-
@andya3 Tα Β τελειώνουν; Οχι δα, εκτιμώ ότι όσο υπάρχουν κάποιες εταιρείες θα συνεχίζουν την παραγωγή αυτοκινήτων Β κατηγορίας.
-
Ξεκίνησαν οι πωλήσεις στην Ευρώπη για το Ford F‑150 Lightning. Γνωρίζει κανένας αν θα έρθει στην Ελλάδα? φοβερό αυτοκίνητο, δεν έχω το χρήμα να το αγοράσω αλλά θα ήθελα να το θαυμάσω από κοντα.
-
@christostsp said in FORD FORUM:
@andya3 Tα Β τελειώνουν; Οχι δα, εκτιμώ ότι όσο υπάρχουν κάποιες εταιρείες θα συνεχίζουν την παραγωγή αυτοκινήτων Β κατηγορίας.
Τελειώνουν αγαπητέ μου τα Β τα θερμικά. Πριν 2-3 χρόνια τα έπαιρνες με 15-16k και τώρα ξεκινάνε από 20k. Σε 2-3 χρόνια αργότερα λίγο οι αυξήσεις, λίγο το euro 7, θα πλησιάσουν τα 25k. Λογικά θα παίρνεις αντίστοιχο ηλεκτρικό με τόσα λεφτά τότε.
Μόνο οι Γάλλοι πιστεύω θα τα κρατήσουν μέχρι τέλους, που διαχρονικά στηρίζουν τις πωλήσεις τους σ' αυτή την κατηγορία. Άντε και η Toyota να ρουφήξει όσα κέρδη προλάβει με το yaris.
-
Η Ford δεν θα εχει εκπροσωπηση στην κατηγορια super mini,ουτε στην κατηγορια focus,δηλαδη αν θελεις να αγορασεις κατι,θα σε σμπρωχνουν σε suv.
-
Απλά δεν θα αγοράζεις πλέον Ford, εκτός αν μιλάμε για καμία Mustang (στην σωστή, όχι το ηλεκτρικό σουβλάκι).
-
Παιδια απορια...
Στο car υπαρχουν αγγελιες με καινουρια φοκους που εχουν την μικρη οθονη infotainment.Στο σαιτ αναφερουν οτι τα Φοκους εχουν στανταρ 13.2'' οθονη.Τι ισχυει γνωριζει κανεις; -
@ad276 said in FORD FORUM:
Παιδια απορια...
Στο car υπαρχουν αγγελιες με καινουρια φοκους που εχουν την μικρη οθονη infotainment.Στο σαιτ αναφερουν οτι τα Φοκους εχουν στανταρ 13.2'' οθονη.Τι ισχυει γνωριζει κανεις;Η βασική έκδοση του Focus mk 4.5 έχει την παλιά 8ιντση οθόνη του Sync 3.
-
Δηλαδη η ST line;
Και στην st line Χ ειναι η μεγαλη; -
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/330907267-ford-focus
Δεν είναι δικό μου. Δεν το ξέρω
Μου φαίνεται πολύ καλή τιμή.Edit. Δεν το πρόσεξα ότι ήταν χωρίς ΦΠΑ
-
Είδες ότι η τιμή είναι χωρίς ΦΠΑ? 17450 κάνει…
-
Για όποιον θέλει ford άμεσα....
https://www.autogreeknews.gr/nea/polla-diafora/diafora-nea/etoimoparadota-ford-fiesta-puma-focus-kuga -
Συλλεκτικά fiesta και focus πλέον ...
-
Είδα από κοντά χθες το καινούριο όχημα φίλου.
Ford ranger raptor ,σε μαύρο χρωμα.
10τχυτο αυτοματο,δεν ρώτησα αν ήταν ειδική παραγγελια αλλά είχε ωραία μπάκετ καθίσματα μπροστά,μεγάλες οθόνες σε πίνακα οργάνων και infotainment και γενικα ήταν πολύ προσεγμένο και ποιοτικό.
Από κοντά είναι πραγματικά εντυπωσιακό ειδικά σε ύψος είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσεις το σκαλοπάτι για να μπεις ανθρώπινα.Σε μια σύντομη βόλτα που κάναμε απλά δεν καταλαβαίνεις διαφορά σε ανάγλυφο του δρόμου,δεν περνάει καμμία κακοτεχνία στην καμπίνα.Κινητήρας βενζίνης ,αθόρυβος και γενικα ένα όχημα για να περνάς απαρατήρητος στο Κολοραντο!
Για τη Δροσια που μένει ο φίλος αλλάζει λιγο το πράγμα! -
@antonmone said in FORD FORUM:
10τχυτο αυτοματο,δεν ρώτησα αν ήταν ειδική παραγγελια αλλά είχε ωραία μπάκετ καθίσματα μπροστά,μεγάλες οθόνες σε πίνακα οργάνων και infotainment και γενικα ήταν πολύ προσεγμένο και ποιοτικό.Έτσι είναι, τα έγραψα αναλυτικά όταν το οδήγησα! Το αυτοκίνητο είναι απίστευτο και δίνει 100% την αίσθηση καλού επιβατικού και με απίστευτο εξοπλισμό.
-
@fanis75 said in FORD FORUM:
10τχυτο αυτοματο,δεν ρώτησα αν ήταν ειδική παραγγελια αλλά είχε ωραία μπάκετ καθίσματα μπροστά,μεγάλες οθόνες σε πίνακα οργάνων και infotainment και γενικα ήταν πολύ προσεγμένο και ποιοτικό.Έτσι είναι, τα έγραψα αναλυτικά όταν το οδήγησα! Το αυτοκίνητο είναι απίστευτο και δίνει 100% την αίσθηση καλού επιβατικού και με απίστευτο εξοπλισμό.
Το συγκεκριμένο έχει πολύ καλό εξοπλισμο ακόμα και κάλυμμα καρότσας με τηλεχειρισμό αλλά και αλλά χαρακτηριστικά ειδικά αναρτήσεων υψηλών προδιαγραφών.Τα δε καθίσματα σε μαύρο με κόκκινες λεπτομέρειες είναι πανέμορφα.Θα βγάλω φωτό το ΣΚ που θα ξαναβρεθούμε γιατί τώρα ντράπηκα λίγο.Μοναδικό μειονέκτημα ο αποχωρισμός των περίπου 65.000 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό!Ισως λέω και λιγα μου είχε πει όταν το είχε παραγγείλει αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς.Ένα ερώτημα είναι πως βγαίνουν 300 άλογα στον δρόμο με τα ελαστικά που φοράει και το ύψος που έχει.
-
Ένα ερώτημα είναι πως βγαίνουν 300 άλογα στον δρόμο με τα ελαστικά που φοράει και το ύψος που έχει.
Ανέλπιστα εύκολα και καλά! Δεν το πίστευω όταν το οδήγησα...πίστευα ότι θα γλυστράει, θα φεύγει κλπ. και όμως είναι απίστευτο στον δρόμο. Αυτό που οδήγησα είχε και την ρυθμιζόμενη μαγνητική ανάρτηση.
-
Ένα ερώτημα είναι πως βγαίνουν 300 άλογα στον δρόμο με τα ελαστικά που φοράει και το ύψος που έχει.
Ανέλπιστα εύκολα και καλά! Δεν το πίστευω όταν το οδήγησα...πίστευα ότι θα γλυστράει, θα φεύγει κλπ. και όμως είναι απίστευτο στον δρόμο. Αυτό που οδήγησα είχε και την ρυθμιζόμενη μαγνητική ανάρτηση.
Θα ξέρω το Σάββατο αλλά ότι και ναναι Vitara δεν είναι σίγουρα!
-
Αυτό είναι σίγουρο!!
-
To πατάει από πάνω, το φτύνει και μετά το κατουράει!! Το είχα για 1 ώρα και έπαθα την πλάκα μου με το πόσο καλό είναι....δεν το περιμένεις με τίποτα. Και δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο Ranger που ήταν πολύ "αγροτικό". Αυτό ειναι ένα Range Rover με καρότσα.
-
Θα ξέρω το Σάββατο αλλά ότι και ναναι Vitara δεν είναι σίγουρα
To πατάει από πάνω, το φτύνει και μετά το κατουράει!! Το είχα για 1 ώρα και έπαθα την πλάκα μου με το πόσο καλό είναι....δεν το περιμένεις με τίποτα. Και δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο Ranger που ήταν πολύ "αγροτικό". Αυτό ειναι ένα Range Rover με καρότσα.
Θελετε να προκαλέσετε την οργή του γατοθεού, ε;
Περιμένετε τώρα κι οι δυο σας να κατακεραυνωθήτε στο πυρ το εξώτερον..
FORD FORUM