-
@driver-m said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Τα collinites (845 και 915) παντως ειναι σε ελλειψη απο πριν το καλοκαιρι, μιας τα παρατηρω συχνα. Ιδιως το 915 ειναι κανα 6μηνο και βαλε. Τρεμω μονο σε τι τιμη θα το ξαναφερουν μιας και ηταν απιστευτο vfm περα απο κορυφσιο ποιοτικα.
Αν ήταν μόνο τα collinite, θα υπέθετα ότι αφορά την εταιρεία ή έστω την παραγωγή της καρνάουμπας. Παρατηρώ ότι η μείωση εμφανίζεται σε πολλά προϊόντα.
Μια αισιόδοξη υπόθεση που κάνω, είναι ότι λόγω των μαγαζιών με τα κέρματα, που έχουν βοηθήσει πολύ κόσμο, έχει πέσει κατακόρυφα η ζήτηση σε προϊόντα καθαρισμού. Μια άλλη αισιόδοξη υπόθεση είναι ότι λόγω της κεραμικής, τα κλασικά κεριά θεωρούνται ντεμοντέ και ο κόσμος δεν τα αγοράζει.
Φοβάμαι όμως ότι κανένα από τα δύο παραπάνω σενάρια δεν ισχύει. -
Και ειρήνη στον κόσμο....
Σε πάω ρε αλεξ....χαχαχα
-
@alexandros-s said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Τα collinites (845 και 915) παντως ειναι σε ελλειψη απο πριν το καλοκαιρι, μιας τα παρατηρω συχνα. Ιδιως το 915 ειναι κανα 6μηνο και βαλε. Τρεμω μονο σε τι τιμη θα το ξαναφερουν μιας και ηταν απιστευτο vfm περα απο κορυφσιο ποιοτικα.
Αν ήταν μόνο τα collinite, θα υπέθετα ότι αφορά την εταιρεία ή έστω την παραγωγή της καρνάουμπας. Παρατηρώ ότι η μείωση εμφανίζεται σε πολλά προϊόντα.
Μια αισιόδοξη υπόθεση που κάνω, είναι ότι λόγω των μαγαζιών με τα κέρματα, που έχουν βοηθήσει πολύ κόσμο, έχει πέσει κατακόρυφα η ζήτηση σε προϊόντα καθαρισμού. Μια άλλη αισιόδοξη υπόθεση είναι ότι λόγω της κεραμικής, τα κλασικά κεριά θεωρούνται ντεμοντέ και ο κόσμος δεν τα αγοράζει.
Φοβάμαι όμως ότι κανένα από τα δύο παραπάνω σενάρια δεν ισχύει.Συμφωνω με το τελικο συμπερασμα σου. Γιατι πιστεψε με οι περισσοτεροι με αβα πλενουν, λιγοι ασχολουνται πιο εξειδικευμενα και περα απο σαμπουαν αυτοκινητου και καταλληλο γαντι ακομα λιγοτεροι αγοραζουν κερια. Κεραμικες παλι βαζουν κυριολεκτικα απειροελαχιστοι κι αυτο λογω κοστους. Αρα δε νομιζω οτι ο λογος που δεν υπαρχει στοκ απο κερια των 30-40 ευρω ειναι οτι προτιμουν να δωσουν τα δεκαπλασια για κεραμικες.
Παντως το fusso coat υπαρχει και παρ'οτι δεν εχω προσωπικη εμπειρια, υπαρχουν πολυ καλα σχολια και δοκομες οποτε σε συνδυασμο και με την τιμη του θα το προτεινα σαν εναλλακτικη του collinite 915. Το 476 δεν το συμπαθησα ποτε ιδιαιτερα, ειτε το 915 εβαζα για αντοχη και καλυτερη λαμψη ειτε το 845 για ευκολια και ικανοποιητικο αποτελεσμα σε αντοχη κι εμφανιση (οχι οσο το 915 βεβαια αλλα με ελαχιστο κοπο).
-
Εμ για αυτό ανέβηκε η τιμή στο σαπούνι πιάτων;;;;;
-
-
@groover1972 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
@yem said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
@groover1972 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
γόμα καθαρισμού
Αυτή δεν είναι λίγο "τραχιά" για δερματίνες και αφρώδη πλαστικά?
Καθαρίζω τους τοίχους από ξυλομπογιές και βλέπεις ότι "γδερνει" λιγάκι τον τοίχο.
καθόλου. απλά θέλει λίπανση με το APC καλή και μετά σκούπισμα με το fiber
να συμπληρώσω ότι δεν χρησιμοποιούμε την γόμα σε gloss γυαλιστερες επιφάνειες, τις κάνει μουντες. Μόνο σε τραχιες Matt πλαστικες επιφάνειες και στο τιμόνι στα οποία κάνει πολύ καλή δουλειά.
-
Εχθές χρησιμοποίησα και το collinite 476s οπότε τώρα νομίζω μπορώ να πω τις εντυπώσεις μου γι' αυτά τα τρία της collinite (845, 915 και 476), και ποιο μου άρεσε περισσότερο. Τα σχόλιά μου είναι υποκειμενικά και πιθανόν να έχουν να κάνουν και με την μέθοδο που χρησιμοποιώ. Πχ δε χρησιμοποιώ ποτέ μου τα κίτρινα σφουγγαράκια της meguiar's γιατί μου φαίνονται αρκετά τραχιά γι' αυτήν την δουλειά.
-
Ευκολία στο πέρασμα: Το πιο βολικό και εύκολο απ' όλα είναι το 845. Το γεγονός ότι είναι σε ρευστή μορφή κάνει το πέρασμα πολύ εύκολο, γρήγορο και απροβλημάτιστο. Τα άλλα δύο είναι σχεδόν το ίδιο εύκολα, με το 915 ίσως λίγο καλύτερο.
-
Ευκολία στο φινίρισμα Όταν λέω φινίρισμα, εννοώ , την λείανση που γίνεται σε λίγα λεπτά αφού περαστεί το κερί. Το φινίρισμα είναι συνήθως η πιο δύσκολη δουλειά, διότι ανάλογα με το κερί, η πετσέτα κολλάει καθώς περνάει από πάνω του. Συνήθως όσο πιο λιπαρό είναι το κερί, τόσο πιο εύκολο είναι το φινίρισμα. Το 845 είναι το πιο εύκολο, αλλά έχεις πάντα την αίσθηση ότι αφαιρείται και αρκετή ποσότητα από το κερί που είχες βάλει, εν αντιθέσει με το 915 που είναι ελφρώς πιο δύσκολο αλλά αφαιρείται και λιγότερη ποσότητα κεριού διότι έχει κολλήσει περισσότερο. Το 476 είναι το πιο δύσκολο, αφού η πετσέτα κολλάει πολύ. Σε κάποιες στιγμές μου θύμισε το άθλιο το Simoniz. Σε κάποιον που δεν έχει περάσει ποτέ του κερί δε θα το σύστηνα γιατί μπορεί να κάνει εκνευριστεί και να το τρίψει με λάθος τρόπο.
-
Γυαλάδα, υδροφοβία κλπ Και τα τρία έχουν παρόμοια αποτελέσματα. Το 845 στα μάτια μου φαίνεται το πιο ωραίο.
-
Σκόνη Τα καρναουβικά κεριά, μετά το φινίρισμα μπορεί να βγάλουν ένα είδος, άσπρης συνήθως, σκόνης. Αυτή υποθέτω ότι είναι η επιπλέον επιφανειακή καρνάουμπα που ξεράθηκε στο ενδιάμεσο και δεν ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη μάζα της. Το 476 βγάζει την περισσότερη και το 915 την λιγότερη.
-
Διάρκεια Από το 476 δεν έχω ακόμα γνώση. Νομίζω όμως ότι ως πιο σκληρό από τα υπόλοιπα, μάλλον θα είναι και αυτό με την μεγαλύτερη διάρκεια. Το 845 έχει την μικρότερη. Πάντως, αυτό που αναφέρουν μερικοί ότι διαρκούν 9 μήνες κλπ, αυτά μου φαίνονται σαν όνειρα θερινής νυκτός. Εγώ βλέπω αισθητή μείωση ήδη από τις πρώτες δυο τρεις εβδομάδες. Από τη στιγμή που βλέπω ότι τα μπιλαράκια της βροχής δε δημιουργούνται όπως πρέπει, συμπεραίνω ότι το κερί δεν είναι αρκετό, άρα η προστασία που παρέχει από κουτσουλιές δεν είναι αυτή που περιμένω.
-
Συμπέρασμα Τελικά το 845 είναι το πιο εύκολο μάλλον γι' αυτό έτυχε τέτοιας ευρείας αποδοχής. Όμως δε διαρκεί πολύ. Το 915 είναι πιο δύσκολο αλλά έχει περισσότερη διάρκεια. Το 476 είναι το πιο δύσκολο. Ίσως να έχει περισσότερη διάρκεια από το 915, αυτό θα το δω εν καιρώ.
Αυτό ήταν το collinite 476 vs 845 vs 915 συγκριτικό τεστ που έκανα. Το έγραψα γιατί δεν έχω βρει κάτι ανάλογο. Ελπίζω να σας άρεσε.
-
-
@alexandros-s said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Εχθές χρησιμοποίησα και το collinite 476s οπότε τώρα νομίζω μπορώ να πω τις εντυπώσεις μου γι' αυτά τα τρία της collinite (845, 915 και 476), και ποιο μου άρεσε περισσότερο. Τα σχόλιά μου είναι υποκειμενικά και πιθανόν να έχουν να κάνουν και με την μέθοδο που χρησιμοποιώ. Πχ δε χρησιμοποιώ ποτέ μου τα κίτρινα σφουγγαράκια της meguiar's γιατί μου φαίνονται αρκετά τραχιά γι' αυτήν την δουλειά.
-
Ευκολία στο πέρασμα: Το πιο βολικό και εύκολο απ' όλα είναι το 845. Το γεγονός ότι είναι σε ρευστή μορφή κάνει το πέρασμα πολύ εύκολο, γρήγορο και απροβλημάτιστο. Τα άλλα δύο είναι σχεδόν το ίδιο εύκολα, με το 915 ίσως λίγο καλύτερο.
-
Ευκολία στο φινίρισμα Όταν λέω φινίρισμα, εννοώ , την λείανση που γίνεται σε λίγα λεπτά αφού περαστεί το κερί. Το φινίρισμα είναι συνήθως η πιο δύσκολη δουλειά, διότι ανάλογα με το κερί, η πετσέτα κολλάει καθώς περνάει από πάνω του. Συνήθως όσο πιο λιπαρό είναι το κερί, τόσο πιο εύκολο είναι το φινίρισμα. Το 845 είναι το πιο εύκολο, αλλά έχεις πάντα την αίσθηση ότι αφαιρείται και αρκετή ποσότητα από το κερί που είχες βάλει, εν αντιθέσει με το 915 που είναι ελφρώς πιο δύσκολο αλλά αφαιρείται και λιγότερη ποσότητα κεριού διότι έχει κολλήσει περισσότερο. Το 476 είναι το πιο δύσκολο, αφού η πετσέτα κολλάει πολύ. Σε κάποιες στιγμές μου θύμισε το άθλιο το Simoniz. Σε κάποιον που δεν έχει περάσει ποτέ του κερί δε θα το σύστηνα γιατί μπορεί να κάνει εκνευριστεί και να το τρίψει με λάθος τρόπο.
-
Γυαλάδα, υδροφοβία κλπ Και τα τρία έχουν παρόμοια αποτελέσματα. Το 845 στα μάτια μου φαίνεται το πιο ωραίο.
-
Σκόνη Τα καρναουβικά κεριά, μετά το φινίρισμα μπορεί να βγάλουν ένα είδος, άσπρης συνήθως, σκόνης. Αυτή υποθέτω ότι είναι η επιπλέον επιφανειακή καρνάουμπα που ξεράθηκε στο ενδιάμεσο και δεν ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη μάζα της. Το 476 βγάζει την περισσότερη και το 915 την λιγότερη.
-
Διάρκεια Από το 476 δεν έχω ακόμα γνώση. Νομίζω όμως ότι ως πιο σκληρό από τα υπόλοιπα, μάλλον θα είναι και αυτό με την μεγαλύτερη διάρκεια. Το 845 έχει την μικρότερη. Πάντως, αυτό που αναφέρουν μερικοί ότι διαρκούν 9 μήνες κλπ, αυτά μου φαίνονται σαν όνειρα θερινής νυκτός. Εγώ βλέπω αισθητή μείωση ήδη από τις πρώτες δυο τρεις εβδομάδες. Από τη στιγμή που βλέπω ότι τα μπιλαράκια της βροχής δε δημιουργούνται όπως πρέπει, συμπεραίνω ότι το κερί δεν είναι αρκετό, άρα η προστασία που παρέχει από κουτσουλιές δεν είναι αυτή που περιμένω.
-
Συμπέρασμα Τελικά το 845 είναι το πιο εύκολο μάλλον γι' αυτό έτυχε τέτοιας ευρείας αποδοχής. Όμως δε διαρκεί πολύ. Το 915 είναι πιο δύσκολο αλλά έχει περισσότερη διάρκεια. Το 476 είναι το πιο δύσκολο. Ίσως να έχει περισσότερη διάρκεια από το 915, αυτό θα το δω εν καιρώ.
Αυτό ήταν το collinite 476 vs 845 vs 915 συγκριτικό τεστ που έκανα. Το έγραψα γιατί δεν έχω βρει κάτι ανάλογο. Ελπίζω να σας άρεσε.
Απ'την εμπειρια μου και με τα 3 αυτα κερια με βρισκεις σχεδον απολυτα συμφωνο.
Να πω οτι το 915 δεν διαρκει λιγοτερο απ'το 476, σιγουρα διαρκει το ιδιο και ισως και λιγο περισσοτερο. Γι'αυτο και θεωρω το 476 ως τη χειροτερη επιλογη μεταξυ των 3, γιατι εφαρμοζεται πολυ πιο δυσκολα απ'το 845 με μονο πλεονεκτημα την καπως μεγαλυτερη διαρκεια ενω απ'το 915 υστερει παντου.
Επισης, οπτικα, το 915 ειναι το ανωτερο εκ των 3 δινοντας πολυ ωραιο βαθος στο χρωμα, οχι τοσο gloss μιας κι αυτο το προσφερουν τα συνθετικα κερια κυριως αλλα, σε πιο σκουρα χρωματα ιδιως, το βαθος που δινει αυτο το κερι ειναι το κατι αλλο.Απ'το fusso coat εχεις καποια εμπειρια? Ειναι το επομενο που σκεφτομαι να δοκιμασω να δω αν επιτελους βρω κατι που στα γουστα μου να κοντραρει το 915 με παραπλησια τιμη.
-
-
Έχω εμπειρία μόνο από το 476 οπότε ότι γράφτηκε ισχύει. Για την διάρκειά του σε εμένα βγάζει σίγουρα 6 μήνες αλλά είναι διαφορετική περίπτωση καθώς θα πλυθεί μια, το πολύ δύο φορές το μήνα και σε κάθε πλύσιμο ρίχνω και υγρό κερί, επιπλέον είναι πάντα σε parking οπότε βροχές και ήλιος δε το επηρεάζουν.
-
Απ'την εμπειρια μου και με τα 3 αυτα κερια με βρισκεις σχεδον απολυτα συμφωνο.
Να πω οτι το 915 δεν διαρκει λιγοτερο απ'το 476, σιγουρα διαρκει το ιδιο και ισως και λιγο περισσοτερο. Γι'αυτο και θεωρω το 476 ως τη χειροτερη επιλογη μεταξυ των 3, γιατι εφαρμοζεται πολυ πιο δυσκολα απ'το 845 με μονο πλεονεκτημα την καπως μεγαλυτερη διαρκεια ενω απ'το 915 υστερει παντου.
Επισης, οπτικα, το 915 ειναι το ανωτερο εκ των 3 δινοντας πολυ ωραιο βαθος στο χρωμα, οχι τοσο gloss μιας κι αυτο το προσφερουν τα συνθετικα κερια κυριως αλλα, σε πιο σκουρα χρωματα ιδιως, το βαθος που δινει αυτο το κερι ειναι το κατι αλλο.Απ'το fusso coat εχεις καποια εμπειρια? Ειναι το επομενο που σκεφτομαι να δοκιμασω να δω αν επιτελους βρω κατι που στα γουστα μου να κοντραρει το 915 με παραπλησια τιμη.
Δεν έχω καθόλου εμπειρία. Μάλλον τώρα που τα collinite είναι σε έλλειψη θα πάμε κι από εκεί...
-
collinite
Na μαι και εγώ....Τα colinite είδα πως υπάρχουν. Σχετικά με το ποιο είναι ποιο ανθεκτικό στο χρόνο από τις περιγραφές στο επίσημο site της colinite νομίζω πως είναι το 476s γιατί έχει λιγότερο carnauba σε σχέση με τα λοιπά της εταιρίας. Είναι περισσότερο sealant με προτίμηση εφαρμογής το χειμώνα. Το δούλεψα το 476s, έχει πολύ καλή υδροφοβικότητα, λίγο ιδιότροπο στο σκούπισμα, αντέχει με σωστή προετοιμασία ένα 4μηνο - 5μηνο.
[https://www.glaze.gr/collinite-476s-super-doublecoat-auto-wax.html](link url)
[https://www.skafatos.gr/κερί-γυαλίσματος-collinite-insulator-wax-no845-473ml](link url)
Θα κοιτάξω και σε κανά δύο ακόμη μαγαζιά αν υπάρχει.
Το fusso για 12 μήνες είναι σε καινούργια έκδοση. Στο youtube οι περισσότεροι λένε πως δεν έχει την αντοχή του παλιότερου. Είναι όμως ακόμη ανθεκτικό. Η αλλαγή έγινε γιατί κάτι με το προηγούμενο μύριζε σαν βενζίνη δεν ξέρω τι και βάλανε αρωματικά αλλά αποδυναμώθηκε το αποτέλεσμα.
Βρήκα ακόμη ένα site
[https://marinensoul.gr/product/keri-lampsis-ke-prostasias-metallikon-epifanion/](link url) -
Πέρυσι είχε δημιουργηθεί ένα ας πούμε θέμα με την εφαρμογή του Turtle Wax Hybrid Ceramic. Πολλοί τελικά έχουν θέμα εφαρμογής. Κουράστηκα να προσαρμόζομαι στις ιδιοτροπίες του και το έχω για drying aid μετά το πλύσιμο. Από ένα ψέκασμα σε φτερά, δύο ψεκάσματα σε πόρτες και τρία με τέσσερα ψεκάσματα σε καπό και ουρανό. Δεν θέλει περισσότερα κατά το σκούπισμα μετά το πλύσιμο. Εξάλλου με το σκούπισμα η πετσέτα αποκτά και αυτή από το TW και γίνεται η εφαρμογή μια χαρά με λίγα ψεκάσματα. Μου βγήκε ακριβό Drying Aid γιατί το είχα πάρει στα 25 ευρώ (τώρα είναι και στα 19 ευρώ) αλλά κάνει για εμένα καλή δουλειά.
Μετά για κάτι γρήγορο περνάω το αγαπημένο μου Turtle Wax Sealant (μετά το στέγνωμα) που η εφαρμογή του είναι εύκολη. Τα βάζω μ φωτογραφίες για να μη νομίζει κανείς πως τα γράφω χωρίς να τα έχω για να τα διαφημίζω.
Σχετικά με το Colinite και το Fusso ήθελα να γράψω πως τα έχω αλλά αν έγραφα πως έχω και τα TW μπορεί κάποιος και με το δίκιο του να νόμιζε πως κάνω πλάκα. Τα έβγαλα τώρα και αυτά φωτογραφία.
Το 476s είναι από την παλιά του συσκευασία αγορασμένο το 2017. Έχει μείνει μια ποσότητα μικρή. Το κρατάω για συναισθηματικούς περισσότερο λόγους lol.
Ο νέος στην παρέα made in Japan δεν έχει δοκιμαστεί. Όταν βρω χρόνο θα το δοκιμάσω και θα γράψω εντυπώσεις.
Υπάρχει και το CG Streak Free για τα τζάμια. Τελειώνει και σκέφτομαι να πάω σε αυτό της Meg και για αλλαγή και γιατί μπορεί να είναι κάτι καλύτερο.
Πολύ καλό για τζάμια κατά τη γνώμη μου είναι το Koch Chemie FSE. Βασικά είναι πολύ καλό για περάσματα κατά διαστήματα από όπου θέλει κανείς (καπό, ουρανό ή και όλο το αυτοκίνητο). Μπορεί να κάνει ένα καλύτερο καθαρισμό μετά από το πλύσιμο από ότι θα έκανε ένα απλό quick detailer αν και το FSE δεν είναι QD. Είναι καλό και για νωπές νεροκηλίδες water spots αν θυμάμαι τα λένε αν και ήρθε στην Ελλάδα ένα των CG που το κοιτούσα πριν καμιά 5ετία να το έχουν στην Αμερική και πρέπει να κάνει καλή δουλειά σε νεροκηλίδες λόγω αλάτων στο νερό. Δεν το έχω αγοράσει και δοκιμάσει. Εικάζω πως κάνει καλή δουλειά. Είναι τσιμπημένη η τιμή κοντά στα 27 ευρώ. Είδα ένα post που ένας φίλος είχε περιπέτειες με νεροκιλήδες και ο mastoras (respect πάντα στο φίλο μου για τις γνώσεις του) πρότεινε το FSE ή 50 - 50 απεσταγμένο νερό και λευκό ξύδι, αλλιώς αλοιφή και είναι η λογική σειρά η πρότασή του. Υπάρχουν προτάσεις και από την CarPro και από τους CG όμως μπορεί να μην δώσουν αποτέλεσμα και δεν είναι και φθηνές προτάσεις.
Το FSE είναι στανταράκι στον εξοπλισμό μου (θα το βγάλω φώτο σε επόμενο post). Το μειονέκτημά του για εμένα είναι το μέγεθός του. Είναι ενός λίτρου και είναι μακρύ και για τα τζάμια από τη μέσα μεριά δε με βολεύει να το κρατώ και να τα ψεκάζω.....Για από έξω και πάλι υπάρχουν φορές που το δουλεύω με δύο χέρια (το fse για να μην μπερδευόμαστε!!).
Όπως πάντα αυτά τα...λίγα... : P
-
Welcome back @sarantism
Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου ως συνήθως, είχες λείψει από το τοπικό
-
Οντως sarantism και mastoras78 ειναι σαν να σου κανουν σεμιναρια.
Ευχαριστουμε παιδες που γραφετε και μπορουμε να διαβαζουμε ενα τοπικ διχως τοξικοτητα ,τσακωμους ,μπηχτες κτλ κτλ κτλ.
Υ.Γ sarantism οτως περασεις το fusso γραψε εντυπωσεις γιατι εγω το εχω 1 χρονο και ακομα δεν το εχω χρησιμοποιησει -
@sarantism said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Πέρυσι είχε δημιουργηθεί ένα ας πούμε θέμα με την εφαρμογή του Turtle Wax Hybrid Ceramic. Πολλοί τελικά έχουν θέμα εφαρμογής.
Να συμπληρώσω ότι η 12μηνη διάρκεια μάλλον δεν ισχύει. Το 6μηνο είναι ρεαλιστικότερο. Ίσως το κρατήσω για drying aid. Το fusso coat, πως είναι στην εφαρμογή, γιατί έχω διαβασει διάφορα.
Σκεφτόμουν και το Soft99 Extreme Gloss Kiwami γιατί μου αρέσει να γυαλίζει πολύ το χρώμα, κι ας το εφαρμόζω συχνότερα.
Για τα άβαφα πλαστικά θα πάρω το Koch Chemie PSS, γιατί το autoglym bumper gel λαδώνει αρκετά και δεν μου αρέσειΨυχαναγκασμός: Για το δοχείο της πλυστικής χρησιμοποιώ Autoglym Ultimate Screen wash για δυο λόγους:
-
Φιλικό με χρώμα, πλαστικά, χρώμια κλπ
-
Στην ιδανική αναλογία 1:9 παρέχει αντιπαγωτική προστασία έως -2.
-
Καθαρίζει καλά
-
Δεν αλλάζεις υγρό από καλοκαιρινό σε χειμερινό. Αν κινηθείς σε πολύ κρύο, προσθέτεις σκέτο υγρό και κατεβάσεις το όριο αντιπαγωτικής προστασίας
-
-
Για τα εξωτερικά πλαστικά, μιας και το cx30 έχει αρκετά, χρησιμοποιώ αυτό
Το έβαλα πέρσι, κράτησε σχεδόν ένα χρόνο με πολύ καλά αποτελέσματα, έβαλα ξανά πριν ένα μήνα και έχει για άλλες δύο φορές.
Βέβαια λένε ότι τα κεραμικά λήγουν όταν είναι ανοιχτά. Θα το διαπιστώσω με τη χρήση.
-
Ωραίος!
-
Κάποιο προϊόν τύπου γαλάκτωμα για προστασία ταμπλώ και ταπετσαρίας με διάρκεια,όχι σκέτο γυαλιστικο.
Τα antifog spray για υγρασία παρμπρίζ δουλεύει κανένα η είναι παπατζες?
-
@ken11 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Κάποιο προϊόν τύπου γαλάκτωμα για προστασία ταμπλώ και ταπετσαρίας με διάρκεια,όχι σκέτο γυαλιστικο.
Τα antifog spray για υγρασία παρμπρίζ δουλεύει κανένα η είναι παπατζες?
https://www.skroutz.gr/s/11774174/Mothers-Protectant-05305-118ml.html
-
@dimitrioskosmas said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
https://www.skroutz.gr/s/11774174/Mothers-Protectant-05305-118ml.html
Δεν βλέπω να είναι το συγκεκριμένο σε πώληση από αρκετούς πωλητές,μόνο σε ένα κατάστημα στη Ζάκυνθο.Τα περισσότερα γαλακτώματα/spray δεν κάνουν δουλειά από ότι διαβάζω σε κριτικές,θα το έχω υπόψιν ωστόσο το Mothers.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ