-
Κι εγώ σχεδόν πάντα μουσική και ραδιόφωνο.
Μου αρέσει να ακούω ραδιοφωνικούς σταθμους που δεν έχω ξανακούσει, για π.χ. όταν ταξιδεύω σε περιοχές που δεν έχω ξαναπάει. Το πρωί, όπως είπαν κι άλλοι, ενημερωτικές εκπομπές κυρίως, τις άλλες ώρες ανάλογα με τα κέφια.
Πορτοσάλτε άκουγα παλιότερα, καλός είναι. Η πλάκα είναι ότι από το ραδιόφωνο δεν μπορούσα να καταλάβω πως προφέρεται το όνομά του, επιδή δεν είναι συνηθισμένο, νομιζα ότι τον έλεγαν Πρωτοψάλτη, αλλά δεν το άκουγα καλά.
Πάντως η μουσική σε επηρεάζει στον τροπο οδήγησης. Γίνεται, για π.χ. να ακούς το 'Trooper' των 'Iron Maiden' και να μην επηρεαστείς?
Jacob
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Το Hot-FM ακούω και εγώ, δεν νομίζω ότι έκλεισε, εχθές είχε πολύ άσχημο σήμα, αλλά σήμερα πήγα και ήρθα σχολή ακούγοντας Hot-FM...Στην περιοχή μου (Μελίσσια, Μαρούσι Αττικής) πλέον καθόλου σήμα. Σαν να έχει κλείσει... Ούτε στο αυτοκίνητο, ούτε στο σπίτι. Τα προβλήματα στο σήμα είχαν ξεκινήσει από τον Ιούνιο.
Αν χρησιμοποιούσα τακτικά (καθημερινά) το 207 θα το είχα ήδη σουτάρει.
Επειδή δεν το πολυχρησιμοποιώ, έχει (προς το παρόν) σωθεί... -
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Κι εγώ σχεδόν πάντα μουσική και ραδιόφωνο.Μου αρέσει να ακούω ραδιοφωνικούς σταθμους που δεν έχω ξανακούσει, για π.χ. όταν ταξιδεύω σε περιοχές που δεν έχω ξαναπάει. Το πρωί, όπως είπαν κι άλλοι, ενημερωτικές εκπομπές κυρίως, τις άλλες ώρες ανάλογα με τα κέφια.
Πορτοσάλτε άκουγα παλιότερα, καλός είναι. Η πλάκα είναι ότι από το ραδιόφωνο δεν μπορούσα να καταλάβω πως προφέρεται το όνομά του, επιδή δεν είναι συνηθισμένο, νομιζα ότι τον έλεγαν Πρωτοψάλτη, αλλά δεν το άκουγα καλά.
Πάντως η μουσική σε επηρεάζει στον τροπο οδήγησης. Γίνεται, για π.χ. να ακούς το 'Trooper' των 'Iron Maiden' και να μην επηρεαστείς?
Jacob
Να βαζεις Painkiller Judas Priest για να μην επηρεαζεσαι
Το μεσημερι 13:10-14:00 Ελληνοφρενεια και μολις τελειωσει οτι κατσει. -
Νυκτερινή βόλτα στην πόλη
αν εχεις αθόρυβο ιαπωνικό υβριδικό μόνο ιαπωνική ποπ μουσική -
-
-
@stormold said in Μουσική και οδήγηση:
Αν χρησιμοποιούσα τακτικά (καθημερινά) το 207 θα το είχα ήδη σουτάρει.
Επειδή δεν το πολυχρησιμοποιώ, έχει (προς το παρόν) σωθεί...Α ρε Storm, όσα χρόνια και αν περάσουν ίδιος και απαράλλαχτος θα μείνεις...
Καμένος εγκέφαλος είσαι αδελφάκι μου...
-
@monman2 said in Μουσική και οδήγηση:
οχι δεν ταιριάζουν με υβριδική οδήγηση είναι πιο "σκληρά" θέλεις κάτι πιο smoooth ...
Εγώ θα έβαζα κάτι ποιο Ιαπωνέζικο....
Ή το υπέρτατο downtown Tokyo videoclip που προσωπικά λατρεύω...
Όποιος γύρισε το συγκεκριμένο είναι απλά θεός...
-
#monomaiden
-
@iceman7 said in Μουσική και οδήγηση:
#monomaiden
Ναι αλλά αφού σου αρέσουν τόσο, έπρεπε τώρα να ήσουν στη συναυλία τους
-
Υποχρεώσεις Αντώνημ..
-
@antoniokon said in Μουσική και οδήγηση:
Ναι αλλά αφού σου αρέσουν τόσο, έπρεπε τώρα να ήσουν στη συναυλία τους
Καλή ήταν, αλλά μέτριος ήχος....τον περίμενα καλύτερο. Τα θετικά του ΟΑΚΑ είναι η πρόσβαση και πόσο γρήγορα έφυγα μετά!
-
-
Απέναντι καθόμουν εγώ. Αυτό με τα flares παράγινε!!
-
Δεν πάω σε συναυλίες! Συνηθως χαλια ήχος, ταλαιπωρία στο μπες-βγες, απόσταση, συνωστισμός.
Ότι γουστάρω το ακούω μόνος είτε τέρμα ηχεία είτε στα ακουστικά μου.
-
Δεν πάω σε συναυλίες! Συνηθως χαλια ήχος, ταλαιπωρία στο μπες-βγες, απόσταση, συνωστισμός.
To OAKA ειναι εξαιρετικό σαν απόσταση. Πάρκαρα Μαρούσι (στο γραφείο) και σε 10' με τα πόδια ήμουν στο στάδιο...από τις πιο άνετες συναυλίες που έχω πάει!! Έφυγα 11:00 και 11:15 ήμουν στο αυτοκίνητο, 11:45 έτρωγα σουβλάκια στην πλατεία Βριλησσίων...αχαχα!! Καμία σχέση με Μαλακάσα.
-
@fanis75 said in Μουσική και οδήγηση:
To OAKA ειναι εξαιρετικό σαν απόσταση. Πάρκαρα Μαρούσι (στο γραφείο) και σε 10' με τα πόδια ήμουν στο στάδιο...από τις πιο άνετες συναυλίες που έχω πάει!! Έφυγα 11:00 και 11:15 ήμουν στο αυτοκίνητο, 11:45 έτρωγα σουβλάκια στην πλατεία Βριλησσίων...αχαχα!! Καμία σχέση με Μαλακάσα.
Μιλάω γενικά για τις συναυλίες και όχι αναγκαστικά για το ΟΑΚΑ που ειναι οτι αθλιότερο σε γηπεδο υπάρχει και αθλητικά και συναυλιακά..
Και επίσης τη λέξη αποσταση την αναφέρω για την απόσταση του μέσου θεατη από την εκάστοτε μπάντα! Δεν βλέπεις ΤΙΠΟΤΑ! -
@fanis75 said in Μουσική και οδήγηση:
Μιλάω γενικά για τις συναυλίες και όχι αναγκαστικά για το ΟΑΚΑ που ειναι οτι αθλιότερο σε γηπεδο υπάρχει και αθλητικά και συναυλιακά..
Και επίσης τη λέξη αποσταση την αναφέρω για την απόσταση του μέσου θεατη από την εκάστοτε μπάντα! Δεν βλέπεις ΤΙΠΟΤΑ!για να δείς μπάντα/ τραγουδιστή απο κοντά μονο με VIP πανάκριβα εισιτήρια η σε κανα πανηγύρι (αν είσαι του λαικού) σε κεφαλοχώρι αλλα και εκεί ακριβά ... αλλα παίζει να χορέψεις με την Πάολα συρτό
-
Μετά την δουλειά, ή απογευματάκι καλοκαίρι μόλις δύει ο ήλιος με ένα κάμπριο, παραλιακή.
Άντε γεια.
-
Σύνδεσα ένα ραδιόφωνο σε Renault Clio 2004 και η σύνδεση έγινε κανονικά. Όταν όμως κινείται το αυτοκίνητο αναβοσβήνει και γράφει σε μπλε οθόνη Reversing. Υπάρχει κάποια λύση πάνω σε αυτό;
Μουσική και οδήγηση