-
Το διάβασα και εγώ...το αντιψυκτικό είναι του κυκλώματος ψύξης της μπαταρίας και αυτό το συγκεκριμένο πρέπει να τσιμπάει σαν τιμή αναλώσιμων και εργασία...
Ας βάλει την αναλυτική απόδειξη ο κάτοχος να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει... -
Ίσως στα ηλεκτρικά δικαιολογούνται αυτές οι τιμές service. Εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχει Kona ηλεκτρικό. Και το μπερδεύω συνέχεια και με το Stonic.
-
@storm said in HYUNDAI FORUM:
Ίσως στα ηλεκτρικά δικαιολογούνται αυτές οι τιμές service. Εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχει Kona ηλεκτρικό. Και το μπερδεύω συνέχεια και με το Stonic.
μα τα ηλεκτρικα εχουν μονο την μπαταρια και τα ηλεκτρικο μοτερ.δεν εχουν οσα εχουν τα κανονικα.η λογικη λεει οτι θα επρεπε να ναι λιγοτερα.Τωρα εισαι αναγκασμενος μεχρι να τελειωσει η εγγυηση να το πηγαινεις εκει και λογικα να τα βαρανε οι αντιπροσωπειες οπως εκαναν παντα.Οταν ληξει η εγγυηση θα το κανεις σε πιο φτηνα συνεργεια.Γενικα κοστος φορτισης?Η αυτονομια σε τι επιπεδα ειναι?Εχω ακουσει οτι καποια κονα ηλεκτρικα εχουν παρει φωτια,καπου 15 στο συνολο παγκοσμιως
-
Παιδιά καποιο αξιόπιστο συνεργείο στην Αθήνα για ένα i20 crd ?
-
@kostis20 said in HYUNDAI FORUM:
Παιδιά καποιο αξιόπιστο συνεργείο στην Αθήνα για ένα i20 crd ?
Μητρόπουλος στο Ίλιον για εξουσιοδοτημένο.
Σε εξειδικευμένο δε γνωρίζω κάτι.
-
Για το Μητρόπουλο λένε τα καλύτερα λόγια γνωστοί μου με Hyundai/Kia.
Και μια και το 'φερε η κουβέντα. Υπάρχουν εξειδικευμένα (όχι εξουσιοδοτημένα) συνεργεία για τα Κορεάτικα?
Όχι γενικά συνεργεία που να διαφημίζουν εξειδίκευση σε Κορεάτικα. Που να δέχονται μόνο Κορεάτικα, όπως υπάρχουν πχ για τα vag ή τα Γαλλικά. -
@andya3 said in HYUNDAI FORUM:
Και μια και το 'φερε η κουβέντα. Υπάρχουν εξειδικευμένα (όχι εξουσιοδοτημένα) συνεργεία για τα Κορεάτικα?
Όχι γενικά συνεργεία που να διαφημίζουν εξειδίκευση σε Κορεάτικα. Που να δέχονται μόνο Κορεάτικα, όπως υπάρχουν πχ για τα vag ή τα Γαλλικά.Καλά και τα εξειδικευμένα δεν δέχονται μόνο τις μάρκες εξειδίκευσης (εκτός από τα vag, γιατί πνίγονται στην δουλειά)!!!
Εξειδικευμένο Toyota με ford μέσα και το ανάποδο κλπ κλπ
Εδώ έχω δει και σε εξουσιοδοτημένο μάρκας να έχει άσχετο αμάξι μέσα! Αλφα σε εξειδηκευμένο psa!
Το ότι διαφημίζουν την εξειδίκευση πιάνει, αλλά όχι αν πας δεν θα δεχτούν άλλη μάρκα.
Για κάτι απλό (πχ λάδια τακάκια κλπ) γιατί να μην πας σε αυτό που είναι πιο κοντά στην δουλειά σου και να το πάρεις στο σχολασμα; -
Ένα καλό εξειδικευμένο: https://www.vrisko.gr/details/5f0e3da34734_d7idd_k_5c4031b1e62
-
Καλησπέρα σε όλους,
Νέος στην αγορά και θα ήθελα τις πολύτιμες συμβουλές σας όσον αφορά την επιλογή μοντέλου.
Έχω ρίξει μια ματιά, για την ώρα και ενδιαφέρομαι για το Hyundai i30 Hatchback.
Ο βασικός μου προβληματισμός είναι η επιλογή κινητήρα. Δεν γνωρίζω πολλά περί μηχανολογικων οπότε το πρώτο ερώτημα που γεννιέται είναι κινητήρας 1500κε. ή 1000αρι με turbo. Επίσης υβριδικό ναι ή όχι;Ζητώ την κατανόηση σας εκ των προτέρων.
-
Ποιά θα είναι η χρήση του αυτοκινήτου; από εκεί ξεκινάνε και τελειώνουν όλα.
-
@nickthetrib said in HYUNDAI FORUM:
@andya3 said in HYUNDAI FORUM:
Όχι γενικά συνεργεία που να διαφημίζουν εξειδίκευση σε Κορεάτικα. Που να δέχονται μόνο Κορεάτικα, όπως υπάρχουν πχ για τα vag ή τα Γαλλικά.Καλά και τα εξειδικευμένα δεν δέχονται μόνο τις μάρκες εξειδίκευσης (εκτός από τα vag, γιατί πνίγονται στην δουλειά)!!!
Εξειδικευμένο Toyota με ford μέσα και το ανάποδο κλπ κλπ
Εδώ έχω δει και σε εξουσιοδοτημένο μάρκας να έχει άσχετο αμάξι μέσα! Αλφα σε εξειδηκευμένο psa!
Το ότι διαφημίζουν την εξειδίκευση πιάνει, αλλά όχι αν πας δεν θα δεχτούν άλλη μάρκα.
Για κάτι απλό (πχ λάδια τακάκια κλπ) γιατί να μην πας σε αυτό που είναι πιο κοντά στην δουλειά σου και να το πάρεις στο σχολασμα;Από επιχειρηματικής απόψεως δε βρίσκω τίποτα περίεργο ένα εξειδικευμένο να δέχεται κι άλλες μάρκες. Έσοδα κυνηγάει το συνεργείο. Αν και προσωπικά δεν έχω δει ποτέ άλλη μάρκα σε όσα εξειδικευμένα vag έχω πάει.
Δεν βρίσκω νόημα πάντως στο να πάει κάποιος το αυτοκίνητό του σε εξειδικευμένο συνεργείο άλλης μάρκας. Και για μικρό service να το πας, το συνεργείο θα κάνει κι έναν γενικότερο έλεγχο του αυτοκινήτου. Γιατί να μην το πάει κάπου που θεωρητικά θα ξέρουν καλύτερα το αυτοκίνητό του?
Το κριτήριο απόστασης του συνεργείου από το σπίτι ή τη δουλειά είναι σεβαστό. Εγώ πάντως δεν το σκέφτηκα ποτέ έτσι. Για 1-2 φορές το χρόνο που θα το πάω συνεργείο, δεν θεωρώ κόπο να το πάω εκεί που θεωρώ ότι θα είναι καλύτερα για το αυτοκίνητο, κι ας είναι λίγο μακρύτερα. -
@alexpal said in HYUNDAI FORUM:
Καλησπέρα σε όλους,
Νέος στην αγορά και θα ήθελα τις πολύτιμες συμβουλές σας όσον αφορά την επιλογή μοντέλου.
Ο βασικός μου προβληματισμός είναι η επιλογή κινητήρα. Δεν γνωρίζω πολλά περί μηχανολογικων οπότε το πρώτο ερώτημα που γεννιέται είναι κινητήρας 1500κε. ή 1000αρι με turbo. Επίσης υβριδικό ναι ή όχι;Ζητώ την κατανόηση σας εκ των προτέρων.
Εκλεισα πριν 2.5 μηνες το 1.5 160 Ν line.
Το ηθελα οπωσδήποτε με το N πακετο επειδή πιστεύω γινεται αλλο αυτοκίνητο.
Ημουν μεταξύ αυτου που εκλεισα και του 1.0 120 7dct. Προτιμησα τα αλογα.
Προτείνω να παρεις το mhev μονο και μονο γιατι στην αδεια θα γραφει βενζινη υβριδικό με ο,τι συνεπαγεται αυτο σχετικα με αντιμετώπιση από κράτος και μεταπώληση.
Μεταξυ 1.5 ατμόσφαιρα και 1.0 turbo θα διάλεγα το 2ο. -
Καλησπερα.
Ειμαι κατοχος ενος i30 18, 1.4 100 αλογα βενζινη. υστερα απο ενα τρακαρισμα μπροστα αριστερα και αλλαγη προφυλακτηρα(ιμιτασιον) το συστημα ΑΕΒ εχει λειτουργησει μονο 2 φορες απο το πασχα. σε επισκεψη μου σε συνεργειο αντιπροσωπειας μου ειπαν οτι εχει τον αισθητηρα στο παρμπριζ και ρανταρ στη μασκα. στον διαγνωστικο ελεγχο που εκαναν, μου ειπαν οτι το διαγνωστικο δεν κανει επικοινωνια με το ρανταρ. Ηερωτηση μου ειναι , εχει πραγματι ρανταρ στο μπροστα μερος και που? με το ματι χωρις να βγει ο προφυλακτηρας δεν μπορω να το εντοπισω. μπαινω στη διαδικασια να σκεφτω οτι ή ο φανοποιος ή ο συνεργος, με δουλευουν. υ.γ. δε μου αναβει καποια ενδειξη οτι κατι δε λειτουργει σωστα, το αμαξι διαβαζει την αποσταση αλλα δε φρεναρει. -
@georgemit said in HYUNDAI FORUM:
Καλησπέρα σε όλους,
Προτείνω να παρεις το mhev μονο και μονο γιατι στην αδεια θα γραφει βενζινη υβριδικό με ο,τι συνεπαγεται αυτο σχετικα με αντιμετώπιση από κράτος και μεταπώληση.
Μεταξυ 1.5 ατμόσφαιρα και 1.0 turbo θα διάλεγα το 2ο.Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Πιστεύεις οτι απο θέμα απόδοσης ο 1.0 Turbo θα είναι σωστός σε σύγκριση με τον 1.5 ;
Βρίσκομαι ανάμεσα σε απόψεις παλιάς σχολής αυτοκινήτων που μου λένε ότι αν χαλάσει το turbo θα κλαίω, και την "νέα¨γενιά ας πούμε που μου λένε οτι δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.
Μπορώ να ρωτήσω πόσο καιρό σου είπαν οτι θα παραλάβεις το αμάξι; -
@dstou said in HYUNDAI FORUM:
Ποιά θα είναι η χρήση του αυτοκινήτου; από εκεί ξεκινάνε και τελειώνουν όλα.
Κατα κύριο λόγο καθημερινή χρήση εντός Αττικής (δουλειά κλπ.) και όποτε προκύψει ταξίδι. Ουσιαστικά οικογενειακή χρήση.
-
Καλησπέρα σε όλους,
Μεταξυ 1.5 ατμόσφαιρα και 1.0 turbo θα διάλεγα το 2ο.Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Πιστεύεις οτι απο θέμα απόδοσης ο 1.0 Turbo θα είναι σωστός σε σύγκριση με τον 1.5 ;
Βρίσκομαι ανάμεσα σε απόψεις παλιάς σχολής αυτοκινήτων που μου λένε ότι αν χαλάσει το turbo θα κλαίω, και την "νέα¨γενιά ας πούμε που μου λένε οτι δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.
Μπορώ να ρωτήσω πόσο καιρό σου είπαν οτι θα παραλάβεις το αμάξι;Ο 1.0 turbo mhev βγάζει περισσότερη δύναμη, περισσότερη ροπή, έχει χαμηλότερη κατανάλωση και τέλη κυκλοφορίας σε σχέση με τον ατμοσφαιρικό.
Συν τοις άλλοις είσαι και μέσα στη μόδα λόγω υβριδικού.
Πιστεύω με τυπική συντήρηση δε θα έχεις προβλήματα αξιοπιστίας.
Το παράγγειλα 18/8 και μου είπαν παράδοση γύρω στις 15/2.
Σε άλλη αντιπροσωπεία μου είχαν πει μέχρι και 9 μήνες.
Παίζει μεγάλο ρόλο το χρώμα και η έκδοση που θέλεις, μπορεί κάποιος έμπορος να έχει προπαραγγείλει κάποια αυτοκίνητα και να το πάρεις πιο γρήγορα.
π.χ αν το ήθελα σε shadow grey, dark knight grey ή amazon grey θα το έπαιρνα Νοέμβρη γιατί τα είχαν ήδη παραγγείλει. -
Καλησπέρα σε όλους,
Μπορώ να ρωτήσω πόσο καιρό σου είπαν οτι θα παραλάβεις το αμάξι;Ο 1.0 turbo mhev βγάζει περισσότερη δύναμη, περισσότερη ροπή, έχει χαμηλότερη κατανάλωση και τέλη κυκλοφορίας σε σχέση με τον ατμοσφαιρικό.
Συν τοις άλλοις είσαι και μέσα στη μόδα λόγω υβριδικού.
Πιστεύω με τυπική συντήρηση δε θα έχεις προβλήματα αξιοπιστίας.
Το παράγγειλα 18/8 και μου είπαν παράδοση γύρω στις 15/2.
Σε άλλη αντιπροσωπεία μου είχαν πει μέχρι και 9 μήνες.
Παίζει μεγάλο ρόλο το χρώμα και η έκδοση που θέλεις, μπορεί κάποιος έμπορος να έχει προπαραγγείλει κάποια αυτοκίνητα και να το πάρεις πιο γρήγορα.
π.χ αν το ήθελα σε shadow grey, dark knight grey ή amazon grey θα το έπαιρνα Νοέμβρη γιατί τα είχαν ήδη παραγγείλει.Αυτό έχω διαβάσει και εγώ, και απο τις συζητήσεις που έχω κάνει.
Κάτι άσχετο, ρεζέρβα δεν έχει καμία έκδοση ή μόνο η mhev ;
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Με το καλό εύχομαι να παραλάβεις το νέο σου αυτοκίνητο. -
Διπλό δοκιμαστικό, με το Suzuki Ignis 1.2 GL+ Hybrid:
και το Ηyundai i10 1.2 Premium: -
Καλημέρα. Πήγα να κοιτάξω σε αντιπροσωπεία το i20 κι επειδή με ενδιαφέρει να βάλω μπαγκαζιέρα, μου είπαν ότι για τα μοντέλα i10 & i20 δεν βγάζει η Hyundai βάση.
Ως εκ τούτου, επειδή δεν έχει κάποιο "κούμπωμα" παρά μόνο τη "ράγα" που είναι κάτω από το λάστιχο, είναι ρίσκο να προσαρμοστεί με ασφάλεια μια μπαγκαζιέρα!
Υπάρχει κάποιος που να έχει βάλει μπαγκαζιέρα στο συγκεκριμένο μοντέλο, να έχει πάει ταξίδια και να μην έχει προβλήματα;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
@nith1717 said in HYUNDAI FORUM:
Καλημέρα. Πήγα να κοιτάξω σε αντιπροσωπεία το i20 κι επειδή με ενδιαφέρει να βάλω μπαγκαζιέρα, μου είπαν ότι για τα μοντέλα i10 & i20 δεν βγάζει η Hyundai βάση.
Ως εκ τούτου, επειδή δεν έχει κάποιο "κούμπωμα" παρά μόνο τη "ράγα" που είναι κάτω από το λάστιχο, είναι ρίσκο να προσαρμοστεί με ασφάλεια μια μπαγκαζιέρα!
Υπάρχει κάποιος που να έχει βάλει μπαγκαζιέρα στο συγκεκριμένο μοντέλο, να έχει πάει ταξίδια και να μην έχει προβλήματα;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!Σύμφωνα με αυτό το site πρέπει να βάλεις μπάρες που αγκαλιάζουν το αμάξωμα μέσα στα σημεία που κλείνουν οι πόρτες...
https://www.roofbox.co.uk/scripts/rbvehsel3.php?emulate=roofbar&query=8794
HYUNDAI FORUM