροπο που εχεις. Οχι του γατου. Ουτε το δικο μου. Ετσι για να καταλαβουν οι πιο πανω νεαροι γιατι οι αντιπαθεις σε ελαχιστους κατα τα αλλα τρικυλινδροι εχουν και πια μειονεκτηματα. Αυτο παντως να τον γκαζωνεις για να μη σου τρεμει ο τρικυλινδρος το εχω δει και στα Κτεο παλαιοτερα που θελαν να περασουν καποια σαραβαλακια με το στανιο γιατι δεν κρατουσαν ρελαντι.
-
Σκετη ντροπη ο ηχος αυτος. Κανει τον ντιζελ μου να ακουγεται μπροστα του Αλκινος Ιωαννιδης.
-
χαρις-μα δεν κατανοεις το μηνυμα: οι τρισιλιντερ εχουν θεμα ομαλοτητας λειτουργιας. σε σχεση φυσικα με τον τετρακυλινδρους. που με τη σειρα τους ειναι χειροτεροι απο τους στρέιτ σιξ ας πουμε. τι να κανουμε, ετσι ειναι... και οπως σου ειπα σε επιδοσεις, βλεπε ες τι, οκ, δεν ειναι το ζητουμενο, αλλα σε καθημερινοτητα ειναι αποτελεσμα οικονομιας για τον κο ρενω, την κυρια φαου, τον μιστερ φορντ. οχι για εμας
-
Αν βάλεις ένα μικρόφωνο μέσα στο χώρο του κινητήρα, γενικά δεν θα σου αρέσει αυτό που ακούς. Από εκεί και πέρα, το να πιστεύεις ότι ένας τετρακύλινδρος 1.5 dci ακούγεται καλύτερα ή λειτουργεί ομαλότερα από έναν τρικύλινδρο 1.0 TSi, ξεπερνάει τα όρια της υπερβολής.
-
Γάτε, μια χαρά καταλαβαίνω κι έχω γράψει κατ' επανάληψη που κερδίζει και που χάνει ο κάθε κινητήρας. Εσύ δυσκολεύεσαι να αντιληφθείς τις βελτιώσεις που έχουν συντελεστεί στην ποιότητα λειτουργίας των τρικύλινδρων, καθώς και τις δικές μου προτιμήσεις...
-
Νομίζω ότι πρόβλημα θα είναι αν περνά κάποιος δυσάρεστος ήχος μέσα στη καμπίνα του αυτοκινήτου ή αν το αυτοκίνητο επηρεάζεται από τον συντονισμό της μηχανής, δηλ. πιθανό τρέμουλο που ίσως περνά στην καμπίνα, στο τιμόνι, στο λεβιέ ταχυτήτων.
Συνήθως τα καινούρια 3κυλινδρα δεν έχουν τέτοια θέματα και η διαμονή μέσα στην καμπίνα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, ακόμη και στα VFM.
Τώρα, τι ήχος επικρατεί εξωτερικά ή αν ο ήχος μέσα στο χώρο της μηχανής είναι κάπως δυσάρεστος, αυτό μάλλον περνάει απαρατήρητο από την συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών.
-
Καλησπέρα.
Θέλω να αποσύρω ένα renault megane του 1999 (1400 κυβικά). Εξωτερικά έχει πολύ λίγες φθορές και κινείται κανονικά. Τι τιμές παίζουν περίπου; Επίσης, έχετε να μου προτείνετε κάποιο κέντρο για απόσυρση/ανακύκλωση αυτοκινήτου στην Αθήνα;
-
Καλησπέρα.
Θέλω να αποσύρω ένα renault megane του 1999 (1400 κυβικά). Εξωτερικά έχει πολύ λίγες φθορές και κινείται κανονικά. Τι τιμές παίζουν περίπου; Επίσης, έχετε να μου προτείνετε κάποιο κέντρο για απόσυρση/ανακύκλωση αυτοκινήτου στην Αθήνα;
Εάν είναι σε καλή κατάσταση και κινείται , να υπολογίζεις το μέγιστο ποσό 400€ . Πρόσεξε με τη οριστική διαγραφή , να είσαι καλυμμένη .
-
Κοιτάζω πρός αντικατάσταση του οικογενειακού Mazda 6 του 2005 τα Renault Clio απο 2014 ( δηλαδή και Euro 5 ) .
Με το 1500 αρι κινητήρα και τους 90 ίππους . Πολύ πιθανόν σε χειροκίνητο κιβώτιο .
Ωστόσο βλέπω οτι πολλά είναι απο Leasing ή από ενοικιάσεις . Οπότε θέλει υπομονή.
Στην οικογένεια δέ είχαμε ποτέ Γαλλικό αμάξι, απο αξιοπιστια ο συγκεκριμένος κινητήρας έχω διαβάσει καλά λόγια. Το αμάξι πρέπει να προσέξουμε κάπου; Εννοείται θα πάει για έλεγχο σε συνεργείο και σε ράμπα. Απο κατανάλωση το συγκεκριμένο μοτέρ τι κάνει ; Θα γίνονται ετησίως 40,000 χιλιόμετρα , και το 70% αυτών εκτός πόλης .
-
Για όσους δεν το γνωρίζουν(μόλις το ανακάλυψα τυχαία) η Renault έφερε επιτέλους την εφαρμογή My Renault και στην Ελλάδα.Θα την βρείτε στα Play Store/App Store.
-
@celebrimor said in RENAULT FORUM:
Για όσους δεν το γνωρίζουν(μόλις το ανακάλυψα τυχαία) η Renault έφερε επιτέλους την εφαρμογή My Renault και στην Ελλάδα.Θα την βρείτε στα Play Store/App Store.
Ε. Καλά δεν δουλεύει, δεν συνδέεται καν με το αυτοκίνητο! Ολόκληρη εφαρμογή για να δείχνει (και αυτό λανθασμένα) το υπόλοιπο εγγύησης στο χρώμα και στα μηχανικά μέρη... Αίσχος
-
@yem said in RENAULT FORUM:
@celebrimor said in RENAULT FORUM:
Ε. Καλά δεν δουλεύει, δεν συνδέεται καν με το αυτοκίνητο! Ολόκληρη εφαρμογή για να δείχνει (και αυτό λανθασμένα) το υπόλοιπο εγγύησης στο χρώμα και στα μηχανικά μέρη... Αίσχος
Τους πήρε 3-4 χρόνια να την φέρουν στην Ελλάδα..υπομονή αλλά τόσα για να δουλεύει όπως πρέπει..τις επόμενες μέρες θα δοκιμάσω τον συγχρονισμό με το αυτοκίνητο..εγγύηση κι εμένα μου εμφανίζει λάθος
-
Όλα τα Renault τσίμπησαν 4-5 κατοστάρικα κι επιπλέον το clio έρχεται σε εκδόσεις equilibre (αντί expression) και techno (αντί dynamic):
https://www.renault.com.gr/cars/allnewcliohybrid/specifications-and-equipment.html
-
Και εδώ αυξήσεις, όπως το βλέπω θα «εκπαιδευτούν» οι καταναλωτές στο αν θες καινούργιο αυτοκίνητο θα το πληρώσεις πανάκριβα, διαφορετικά δεν είσαι για καινούργιο και παίρνεις μεταχειρισμένο
-
βρε να το βάλω αγγελία ? Αλλά και τί να πάρεις τώρα? χρυσάφι θα το πληρώσεις
-
Παιδιά τι πίνουν στην αντιπροσωπεία της Renault? Ρωτησα για το Clio LPG. Η βασικότερη εκδόση που το δίνουν είναι μια που λεγεται Equilibre, αρκετα κατώτερη απο την Dynamic (δεν εχει καν ζαντες αλουμινιου) και ζητάνε 21.000 ευρώ! Πάνε καλά; Στην Σουηδία νομίζουν οτι βρισκονται; Θα τους το κλεισει το μαγαζι η Τοyota και η Hyundai αν δεν συνελθουν.
-
@azmo said in RENAULT FORUM:
Παιδιά τι πίνουν στην αντιπροσωπεία της Renault? Ρωτησα για το Clio LPG. Η βασικότερη εκδόση που το δίνουν είναι μια που λεγεται Equilibre, αρκετα κατώτερη απο την Dynamic (δεν εχει καν ζαντες αλουμινιου) και ζητάνε 21.000 ευρώ! Πάνε καλά; Στην Σουηδία νομίζουν οτι βρισκονται; Θα τους το κλεισει το μαγαζι η Τοyota και η Hyundai αν δεν συνελθουν.
Κάτι δεν σου είπαν καλά.
Σήμερα ρώτησα στην Auto Profit, Λεωφ. Συγγρού...
Έκδοση Equilibre με μεταλλικό χρώμα, τελική τιμή 18.400...
Έκδοση Equilibre Plus με μεταλλικό χρώμα, τελική τιμή 19.450...
Δεν υπάρχει το 21.000 με τίποτα...
-
Μήπως δεν υπάρχει σωστή ενημέρωση ή υπάρχει κάποιο προωθητικό?
Γιατί το site άλλες τιμές δείχνει....
Οι τιμές που σου είπαν Αντώνη είναι οι τιμές για το βενζίνης σύμφωνα με το site.
-
Τι να πω...
Θα ξαναρωτήσω...
RENAULT FORUM