-
@piliourits said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Εκεί θα ήταν ωραία να μαζευεστε για ...ούζα.
Οι μπύρες παχαίνουν.Θα έπρεπε να έχουν προβλέψει και χώρο για τις παντόφλες μετά...
-
@monman2 said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
@criuser said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Αυτά δεν είναι ημιυπόγεια κατοικιών, αλλά ημιυπόγεια βιοτεχνικών χώρων, οπότε εδώ έχουμε άλλη μία περίπτωση γΛίφο και πληρωμένες διαφημίσεις αρχιτεκτόνων.
Γιατί τα ανεβάζετε ?
Ποιόν ενδιαφέρουν εδώ μέσα ?
Ενα τέτοιο 100+ τετραγωνικά μέτρα μου το έδιναν 2000 € πριν 3-4 χρόνια.
Ήθελα να το κάνω προσωπικό γυμναστήριο και να βάλω εναν καναπέ 5 καρέκλες και μια 75 αρα TV για "γιάφκα " να μαζευόμαστε τα φιλαράκια να βλέπουμε αγώνες με μπύρες (είχα και ενα ψυγείο περίσσευμα)Έκανα το λάθος και το είπα στο συγγενικό κύκλο και αρχίσαν να μου φέρνουν "αρχιτέκτονες " που ζήταγαν 30-40000 € για αλλαγές χρήσης να το κάνουμε διαμέρισμα να παίρνεις 300€ ενοίκιο
Το παράτησα και το πήρες ενας Αλβανός φίλος και το έκανε εργολαβική αποθήκη , το ψυγείο το πούλησα ...
ΑΝ το νοικιασεις για αποθηκη και καποιος βαλει εκρηκτικα, ναρκωτικα, κλεμμενα, γιαφκα, χημικα, πυροτεχνηματα κοκ ο ιδιοκτητης δεν εχει ευθυνη;
-
@wantone said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
ΑΝ το νοικιασεις για αποθηκη και καποιος βαλει εκρηκτικα, ναρκωτικα, κλεμμενα, γιαφκα, χημικα, πυροτεχνηματα κοκ ο ιδιοκτητης δεν εχει ευθυνη;
Όχι. Αποθήκη σου νοίκιασε, για αποθήκη το χρησιμοποιείς, που ξέρει τι βάζεις μέσα;
-
@tgd said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Όχι. Αποθήκη σου νοίκιασε, για αποθήκη το χρησιμοποιείς, που ξέρει τι βάζεις μέσα;
εχουμε αποθηκες σε πολυκατοικια στο υπογειο αλλα φοβαμαι να τις νοικιασω. δεν μπορουν οι κατοικοι να σου κανουν μηνυση αν το δωσεις σε καποιον και βαλει φωτια στην πολυκατοικια ΄΄η την γεμισει χημικα;
-
@monman2 said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
@criuser said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Αυτά δεν είναι ημιυπόγεια κατοικιών, αλλά ημιυπόγεια βιοτεχνικών χώρων, οπότε εδώ έχουμε άλλη μία περίπτωση γΛίφο και πληρωμένες διαφημίσεις αρχιτεκτόνων.
Γιατί τα ανεβάζετε ?
Ποιόν ενδιαφέρουν εδώ μέσα ?
Ενα τέτοιο 100+ τετραγωνικά μέτρα μου το έδιναν 2000 € πριν 3-4 χρόνια.
Ήθελα να το κάνω προσωπικό γυμναστήριο και να βάλω εναν καναπέ 5 καρέκλες και μια 75 αρα TV για "γιάφκα " να μαζευόμαστε τα φιλαράκια να βλέπουμε αγώνες με μπύρες (είχα και ενα ψυγείο περίσσευμα)Έκανα το λάθος και το είπα στο συγγενικό κύκλο και αρχίσαν να μου φέρνουν "αρχιτέκτονες " που ζήταγαν 30-40000 € για αλλαγές χρήσης να το κάνουμε διαμέρισμα να παίρνεις 300€ ενοίκιο
Το παράτησα και το πήρες ενας Αλβανός φίλος και το έκανε εργολαβική αποθήκη , το ψυγείο το πούλησα ...
Όνειρο όλων μας από τα φοιτητικά μας έτη. Μια τηλεόραση τι 75....προτζέκτορα στις 200 ίντσες ψυγεία στη σειρά με εκατοντάδες μπυρες στου 2 βαθμούς και πολυθρόνες σαν αυτές στα φιλαράκια.
-
Κλάψτε....
-
εχουμε αποθηκες σε πολυκατοικια στο υπογειο αλλα φοβαμαι να τις νοικιασω. δεν μπορουν οι κατοικοι να σου κανουν μηνυση αν το δωσεις σε καποιον και βαλει φωτια στην πολυκατοικια ΄΄η την γεμισει χημικα;
Στα δικά μου συμβόλαια για κατοικίες λέει ότι απαγορεύται η αποθήκευση εύφλεκτων, εκρηκτικών, επικίνδυνων υλικών τόσο στο διαμέρισμα όσο και στους κοινόχρηστους χώρους. Λογικά κάτι τέτοιο θα προβλέπει και ο κανονισμός της πολυκατοικίας στον οποίον συνενεί ο ενοικιαστής.
-
-
-
Το έχουμε πει, ότι είναι ο μόνος τρόπος να υπάρξουν ακίνητα για μακροχρόνια ενοικίαση.
-
Ε ναι….έχω βαρεθεί να κάνω τον ψυχολόγο,τον εφοριακό, τον ντετέκτιβ….
-
Δεν είναι κακό. Έπρεπε να γίνει. Τώρα δεν ξέρω πως θα προστατευθούν οι πραγματικά αδύναμοι, αλλα πραγματικό γεγονός. Ζευγάρι νοικιάζει στην οικοδομή μας. Έχουν ένα γερμανικό αυτοκινητο και τ πεθερικά ένα πανάκριβο μα πανάκριβο όμως πολυτελείας. Μιλαμε καινιυργιο να κόστιζε πάνω από 55-60Κ. Φευγουν και αφήνουν κοινόχρηστα 400 ευρώ απλήρωτα ενώ τα είχαν.
-
Πολλές φορές τα απλήρωτα κοινόχρηστα δείχνουν και διαφωνίες με τον ιδιοκτήτη στη συντήρηση.
Τελευταία φορά που έψαχνα εγώ, βρήκα περίπτωση ανθρώπου που νοίκιαζε το ίδιο σπίτι από τότε που προσλήφθηκε πρώτη φορά (δημόσιο), μέχρι που βγήκε σύνταξη και έφυγε για το εξοχικό του.
-
Και εγω διαφωνω με εξοδα που κανει η πολυκατοικια αλλα τα πληρωνω. Ο ενοικιαστης αφου φευγει δεν μπορει καποιος να του κανει κατι οποτε αν δεν εχει ηθικη ευκολα δεν τα πληρωνει. Να στραφει ο ιδιοκτητης με δικηγορο για 400 ευρω θα του στοιχησει παραπανω και θα τρεχει για χρονια. Ολοι το ξερουν αυτο.
-
@lap said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
. Τώρα δεν ξέρω πως θα προστατευθούν οι πραγματικά αδύναμοι...
Τι εννοείς;
Το μέτρο αυτούς θα προστατεύσει τους πραγματικά αδύναμους.
Όταν δεν θα υπάρχουν φέσια θα πέσουν τα ενοίκια και θα μπουν στην αγορά τα κλειστά , έτσι θα μπορέσει και ο αδύναμος αλλα τίμιος. -
Για παράδειγμα δεν ξέρω εαν θα αναφέρει το εαν ειχες πτωχεύσει πριν δυο έτη όντας ε.ε και μετά ορθοπόδησες ως υπάλληλος. Πως θα φαίνεται αυτό;;; ότι θα μπορεί πλέον ο ενοικιαστης να πληρώνει.
Έχει συμβεί και αυτό, στην κρίση, άνεργος επι έτη να δυσκολεύεται να πληρώσει κοινόχρηστα και ενοίκια και όταν βρήκε δουλειά, βασικά δυο δουλειές ο άνθρωπος ξεπληρωσε όλα τα χρωστούμενα. Θα μένει στο σύστημα ότι κάποτε δεν πλήρωνε;;;
Υ.γ μιλαμε τα απλά έχουν το χειρότερο τ( που έχω δει ποτέ μου. Δεν μπορώ να γράψω. Προσθέτουν προτάσεις μόνα του.ς
-
Ο ενοικιαστης αφου φευγει δεν μπορει καποιος να του κανει κατι οποτε αν δεν εχει ηθικη ευκολα δεν τα πληρωνει. Να στραφει ο ιδιοκτητης με δικηγορο για 400 ευρω θα του στοιχησει παραπανω και θα τρεχει για χρονια. Ολοι το ξερουν αυτο.
Τα απλήρωτα κοινόχρηστα που άφησε ο ενοικιαστής είναι πλέον χρέος του ιδιοκτήτη έναντι της πολυκατοικίας. Πρέπει λοιπόν να τα πληρώσει ο ιδιοκτήτης και αν θέλει να στραφεί μετά κατά του ενοικιαστή. Όπως σωστά είπες, για 400 Ευρώ δεν τον συμφέρει.
-
@harisma23 said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Ο ενοικιαστης αφου φευγει δεν μπορει καποιος να του κανει κατι οποτε αν δεν εχει ηθικη ευκολα δεν τα πληρωνει. Να στραφει ο ιδιοκτητης με δικηγορο για 400 ευρω θα του στοιχησει παραπανω και θα τρεχει για χρονια. Ολοι το ξερουν αυτο.
Τα απλήρωτα κοινόχρηστα που άφησε ο ενοικιαστής είναι χρέος του ιδιοκτήτη. Πρέπει λοιπόν να τα πληρώσει ο ιδιοκτήτης και αν θέλει να στραφεί μετά κατά του ενοικιαστή. Όπως σωστά είπες, δεν τον συμφέρει.
Έτσι μας τα έλεγε η ιδιοκτήτρια στην συνέλευση της πολυκατοικίας. Τα πλήρωσε η ίδια. Και αν δείτε τι αμαξάρες είχαν....
-
Οι ιδιοκτήτες πάντα κλαίγονται όμως.
-
Καλά ναι. Αλλη φτωχή από εκεί.
Σε όλα όχι και ποσο κοστιζει αυτό και το άλλο. Κάτσε μαρι εμείς ζούμε εδώ όχι εσυ. Πρέπει να πληρωσουμε και να συντηρηθεί η οικοδομή.
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ