-
@antonakis said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Απίστευτα πράγματα...
Πχ
Σε πολυκατοικία στο Μαρούσι, υπόγεια θέση στάθμευσης 10 τ.μ. πουλήθηκε 989.000 ευρώ. Στην ίδια πολυκατοικία πουλήθηκαν άλλες τρεις θέσεις ίδιου εμβαδού. Η μία αντί 543.000 ευρώ και οι άλλες δύο αντί 485.000 ευρώ εκάστη. Συνολικά, δηλαδή, στο ίδιο ακίνητο οι τέσσερις θέσεις στάθμευσης πουλήθηκαν για περίπου 2,5 εκατ. ευρώ.Χαχαχα
Φοβερό κόλπο!
Με 30 τμ κάποιος άσπρισε 2.5 εκατομμύρια ευρώ!!!!!
Θα είχε τρομερό ενδιαφέρον για τις αρχές να μάθουν ποιος είναι ο πωλητής και ποιοί οι αγοραστές και πως εξοφλήθηκε το τίμημα. -
Αν επιτρεπεται να ρωτησω ,μηπως σας βρισκονται τα παρακατω:
windows movie maker , archicad απο 22 κ πανω κ revit autodesk?
-
@vagkirk said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
@antonakis said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Απίστευτα πράγματα...
Πχ
Σε πολυκατοικία στο Μαρούσι, υπόγεια θέση στάθμευσης 10 τ.μ. πουλήθηκε 989.000 ευρώ. Στην ίδια πολυκατοικία πουλήθηκαν άλλες τρεις θέσεις ίδιου εμβαδού. Η μία αντί 543.000 ευρώ και οι άλλες δύο αντί 485.000 ευρώ εκάστη. Συνολικά, δηλαδή, στο ίδιο ακίνητο οι τέσσερις θέσεις στάθμευσης πουλήθηκαν για περίπου 2,5 εκατ. ευρώ.Χαχαχα
Φοβερό κόλπο!
Με 30 τμ κάποιος άσπρισε 2.5 εκατομμύρια ευρώ!!!!!
Θα είχε τρομερό ενδιαφέρον για τις αρχές να μάθουν ποιος είναι ο πωλητής και ποιοί οι αγοραστές και πως εξοφλήθηκε το τίμημα.Μούφα τελικά....απλά τα ΜΜΕ ως συνήθως γράφουν μ@λακίες....χαχαχα! Μόνο για γέλια και Κσσελάκηδες είμαστε!!
-
Πάντως κάτι τέτοια έκανε η ιταλική μαφία, αγόραζε ακίνητα η offshore του μαφιόζου, και τα πούλαγε μετά στον ιδιώτη μαφιόζο.
-
Να ρωτήσω κάτι σχετικό και άσχετο.
Πόσα λεφτά είναι λογικό να πληρωθεί ένας δικηγόρος, που εκπροσωπεί σε συμβόλαιο πώλησης οικοπέδου, τον πωλητή, ο οποίος παίρνει όλα τα λεφτά του και φεύγει. Δηλαδή δεν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να ασχοληθεί μετά την πώληση, όπως υπόλοιπο τιμήματος, δάνειο κλπ.
-
Σε αγορά οικοπέδου, ο αγοραστής πλήρωσε 700 στον δικηγόρο...
Σε πώληση διαμερίσματος, ο πωλητής πλήρωσε 300...
Σε αγορά διαμερίσματος, ο αγοραστής πλήρωσε 1.500...
Πουθενά δάνεια και χωρίς να αναγράφεται στα συμβόλαια ότι παραστάθηκε επίσημα δικηγόρος...
Κοινώς όπου σε βρουν...
-
Ότι γουστάρει ο καθένας ζητάει…από απλή παράσταση 200 ευρώ για να διαβάσει απλά το συμβόλαιο μέχρι…όσα να’ναι ανάλογα το πόσο ακριβό είναι το κουστούμι που φοράει…
Έχω ακούσει ότι ειδικά Αθήνα οι δικηγόροι κυκλοφορούν με σπαθιά Σαμουράι και παίρνουν κεφάλια. -
Κάτι για 1 % ψέλλισαν και
-
Θα σου δώσω ένα παράδειγμα….
Αγοραστής θέλει να κάνει έλεγχο του ακινήτου…οι δικηγόροι του κέντρου ζήτησαν από 500 ως 800….και δυο δικηγόροι των περιχώρων είπαν 250….άντε βγάλε άκρη…όλοι οι δικηγόροι θα έδιναν το πόρισμα τους προφορικά πλην μιας που θα το έδινε εγγράφως, ενυπογράφως και με απόδειξη….
Για αυτό στην πόλη η πλειοψηφία των αγοραστών είναι γιατροί και δικηγόροι, τίγκα στο μαύρο…. -
@kkostask said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Για αυτό στην πόλη η πλειοψηφία των αγοραστών είναι γιατροί και δικηγόροι, τίγκα στο μαύρο….
'Ηρθαν στο νοσοκομείο δικηγόροι για εξέταση για την εθνική σχολή δικαστών. Όλοι ανεξαιρέτως πλήρωσαν με μετρητά. Δλδ. 15 άτομα όλα μετρητοίς(40€). Κάρτα κανένας.
-
@criuser said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Να ρωτήσω κάτι σχετικό και άσχετο.
Πόσα λεφτά είναι λογικό να πληρωθεί ένας δικηγόρος, που εκπροσωπεί σε συμβόλαιο πώλησης οικοπέδου, τον πωλητή, ο οποίος παίρνει όλα τα λεφτά του και φεύγει. Δηλαδή δεν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να ασχοληθεί μετά την πώληση, όπως υπόλοιπο τιμήματος, δάνειο κλπ.
Εμένα μου είχε πάρει €500 το 2018. Αλλά είχε τσεκάρει συμβόλαια, είχε κάνει όλη την διαδικασία με τράπεζα για δάνειο και κτηματολόγιο κλπ. Γενικά έτρεξε αρκετά, δεν μπορώ να πω. Μου φάνηκαν και λίγα τα €500 για όλο το τρέξιμο που έριξε.
-
Δεν θα γράψω πόσα έδωσα σε δικηγόρους για την μεταβίβαση του βοθροδιαμερίσματος γιατί θα πέσει πολύ γέλιο.
Θα γράψω όμως κάτι που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ την ημέρα που πήγα να πάρω το συμβόλαιο μεταβίβασης.
Ενώ είχα τακτοποιήσει όλα τα οικονομικά με την συμβολαιογράφο, είχε συμφωνήσει και αυτή και η γραμματεία της ότι δεν υπάρχει καμιά απολύτως οικονομική εκκρεμότητα, την ημέρα που πήγα να πάρω τον φάκελο μεταβίβασης με το νέο συμβόλαιο, με περίτεχνο τρόπο μου πήραν 50euro για τα "έξοδα της γραμματείας"...Έδωσα ένα 50ρικο, το έβαλε η γραμματεία στην τσέπη της και με συνόδευσε στην έξοδο...με τις γνωστές ατάκες "καλορίζικο" ,"καλοτάξιδο" και του "χρόνου"... Ήταν τόσο εκπαιδευμένες η συμβολαιογράφος και η γραμματέας της στο άρπαγμα φράγκων χωρίς καμιά αιτιολογία, που όταν βγήκα από το κτίριο αναρωτιόμουν πως και για ποιο λόγο μου άρπαξαν το 50ρικο...
Ούτε σε μαιευτήριο να ήμουν...
υ.γ. τα ίδια και οι δικηγόροι...
-
Εγώ βλέπω πως σε πολλές κατηγορίες επαγγελματιών όλα αυτά είναι από συνηθισμένα έως δεδομένα…φυσικά βγάζουν κακό όνομα και θεωρούνται συλλήβδην λαμόγια ενώ φυσικά δεν είναι όλοι.
-
Τα τελευταια τρια χρονια εχω κανει πανω απο 10 συμβολαια.Στην γραμματεα παντα αφηνω απο μονος μου απο 20-50 ευρω.
Αυτη κανει ολη τη δουλεια. -
@storm said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Ούτε σε μαιευτήριο να ήμουν...
Ούτε εκεί άφησα... Γελοιότητες.
Ειδικά στον μικρό που ήταν και αγόρι μόνο στην Κηφισίας δεν βγήκε να δείξει τα π@π@ρια του και να φωνάζει να το αγόρι και τι αγόρι.
Φίλη μας απέναντι στο Ιατρικό μαία μας είχε πει ότι η προϊσταμένη που κάνει το σόου δεν μοιράζεται τα τιπς με τα υπόλοιπα κορίτσια.
-
Δικηγόροι/γιατροί είναι από τα πιο ευνοημένα επαγγέλματα.
Απίστευτα ποσά στις τσέπες τους, χωρίς λόγο και αιτία.
Βαμπίρ πραγματικά. -
@bassstarlet said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Απίστευτα ποσά στις τσέπες τους, χωρίς λόγο και αιτία.
Ε όχι δα.
Αν δεν υπήρχε λόγος (ειδικά για τους γιατρούς) δεν θα τους τα έδινες! -
Οι γιατροί πάντως δικαίως τα παίρνουν. Φροτνίζουν ό,τι πολυτιμότερο έχουμε.
-
Να τα πάρουν και οι γιατροί και οι δικηγόροι και όλοι όσοι τα αξίζουν.
Αφού τα παίρνουν όμως , να τα δηλώνουν κιόλας.
-
Εκεί υπάρχει θεματακι. Ξεχνάνε εύκολα.
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!