-
Εννοείται ότι ούτε εγώ θα αγόραζα διαμέρισμα. Είναι πολύ κεντρικό σημείο με πολύ βαβούρα.
Εγώ χαίρομαι για τον ΑΒ, γιατί ο Σκλαβενίτης, πέφτει ποιο μακριά και όποτε πάω γίνεται χαμός από το κόσμο κυρίως γιαγιάδες και παππούδες.
-
Τα διαμερίσματα θα είναι στον πίσω δρόμο οπότε δεν θα έχεις τόση φασαρία
-
@criuser said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
...εργαζομενος παρτ τάιμ και στον συνδεσμο εργολαβων? δεν πληρωνει καλα ο γαλλος εργοδοτης?
-
@criuser said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Δεν έχω καταλάβει ακόμη πόσα κτίρια είναι. Σήμερα εγώ έβλεπα δύο κτίρια, ένα μπροστά που κοιτάζει την διασταύρωση και ένα από πίσω με τζαμαρίες μεγάλες.
Έχει και άλλο ποιο πίσω κτίριο;
-
Εδώ που τα λέμε. Τέλειο είναι. Έχεις το διαμέρισμα σου και ψωνίζεις με τις παντόφλες και τις πυτζάμες από κάτω.
-
3750 το τετραγωνικό , πανάκριβα μου φαίνονται.
-
@vagkirk said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
3750 το τετραγωνικό , πανάκριβα μου φαίνονται.
Καλά είναι για σήμερα....πλέον έχουν χτυπήσει ταβάνι τα κόστη. Φίλος μου που έκλεισε με €3.300, σήμερα ο κατασκευαστής εύχεται να ακυρώσει, γιατί το πουλάει €3.800 αφού στα €3.300 είναι οριακός, είχε υπολογίσει με άλλες τιμές.
-
400.000 ευρώ ένα διαμέρισμα 100 τμ μικτά!!!!
Όχι, εγώ τουλάχιστον σήμερα δεν μπορώ να δώσω τόσα ούτε θα τα έδινα και να μπορούσα.Είναι πέρα από κάθε φαντασία για τον μέσο Έλληνα
Με 400.000 αγοράζεις μεζονέτα και την κάνεις και ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση
-
@lap said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
400.000 ευρώ ένα διαμέρισμα 100 τμ μικτά!!!!
Όχι, εγώ τουλάχιστον σήμερα δεν μπορώ να δώσω τόσα ούτε θα τα έδινα και να μπορούσα.Είναι πέρα από κάθε φαντασία για τον μέσο Έλληνα
Με 400.000 αγοράζεις μεζονέτα και την κάνεις και ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση
Συμφωνώ ,
τόσα υπέροχα μέρη έχει η Αττική , από Ανθούσα , Ντράφι , μέχρι Δροσιά ,Διόνυσο , Ροδόπολη και Σταμάτα , Άγιο Στέφανο, και Ν.Μάκρη και Βουτζά , και Ραφήνα και Μαρκόπουλα και Κορωπιά και Παιανίες και Σπάτα κλπ
Θα πάς να κλειστείς στο κλουβί στα τσιμέντα του Χαλανδρίου;
Άλλη ποιότητα ζωής.
Θα έχεις και το ηλεκτρικό σου και τα ΦΒ σου και θα κάνεις το ταξιδάκι σου κάθε μέρα για την δουλειά σου με άλλη ποιότητα μετακίνησης. -
Που πλέον οδηγούμαστε σε τηλεργασια. Και άντε λίγες μέρες το μήνα να πηγαίνεις σε meetings. Και η τηλεργασια δεν παλεύεται στα τσιμεντένια κουτιά.
Την άνοιξη και καλοκαίρι θα εργάζεσαι στην αυλή σου
-
Μπα, γνωστός που δουλεύει χρόνια από το σπίτι πήρε μήνυμα ότι αν θέλει να συνεχίσει να δουλεύει να γυρίσει στο γραφείο. Κι όχι μόνο αυτός, όλοι οι τηλεργαζόμενοι (που ήταν η πλειοψηφία στην εταιρία).
-
Το άκουσα και εγώ σε κάποιες εταιρίες και ομίλους. Αλλά θεωρώ πως θα επιβληθεί δια νόμου. Θα προσπαθήσουν να μειώσουν τα co2 που παράγονται για την μετακίνηση εκατομμυρίων εργαζομένων κάθε μέρα οπότε όσοι μπορούν οι θέσεις τους θα είναι από το σπίτι, θα γίνεται δια νόμου.
Υπόθεση κάνω, συνήθως πέφτω μέσα....χαχα -
δια ημας τους λαικους υπαρχουν και τα δυτικα προαστια. με 245000 σε καλη περιοχη πετρουπολη-χαιδαρι 1ο οροφο. https://www.spitogatos.gr/aggelia/1112376650
που και παλι πολλα ειναι μεν αλλα ειναι η τρομερη συντεχνια των εργολαβοι που φροντιζει για αυτο
τουλαχιστον παλευεται με ενα δανειο και αγωνα μιας ζωης -
Δεν ξέρω για την δική σας δουλειά, αλλά φαντάζομαι αν έχει fiber γραμμή κάποιος σπίτι του στο χωριό του και από εκεί θα δούλευε, και θα υποστήριζε τα συστήματα σας. Οπότε ούτε στον 1ο όροφο ούτε πουθενά. Πίσω στα χωριά.
Με 250.000 στα χωριά ζεις σαν αυτοκράτορας -
Δεν ξέρω για την δική σας δουλειά, αλλά φαντάζομαι αν έχει fiber γραμμή κάποιος σπίτι του στο χωριό του και από εκεί θα δούλευε, και θα υποστήριζε τα συστήματα σας. Οπότε ούτε στον 1ο όροφο ούτε πουθενά. Πίσω στα χωριά.
Με 250.000 στα χωριά ζεις σαν αυτοκράτοραςπαντως αυριο θα εχω ντερμπυ με συναδελφο που εχει αποφασισει με αυτοπρωτοβουλια, οτι κανει τηλεργασια. σαν επιχειρηματιας να σας πω οτι οχι, δεν ειναι το ιδιο αποδοτικη η τηλεεργασια ή τουλαχιστον δεν υπαρχουν οι υποδομες και η κουλτουρα για να συμβει απο τη μια μερα στην αλλη.
μαλλον οχι αυριο, που το καταλαβαινω λογω απεργιας, μεθαυριο -
Δεν είναι αποδοτική διοτι δεν υπάρχει η επαφή με την εταιρία, δεν μεταδίδεται η ομαδική ατμόσφαιρα και δεν γίνεται εκ νέου και καθημερινή παρουσίαση του οράματος της εταιρίας. Μόνο και το logo της εταιρίας φέρνει συνειρμούς. Ακόμα και ένα βλέμμα αποδοχής ενός διευθυντή ή ceo και ένα μπράβο του ακόμα και από απόσταση που θα δει ο εργαζόμενος δίνει υποσυνείδητα ώθηση, υπενθύμιση του σκοπού της εταιρία και αυτοσκοπό.
Για αυτό δεν είναι για όλες τις προσωπικότητες η τηλεργασια. Σε κάποιες άλλες όμως είναι αποδοτική μέθοδος και οικονομική η λειτουργία ως μοναχικές προσωπικότητες. Οπότε ανάλογα τον εργαζόμενο μπορεί να ειναι καλή επιλογή.
Ίσως ένα μόνιτορ του να βλέπει την ομάδα και τον διευθυντή σταθερά χωρις ήχο βοηθήσει.
Δεν έχετε δει τους Ιάπωνες που κάθε πρωί τραγουδούν τον ύμνο της εταιρίας.....και καθαρίζουν με σκούπες γύρω γύρω από την επιχείρηση πριν ξεκινήσουν την εργασία τους στα γραφεία!!!!
-
Τι ωραία που τα λες ρε lap...
Λοιπόν, μια και λέμε για τηλε-εργασία, πέρα από το "παραγωγικό" κομμάτι του θέματος, υπάρχει και το ανθρώπινο, η κουλτούρα, οι συνήθειες.
Θυμάμαι στη Γερμανία όποιος ερχόταν το πρωί στο γραφείο, έπρεπε να περάσει από όλους τους συναδέλφους που είχαν έρθει πριν απ' αυτόν και να πει καλημέρα δια χειραψίας!
Κουλτούρα μεν, αλλά υποθέτω ότι δεν το έκαναν τυχαία οι Φρίτσιδες, κάτι υποκρύπτεται πίσω απ' αυτό. Να υπάρχει κάποια σύνδεση και αλληλοσεβασμός μεταξύ των συανδέλφων, να μην κάθεται σιωπηλός σα μουτζούφλης ο καθένας στο γραφείο του, πολλά πράγματα.Φυσικά όλα αυτά με τηλε-εργασία δε γίνονται, οι ανθρώπινες σχέσεις και το καλό κλίμα είναι βασικές και στον εργασιακό χώρο, για την καλή ψυχολογία και απόδοση του εργαζόμενου.
-
Η χειραψία λογικά δίνει την αίσθηση της αλληλεξάρτησης στον εργαζόμενο. Ότι δηλαδή οι πράξεις του εχουν αντικτυπο σε όλους. Είναι αυτά τα ψυχολογικά κόλπα των HR που τα βρίσκουν μέσα από έρευνες. Ωραίο κομμάτι και αυτό. Χρόνο να έχεις να διαβάζεις μελέτες.
Θα ήταν τέλειο καθώς ανταλλάσουν χειραψίες να έρθει η σειρά κάποιου που μόλις βγήκε από το μπάνιο με βρεγμένα χέρια
-
Η χειραψία λογικά δίνει την αίσθηση της αλληλεξάρτησης στον εργαζόμενο. Ότι δηλαδή οι πράξεις του εχουν αντικτυπο σε όλους. Είναι αυτά τα ψυχολογικά κόλπα των HR που τα βρίσκουν μέσα από έρευνες. Ωραίο κομμάτι και αυτό. Χρόνο να έχεις να διαβάζεις μελέτες.
Θα ήταν τέλειο καθώς ανταλλάσουν χειραψίες να έρθει η σειρά κάποιου που μόλις βγήκε από το μπάνιο με βρεγμένα χέρια
Χα, χα καλό.
Το καλύτερο όμως είναι ότι το καλοκαίρι έβγαζαν τα παπούτσια τους και καθόντουσαν στο γραφείο με τις παντόφλες...
Χα, χα ποδαρίλα, μπόχα, χα, χα.
Πλάκα κάνω, τίποτα δε μύριζε, ήταν αξιοπρεπέστατοι. Και χωρίς να έχουν τα δικά μας καθώς πρέπει... -
@gatoz said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
δια ημας τους λαικους υπαρχουν και τα δυτικα προαστια. με 245000 σε καλη περιοχη πετρουπολη-χαιδαρι 1ο οροφο. https://www.spitogatos.gr/aggelia/1112376650
που και παλι πολλα ειναι μεν αλλα ειναι η τρομερη συντεχνια των εργολαβοι που φροντιζει για αυτο
τουλαχιστον παλευεται με ενα δανειο και αγωνα μιας ζωηςΨιτ, γατούλη επαναστάτη (μάι άς) ποπολάρε, συγκρίνεις κατασκευή του 2003 σε χειρότερη περιοχή, με καινούρια του 2022-23 σε σαφώς καλύτερη περιοχή...
Και η τιμή της πρώτης είναι 2550 Ευρώ/τ.μ., ενώ της δεύτερης 3750. Ασχέτως του τι σηκώνει η τσέπη καθενός, ΔΕΝ μου φαίνεται ότι τα λαϊκά παιδιά των τιμίων δυτικών προαστίων ασκούν φιλολαϊκή πολιτική με αυτές τις τιμές...
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!