-
@elteo said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
@xenos said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Παίζει τίποτα με τις ασφάλειες; Έδινα 265/χρόνο στην HD και τώρα ζητάει κάτι 890ε?????!!!!!
Διόρθωση: για το μεσάιο πακέτο:
Anytime: 352e
HD: 896eΤι αυτοκίνητο; Τι αξία;
20κ αξία
Το ωραίο είναι πως τους πήρα τηλ να τους ρωτήσω μήπως έγινε κάποιο λάθος και μου είπε όχι, απλά έγιναν κάποιες ανατιμήσεις!!! Μα λέω είναι 2+ φορές πάνω από anytime. Δεν πήρα διαφορετική απάντηση. -
@elteo said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Παίζει τίποτα με τις ασφάλειες; Έδινα 265/χρόνο στην HD και τώρα ζητάει κάτι 890ε?????!!!!!
Διόρθωση: για το μεσάιο πακέτο:
Anytime: 352e
HD: 896eΤι αυτοκίνητο; Τι αξία;
20κ αξία
Το ωραίο είναι πως τους πήρα τηλ να τους ρωτήσω μήπως έγινε κάποιο λάθος και μου είπε όχι, απλά έγιναν κάποιες ανατιμήσεις!!! Μα λέω είναι 2+ φορές πάνω από anytime. Δεν πήρα διαφορετική απάντηση.Ωχ λέγε μου τέτοια. Ενόψει καινούριου θα κοιτάξω και αλλού μου φαίνεται αν μου βγάλει τέτοιο ποσό. Αυτό δεν είναι ανατιμήσεις αυτό σε διώχνει κλωτσηδόν από πελάτη τους.
-
Κακά τα ψέματα σαν κόστος ενός συμβολαίου είναι πολύ μικρό σε σχέση με το ρίσκο ατυχήματος και το κόστος επισκευής .
-
Καλησπέρα σας,
Σε ένα μήνα τελειώνει θα ασφάλεια του αυτοκινήτου μου.
Οι πιο φθηνές που βρήκα interasco και accredited, έχει κάποιος εικόνα για τις 2 ασφαλιστικές?
Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο -
Καλημέρα! Γνωρίζει κάποιος πως ασφαλίζεις όχημα με απαλλαγή τέλους ταξινόμησης? πχ απο 60000€ το παίρνεις 45000€ χωρίς το τέλος ταξινόμησης (π.χ. τριτεκνία κτλ). Για τι αξία ασφαλίζεις?
-
@equi said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Καλημέρα! Γνωρίζει κάποιος πως ασφαλίζεις όχημα με απαλλαγή τέλους ταξινόμησης? πχ απο 60000€ το παίρνεις 45000€ χωρίς το τέλος ταξινόμησης (π.χ. τριτεκνία κτλ). Για τι αξία ασφαλίζεις?
Το ασφαλίζεις στην τιμή που πουλιέται στην αγορά του μεταχειρισμένου. Δηλαδή 60χιλ όταν είναι καινούριο και μετά αναλόγως των τιμών στην αγορά των μεταχειρισμένων για αμάξια ανάλογα με το δικό σου (ηλικία, χλμ, εξοπλισμό, κατάσταση κτλ).
-
@equi said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Σε καινούργιο αυτοκίνητο ζητάει το τιμολόγιο αγοράς η ασφαλιστική. Άρα θα το ασφαλίσει στην τιμή αγοράς.
-
Να δω τι άλλο θα σκαρφιστούν…..
-
@kkostask said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Να δω τι άλλο θα σκαρφιστούν…..
Πρεπει να τσεκαρουμε 2 φορες τη μερα τα αυτοκινητα μας αν ειναι εκει που τα αφησαμε. Κι αν παμε ταξιδι , πρεπει να αναθεσουμε σε αλλον να τσεκαρει . Σωστα?
Αμα ειναι να τα παρακολουθουμε ολη μερα, δεν χρειαζομαστε κι ασφαλεια κλοπης τοτε. Τα φυλαμε μονοι μας -
Δεν ήταν σοβαρό το κώλυμα του Νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας...
Που αν πονέσει το δεξί φρύδι κανενός παρατρεχαμενου στα δικαστήρια δίνεται αναβολή ενός έτους...
-
Γνωρίζει κάποιος να μου πει εάν είμαι κάτοχος ενός supercar αξίας 250.000 € τι κόστος ετήσιας ασφάλειας (κατά προσέγγιση) θα έχω όσον αφορά τα υποχρεωτικά ασφάλιστρα που επιβάλλει το κράτος;
-
@ren118 said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Γνωρίζει κάποιος να μου πει εάν είμαι κάτοχος ενός supercar αξίας 250.000 € τι κόστος ετήσιας ασφάλειας (κατά προσέγγιση) θα έχω όσον αφορά τα υποχρεωτικά ασφάλιστρα που επιβάλλει το κράτος;
Υπαρχουν on line εφαρμογες διαφορων εταιριων που σου βγαζουν ακριβως ποσο θα πληρωσεις.
-
@accentwizard said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Υπαρχουν on line εφαρμογες διαφορων εταιριων που σου βγαζουν ακριβως ποσο θα πληρωσεις.
Τις έχω τσεκάρει. Για τέτοιο κόστος αυτοκινήτων δεν βγάζουν κανένα αποτέλεσμα.
-
Εαν έχεις τα χρήματα για ένα τέτοιο αυτοκίνητο, το τελευταίο που σε απασχολεί ειναι το κόστος της ασφάλειας.
-
Στην υποχρεωτική δεν παίζει ρόλο η αξία του αυτοκινήτου, νομίζω....![alt text](image url )
Για μία Aventador δίνει τις παραπάνω τιμές
Μέχρι 400€ η ακριβότερη ασφαλιστική -
Εφοσον δεν μιλαμε για μεικτη η για πυρος/κλοπης,δεν βλεπω τον λογο να μην το υποστηριζουν.
Για αστικη ευθυνη μιλαμε.Αν σκοτωσεις ανθρωπο,ειτε οδηγας Lada ειτε Bugatti,ενα και το αυτο... -
@fanis75 said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Εαν έχεις τα χρήματα για ένα τέτοιο αυτοκίνητο, το τελευταίο που σε απασχολεί ειναι το κόστος της ασφάλειας.
Πρόκειται για δωρεά.
-
@accentwizard @A-d-P
Σας ευχαριστώ πολύ. Αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου απλά δεν ήμουν βέβαιος. -
Ασφαλεια κλοπης δεν σκεφτεσαι να κανεις ? Εκτος αν το εχεις μονιμα σε κλειστο γκαραζ
-
@alexandros-k said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Ασφαλεια κλοπης δεν σκεφτεσαι να κανεις ? Εκτος αν το εχεις μονιμα σε κλειστο γκαραζ
Ναι θα είναι μόνιμα σε γκαράζ και θα βγαίνει σπάνια.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ