-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
ειχατε συναγερμο εσεις που σας το ανοιξανε?????Απενεργοποιημένο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ειχατε συναγερμο εσεις που σας το ανοιξανε?????
Απενεργοποιημένο.
Αυτο ειναι!!! Να σε θελει η τυχη...
-
Εγω παλι μια χαρα ενεργοποιημενο τον ειχα και τις 3 φορες. Ισως να ημουν και τυχερος και να ακουσε κανεις το συναγερμο και την εκαναν. Αλλιως θα το εψαχνα το fiatακι μου στα συνεργεια κομματιασμενο.
-
Ο χρήστης subsonic έγραψε:
Μεσα σε δυο εβδομαδες μου ανοιξαν το punto τρεις φορες, τη μια εσπασαν το τζαμι του οδηγου και τις αλλες δυο τον αφαλο της κλειδαριας με λοστο. H πλακα ειναι οτι τις 2 φορες δεν πηραν τιποτα απο το αυτοκινητο (ουτε καν 10 ευρω που ειχα μια απο τις φορες ξεχασμενα στη θηκη πανω απο το ραδιοκασετοφωνο), εκτος απο τη μια φορα που πηραν, ακουσον ακουσον, τη θηκη με τα CD. Εχω συναγερμο και immo, αλλα προφανως δεν προλαβαν να το βαλουν μπρος. Και προφανεστατα το Puntακι μου θα πηγαινε για ανταλλακτικα (αλλιως κατι θα ειχαν παρει). Να σημειωθει οτι και τις τρεις φορες ηταν παρκαρισμενο στην ιδια περιοχη, οποτε μαλλον ειχε πεσει σημα οτι καποιος εψαχνε ανταλλακτικα απο punto. Περιοχή; και τις 3 φορές παρκαρισμένο σε όχι πολύ σκοτεινο δρόμο στο Γκαζι. Γενικα η περιοχη εκει είναι επικινδυνη από ότι εχω ακουσει και απο αλλους!Εμένα μου το είχαν σπάσει πρίν κάτι χρόνια... και το μόνο που βρήκαν να πάρουν ήταν ένα πακέτο Marlboro Lights ..... μέχρι που μπορεί να φτάσει ο χαρμάνης
-
Ο χρήστης boo έγραψε:
το αυτοκίνητο που έλεγα ότι βρέθηκε κλεμμένο απέναντι απ'το σπίτι μου, ρώτησα την αστυνομία.. ( ξέχασα να ενημερώσω )
πρόκειται για ένα focus I μπλε 5θυρο, και ο ιδιοκτήτης βρέθηκε, είναι κάτοικος πειραιά. το αυτοκίνητο είναι άθικτο. Κάποιος το έκλεψε, έκανε τη δουλειά του ( ποιος ξέρει τί..) και το παράτησε....χμμμ....
ίδιο αμάξι ίδιο χρώμα...
μήπως μιλάμε για τον ίδιο???
αυτόν δεν τον είδα καθόλου εγώ. το focus το πήρε ο γερανός της αστυνομίας από τη γειτονιά μου και όχι ο ίδιος..
απλά μου είπε ο αστυνομικός ότι είναι κάτοικος Πειραιά, αυτό μόνο.. -
Επειδή βλέπω οτι ξέχασα να το αναφέρω εδώ το αμάξι βρέθηκε κάνα μήνα μετά την κλοπή σε σχετικά άθικτη κατάσταση (τελειωμένη μπαταρία, σχισμένο λάστιχο και γρατζουνισμένη ζάντα) παρατημένο έξω απο ένα συνεργείο... Δεν ξέρω αν το συνεργείο είχε σχέση τελικά και δεν θα μάθω. Όλες οι ζημιές καθώς και ο επαναπρογραματισμός των κλειδιών καλύφθηκαν απο την ασφάλεια.
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Επειδή βλέπω οτι ξέχασα να το αναφέρω εδώ το αμάξι βρέθηκε κάνα μήνα μετά την κλοπή.έλεγα κι εγώ, δε θα μας ενημερώσεις? 4 χρόνια μετά καλά είναι...
τουλάχιστο το βρήκες!
πλάκα κάνω
-
Μου κλέψαν Smart ασημί ΙΒΙ5942 Αν το δει κάποιος να ειδοποιήσει την αστυνομία.
-
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=11&t=33113&p=2871316#p2871316
Πόσα smart σου έκλεψαν;
-
OYPS LATHOS PINAKIDA SWSTI STO POST POY PARATHETEIS
-
εκλεψαν πριν κατι μερες το opel corsa opc ενος γνωστου μου εδω στο δασος χαιδαριου.κατηφορα αρκετα μεγαλη μουρη προς τα κατω,το πηραν κατα τις 5 το πρωι,ερχεται ενας αλλος φιλος μου που μενει στην ιδια πολυκατοικια με αυτον και παρκαρει το αμαξι του.
ξυπναει το πρωι ο τυπος και τι να δει.......στην θεση του corsa opc του κατα ειρωνια εχει παρκαρει ο φιλος μου που εχει opel corsa του 92.......
εντωμεταξυ αυτος ψειρας δεν εχει δωσει ποτε κλειδια σε κανενα μαγαζι,και στο συνεργειο παντα μα παντα κραταει το κλειδι αυτος....το αμαξι το ειχε παρει καινουργιο.
πριν 3 χρονια ειχε παρει και ο πατερας του απο μαντρα ενα μτχ opel astra του 2000 και μετα απο κανα μηνα το κλεψανε και αυτο κατω απο το σπιτι...το αμαξι δεν βρεθηκε ποτε και ζητησανε και λυτρα..
τι να πεις,πως διαολο τα περνουν ρε γμτ?σηκωτα με γερανακι?
-
-
Γίνεται χαμός πάλι. Χτές έμαθα για 2 Σμαρτ ξανά. Το ένα δίπλα μας, σε πυλωτή με συρώμενη γκαραζόπορτα. Την σήκωσαν για να την ανοίξουν και δνε πήρε χαμπάρι κανείς από κατοίκους, δεν ξέρω πως το έκαναν. Προσοχή όλοι με τις περιουσίες μας....δεν ξέρω που θα πάει αυτή η κατάσταση.
-
@fanis75 said in Κλοπές αυτοκινήτων:
Γίνεται χαμός πάλι. Χτές έμαθα για 2 Σμαρτ ξανά. Το ένα δίπλα μας, σε πυλωτή με συρώμενη γκαραζόπορτα. Την σήκωσαν για να την ανοίξουν και δνε πήρε χαμπάρι κανείς από κατοίκους, δεν ξέρω πως το έκαναν. Προσοχή όλοι με τις περιουσίες μας....δεν ξέρω που θα πάει αυτή η κατάσταση.
Δεν τα ασφαλίζουν για κλοπή οι ασφαλιστικές
https://www.gocar.gr/news/feed/45305,Asfaleia_klophs_Smart.html -
smart πήραν και από εδώ ένα. Ήθελαν να πάρουν και 2ο αλλά χτύπησε συναγερμός και το άφησαν. Το χειρότερο αυτοκίνητο από άποψης κλοπών.
Είχε ένα ένας φίλος, το έβαζε πάντα σε υπόγειο πάρκινγκ (2-3 χρόνια συνεχόμενα). Μια μέρα ήταν άρρωστος χάλια και το άφησε έξω.... πάει. -
Προσοχή όλοι με τις περιουσίες μας....δεν ξέρω που θα πάει αυτή η κατάσταση.
Δεν θα πω τα συνηθισμένα για μικτές.
Υπάρχουν όμως συναγερμοί σπιτιών που κάνουν παπάδες (πχ Ajax) . Ο συγκεκριμένος εχει κάτι αισθητήρες που επικοινωνούν ασύρματα σε πολύ μεγάλες αποστάσεις και μπορείς να παγιδεύσεις γκαραζόπορτες πόρτες αποθηκών κλπ
Υπάρχουν επίσης πάμφθηνες κάμερες με όμως πολύ καλά λογισμικά ώστε να αντιλαμβάνονται κίνηση και στέλνουν εικόνα στο κινητό.
Τέλος εχω δει σε εργοστάσιο το απόλυτο αποτρεπτικό ενα ηχείο τέρας συνδεμένο στο συναγερμό και τις κάμερες που όταν έβλεπε τύπους να τριγυρνάνε την περίφραξη έπαιζε τον θόρυβο της χράπα χρούπα όταν οπλίζει...
-
@monman2 said in Κλοπές αυτοκινήτων:
Προσοχή όλοι με τις περιουσίες μας....δεν ξέρω που θα πάει αυτή η κατάσταση.
Δεν θα πω τα συνηθισμένα για μικτές.
Υπάρχουν όμως συναγερμοί σπιτιών που κάνουν παπάδες (πχ Ajax) . Ο συγκεκριμένος εχει κάτι αισθητήρες που επικοινωνούν ασύρματα σε πολύ μεγάλες αποστάσεις και μπορείς να παγιδεύσεις γκαραζόπορτες πόρτες αποθηκών κλπ
Υπάρχουν επίσης πάμφθηνες κάμερες με όμως πολύ καλά λογισμικά ώστε να αντιλαμβάνονται κίνηση και στέλνουν εικόνα στο κινητό.
Τέλος εχω δει σε εργοστάσιο το απόλυτο αποτρεπτικό ενα ηχείο τέρας συνδεμένο στο συναγερμό και τις κάμερες που όταν έβλεπε τύπους να τριγυρνάνε την περίφραξη έπαιζε τον θόρυβο της χράπα χρούπα όταν οπλίζει...
Κάτι όπως στο Μόνος στο Σπίτι!!!
-
Α εγώ είμαι σε καλή γειτονιά.
Έχω ξεχάσει το αμάξι ξεκλειδωτο έξω και δεν έχουν πειράξει τίποτα. -
@antonakis said in Κλοπές αυτοκινήτων:
Α εγώ είμαι σε καλή γειτονιά.
Έχω ξεχάσει το αμάξι ξεκλειδωτο έξω και δεν έχουν πειράξει τίποτα.Citroen;
-
Χθες το βράδυ αφαίρεσαν την μπαταρία από το γιάρις της αδερφής μου. Στο συνεργείο της είπαν ότι γιάρις και σάξο είναι τα αγαπημένα των μπαταριοκλεπτών.
Κλοπές αυτοκινήτων