-
@criuser said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
@red_monster said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Καλά εσείς δεν λέτε ότι τα γαλλικά είναι χρεπια;
Τότε πως τα κρατάνε 30+ χρόνια;
Μήπως γιατί τα χρεπια είναι στο ζηλιαρικο μυαλό σας και στην καρδιά σας για τα χρεπια που οδηγείτε;Τα γαλλικά χαλάνε με μεγαλύτερη συχνότητα, τι να κάνουμε τώρα ? Εξου και οι τιμές τους ως μεταχειρισμένα. Έχουν όμως φινέτσα και πληθώρα οικονομικών ανταλλακτικών.
Τα γαλλικά χαλάνε με μεγαλύτερη συχνότητα στα χέρια ορισμένων γιατί εδώ μέσα έχουμε αρκετούς με γαλλικά που δεν έχουνε πάθει τίποτα.
Όσο για τη μεταπώληση στην ελλάδα αυτά ήτανε πάντα κάποιοι μύθοι πάντως το yaris diesel που πουλιόταν πουλήθηκε στον ένα μήνα και με μείωση 20% από την τιμή που είχε υπολογίσει. Ουσιαστικά μόλις 1.000€ πάνω από την τιμή που το έπαιρνε ο έμπορος.
Και μιλάμε για ελληνικό πρώτο χέρι με λιγότερες από 90.000 χιλιόμετρα.
Δλδ πόσο παραπάνω ήθελε από την τιμή του εμπόρου και μια χαρά γρήγορα έφυγε...
Ποιος ο λόγος να το πάρω από άγνωστο ιδιώτη στην τιμή του γνωστού εμπόρου που θα δώσει κ μια (ψευτο) εγγύηση ( από αυτές που κάνουν μέσω ασφαλιστικών) ???
το baleno μου έφυγε, από τον έμπορο, σε 3 μήνες και 1500€ παραπάνω από την τιμή που το έδωσα.
-
Μήπως γιατί τα χρεπια είναι στο ζηλιαρικο μυαλό σας και στην καρδιά σας για τα χρεπια που οδηγείτε;Τα γαλλικά χαλάνε με μεγαλύτερη συχνότητα, τι να κάνουμε τώρα ? Εξου και οι τιμές τους ως μεταχειρισμένα. Έχουν όμως φινέτσα και πληθώρα οικονομικών ανταλλακτικών.
Τα γαλλικά χαλάνε με μεγαλύτερη συχνότητα στα χέρια ορισμένων γιατί εδώ μέσα έχουμε αρκετούς με γαλλικά που δεν έχουνε πάθει τίποτα.
Όσο για τη μεταπώληση στην ελλάδα αυτά ήτανε πάντα κάποιοι μύθοι πάντως το yaris diesel που πουλιόταν πουλήθηκε στον ένα μήνα και με μείωση 20% από την τιμή που είχε υπολογίσει. Ουσιαστικά μόλις 1.000€ πάνω από την τιμή που το έπαιρνε ο έμπορος.
Εγώ που τα φτιάχνω και μόνος μου (κυριολεκτικά) και όχι μόνο in-house και έχω αρκετά σοβαρό δείγμα σου λεω ότι χαλάνε με μεγαλύτερη συχνότητα. Τώρα τι λέει ο καθένας που δεν ξέρει να ξεχωρίζει τη βίδα απο την πρόκα τα ακούω βερεσέ (δεν λέω για εσένα, το λέω γενικά).
Αγοράζω μεταχειρισμένα 1-2 αυτοκίνητα ανά έτος, και απο αυτό έχω σοβαρό δείγμα ως προς τις τιμές
-
Απλά το θέμα με τους δασμούς ξεφεύγει από τα αυτοκίνητα πλέον και γίνεται εμπορικός πόλεμος. Και την πληρώνει πάντα ο καταναλωτης.
Μπράντυ, χοιρινά και γάλατα, κόντρα πλακέ κοκ
https://www.ot.gr/2024/10/10/diethni/ee-kina-oi-vrykselles-ksekinoun-ereyna-antintampingk-gia-to-kineziko-kontra-plake/ -
Εντάξει τα φουσκωνει το άρθρο. Κάθε μέρα γίνονται τέτοιοι έλεγχοι που απλώς το κοινό δεν το γνωριζει και υπάρχουν άπειροι δασμοί αντί νταμπινγκ εδώ και δεκαετίες.
-
@dimsabas said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Lynk & Co 01
Ένα Volvo XC40 PHEV, μόνο καλύτερο! Πολύ πιο προσεγμένο στο εσωτερικό, με πιο ποιοτικά και πολυτελή υλικά. Με μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία και χαμηλότερη τιμή. Αν το θες για ιδιωτική αγορά, η μεταπώληση είναι θέμα γιατί πρόκειται για άγνωστη εταιρία. Αν όμως είναι για leasing, θα πρέπει να είσαι τρελός να επιλέξεις τον Σουηδό.Στο δρόμο πάει όπως το XC40 δηλαδή;
Επίσης παίζει το κινέζικο να βγαίνει πιο ακριβό στο leasing από το Volvo. -
Θα το έχω για δοκιμή στο τέλος του μήνα. Προς το παρόν έχω μόνο στατικές εντυπώσεις, οι οποίες είναι υπερθετικές.
-
Θέλαμε να δούμε το ev3, οπότε ξεκινήσαμε να πάμε στην έκθεση παρέα με τη σύζυγο. Φτάνουμε, βλέπω τη θάλασσα από αυτοκίνητα, συνεχίζω απευθείας ακολουθώντας την πινακίδα «έξοδος». Ολα καλά, εσείς;
Αν ήταν δωρεάν ίσως να δοκίμαζα, αλλά 20αρικο και χαμός, όχι ευχαριστώ -
Πριν λίγο έφυγα, δεν ήταν τόσο τραγική η κατάσταση όσο φαινόταν στο πάρκινγκ. Μια χαρά είδαμε τα πάντα.
-
Οι φορτιστες της dei blue ειναι μακρια απο την έκθεση;
-
@teo-mak said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Οι φορτιστες της dei blue ειναι μακρια απο την έκθεση;
Είναι μέσα στο πάρκινγκ του αεροδρομίου. 5’ μακρια με αυτοκίνητο. Δεν ξέρω όμως αν παραμένει να είναι δωρεάν τα 30’ παραμονής στο πάρκινγκ.
-
Μόλις επέστρεψα πίτι.
Ωραία η έκθεση, την επισπεύστηκα με τον μικρό. Σίγουρα άξιζε το 10ευρο και τις σχεδόν 3 ώρες οδήγησης. Ο μικρός το καταχάρηκε. Αρχίζω να του μεταδίδω το μικρόβιο.
Συμπέρασμα, τα αυτοκίνητα έχουν γίνει πανάκριβα. Τα 23,7k που πήρα το δικό μου με έκαναν να αισθάνομαι τύψεις ότι τους έκλεψα.
Όσο κι αν ακούγεται περίεργο το μοναδικό θερμικό vfm ήταν η 120. Με 32k βάζεις το Μ πακέτο και δε θέλεις τίποτα άλλο. Μοναδική παραφωνία ο χώρος αποσκευών. Όντως πολύ μικρός, θυμίζει αυτοκίνητο πόλης, ούτε καν b hatch.
Τα MG3 και MG4 τίμιες επιλογές, εμφανώς όμως υποδεέστερα ποιοτικά των υπολοίπων. Μου θύμισαν το fiesta του 2009 που είχα. Ίσως το fiesta να ήταν και λίγο ανώτερο ποιοτικά, κυρίως σε ποιότητα πλαστικών.
Τι μου άρεσε και τι θα αγόραζα αν αγόραζα τώρα ή σε λίγα χρόνια αυτοκίνητο; ΚΙΑ EV3 πολύ καλύτερο από τις φώτο και πολυ πρακτικό αμάξι ή BYD ATTO3. Στο τσακίρι κέφι αν έπαιρνα πάλι θερμικό την 120.
Α και το 600αράκι δε μου φάνηκε τόσο gay όσο στα video. Aποδεκτό θα έλεγα, ακριβό όμως στις πλούσιες εκδόσεις με κινητήρα 1.2 και μόλις 100 άλογα και μικρό χώρο αποσκευών για οικογένεια. -
Να έχει φίλους χαρλεαδες και να σκας μουρη με το 600ακι σε μάζωξη τους.
-
@dettol said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Θέλαμε να δούμε το ev3, οπότε ξεκινήσαμε να πάμε στην έκθεση παρέα με τη σύζυγο. Φτάνουμε, βλέπω τη θάλασσα από αυτοκίνητα, συνεχίζω απευθείας ακολουθώντας την πινακίδα «έξοδος». Ολα καλά, εσείς;
Αν ήταν δωρεάν ίσως να δοκίμαζα, αλλά 20αρικο και χαμός, όχι ευχαριστώΠως την παλεύεται σε εκθέσεις αυτοκινήτων ;
Μήπως είστε απο αυτούς που ψωνίζουν με ευχαρίστηση και στο σούπερ μάρκετ ; -
@a-d-p said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Δλδ πόσο παραπάνω ήθελε από την τιμή του εμπόρου και μια χαρά γρήγορα έφυγε...
Ποιος ο λόγος να το πάρω από άγνωστο ιδιώτη στην τιμή του γνωστού εμπόρου που θα δώσει κ μια (ψευτο) εγγύηση ( από αυτές που κάνουν μέσω ασφαλιστικών) ???
το baleno μου έφυγε, από τον έμπορο, σε 3 μήνες και 1500€ παραπάνω από την τιμή που το έδωσα.
O έμπορος έδωσε τιμή την χαμηλότερη του καρ χωρίς να υπολογίσει αν είναι εισαγωγής ή όχι, αν είναι πρώτο χέρι ιδιώτη ή λήζινγκ με άγνωστα χλμ, αν έχει εξοπλισμό ή όχι.
Ο πωλητής ξεκίνησε στα 2300 πάνω από τον έμπορο και τελικά πουλήθηκε 1000 παραπάνω.Εγώ θεωρώ, ότι @@ μεταπώληση είχε το αμάξι.
-
Λοιπόν κοιτάω τις προσφορές λήζινγκ της Αβις...
Μπίντ ντόλφιν Τιμή αντιπροσωπείας 26484, τιμή λιανικής 21274
Πρώτο μίσθωμα 6500 + ΦΠΑ σύνολο 8060
47 μισθώματα 365 με ΦΠΑ ήτοι 17155.
Γενικό σύνολο 25215
https://www.myavis.gr/el/byd-dolphin-comfortΣιτροέν C4 shine δηλαδή πλούσια έκδοση 136 HP
Τιμή αντιπροσωπείας 45699, τιμή λιανικής 36770
Πρώτο μίσθωμα 9000 + ΦΠΑ σύνολο 11160
47 μισθώματα 247 με ΦΠΑ ήτοι 11609.
Γενικό σύνολο 22769
https://www.myavis.gr/el/citroen-e-C4Δηλαδή το 70 % ακριβότερο 4 το παίρνεις 10 % φτηνότερα από το Ντόλφιν.
Σκέφτομαι πόσο θα πληρώνουμε για τα C3 - C3 aircross - Opel Frontera - Fiat Grande Panda, που οι πιο πλούσιες εκδόσεις των ηλεκτρικών τους είναι από τα 22000 έως τις 25000 λιανική.
Μήπως πληρώνουμε μόνο μία προκαταβολή και μας γυρίζουν λεφτά πίσω με τον μήνα ?
Νομίζω η συζήτηση για τους κινεζολάγνους άσχετους με οτιδήποτε έχει σχέση με το εμπόριο έχει τελειώσει.
Θέλεις κινέζικο ?
Θα το πληρώσεις 100 % και δεν θα έχεις τίποτα μετά τα 4 χρόνια, αφού τίποτα θα είναι έτσι και αλλιώς η αξία μεταπώλησης...
-
Απλώς οι εταιρίες leasing γνωρίζοντας πως τα ev έχουν επιπλέον αποσβέσεις φουσκώνουν ελάχιστα το κόστος που ισοδυναμεί με + 34.8€/μηνα συγκριτικά με την c4 υπολογίζοντας ισόποση προκαταβολή! Χωρίς να υπολογίζουμε στα οφέλη τις αποσβέσεις για τον μισθωτή
-
Άσχετη απάντηση.
Πάρτε και το Πάντα να λυθουμε στα γέλια...
https://www.caranddriver.gr/electric/arthro/aytes_einai_oi_protes_times_tou_fiat_grande_panda-7836591/ -
Γιατί άσχετη;
Συγκρίνεις δυο διαφορετικά προιοντα ένα εκ των οποίων έχει επιπλέον αποσβέσεις γεγονός που το κάνει πιο θελκτικό, οπότε προσφέρει και "χώρο" για την εταιρία leasing να αυξήσει το περιθώριο κέρδους της
-
Όσο για τη μεταπώληση στην ελλάδα αυτά ήτανε πάντα κάποιοι μύθοι πάντως το yaris diesel που πουλιόταν πουλήθηκε στον ένα μήνα και με μείωση 20% από την τιμή που είχε υπολογίσει.
Ντήζελ γαρ.
-
Λοιπόν κοιτάω τις προσφορές λήζινγκ της Αβις...
Δηλαδή το 70 % ακριβότερο 4 το παίρνεις 10 % φτηνότερα από το Ντόλφιν.
Ναι γιατί τα Γαλλικά ηλεκτρικά ειναι για πέταμα (αστεία αυτονομία επιπέδου μτχ i3 και αστείες επιδόσεις) και δεν τα αγόρασε ΚΑΝΕΙΣ. Οπότε έμεινα στοκ (ειναι τα παλιά από όσο είδες με τα 136) και από το να τα πετάξουν, τα δίνουν στο κόστος. Δεν έχουν λόγο να κάνουν το ίδιο με τα αυτοκίνητα που δεν μένουν στοκ.
Όπως καταλαβαίνεις, αυτό που έγραψες μόνο κολακευτικό δεν ειναι για τα Γαλλικά, να τα χαρίζουν δηλαδή!
Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα